U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Drugi gol domacina je pravi pacerski. Takve greske se ne prave ni u pjetlicima.
Mala ispravka, umjesto Brekala je počeo Sipović. Inače, kažu da je prvo poluvrijeme bilo ravnopravno, pogodili smo i stativu, a da je kasnije, nakon par izmjena, Srbija bila bolja.gollum je napisao/la:Kako glup drugi gol, ne mogu prepoznati ovog igrača koji je pogriješio. Počeli smo u sastavu: Bukvić - Čolić, Markić, Brekalo, Kvesić - Bešić, Grahovac, Gnjatić, Višća, Stevanović - Bilbija.
Što se tiče te pozicije "desetke", na Prcića se svakako ne računa ozbiljno, momak je 1993. godište i on je potreban U-19 reprezentaciji, ima za njega vremena što se tiče U-21 i A; Zakarićeva prirodna pozicija je krilo, ima nesreću da su tu Višća i Stevanović, ali i on će moći igrati u narednom ciklusu za mladu reprezentaciju
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Oba gola su naivno pala. Prvi se mogao i morao ne primiti, jer je ono baš teška situacija za dati gol, ali su nam nekako dali. Dok onaj drugi, jedan igrač je 'zaspao' što su Srbi kaznili. Ta 2 gola su dali u 2. poluvremenu kada su priliku dobili i neki manje kvalitetni igrači od ovih iz prve postave.
Zakarić nema sreće, jer mu je konkurencija prejaka, al' svakako da će on biti tu još i bit će prilike za njega. Višća i Stevanović još jednom pokazali da se na njih može ozbiljno računati i u A reprezentaciji. Uglavnom bolje da su sada izgubili nego u kvalifikacijama, nadam se da je Jagodić uvidio sve mane i slabosti i da će to uspjeti popraviti.
Zakarić nema sreće, jer mu je konkurencija prejaka, al' svakako da će on biti tu još i bit će prilike za njega. Višća i Stevanović još jednom pokazali da se na njih može ozbiljno računati i u A reprezentaciji. Uglavnom bolje da su sada izgubili nego u kvalifikacijama, nadam se da je Jagodić uvidio sve mane i slabosti i da će to uspjeti popraviti.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Njemačka pobijedila grčku naši ostali na 2 mjestu sa 10 bodova i utakmicom manje u odnosu na grčku..treba dat zmajevima i zahirovića ako će im šta pomoć ionako u A-timu se i ne vidi
-
AjdBosnaVodi
- Kontakt:
Imal kakve vijesti sto se tice Ognjen Vranjes da ide u Serie A?
A zar je bilo kakvih vijesti o tome?AjdBosnaVodi je napisao/la:Imal kakve vijesti sto se tice Ognjen Vranjes da ide u Serie A?
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ma ovaj momak samo lupa gluposti. Preporucio bi mu da prvo malo nauci Bosanski, pa neka se vrati. Onaj D1no mu moze bit profesor.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
interesantno ce biti vidjeti sta ce se desiti s malim alenom , iz dinama, koji j3e pozvan u u17. logicno bi bilo da je malkocevic, s obzirom da je decko aktuelni clan hrvatske reprezentacije, obavio ra\zgovor, dobio potvrdu , i uputio poziv. ako je p;oziv uputio onako, reda radi, bez kontakta, ovo bi moglo decka udaljiti od bosne.
Sent from my Commodore 64
Italijanski skauti na "Čika Dači"
Premijerna utakmica drugog dela sezone u Kragujevcu, između domaćina Radničkog 1923 i Vojvodine svakak je derbi kola. Nedeljni meč u kojem će izuzetno pojačane „lale“ pokušati da postanu prvi tim koji je odneo bodove iz Šumadije ove sezone, privukao je pažnju italijanskih menadžera.
Iako je prelazni rok odavno završen, posao skauta nije, pa će tako iz Napolija i Torina doputovati dvojica menadžera, saznaje ****.RS. Pod okom Napolitanaca naći će se mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Miroslav Stevanović, kao i njegov rival iz redova Radničkog Filip Kostić.
Skautu Napolija društvo će praviti kolega iz Torina, koji želi da na delu vidi Vladana Pavlovića, defanzivca Voše.
- Goalgetter
- Kontakt:
Mislim da bi Stevanovic na ljeto mogao napustiti Vojvodinu u jednu jacu ligu, sad hoce li to bas biti Napoli, nisam siguran, govorili su nesto i za Parmu.
parma ok, ali napoliGoalgetter je napisao/la:Mislim da bi Stevanovic na ljeto mogao napustiti Vojvodinu u jednu jacu ligu, sad hoce li to bas biti Napoli, nisam siguran, govorili su nesto i za Parmu.
- Evolution87
- Kontakt:
cuj napolidzonvejn je napisao/la:parma ok, ali napoliGoalgetter je napisao/la:Mislim da bi Stevanovic na ljeto mogao napustiti Vojvodinu u jednu jacu ligu, sad hoce li to bas biti Napoli, nisam siguran, govorili su nesto i za Parmu.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
klasnične bošnje, ma gdje će jedan naš igrač u Napoli preći, kakvi mi je.bo ti nas
Stevanović je izuzetno kvalitetan i perspektivan igrač, koji će se još razvijati.
Stevanović je izuzetno kvalitetan i perspektivan igrač, koji će se još razvijati.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Goalgetter
- Kontakt:
Jel vam krivo sto ce u Napoli ?
hoće, kao i muslimović u sunderland, lazio...Goalgetter je napisao/la:Jel vam krivo sto ce u Napoli ?
ode li on u napoli banirajte me odmah. toliko.
stevanovic mora da predje ovog ljeta ako hoce dalje da se razvija. nemora to biti napoli, to bi mogao biti prevelik skok, osim toga pitanje koliko bi tu igrao. bolje nek se nametne u nekoj ekipi kao parmi. vazno je da ode u jacu ligu, bilo bi super ako to bude klub iz lige petice, jer kad jednom odes u ligu petice, sa dobrim partijama lako predjes u jos bolji klub
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma sto da ga ne pljujemo kad je nasbagrcavi je napisao/la:klasnične bošnje, ma gdje će jedan naš igrač u Napoli preći, kakvi mi je.bo ti nas![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
niko da ne pljuje, talentiran je, ali napoli? biti će dobro ako završi u parmi, ne dobro, nego odlično.
- Cincinnatus
- Kontakt:
Ja jos uvjiek imam brigu da nece igrati za nas nego za komsije.. nadam se da nije tako.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
A sto ne bi mogao preci u Napoli??! Kad je Rajkovic recimo iz OFK-e mogao u Chelsea, sto ne bi i on mogao?dzonvejn je napisao/la:niko da ne pljuje, talentiran je, ali napoli? biti će dobro ako završi u parmi, ne dobro, nego odlično.
Vosa je Medojevica sada prodala u Wolfsburg...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, Google Adsense [Bot], Iceplayer i 15 gostiju.