28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako ce zavrsiti utakmica Brazil - Bosna i Hercegovina ?

Pobjeda Brazila
100
38%
Nerijeseno
88
34%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
73
28%

Ukupno glasova: 261

skyisthelimit

Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la skyisthelimit » 29 feb 2012, 00:40

harishp je napisao/la:Nesto tanko kriticara ,veceras.
jest da smo fasovali ali slabo valjda materijala za potpale. :mrgreen:

ili mozda sto je u pitanju tek prijateljska.. Mada ne vjerujem bilo ih je dosad i u prijateljskim :mrgreen:
15.10 - 15.06 ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 feb 2012, 00:44

skyisthelimit je napisao/la:
harishp je napisao/la:Nesto tanko kriticara ,veceras.
jest da smo fasovali ali slabo valjda materijala za potpale. :mrgreen:

ili mozda sto je u pitanju tek prijateljska.. Mada ne vjerujem bilo ih je dosad i u prijateljskim :mrgreen:
Ma kako da ne,tipa mi od jedne Njemacke gubimo ili tako ti fazoni :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 29 feb 2012, 00:46

nije meni krivo što smo mi izgubili jer smo fino odigrali, koliko mi je krivo što smo se izblamirali sa dresovima pred svijetom :mrgreen: :mrgreen:
pa ono bi i DJ Krmka bilo stid obuć

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 29 feb 2012, 01:05

Daj ljudi opustite se malo, kako ce tek biti kada igramo utakmice za pojene?

Uzivajte u fudbalu

[youtube][/youtube]
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 29 feb 2012, 01:14

Za naredne utakmice treba pozvati par novih igrača i testirati ih,ne znam Višća i Stevanović da li će moći igrati u Meksiku ili Irskoj s obzirom na utakmice mlade reprezentacije ali svakako da nam fali još igrača jer Medunjanin nije u formi,Rahimić ne igra odavno utakmice ,a čak 3 igrača u odbrani nam imaju preko 30g Jahić,Spahić i Papac,ako tome dodamo Ibričića kojeg često nema ni na klupi pa Maletić preko 31g..Sušić mora stvorit,pronać makar 2 kvalitetna igrača za A tima za kvalifikacije..

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 29 feb 2012, 01:27

zgembo89 je napisao/la:Za naredne utakmice treba pozvati par novih igrača i testirati ih,ne znam Višća i Stevanović da li će moći igrati u Meksiku ili Irskoj s obzirom na utakmice mlade reprezentacije ali svakako da nam fali još igrača jer Medunjanin nije u formi,Rahimić ne igra odavno utakmice ,a čak 3 igrača u odbrani nam imaju preko 30g Jahić,Spahić i Papac,ako tome dodamo Ibričića kojeg često nema ni na klupi pa Maletić preko 31g..Sušić mora stvorit,pronać makar 2 kvalitetna igrača za A tima za kvalifikacije..
Dobit će on nogu vrlo brzo, imao je sastav nikad ga niko nije imao pa je primio šest komada i nije opucao na gol.
Potpis!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 29 feb 2012, 01:30

solidno bih, da se krenulo hrabrije mozda bi bila i pobjeda. ni ovako nije loše. brazil iako u oslabljenom sastavu izuzetno jak, vidi se da je svaki igrač tehnički potkovan i veoma pokretljiv. ali ubili su nas po krilima, alves i marcelo su ponajbolji bekovi na svijetu i da je njih nekako zaustaviti brazil je slab u sredini. nema veze, momci su odlično odigrali i nije sramota od peterostrukog šampiona svijet izgubiti 2-1 i to autogolom.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 feb 2012, 01:41

Solidna igra, nista vise. Napad dosta dobar sa losom realizacijom, dok je odbrana losa i totalno zavisi od Spahica, ali eto nekako se zakrpi. Opet na kraju to pukne kad najvise treba, isto kao u Parizu. Znaci sve po starom.

Nadam se da Susic nece nastavit stavljat Salihovica na klupu, jer njegova trka nam itekako treba.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 29 feb 2012, 01:48

Dosta mi je više naslova tipa: "Nesretan poraz u sudijskoj nadoknadi", "Baksuzan poraz Zmajeva od _____ ", "Malo nam je falilo da pobijedimo"
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 feb 2012, 01:50

seha je napisao/la:Dosta mi je više naslova tipa: "Nesretan poraz u sudijskoj nadoknadi", "Baksuzan poraz Zmajeva od _____ ", "Malo nam je falilo da pobijedimo"
Hajd ako ti je dosta - voz razguli na spavanje. :oops: Ko te sta pita ???? Svi smo se bojali velikog poraza i bas da taj gol primimo u 90oj. Sta je to po tebi. Idi spavaj ....hocemol ih pljuvat ??? jesul to zasluzili... idi spavaj nesreco .. :evil:
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 29 feb 2012, 01:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 29 feb 2012, 01:51

