Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Desole
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Desole » 29 feb 2012, 16:47

meni se cini kao dosta pouzdana informacija da ce Poldi na ljeto u Arsenal... istu su prenjeli i drugi mediji u Njemackoj kao RTL i td

navodno treba samo dogovoriti visinu obestecenja, njegova cijena prema transfermarktu je trenutno 20M, ali mu ugovr vazi do 2013, a s obzirom da je izjavio vec ranije kako ce napustiti Keln na kraju sezone, vjerujem da mozemo proci i ispod tih 20M

kalkulirajuci da prodamo Parka i Chamakha, pojacali bi se znatno, a ne bi toliko mnogo novca potrosili

bila bi to dobra najava rekonstrukcije na ljeto, pogotovo ako jos tome pridodamo da smo se Arshavina rijesili

naravno, treba kupiti pored njega jos 2 kvalitetna igraca i uigrat ekipu kako bi to licilo na nesto

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 29 feb 2012, 18:35

Kad su krenile špekulacije za podolskog svi ste molili Boga da dode..sad kad je to izvjesnije nešto izmišljate ..

HectorLopez
Kontakt:

Post Postao/la HectorLopez » 29 feb 2012, 18:48

18 miliona je puno za Podolskog, nama treba nesto jeftinije do 10 miliona kako bi se bez problema implementirala nasa transfer politika u kojoj nema mjesta za odstupanja. Imamo zaradu od 50 miliona funti 25 miliona za trasfere 25 sa strane, znaci 15 miliona Hazard i 10 Podolski ne bi bilo lose. Ako ne moze onda nesto iskombinirati.

Najidealnije bi bilo kad bi se nasako kupac za Walcotta koji bi dao nekih 15 miliona funti, tad bi imali dovoljno novca da cak i povisimo ponude za Hazarda i Podolskog ili da bar uzmemo samo Hazarda.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 29 feb 2012, 18:53

15 za Hazarda? 10 za Podolskog? :lol: :lol: :lol: Pa ne govoriš o Zebi i Adiloviću, pobogu... ;) :lol:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 29 feb 2012, 18:53

zbog te naše politike postali smo doo a ne FC. šta smo to mi da ne možemo dat za igrača 18 m. ma bjež

a dobre vijesti su što TV izgleda počinje večeras znači spreman je za liverpool, a santos bi se mogao vratiti za 2 sedmice.
Vođa zna.

HectorLopez
Kontakt:

Post Postao/la HectorLopez » 29 feb 2012, 19:07

nedim1993 je napisao/la:zbog te naše politike postali smo doo a ne FC. šta smo to mi da ne možemo dat za igrača 18 m. ma bjež

a dobre vijesti su što TV izgleda počinje večeras znači spreman je za liverpool, a santos bi se mogao vratiti za 2 sedmice.
Klubovi danas i jesu d.d. to je prirodan tok, sve ima svoju evoluciju i to se ne moze sprijeciti sve stvari se mijenjaju pa tako i fudbal, svidjalo se to nekome ili ne. Arsenal je firma a cilj firme je profit, dati male pare a ne osvojiti trofej pored finansijski tri puta mocnije konkurencije nije neuspjeh a dati velike pare a ocekivati trofej je kockanje a svi znamo kako kockari prolaze. Liverpool je dao mnogo novca a polucili su neuspjeh (realno, osvajanje Carling kupa je uspjeh ali ako si u ligi medju prve 4 ekipe, ovako je to neka utjeha i prekida tog nekog niza neosvajanja). Chelsea je dao 50 miliona funti za jednog igraca, a plus jos novih igraca i trenera je doveo za jos i vise od 50 pa su na tabeli isti kao mi a oni su ucinili ono sto vi ovdje trazite, a to je ulaganje i velika pojacanja. Trosenje velikih suma novca nije garancija uspjeha i kao takvog ga izjednacavamo sa kockanjem, tako da se moramo okrenuti alternativama.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 29 feb 2012, 19:10

HectorLopez je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:zbog te naše politike postali smo doo a ne FC. šta smo to mi da ne možemo dat za igrača 18 m. ma bjež

