Fudbalska Reprezentacija Engleske

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Koliko daleko može Engleska?

Osmina finala
3
14%
Četvrtfinale
1
5%
Polufinale
1
5%
Finale
7
32%
It's coming home
10
45%

Ukupno glasova: 22

Johny
Kontakt:

Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske

Post Postao/la Johny » 28 feb 2012, 18:22

Gerradi i Lamprad su isuvise autoritativni da bi igrali zajedno.
Moje misljenje da se treba okrenuti Jacku kada se oporavi a njemu prikljuciti velikog ranika a i znalca Parkera.Protok lopte bi sigurno bio brzi i jednostavniji.

Krila su nekako tanka.Sve nedefinisiani igraci i jednodimenzijonalni.Brzi ali to ne znaju eksploatisati.
Rooney-u u napadu bi prikljucio nekog mladog i velikog potecijala poput Sturidga / Wellbecka.
Defanziva izgleda sasvim solidno medjutim krila i vezni red su kriticni.
Lennon,Teo,Young identicni igraci.Koji sem brzine imaju jos mali asortiman oruzja.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 28 feb 2012, 20:53

Jack bi trebao igrati,al upitna je njegova forma,kakav ce uopste biti nakon ove povrede.Ako ne on,onda Cleverly,i to pod uslovom da se vrati na formu sa pocetka sezone,pa zasto ne i Carick ili Scholes,mozda cak i Parker,meni su Gerard i Lampard ispucali sve kredite,nisu sastavili 2 pasa u ne znam koliko godina igranja u sredini.U napadu mislim da bi trebao biti Sturidge,ispred Welbecka,iako se ovaj bolje razumije sa Rooneyem,al mu fali ta realizacija,to je Sturidge bolji.Evo i Carrol se nesto probudio ili se meni cini,dao je par golova....Ovo ostalo manje vise standardno,Rio i Terry,Cole i Ricards u odbrani,pa onda u sredini Lampard ili Gerard uz jednu od ovih novih nada,ili pak Carrick,Scholes ili Parker,vidim da ga svi hvale.I staviti jos nekog u sredinu,teska odluka ali eto neka to bude mozda Barry i onda staviti Adam Johnsona i Sturidga gore na krila i Rooney u sredinu napada i to je to.Ima dosta varijacija,al krila su generalno slaba,pa treba probati nesto novo,mozda cak sa 3 "klasicna" napadaca i 3 vezna da se odbrana malo rasiri...
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 feb 2012, 13:08

Tottenham midfielder Scott Parker will captain England in their friendly against the Netherlands at Wembley on Wednesday, BBC Sport understands. ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SiggiSmallz
Kontakt:

Post Postao/la SiggiSmallz » 29 feb 2012, 13:22

rio_Ferdy88 je napisao/la:Tottenham midfielder Scott Parker will captain England in their friendly against the Netherlands at Wembley on Wednesday, BBC Sport understands. ;)
Pored Gerrarda i Lamparda dobije jedan Praker traku,bas je ova Engleska ozbiljna repka. :?
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 29 feb 2012, 14:21

huh Super , znaci veceras 2-ca do Wembleya na Naranđe :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 29 feb 2012, 14:25

SiggiSmallz je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Tottenham midfielder Scott Parker will captain England in their friendly against the Netherlands at Wembley on Wednesday, BBC Sport understands. ;)
Pored Gerrarda i Lamparda dobije jedan Praker traku,bas je ova Engleska ozbiljna repka. :?
Ma ovo da pokažu da će udovoljiti svim Harryevim prohtjevima.A fakat je smiješno, čuj Parker, pa da ga Tottenham nije kupio taj bi sad u Championshipu igrao.Smiješno ga je i porediti sa Gerrardom i Lampardom i onome što su oni uradili u svojim karijerama :?

A što je najgore, oni će večeras izvući fin rezultat protiv Holandije (koja je u padu) i ispašće da su ozbiljna ekipa.A ustvari se ništa nije promijenilo od onog katastrofalnog nastupa na SP, a izgleda i da se neće mijenjati (bar ne nabolje) u dogledno vrijeme.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 29 feb 2012, 14:26

Jesu spustili Stevieju ovim potezom, stvarno su mu spustili. :?

