RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

kimbo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la kimbo » 28 feb 2012, 14:17

Sto se tice posjete mislim da je uprava na pravom putu 8-) . Sto vise dovoditi grace tipa Pehlic, Hiros, Hasanovic. Kada protrce par metara kraj tebe zaista osjetis naboj adrenalina pri takvoj brzini a zemj se trese. To se inace moze samo vidjeti na inostranim terenima. Moramo do kraja izgraditi taj neki nas prepoznatljivi stil. Predlazem da se dresovi suze ,obline u stilu trbusnih plesacica dolaze do izrazaja sto ce provuci i zensku populaciju naravno. Jednom kada ugledaju guzove Pehlica i Hirosa u punom trku postat ce dozivotne vjerne navijacice. I na kraju da sve to dobije neki efekat uzbudjenja i neizvjesnosti potpisivati ugovore koji nemaju nikakvog efekta il koji su tako kratki da nikada ne znas kada neki igrac moze nestati ili se pojaviti. A nas novi spotski direktor treba isto da odrzi malo "weekend crash course" sa igracima. Tema odnos igraca prema domacoj publici. Prva lekcija ".... majke nezadovoljnim navijacima".

Ah da ,i posto ce stadion da bude krcat ne treba zaboraviti ostaviti par mjesta na tribini za nepokorne i suvisne mlade igrace .....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 28 feb 2012, 15:12

Zasto je raskinut ugovor s Rovcaninom ? :roll:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 28 feb 2012, 15:15

kimbo je napisao/la:Sto se tice posjete mislim da je uprava na pravom putu 8-) . Sto vise dovoditi grace tipa Pehlic, Hiros, Hasanovic. Kada protrce par metara kraj tebe zaista osjetis naboj adrenalina pri takvoj brzini a zemj se trese. To se inace moze samo vidjeti na inostranim terenima. Moramo do kraja izgraditi taj neki nas prepoznatljivi stil. Predlazem da se dresovi suze ,obline u stilu trbusnih plesacica dolaze do izrazaja sto ce provuci i zensku populaciju naravno. Jednom kada ugledaju guzove Pehlica i Hirosa u punom trku postat ce dozivotne vjerne navijacice. I na kraju da sve to dobije neki efekat uzbudjenja i neizvjesnosti potpisivati ugovore koji nemaju nikakvog efekta il koji su tako kratki da nikada ne znas kada neki igrac moze nestati ili se pojaviti. A nas novi spotski direktor treba isto da odrzi malo "weekend crash course" sa igracima. Tema odnos igraca prema domacoj publici. Prva lekcija ".... majke nezadovoljnim navijacima".

Ah da ,i posto ce stadion da bude krcat ne treba zaboraviti ostaviti par mjesta na tribini za nepokorne i suvisne mlade igrace .....

:D :D :D
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 feb 2012, 15:21

Maestro^^ je napisao/la:Zasto je raskinut ugovor s Rovcaninom ? :roll:
kofol ne racuna vise na njega :lol: :lol:
bas me zanima ko je to toliko bolji od njega u ekipi ?

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 28 feb 2012, 15:22

Maestro^^ je napisao/la:Zasto je raskinut ugovor s Rovcaninom ? :roll:
Nije Zalizanoglu bio zadovoljan s njim, izgleda. E sad, je li to baš to. :roll:

I što se to ranije nije desilo a ne sad pred početak prvenstva. :roll:
Who dares, wins !

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 28 feb 2012, 15:40

Halo bola, prvog spica su otjerali deset dana pred prvenstvo, cuj ne racuna na njega, **** te Velezu moj, **** te!
Support Velez, It's logical! ★

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 28 feb 2012, 15:44

Receno je prije utakmice sa Zmajem .. da mora bit 3 - 0 barem da moraju 3 gola dat a nesmiju primit niti jedan !..
ako ne budu dali 3 gola barem rovcanin il okic ce papire ce dobit jedan od nji i tako ti je bilo .. rovcanin dobio papire
al ev realno ako gledamo ako ne mozemo " zmaju " dat 3 gola kako ces iz dat želji , sarajevu , borcu itdd ?? ..