Klubovi danas i jesu d.d. to je prirodan tok, sve ima svoju evoluciju i to se ne moze sprijeciti sve stvari se mijenjaju pa tako i fudbal, svidjalo se to nekome ili ne. Arsenal je firma a cilj firme je profit, dati male pare a ne osvojiti trofej pored finansijski tri puta mocnije konkurencije nije neuspjeh a dati velike pare a ocekivati trofej je kockanje a svi znamo kako kockari prolaze. Liverpool je dao mnogo novca a polucili su neuspjeh (realno, osvajanje Carling kupa je uspjeh ali ako si u ligi medju prve 4 ekipe, ovako je to neka utjeha i prekida tog nekog niza neosvajanja). Chelsea je dao 50 miliona funti za jednog igraca, a plus jos novih igraca i trenera je doveo za jos i vise od 50 pa su na tabeli isti kao mi a oni su ucinili ono sto vi ovdje trazite, a to je ulaganje i velika pojacanja. Trosenje velikih suma novca nije garancija uspjeha i kao takvog ga izjednacavamo sa kockanjem, tako da se moramo okrenuti alternativama.
jesi ti špijun onog gazidisa il kroenkea?
jel ti navijaš za arsenal i njegove pare?
moram malo izmijenit post yebga
stvarno ovakav post jednog navijača nema smisla. zbog te tvoje politike koja ti se sviđa zadnjih pola decenije Arsenal je **** od kluba, mi se navijači pušimo dok ona **** u upravi trpaju enormne novce u dzepove. Fudbal je da se gleda i da se uziva u njemu, da se dizu yebeni pehari. Boga pitaj koliko dugo poslujemo u plusu i sad ti dođeš ovde objašanjavaš da mi ne smijemo dat toliko novac, da je bitnije profitirati.

Treba tebe preporučit upravi stvarno :mrgreen:
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 29 feb 2012, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 29 feb 2012, 19:13

Hector nije daleko od istine. Pa ako cemo realno Lukas i vrjedi oko 10milki, a Hazard oko 20, mozda 25 milki (iako sam misljenja da je to previse). Ljudi danas gledaju kao da je 10m€ malo :roll:, smiju se kad se spominje tolika suma novca za igraca, koji igra u prosjecnom Bundesligaskom klubu. :geek:

HectorLopez
Kontakt:

Post Postao/la HectorLopez » 29 feb 2012, 19:17

Te pare koje bi ti sad trosio ce nam pomoci da u buducnosti kad budemo oslobodjeni duga, kupujemo igrace koje je sad nemoguce kupiti i sto je jos vaznije da damo platu igracima kakvu im daju u drugim big spending klubovima i da naravno da volim te pare.

Pa upravo zato sto se fudbal gleda zbog uzivanja fudbal je takakv kakva je danas? Ljudska potreba za uzivanjem je i dovela do toga da svi zele da uzivaju a uzivace ako pobjede a da pobjede da ce velike pare i tako imas situaciju ovakvku kakva je. Prije 60 godina bi Liverpool ili United platili igraca zvijezdu 1000 funti sto je ekvivalent danasnjih 30 miliona funti. Fudbal je u principu isti kao prije (osim sto je sad 100 puta kvalitetniji cilj je isti) samo je vise eksponiran pa tako danas ja, ti i milijardu kineza i indijaca mozemo da uzivamo u premiershipu pa otud i ove cifre. i igra se za uzivanje kao i prije, uzivace onaj ko najvise plati, mi najvise platiti ne mozemo mi mozemo platiti puno ali ne najvise a platiti puno nije dovoljno i riskantno je.
Zadnja izmjena: HectorLopez, dana/u 29 feb 2012, 19:25, ukupno mijenjano 2 puta.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 feb 2012, 19:18

raul-zakon je napisao/la:15 za Hazarda? 10 za Podolskog? :lol: :lol: :lol: Pa ne govoriš o Zebi i Adiloviću, pobogu... ;) :lol:
Vala baš. Ali ja mislim da će cijena Podolskog bit baš negdje oko tih 10 milijuna, ipak će mu bit zadnja godina ugovora, a oni su ga doveli za 5. Duplu zaradu imaju.

