A onda je Zvjezdana nakon trake kicma zabolila iako je konstatno igrao u Njemackoj i oprostio se od repke.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Kada su 13 odmetnika potpisala pismo da nece igrati vise za repku, jedan od njih je bio Spahic. Svaka cast, zelio je promjenu na celu saveza (a kasnije se posro na svoj potpis kao i jos 11 potpisnika). U medjuvremenu, tih nekoliko utakmica koje nisu igrali, kapiten reprezentacije je bio Misimovic i reprezentacija je imala solidne rezultate. I onda kad je Spahic pitan da se vrati igrati, uslov je bio kapitenska traka. Pravi patriota bi trebao doci na okupljanje i odazvati se, pa makar i ne dobio priliku za igru?! Sramota je od Spahica praviti nekog "Super patriotu" i dizati ga iznad npr. Salihovica i Ibisevica koji nikad "a" nisu rekli i koji se nikada nisu pobunili ili neki uslov postavljali da bi se odazvali. Ali s druge strane je ok ne stavljati ga u istu recenicu sa Salihovicem, Ibisevicem, Pjanicem, Dzekom, jer oni su ipak malo vece ljudske velicine od njega.AÐ_Official je napisao/la:Sto se tice patriotizma, apsolutno niko nije u istoj kategoriji s Spahicem. Niti Dzeko, niti Pjanic, niko. Ali moja poenta je da se srcem i s patriotizmom ne osvajaju bodovi i postizu odredjeni ciljevi. Da je tako Sjeverna Koreja bi osvojila proslo svjetsko prvenstvo, a ne Spanija u kojoj reprezentaciji pola igraca ne benda Spaniju i kralja ni 5%.
Spahicu svaka cast, trenutno je, nazalost, najbolji stoper kojeg imamo na raspolaganju! Sto se igrackih kvaliteta tice - svaka cast, ali njegovo ponasanje (nerijetko i na terenu) nije primjereno jednom profesionalcu i jednom "super patrioti" kako ga mnogi nazivate!
P.S. Nista on bolji od Begovica i Medunjanina nije.
Da bi ga Kodro tesko vratio nazad.Kad bi gledali te stvari bukvalno ni jednog ''cistog''nebi uspio izabrati.
Sve i jedan bi imao po koju mrlju.
Ali odbiti repku da bi prihvatio drugu pa se opet ko pas vratiti,ili nabeljezgati svega i svacega na neki nacin protiv svoje drzave da bi sutradan sva ta posrana vanago polizao i rekao da nije kontao da ce ga toliko naseg svijeta slusati.
E to ni blizu a ni slicno nije kao sa ovim dvojicom potonjima.