TakodjeFeco je napisao/la:makedonijoooooooooooooooooooooooo![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
TakodjeFeco je napisao/la:makedonijoooooooooooooooooooooooo![]()
predpostavljam pitas za premier...odes sa ličnom kartom i otvoris račun...sad mislim da je kad prvi put uplačujes min 10 a inače minimalna uplata je 1 KM..likusa je napisao/la:momci kako da se kladim preko neta u remier kladionici...kolika je min.uplata i kako da to izvedem da ne idem u klad uplacivat stalno
da malo slovo odepintol_TM87 je napisao/la:predpostavljam pitas za premier...odes sa ličnom kartom i otvoris račun...sad mislim da je kad prvi put uplačujes min 10 a inače minimalna uplata je 1 KM..likusa je napisao/la:momci kako da se kladim preko neta u remier kladionici...kolika je min.uplata i kako da to izvedem da ne idem u klad uplacivat stalno
a kada to ne radipusaaa je napisao/la:Radil sutra Premier ??
32 minut Ituano - Paulista 1:1CharlieBrown je napisao/la:
Lagano odgodis ove dvije utakmice brazilske lige i uzmes 3.693,53 KM,
a inace moze se cekati, pa uzet 13.600 KM
Ali ne!!! Kockasti me za.ebase!!!
14 minut utakmice Mogi Mirim - Portuguesa 1:1
7 minut utakmice Ituano - Paulista 1:0
Minimalna uplata je 5KM i za prvi i za svaki sjedeci putpintol_TM87 je napisao/la:predpostavljam pitas za premier...odes sa ličnom kartom i otvoris račun...sad mislim da je kad prvi put uplačujes min 10 a inače minimalna uplata je 1 KM..likusa je napisao/la:momci kako da se kladim preko neta u remier kladionici...kolika je min.uplata i kako da to izvedem da ne idem u klad uplacivat stalno
Onda to nije svugdje istojasko_juve je napisao/la:bgm nije,minimalna uplata je 10 km,a kasnije mozes uplatit koliko hoces..
ja sam jednom uplatio u premieru na marin dvoru i bilo je 10 min. e mozda je svremenom ta granica pala jer nisam poslije uplacivao jer wwin je isto otvorio pa mi jednostavnije i blize jer mi je usput kuci , a jest fakat jbt sto ne srede vise taj problem mrsko mi preko banke ici jbt bonus ionako fulam svegospodin Seljakovic je napisao/la:Onda to nije svugdje istojasko_juve je napisao/la:bgm nije,minimalna uplata je 10 km,a kasnije mozes uplatit koliko hoces..![]()
Ja sam sebi napravio, uplatio prvi put 5KM, radnica mi je rekla da je to minimalna uplata. Nakon tog sam uplatio jos jednom 5KM, otkrio WWin i da ima live kadjenje i da mozes 24 sata igrat i onda digao sve pare s Premiera i igram na WWin-u, mada me i oni je*u, evo ne mogu uplatit na racun, sjedim kod kuce i cupam kosu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.