A Hazarda je nerealno očekivat ispod 20 miliona. Funti, ne eura.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 29 feb 2012, 19:37

http://yfrog.com/0ggmtz" onclick="window.open(this.href);return false; kakva golcina Lansburya
Rođen s tobom da budem

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 29 feb 2012, 19:47

Dođel vam BioHazard za 20m, trebate se šutat nogom u gu'zicu i govorit Elhamdulilah
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 29 feb 2012, 19:58

raul-zakon je napisao/la:15 za Hazarda? 10 za Podolskog? :lol: :lol: :lol: Pa ne govoriš o Zebi i Adiloviću, pobogu... ;) :lol:
hahaha upravo to, zeba i adil su za ovu dvojicu izmislila fudbal :mrgreen:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 feb 2012, 20:02

Faraon iz Visokog je napisao/la:http://yfrog.com/0ggmtz kakva golcina Lansburya
Ko Pires iz najboljih doba :lol: :lol: Ovaj momak definitivno zasluzuje da igra u prvom timu slijedece godine(mislim onih 25 igraca ne 11)..
Ne vjerujem da ce Hazard doci za 15-20, ali i Gervinho je placen 12, a nije mnogo losiji od spomenutog,jest da je ovaj tek u 21. godini, i da je veliki talent.. Mada sumnjam da ce uopce doci, mogu oni pricati sta hoce, ja ocekujem transfere tek ako neko ode(i to neko bitniji ove manje i ne racunam) te jos neki mladic da bude tu za buducnost, a nikad nece dobiti sansu.,
Celik!3,2,2.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 29 feb 2012, 20:02

misljenja sam da bi puno vise dobili sa gotzeom nego hazardom, al cisto sumnjam da ce ga dortmund pustit, jer ljudi stvaraju ekipu za buducnost, oni su dosli na vrh, i imaju namjeru da tu ostanu za razliku od lilla koji nakon osvojene titule hoce haman da proda sve sto je vrijedno, a ako uzmemo u obzir historiju transfera arsenala u zadnjih par godina, veca je sansa da dodje hazard, jer znamo koliko AW voli kupovati u francuskoj

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 29 feb 2012, 20:11

cala je napisao/la:misljenja sam da bi puno vise dobili sa gotzeom nego hazardom, al cisto sumnjam da ce ga dortmund pustit, jer ljudi stvaraju ekipu za buducnost, oni su dosli na vrh, i imaju namjeru da tu ostanu za razliku od lilla koji nakon osvojene titule hoce haman da proda sve sto je vrijedno, a ako uzmemo u obzir historiju transfera arsenala u zadnjih par godina, veca je sansa da dodje hazard, jer znamo koliko AW voli kupovati u francuskoj
+1
Goetze je mnogo kreativniji,a nista(drasticno)manje prodorniji i sporiji... ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

UK_Gee
Kontakt:

Post Postao/la UK_Gee » 29 feb 2012, 20:38

Nadam se da je i AW napokon shvatio kako mora mijenjat' politiku što se tiče transfera u Arsenalu. Naime, kako čitam u medijima u proteklih nekoliko dana očekuje se da od naredne sezone u dresu Gunnersa gledamo BuLi zvijezde Podolskog i Götzea, te najboljeg strijelca Ligue 1 napadača Oliviera Girouda.

- Ovo je muzika za moje uši i nadam kako će se ovi transferi i ostvarit'.
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.

IN DELUSION WE TRUST.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 29 feb 2012, 21:37

Arshavin strijelac i asitstent,Ox strijelac,Lansbury,Cambell strijelac
Rođen s tobom da budem

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 29 feb 2012, 21:43

Kakav gol Landsburija :shock:
Nego kakav je konačan rezultat te utakmice?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 29 feb 2012, 21:48

Henderson je napisao/la: Kakav gol Landsburija :shock:
Nego kakav je konačan rezultat te utakmice?
4-0 za Englesku,dva puta Lansbury,Caulker i Ox iz penala..

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Gunner4, JackW i 14 gostiju.