Sportsko drzavljanstvo se samo jednom moze promjenit (Barem u fudbalu), a on je to vec uradio ranije, jer je igrao za U18 repku Njemacke, pa onda za nas. Ali ne znam kako je moguce bit tako glup da se kao reprezentativac odreknes pasosa.slatki je napisao/la:Nece biti problem nije igrao za Svabe nakon stose odrekao BIH drzavljanstva 2010god.Tako da i akoje promjenio sportsko drzavljanstvo moze da ga vrati kao i drzavljanstvo(nije imao nastup u reprezentaciju Njemacke)santos je napisao/la:Bicakcic se odrekao BH pasosa zbog karijere kad je usao u prvi tim Stutgarta
problem ce biti ako je cackao oko sportskog drzavljantva ,onda je tek zavrsio sa reprezentacijom
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
On je igrao za Njemačku i promjenio sportsko državljanstvo i igrao za U19 BIH.
E valjda kad je napunio 18 godina ,odrekao se jednog državljanstva i sad je u tom problem
On sportsko državljanstvo više nije mogao ,mjenjati.Ili jeste
Rečeno je da se sporstko državljanstvo može samo jednom mijenjati
Ovaj Đurić vjerovatno neće da igra za nas ,čim ga nema ,a niko se ništa ne oglašava ,da kaže što ga nema
E valjda kad je napunio 18 godina ,odrekao se jednog državljanstva i sad je u tom problem
On sportsko državljanstvo više nije mogao ,mjenjati.Ili jeste
Rečeno je da se sporstko državljanstvo može samo jednom mijenjati
Ovaj Đurić vjerovatno neće da igra za nas ,čim ga nema ,a niko se ništa ne oglašava ,da kaže što ga nema
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma i prije je bilo price da taj Djuric uopste ne zna nas jezik.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma čuo sam i ja to,ja ne vjerujem da će on ikako zaigrati za nas,ali eto bar je dobio poziv,da se ne priča kako nismo pokušaliCartman je napisao/la:Ma i prije je bilo price da taj Djuric uopste ne zna nas jezik.
Nego evo vidim ovaj Sudić neki interviju sa njim na sax.com ,pa ima li on kvaliteta da u budućnosti igra sa Spahićem u tandemu
To je tvoj kraj tamo Skandinavija
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bio je navodno veliki talenat, ali evo povrijedjen je vec dvije sezone za redom. Ne znam kakav je sad. U principu je pristao da igra za BiH koliko ja znam. Samo je pitanje hoce li bit potrebe za to.legenda reala je napisao/la:Ma čuo sam i ja to,ja ne vjerujem da će on ikako zaigrati za nas,ali eto bar je dobio poziv,da se ne priča kako nismo pokušaliCartman je napisao/la:Ma i prije je bilo price da taj Djuric uopste ne zna nas jezik.![]()
Nego evo vidim ovaj Sudić neki interviju sa njim na sax.com ,pa ima li on kvaliteta da u budućnosti igra sa Spahićem u tandemu![]()
![]()
To je tvoj kraj tamo Skandinavija
Kako čitam u novinama, Jagodić tvrdi da nije došao zbog nekih porodičnih problema, ali da će se ubuduće odazivati. Sad, da li Jagodić ne želi dizati prašinu ili je stvarno tako, saznat' ćemo na idućim okupljanjima.legenda reala je napisao/la:On je igrao za Njemačku i promjenio sportsko državljanstvo i igrao za U19 BIH.
E valjda kad je napunio 18 godina ,odrekao se jednog državljanstva i sad je u tom problem![]()
![]()
On sportsko državljanstvo više nije mogao ,mjenjati.Ili jeste![]()
Rečeno je da se sporstko državljanstvo može samo jednom mijenjati![]()
Ranije je neko napisao da je Bicakic odigrao tu jednu tekmu(nesluzbenu-prijateljsku) za U18 imajuci BH drzavljnstvo te da nije uopste prelazio sa njemackog na BH sp. drzavljanstvoCartman je napisao/la:Sportsko drzavljanstvo se samo jednom moze promjenit (Barem u fudbalu), a on je to vec uradio ranije, jer je igrao za U18 repku Njemacke, pa onda za nas. Ali ne znam kako je moguce bit tako glup da se kao reprezentativac odreknes pasosa.slatki je napisao/la:Nece biti problem nije igrao za Svabe nakon stose odrekao BIH drzavljanstva 2010god.Tako da i akoje promjenio sportsko drzavljanstvo moze da ga vrati kao i drzavljanstvo(nije imao nastup u reprezentaciju Njemacke)santos je napisao/la:Bicakcic se odrekao BH pasosa zbog karijere kad je usao u prvi tim Stutgarta
problem ce biti ako je cackao oko sportskog drzavljantva ,onda je tek zavrsio sa reprezentacijom
nisam siguran koliko je to tacno ali je moguce
Ma ovdje je totalni haos izgleda oko njegovog drzavljanstva. Bog zna kad ce on ponovo zaigrat za nas, ako uopste zaigra. Mutne radnje, i ne bi me cudilo da je pucao na mjesto u Njemackoj reprezentaciji. Ako se sjecate, prije mozda godinu dana je se pojavio spisak U20 reprezentacije Njemacke sa njegovim imenom. Ali nakon par sati su izbrisali Bicakcica sa tog spiska. Nesto cudno je se desavalo u to vrijeme.
