Glen--Carragher--Skrtel--Enrique
--------Spearing---Gerrard--------
Kuyt-------Henderson-----Downing
---------------Suarez----------------
Ja bih volio vidjeti ovaj sastav protiv Arsenala.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Bez Jordana, veća p*čka nije igrala za Liverpul, najgori igrač u finalu, frajer se plaši ošutati na go, povući loptu, igra po principu "ne dodaji meni molim te".OTNYS_YNWA je napisao/la:---------------Reina---------------
Glen--Carragher--Skrtel--Enrique
--------Spearing---Gerrard--------
Kuyt-------Henderson-----Downing
---------------Suarez----------------
Ja bih volio vidjeti ovaj sastav protiv Arsenala.
vidi ovog jalijasa sa bistrika kako zna od cega podocnjaci dolazeCarlo je napisao/la:od testova na drogu mu nikako ne mogu izaći podočnjaci jedino od drogeAdmir_Sa je napisao/la:vidi mu samo podocnjaka, da nema onih testova na drogu tamo u ligi, tacno bi se zakleo da je narkoman
Ne znam fera sumnjiv si sa tim avatarom.fera je napisao/la:totalna glupost pa ja sam u prvom srednje imao strasne podocnjake a nisam ni pio ni drogirao se a vecina raje je bila valjda kao ovaj admir pa su mislili da sam narkoman...
btw najprije ce biti da mu je ovo od alkohola.
Nije brate.OTNYS_YNWA je napisao/la:Rizo, protiv stoke se igra 17.
Dobro je da se momak na vrijeme izjasnioKing Kenny je napisao/la:Henderson: " I didn’t watch pens "![]()
Ima li ovaj igrac hrabrosti za bilo sta,zamislite da je jos trebao da puca
![]()
.
ma kakvi, ne družim se ja sa ološimafera je napisao/la:vidi ovog jalijasa sa bistrika kako zna od cega podocnjaci dolazeCarlo je napisao/la:od testova na drogu mu nikako ne mogu izaći podočnjaci jedino od drogeAdmir_Sa je napisao/la:vidi mu samo podocnjaka, da nema onih testova na drogu tamo u ligi, tacno bi se zakleo da je narkomankao prvo ova prica vidi mu podocnjaka je totalna glupost pa ja sam u prvom srednje imao strasne podocnjake a nisam ni pio ni drogirao se a vecina raje je bila valjda kao ovaj admir pa su mislili da sam narkoman...
ova prica je totalna glupost, ja sam se u prvom srednje ubijao alkoholom i nisam imao podocnjake, a vecina raje je valjda bila kao ovaj fera pa su mislili da umjesto alkohola pijem vodufera je napisao/la:vidi ovog jalijasa sa bistrika kako zna od cega podocnjaci dolazeCarlo je napisao/la:od testova na drogu mu nikako ne mogu izaći podočnjaci jedino od drogeAdmir_Sa je napisao/la:vidi mu samo podocnjaka, da nema onih testova na drogu tamo u ligi, tacno bi se zakleo da je narkomankao prvo ova prica vidi mu podocnjaka je totalna glupost pa ja sam u prvom srednje imao strasne podocnjake a nisam ni pio ni drogirao se a vecina raje je bila valjda kao ovaj admir pa su mislili da sam narkoman...
Treba mu nešto pod hitno da mu razbije tremu, pa on ne smije povesti loptu više od dva-tri koraka, muka ga gledati. Još posebno što on igra krilo, treba nam neko prodoran i brz sa dobrih ubačajem, da onoj letvi pruži 100% šansu.King Kenny je napisao/la:Henderson: " I didn’t watch pens "![]()
Ima li ovaj igrac hrabrosti za bilo sta,zamislite da je jos trebao da puca
![]()
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.