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 feb 2012, 15:46

Rovcanin je bio promasaj od igraca - slazem se s ovom odlukom.

Znam da je u zadnji momenat - ali bolje sad nego u prvenstvu. I drago mi je kako je uprava to obavila "isplatili smo mu sve, bilo nam je zadovoljstvo radit s njim - al haj ti ziv bio poselami kuci".
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 28 feb 2012, 15:48

Misle li dovesti nekoga u zadnji čas u napad ili ostaje sve ovako. :?
Who dares, wins !

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 feb 2012, 15:51

A sta i da ostane ovako?
Po meni je Brkovic puno bolji igrac od Rovcanina koji je imao previse prilika da se pokaze pa nije.
Brkovic je mlad i za ocekivat je da bude bolji i bolji. Nadam se samo da ovaj Hiros nece postat drugi Rovcanin.

Mislim logicki, na utakmici neki dan je vec bilo izvjesno da Velez nece uzet kup. Nemozemo mi u kup sa Borcem ili Zeljom i imat igraca koji nemoze treceligasu uvalit gol. Nema od toga nista. Bolje onda pozdravit se s kupom sada i izbacit ono sto nevalja iz kluba i stvarat prostor za bolju ekipu do godine.

Kamo srece da su imali hrabrosti izbacit Rovcanina ranije u sezoni.

A ako ne bude slozio tim kako treba - onda i Varesanovica na ljeto poslat kuci uz iste zahvale i komplimente kao i Rovcanina.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 28 feb 2012, 15:53

Dovescemo Amokacija i Mbomu sad, aha sta ima..

Receno im ako ne dobijete Zmaja, uredu, koliko su veznjaci napravili prilika napadacima? Ne branim nikoga fakat, puca mi neka stvar i za Rovcaninom i Okicem i svima njima, ali mi se nikad dok smo zivi necemo kutarisati dvostrukih arsina, i nikad nista necemo napraviti..

Da se uredim na vrijeme. Ovo moze ispasti dobro, ako ce neko od ove male raje dobiti sansu, ali nece niko osim Mirze koji je vracen, Bog zna zasto. To je najveci problem. Balalic nek ide u Gosk, Mahe u Lokomotivu, Jasko nek prestane igrati i tako to..

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 28 feb 2012, 15:56

Gori je Okić bio od Rovčanina u odigranoj polusezoni. Ne branim Rovčanina, nije neki igrač ali trebalo je odmah to na startu pauze riješiti a ne ovako deset dana prije početka prvenstva. Trebat jedan igrač još u napadu, tu smo najslabiji, Brković treba biti starter svakako ali šta kad se povrijedi neko ? Evo šta, možemo se slikati . A i mogli su momku dati vremena da nađe neki klub. Nadam se da je to isplaćeno sve kako treba, ne treba dužnik nikome ostajati.
Who dares, wins !

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 28 feb 2012, 15:59

Ma ovo je sve SR@nje u bordo boji svi sto su valjali su otjerani Durakovic, Spahic, Demic, Zolj, pa sad Rovcanin , jos treba samo Lakicevica, Jazvina, Brkovica, i Okica i onda cemo moci osvojiti kup
Nesvidja mi se ovo nikako Varesanovic i njegova ekipa napolje pa gonite po svom negdje drugo i svj autoritet
evo zasto nije Zolj i Demic produzili sa Velezom zbog ovih strucnjaka

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 28 feb 2012, 16:00

Mont0 je napisao/la:Dovescemo Amokacija i Mbomu sad, aha sta ima..

Receno im ako ne dobijete Zmaja, uredu, koliko su veznjaci napravili prilika napadacima? Ne branim nikoga fakat, puca mi neka stvar i za Rovcaninom i Okicem i svima njima, ali mi se nikad dok smo zivi necemo kutarisati dvostrukih arsina, i nikad nista necemo napraviti..