Pa gore iznad sam napisao, u novinama Jagodić tvrdi da Djurić nije mogao doći zbog porodičnih problema.mirzza je napisao/la:Zna li iko zasto Djuric nece igrati, nisam upratio?
Supljak znaci.voltron30 je napisao/la:Pa gore iznad sam napisao, u novinama Jagodić tvrdi da Djurić nije mogao doći zbog porodičnih problema.mirzza je napisao/la:Zna li iko zasto Djuric nece igrati, nisam upratio?
Cuva Bog Zelju svog!
Spisak U-17 reprezentacije
Golmani: Goran Karačić (Zrinjski) i Osman Hadžikić (Austrija Beč).
Odbrana: Kerim Memija (Željezničar) Adel Halilović (Red Bull Salzburg), Mladen Perović (Slavija), Amar Herić (Čelik), Anes Kurtanović (Sarajevo), Dino Vrdoljak (Široki Brijeg) i Goran Ratković (Borac, BL).
Vezni red: Marko Miholjević i Marko Simović (Leotar), Aleksandar Popović (Kozara), Samir Radovac (Sarajevo), Ismir Hajrulahović (Hajduk Split), Adem Hodžić i Alen Halilović (Dinamo Zagreb).
Napadači: Edis Tahiri i Almir Aganspahić (Olimpic), Emil Gluhalić (Zagreb) i Amar Burović (Sarajevo)
Znaci ne odricemo ga se tek tako.Bravo Malkocevicu i njegovim pomocnicima
Odbrana: Kerim Memija (Željezničar) Adel Halilović (Red Bull Salzburg), Mladen Perović (Slavija), Amar Herić (Čelik), Anes Kurtanović (Sarajevo), Dino Vrdoljak (Široki Brijeg) i Goran Ratković (Borac, BL).
Vezni red: Marko Miholjević i Marko Simović (Leotar), Aleksandar Popović (Kozara), Samir Radovac (Sarajevo), Ismir Hajrulahović (Hajduk Split), Adem Hodžić i Alen Halilović (Dinamo Zagreb).
Napadači: Edis Tahiri i Almir Aganspahić (Olimpic), Emil Gluhalić (Zagreb) i Amar Burović (Sarajevo)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Nadam se da je Malkočević razgovarao sa Halilovićem i njegovim ocem prije ovog spiska i da ga nije stavio na spisak tek tako, a mali igra za susjede Kroate.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
22.02.2012
Hrvatska U-17 odigrala je jednu od dvije predviđene utakmice protiv izabrane vrste Crne Gore. Jučer u Omišu naši su slavili rezultatom 4-0.
Prva pripremna utakmica novo formirane reprezentacije Hrvatske, koja slijedeće godine kreće u euro kvalifikacije odigrana je u Omišu. Pred oko 100 gledatelja na stadionu Anđelko Marušića-Ferate slavila je Hrvatska sa 4-0, a golove su postigli Brodić (2), Bašić i Roguljić. Od igrača GNK Dinamo nastupili su Dario Miškić, Marko Iharoš, Petar Mamić, Hrvoje Džijan, Fran Brodić, David Žabec, Filip Hodak, Ivan Fiolić, Robert Murić i Alen Halilović. Izbornik reprezentacije do 17 godina je Ivan Gudelj.
Kakav haos.Igrao je za svabe mladji narastaj,poslije toga je zaigrao za BIH u-18 i s tim zavrsio sa sporstkim mjenjanjem drzavljanstva.Cartman je napisao/la:Ma ovdje je totalni haos izgleda oko njegovog drzavljanstva. Bog zna kad ce on ponovo zaigrat za nas, ako uopste zaigra. Mutne radnje, i ne bi me cudilo da je pucao na mjesto u Njemackoj reprezentaciji. Ako se sjecate, prije mozda godinu dana je se pojavio spisak U20 reprezentacije Njemacke sa njegovim imenom. Ali nakon par sati su izbrisali Bicakcica sa tog spiska. Nesto cudno je se desavalo u to vrijeme.
Bili su ga poslije toga stavili na spisak ali i skinuli bas iz tog razloga,jer bi ih FIFA masno kaznila.
Uzimanje Njemackog pasosa dok je igrao u Stutgartu je bio na nagovor iz kluba zbog ogranicenog broja igraca iz takozvanih clanica.I tu je citava prica.
Za Djurica nebih letio pred rudi,tacno ce se znati iduci susret.Ne bude li tada pozvan ili odazvan stvar je jasna.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Za koje utakmice je ovaj spisak?Adi_Zepce je napisao/la:Spisak U-17 reprezentacije
BiH-Slovenija (8.03)Cartman je napisao/la:Za koje utakmice je ovaj spisak?Adi_Zepce je napisao/la:Spisak U-17 reprezentacije
http://sportsport.ba/bh_fudbal/malkocev ... cije/75678" onclick="window.open(this.href);return false;
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Adi_Zepce je napisao/la:Spisak U-17 reprezentacije
Eto, pa da vidimo da li ce sin jednog bivseg BH reprezentativca da odbije BIH?
-
hercegovac_nino
- Kontakt:
Hoceli utakmica biti na TV?
Jašta, baš će prenositi U-17, pa jedva za prvi tim srede prijenosehercegovac_nino je napisao/la:Hoceli utakmica biti na TV?
Čelik Zenica 1945