Budala

[youtube][/youtube]
EDIT:
We Stay Together

Naj smo jači !

[youtube][/youtube]
Uz par dobrih pojačanja na ljeto, jurišat na sve frontove koji postoje

Montolivo,Armero,Eriksen,Tevez IN ... Samo nebo će nam bit granica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
I u to jos jednoj sezoni bi bilo isto ovako... Obavezno prodat dok je jos na cijeniahmad_tz je napisao/la:Sve vise i vise vjerujem da Pata treba prodati, o5 se povrijedio. Iako mislim da zasluzuje jos jednu sezonu, ako se pokaze nek ostane ako ne jbg. Na kraju sezone ove kad bi ga prodavali jedva bi 20 mil uzeli.
Goodbye Pato: 4 names for Milan![]()
Galliani has identified the Colombian Pato's replacement. Milan goes on Muriel: ready 10 million. Lecce striker in June will return to Udine, where, however, may be closed by Christmas: the market can be a man. (Tuttosport)
The last injury further away from the Rossoneri: sale almost certain. Milan, Pato hello. Leonardo and Ancelotti would like her to Paris. In June, the coffers of Via Turati could get 38 to 40 million.
Bale of Tottenham's interesting. Running Balotelli, Tevez and Van Persie, Ibrahimovic's favorite. For the defense department in the viewfinder Cissokho, Benatia, Danilo and Boli. (Corriere dello Sport)
Fiorentina's Montolivo admits AC Milan interest
The Italy international is out of contract at the end of the season and while Juventus are also said to be tracking him, the midfielder is expected to end up at San Siro
Čini se da Milanezi neće sprečavati Pata da ode iz kluba u kome je sada zadobio svoju 13 povredu u poslednje dve godine. Zbog brojnih problema sa povredama, ali i nesuglasicama sa trenerom Allegrijem, narednih nekoliko meseci bi mogli biti i poslednji za Pata u crveno-crnom dresu.
Čelnici rosonera neće sedeti skrštenih ruku, potencijalna zamena se već traži, već se šuška o Tevezu, ali čak Mariju Balotelliju i Robinu Van Persie-u.
Kvalitetan post u kome je bilo sijaset linkova u kojima se reklamiraju raznorazni Milanovi blogovi i(li) forumi, zar ne?baresi#6 je napisao/la:nisam konkretno na tebe mislio zato sam napisao moderator ili admin. nije bigben njega ionako ne čitam jer mi je u filteru nego onaj budha tako nešto pisao neke nebuloze i vrijeđao ovdje. još obrisaše kvalitetan posto Uličnog usput.
A niko se ne zapita da je moguće dobiti ban zbog nedozvoljenog reklamiranja.IlPrincipe je napisao/la:Pa mogli ste izbirsat linkove a ostavit tekst, ali ne oni brišu čitav ...
danas sam procitao da mu treba jos 5 utakmica ja mislim da bi bio otkupljenHenderson je napisao/la:Alberto Aquilani is hoping to be back in action by mid-March in order to assure himself of a Milan future.
The midfielder is currently sidelined with a muscle problem, but he’s on the mend and close to being back at the disposal of boss Massimiliano Allegri.
“His recovery is going well,” agent Franco Zavaglia told TMW on Thursday morning. “I think he could be back in action in around two weeks.”
Aquilani will be eager to get back on to the playing field given that he is still five games short of activating a buy-out clause in his contract.
“As soon as he makes 25 appearances for Milan this season, he will automatically become one of their players outright,” added Zavaglia.
The 27-year-old, who spent last season at Juventus, is currently on loan from Liverpool. He’ll cost the Rossoneri €6m should he reach the 25 game mark.
Može li mi neko reći koliko je Aquilani odigrao za vas utakmica ove sezone?
Kako prenosi „Corriere dello Sport“, Milan je započeo pregovore sa Minom Raiolom oko produžetka saradnje sa Zlatanom Ibrahimovićem čiji sadašnji ugovor ističe 2015. godine.
Rossoneri planiraju da važeći ugovor produže za još godinu dana, dakle do 2016. godine, uz naravno povišicu koja se podrazumeva.
Priča se da su Katalonci pokušali da se informišu koliko bi koštao ovaj štoper, ali je iz Milana stigla poruka da cena Thiaga Silve iznosi oko 40 miliona evra.
Naravno, od toga nema ništa, Barca je bila raspoložena da pregovara o 25 miliona.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.