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 feb 2012, 14:44

Hmm, predpostavljao sam da će se iznenaditi sa dodjelom kapitenske trake mada su Gerrard i Lampard po svemu sudeći najviše zaslužili.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 feb 2012, 15:16

iskreno, ko hebe engleze, super što nije Steven kapiten još da moram za njih navijat :D... irci se trebaju podriti, samo šteta što nema škota :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 feb 2012, 15:48

Carlo je napisao/la:iskreno, ko hebe engleze, super što nije Steven kapiten još da moram za njih navijat :D... irci se trebaju podriti, samo šteta što nema škota :D
ma kakvi irci, u onakvoj grupi nemaju neke sanse za prolaz dalje, istina trapattoni je institucija i on je njihovo najjace oruzje, ali mislim da smo i mi cak bolji od njih i ako budemo igrali kao sinoc, mogli bi komotno irce u prijateljskoj sad, u sred dublina, da pobijedimo :mrgreen: iako cu i njih potajno bodriti, jer su ipak sa ostrva :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 feb 2012, 18:51

Ma ljudi nece Parker biti kapiten na Evropskom Prventsvu.
Parker je tek sad u 30-oj godini dostigao neki znacajniji nivo. Dobar je igrac, ali nije za kapitena i to je to. Nema autoritet kod igraca, zato mislim da nece biti kapiten poslije ove utakmice.
Realno na Evropskom ce Gerrard biti kapiten i tako i treba da bude, kad vec nije Terry. Ako iz nekog razloga preskoce Gerrarda onda treba Lampard.
Mislim da je Englezima najbolje dugorocno rjesenje da Joe Hart (ili Jones :D ) bude kapiten, jer ce se ove legende povuci za koju godinu, neki vjerovatno poslije Eura ;)

England team for tonight: Hart, Richards, Smalling, Cahill, Baines, Parker, Barry, A Johnson, Young, Gerarrd Wellbeck. :D
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 feb 2012, 19:23

Ja vidim Jacka kao budućeg kapitena Engleske. Ima dečko stav za tako nešto.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 29 feb 2012, 19:56

Ne čudi me postavljanje Parkera za kapitena. Gerrard možda jeste iskusniji ali on nikada nije bio onaj true leader na terenu. U Liverpoolu je to uvijek Carra. On je taj koji se dere na suigrače, raspravlja sa sudijama i radi stvari koje karakterišu kapitena. Gerrard je samo kapiten na papiru. Naravno, ne mogu tvrditi da Scott nije isti ali samo želim reći da nepostavljanje Gerrarda nije toliki šok kao što to neki pišu. Uostalom, možda se priprema teren za 'Arrya, koji bi ga gotovo sigurno postavio.

___

Fin sastav. Najviše mi je drago zbog Bainesa. Gerrard izgleda na poziciji koju je igrao dok su on i Torres bili zdravi prije dvije-tri godine, odmah iza napadača.

Trebala bi biti i premijera novih dresova. Naravno, sada je na redu crvena boja, nakon plave koja je korištena u kvalifikacijama.

slika
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 29 feb 2012, 20:00

rio_Ferdy88 je napisao/la:
England team for tonight: Hart, Richards, Smalling, Cahill, Baines, Parker, Barry, A Johnson, Young, Gerarrd Wellbeck. :D
Vidjet ćemo kako će funcionisati tandem Gerrard - Welbeck. :D
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 29 feb 2012, 20:03

@rio_Ferdy, da li je ovaj sastav siguran?

http://www.goal.com/en/match/77115/engl ... neup-stats" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovdje drugačiji tim. :?

Od prve Jones, Milner i Sturridge.

Edit: Ipak je tvoj tačan. ;)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 29 feb 2012, 20:08

Na FAovoj stranici je stajao @Ferdyjev tim. Trenutno se ne može pristupiti da se provjeri.
EDIT: Ipak je tačan. :D
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 feb 2012, 20:23

Bosco je napisao/la:Ja vidim Jacka kao budućeg kapitena Engleske. Ima dečko stav za tako nešto.
Da njega nisam ovdje racunao, jer je povrijedjen trenutno, a sigurno uz harta i jonesa kandidat za buduceg kapitena Gordy Albiona, samo da rijesi ove probleme sa ozlijedama i sigurno jedan od vodja ove repke u buducnosti :D

@bertrand i @thunder zar sumnjate u moje izvore sto se tice sastava :mrgreen: twitter nikad ne laze :lol: :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 29 feb 2012, 20:45

Zadovoljan sam sastavom,prije tekme sam mislio da cemo glat izgubiti,ali sada kad vidim da tu ima nekog materijala mozda se i x izvuce.Sreca je sto Snaider nije u formi.I ne svidja mi se sto Young igra,ali sta je tu je,mozda je trenutno i najbolje lijevo krilo Engleske,sto je jako jako tuzno...
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 feb 2012, 20:58

Ox I Lansbury, nije lose, nije lose..
Celik!3,2,2.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 29 feb 2012, 22:39

Ova A repka engleske je S.R.A.NJ.E
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: RobertHrkac555 i 3 gosta.