[youtube][/youtube]
da cujemo i brazilce malo,
ako neko zna portugalski... :D
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 29 feb 2012, 01:56

bparena je napisao/la:
seha je napisao/la:Dosta mi je više naslova tipa: "Nesretan poraz u sudijskoj nadoknadi", "Baksuzan poraz Zmajeva od _____ ", "Malo nam je falilo da pobijedimo"
Hajd ako ti je dosta - voz razguli na spavanje. :oops: Ko te sta pita ???? Svi smo se bojali velikog poraza i bas da taj gol primimo u 90oj. Sta je to po tebi. Idi spavaj ......... :evil:
Ovo je po meni poraz uz našu odličnu igru isto kao i poraz od Španije u sudiskoj nadoknadi isto kao i izjednačenje Francuza koje nam je uzelo prvo mjesto u kvalifikacijama. Nisam ništa negativno reko ovim postom za večerašnju utakmicu, samo želim reć da nam često sreća okrene leđa. Molim malo kulture!
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 29 feb 2012, 02:08

mokhe je napisao/la:[youtube][/youtube]
da cujemo i brazilce malo,
ako neko zna portugalski... :D
Al najjace kad se vidi kolko im je goDra na kraju xD hahah

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 29 feb 2012, 02:13

Kao prvo ko je gledao utakmicu vidio je da Brazil igra s 30 posto svoje snage i da su naši zapeli ubiše momke bezveze, a ovi da su htjeli mogli su im pet komada složit u 30 min. Brazilu rezultat nije bio bitan, a nama više nego bitan.
Činjenica da Safet Sušić nije selektor za velike domete, igre nemamo, udaramo ko sve redom ko kakve seljačine.
Sve u svemu hvala Brazilu ..
Potpis!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 feb 2012, 02:15

Aldinn1 je napisao/la:Kao prvo ko je gledao utakmicu vidio je da Brazil igra s 30 posto svoje snage i da su naši zapeli ubiše momke bezveze, a ovi da su htjeli mogli su im pet komada složit u 30 min. Brazilu rezultat nije bio bitan, a nama više nego bitan.
Činjenica da Safet Sušić nije selektor za velike domete, igre nemamo, udaramo ko sve redom ko kakve seljačine.
:mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 feb 2012, 02:18

Aldinn1 je napisao/la:Kao prvo ko je gledao utakmicu vidio je da Brazil igra s 30 posto svoje snage i da su naši zapeli ubiše momke bezveze, a ovi da su htjeli mogli su im pet komada složit u 30 min. Brazilu rezultat nije bio bitan, a nama više nego bitan.
Cinjenica da tebi uopste ne treba pridjev ''ko''za ovo sto si rekao udaramo itd,itd.
P.S izgleda da boravak u malom rudarskom mjestu uopste nije uticao na tebe :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 29 feb 2012, 02:23

harishp je napisao/la:
Cinjenica da tebi uopste ne treba pridjev ''ko''za ovo sto rekao udaramo itd,itd.
Greska u pisanju uglavnom zna se šta sam mislio. Ne znam samo šta vas obraduje u ovim utakmica, kad nit imamo igre, nit imamo postavke, ne moramo rezultat gledati i protivnika ..
Potpis!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 29 feb 2012, 02:27

harishp je napisao/la:
Cinjenica da tebi uopste ne treba pridjev ''ko''za ovo sto si rekao udaramo itd,itd.
P.S izgleda da boravak u malom rudarskom mjestu uopste nije uticao na tebe :mrgreen:
Šta misliš Hare da mu damo jednu vaspitnu, umjesto turističkog bana da dobije jedan radni pa da provede nekih 7 dana u jami? :mrgreen:

Mada sumnjam da će pomoći...
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 29 feb 2012, 02:30

slika
Sport je lijek za tijelo i duh.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 feb 2012, 02:31

@A ldinn1odavno ti je vec neko rekao u Jablanicu i onda na kurs(nije policajski)vec za trenera.Kad to zavrsis drage oci moje cekaj konkurs za selektora imaces podrske mase.
Ovako ni s tobom nemamo nista,ni postavke,ni igre niti bas neceg pametnog.
Jos u slobodno vrijeme mozes zamijeniti Amara,da bi se ovaj konacno predao ugostiteljskom zanimanju.Ha ja.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.