pročitaj moj odgovor na video, i ono mahanje rukama. smiješan jeDesole je napisao/la:suđenje nije bilo dobro, što ne sporim ali ovo za proslavu gola je duboko izvuceno iz konteksta ako mogu tako reci
covjek skace da vidi da li lopta ide u gol, sto i nije toliko tesko primjetiti
za ove transfere cemo vidjeti na ljeto, ali popravili smo se na anketi, iznenada vise ljudi vjeruje da mozemo do 4pozicije
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Vođa zna.
Cuj skako da vidi hoce li lopta uc u go. Pa zasta sluzi linijski sudija ? jos je lopta isla po sredini gola, tako da je mogo pretpostavit i bez skakanja. Cisto radovanje postignutom golu shitt-a. Treba mu dat kaznu, i to dobru kaznu. Ovo je haos sta ovakve sudije rade od najjace svjetske lige, ccc.
Sve pohvale igracima. Tesko je nadoknadit ovakav rezultat, cak i veci timovi nisu bili u stanju nadoknadit ovu razliku.
@transferi. Ne znam sta glumi ovaj Gazidis(valjda se ovako pise), sad ima pare, sad nema. Pa daj iskesiraj, i njemu je u cilju da sto vise zaradi, a nije ni svjestan kakva je zara osvojit npr EPL, LP, itd.. Mora se nekako stat u kraj ovom kriminalcu, FUJ !
Jos jednom pohvale cijelom timu, izvrsni su bili !
Sve pohvale igracima. Tesko je nadoknadit ovakav rezultat, cak i veci timovi nisu bili u stanju nadoknadit ovu razliku.
@transferi. Ne znam sta glumi ovaj Gazidis(valjda se ovako pise), sad ima pare, sad nema. Pa daj iskesiraj, i njemu je u cilju da sto vise zaradi, a nije ni svjestan kakva je zara osvojit npr EPL, LP, itd.. Mora se nekako stat u kraj ovom kriminalcu, FUJ !
Jos jednom pohvale cijelom timu, izvrsni su bili !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Arteta i Persie out zbog kartona??
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
šta je sa Vilšira našeg,oćel odigrat i jednu tekmu ove sezone 

cisto sumnjam prosto ne vjerujemRosicky je napisao/la:šta je sa Vilšira našeg,oćel odigrat i jednu tekmu ove sezone
heh, sigurno je ispod uniforme imao Bale-ov dres, ili slikuRaul7 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nemojte me napadati ako je bilo

Tetovažu..munja je napisao/la:heh, sigurno je ispod uniforme imao Bale-ov dres, ili slikuRaul7 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nemojte me napadati ako je bilo

http://www.bild.de/sport/fussball/podol ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Uuu. Poldi.
Uuu. Poldi.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Poldi Poldi Hallellujah, Poldi Poldi Hallelujah, Poldi poldi Hallelujah er ist einer FuBball got. 
[youtube][/youtube]
Kako bi bilo moćno pjevat ovo kad god zabije gol, predobra pjesma. :ugeek:

[youtube][/youtube]
Kako bi bilo moćno pjevat ovo kad god zabije gol, predobra pjesma. :ugeek:
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Bert Van Marwijk says Van Persie came off the training game due to a groin problem as a precaution apparently it's nothing serious though & he will start tomorrow. 

Rođen s tobom da budem
- raul-zakon
- Kontakt:
Taman da postavim...leg'o bi vam on k'o budali šamar, što jes' jes'
...

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ejs, nadao sam se da nece igrati.. On se uvijek povriejdi na ovim utakmicama, nadam se da sad nece..Faraon iz Visokog je napisao/la:Bert Van Marwijk says Van Persie came off the training game due to a groin problem as a precaution apparently it's nothing serious though & he will start tomorrow.
Celik!3,2,2.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Pa haj nek se Persie povrijedi na ovoj utakmici, otkino bi kitu ovom Marvijku il kako se vec pise 

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
18 miliona za Podolskog???
Nema teorije da Wenger da te pare za spica koji ce biti rezerva Van Persiju, jedino ako nece Robin ici sto me ne bi cudilo kakva je uprava i koliko je zeljna novca..

Celik!3,2,2.
ko ce mu ga znat, mozda je ona budala napokon skontala da bi trebali igrat sa malo drugacijom formacijom, mada bi ja prije gurnuo walcotta u napad pa kupit krilo nego bezze uzimat podolskog, al eto, ugodno iznenadjenje ako nistaAllGunsBlazing je napisao/la:18 miliona za Podolskog???![]()
![]()
Nema teorije da Wenger da te pare za spica koji ce biti rezerva Van Persiju, jedino ako nece Robin ici sto me ne bi cudilo kakva je uprava i koliko je zeljna novca..
Može Podolski komotno da igra na lijevoj strani, nešto kao u Njemačkoj gdje pruža i najbolje partije. A i nije vala velika cijena kad vidiš kakvi se igrači dovode za puno višeAllGunsBlazing je napisao/la:18 miliona za Podolskog???![]()
![]()

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jos uz sve to se spominje i Giroud koji je isto tako spic. Il se defnitivno mijenja taktika il Wenger nije zadovoljan spicevima, a budimo realni sad trenutno ni jedan ne bi igrao pored Robina, bar ne u ovakvoj taktici. A ako se taktika mijenja bolje onda Cavanija, covjek je zvijer.
@Toxicity ma znam da moze, i da nije velika cijena, ali za Arsenal je velika. Neki dan Gazidis rece kako Wenger nece imati 55 miliona za transfere(Inace toliki je bio profit) nego manje, a ako se dovede Podolski ode vise od pola para za transfere a ima bitnijih pozicija..
@Toxicity ma znam da moze, i da nije velika cijena, ali za Arsenal je velika. Neki dan Gazidis rece kako Wenger nece imati 55 miliona za transfere(Inace toliki je bio profit) nego manje, a ako se dovede Podolski ode vise od pola para za transfere a ima bitnijih pozicija..
Celik!3,2,2.
Pa kako mislis onda Cavanija dovesti kada je skuplji nego transfer budzet Arsenala
Podolski je odlican igrac.Cjena je na mjestu.Ipak imaj u vidu da je to neizostavni clan Elf-a.
Bio bi pravo pojacanje za Arsenal u to sam ubjedzen

Podolski je odlican igrac.Cjena je na mjestu.Ipak imaj u vidu da je to neizostavni clan Elf-a.
Bio bi pravo pojacanje za Arsenal u to sam ubjedzen

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-