Ah da ,i posto ce stadion da bude krcat ne treba zaboraviti ostaviti par mjesta na tribini za nepokorne i suvisne mlade igrace .....
kimbo je napisao/la:Sto se tice posjete mislim da je uprava na pravom putu. Sto vise dovoditi grace tipa Pehlic, Hiros, Hasanovic. Kada protrce par metara kraj tebe zaista osjetis naboj adrenalina pri takvoj brzini a zemj se trese. To se inace moze samo vidjeti na inostranim terenima. Moramo do kraja izgraditi taj neki nas prepoznatljivi stil. Predlazem da se dresovi suze ,obline u stilu trbusnih plesacica dolaze do izrazaja sto ce provuci i zensku populaciju naravno. Jednom kada ugledaju guzove Pehlica i Hirosa u punom trku postat ce dozivotne vjerne navijacice. I na kraju da sve to dobije neki efekat uzbudjenja i neizvjesnosti potpisivati ugovore koji nemaju nikakvog efekta il koji su tako kratki da nikada ne znas kada neki igrac moze nestati ili se pojaviti. A nas novi spotski direktor treba isto da odrzi malo "weekend crash course" sa igracima. Tema odnos igraca prema domacoj publici. Prva lekcija ".... majke nezadovoljnim navijacima".
Ah da ,i posto ce stadion da bude krcat ne treba zaboraviti ostaviti par mjesta na tribini za nepokorne i suvisne mlade igrace .....
kofol ne racuna vise na njegaMaestro^^ je napisao/la:Zasto je raskinut ugovor s Rovcaninom ?
Nije Zalizanoglu bio zadovoljan s njim, izgleda. E sad, je li to baš to.Maestro^^ je napisao/la:Zasto je raskinut ugovor s Rovcaninom ?
mirza nije vracen...ovo je drugi cemalovic..jos mladjiMont0 je napisao/la:Dovescemo Amokacija i Mbomu sad, aha sta ima..
Receno im ako ne dobijete Zmaja, uredu, koliko su veznjaci napravili prilika napadacima? Ne branim nikoga fakat, puca mi neka stvar i za Rovcaninom i Okicem i svima njima, ali mi se nikad dok smo zivi necemo kutarisati dvostrukih arsina, i nikad nista necemo napraviti..
Da se uredim na vrijeme. Ovo moze ispasti dobro, ako ce neko od ove male raje dobiti sansu, ali nece niko osim Mirze koji je vracen, Bog zna zasto. To je najveci problem. Balalic nek ide u Gosk, Mahe u Lokomotivu, Jasko nek prestane igrati i tako to..
Mirza je u pitanju. Drugi je još premlad.nonda_83 je napisao/la:mirza nije vracen...ovo je drugi cemalovic..jos mladjiMont0 je napisao/la:Dovescemo Amokacija i Mbomu sad, aha sta ima..
Receno im ako ne dobijete Zmaja, uredu, koliko su veznjaci napravili prilika napadacima? Ne branim nikoga fakat, puca mi neka stvar i za Rovcaninom i Okicem i svima njima, ali mi se nikad dok smo zivi necemo kutarisati dvostrukih arsina, i nikad nista necemo napraviti..
Da se uredim na vrijeme. Ovo moze ispasti dobro, ako ce neko od ove male raje dobiti sansu, ali nece niko osim Mirze koji je vracen, Bog zna zasto. To je najveci problem. Balalic nek ide u Gosk, Mahe u Lokomotivu, Jasko nek prestane igrati i tako to..
Ma ostao bi u Sarajevu da je valjao. To mu je matični klub a otjerali su ga i ne žele ga nazad ni u najluđim snovima. Ipak ga Sarajlije malo bolje znaju, ali eto nama valja. I još poveo onog stručnjaka sa sobom.Rodeni je napisao/la:Ma ovo je sve SR@nje u bordo boji svi sto su valjali su otjerani Durakovic, Spahic, Demic, Zolj, pa sad Rovcanin , jos treba samo Lakicevica, Jazvina, Brkovica, i Okica i onda cemo moci osvojiti kup
Nesvidja mi se ovo nikako Varesanovic i njegova ekipa napolje pa gonite po svom negdje drugo i svj autoritet
evo zasto nije Zolj i Demic produzili sa Velezom zbog ovih strucnjaka
Prvo, ne svidja mi se sta Varesanovic radi - ali nemogu dozvolit PONOVNO hrakanje po Velezu da bi se opravdala necija rodbina il prijatelji il sta vec. Po hiljaditi put - I Zolj i Demic su dogovarali sa drugim klubovima vec ranije i pricali JOS LJETOS (prije nego je Varesanovic i dosao u klub) da ce otici sta god da bude. Nakon toga, ove zime i jedan i drugi su lagali klubu - i otisli lazuci klubu da ce ostat dok su dogovarali transfer. Demicev buraz uz to vec 2-3 godine sabotira klub i sve u njemu - citaj novine. Zolj je isto tako JAVNO PRIZNAO da je lagao svom sportskom direktoru kad mu je rekao da ce produzit ugovor dok je dogovarao sa Olimpikom. A Durakovica samog pitaj zasto je stvarno otjeran.Rodeni je napisao/la:Ma ovo je sve SR@nje u bordo boji svi sto su valjali su otjerani Durakovic, Spahic, Demic, Zolj, pa sad Rovcanin , jos treba samo Lakicevica, Jazvina, Brkovica, i Okica i onda cemo moci osvojiti kup
Nesvidja mi se ovo nikako Varesanovic i njegova ekipa napolje pa gonite po svom negdje drugo i svj autoritet
evo zasto nije Zolj i Demic produzili sa Velezom zbog ovih strucnjaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.