Da se uredim na vrijeme. Ovo moze ispasti dobro, ako ce neko od ove male raje dobiti sansu, ali nece niko osim Mirze koji je vracen, Bog zna zasto. To je najveci problem. Balalic nek ide u Gosk, Mahe u Lokomotivu, Jasko nek prestane igrati i tako to..
mirza nije vracen...ovo je drugi cemalovic..jos mladji

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 28 feb 2012, 16:01

@Monto
Napisah ti ono sto nisam imao volje da pisem.

Ne znam tko stoji Okica al nikad igraca ni od njega a ni od Rovcanina. Dobise ogromne minutaze a nikada neke fajde od njih. Radije bih vidio da Okic ode a Rovcanin osta.

Uglavnom politika do sada otvori se zemljo da propadnem ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 feb 2012, 16:03

Ma ja cu ovde krivit upravu jer su ga trebali liferovat prosle polusezone odma na pocetku. Meni on stvarno nije nista pokazao. Vidim ovde neki govore Okic gori od Rovcanina. Prvo, ni jedan ni drugi nisu nista pokazali ove godine ali Okic se bar dokazao ranije ako nista drugo. Ovaj nije nikad. Od dva zla, Rovcanin je vece.

Znam da smo tanki u napadu. Nadam se da imaju neko rjesenje tu. Ali Boga mi, tako blizu pocetka polusezone da ce naci nekog ko valja - cisto sumnjam. Da Bog da, ali sumnjam.

Osim ako vec nisu nekoga pikirali prije nego su ovo uradili - ali ako je to slucaj - onda bi to trebali saznat za par dana.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 28 feb 2012, 16:06

nonda_83 je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:Dovescemo Amokacija i Mbomu sad, aha sta ima..

mirza nije vracen...ovo je drugi cemalovic..jos mladji
Mirza je u pitanju. Drugi je još premlad.
Rodeni je napisao/la:Ma ovo je sve SR@nje u bordo boji svi sto su valjali su otjerani Durakovic, Spahic, Demic, Zolj, pa sad Rovcanin , jos treba samo Lakicevica, Jazvina, Brkovica, i Okica i onda cemo moci osvojiti kup
Nesvidja mi se ovo nikako Varesanovic i njegova ekipa napolje pa gonite po svom negdje drugo i svj autoritet
Ma ostao bi u Sarajevu da je valjao. To mu je matični klub a otjerali su ga i ne žele ga nazad ni u najluđim snovima. Ipak ga Sarajlije malo bolje znaju, ali eto nama valja. I još poveo onog stručnjaka sa sobom. :roll:
Who dares, wins !

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 28 feb 2012, 16:12

Nebitno koji je, uglavnom nakon silnih ebanja svega po spisku, slijedeci nas napusta Brkovic, jer ovo malo publike sto je ostalo na stadionu ce traziti glavnog krivca sto se golovi ne daju. Pogodite ko ce to biti.

I opet, nebitno ko ce igrati, mi isti cemo da gledamo po kisi, snijegu ili celopeku, i isti ce da daju pare da gledaju preko neta i da idu na gostovanja, i gledaju sta su do sada gledali. Sto smo ludi, ccc :D

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 feb 2012, 16:14

Rodeni je napisao/la:Ma ovo je sve SR@nje u bordo boji svi sto su valjali su otjerani Durakovic, Spahic, Demic, Zolj, pa sad Rovcanin , jos treba samo Lakicevica, Jazvina, Brkovica, i Okica i onda cemo moci osvojiti kup
Prvo, ne svidja mi se sta Varesanovic radi - ali nemogu dozvolit PONOVNO hrakanje po Velezu da bi se opravdala necija rodbina il prijatelji il sta vec. Po hiljaditi put - I Zolj i Demic su dogovarali sa drugim klubovima vec ranije i pricali JOS LJETOS (prije nego je Varesanovic i dosao u klub) da ce otici sta god da bude. Nakon toga, ove zime i jedan i drugi su lagali klubu - i otisli lazuci klubu da ce ostat dok su dogovarali transfer. Demicev buraz uz to vec 2-3 godine sabotira klub i sve u njemu - citaj novine. Zolj je isto tako JAVNO PRIZNAO da je lagao svom sportskom direktoru kad mu je rekao da ce produzit ugovor dok je dogovarao sa Olimpikom. A Durakovica samog pitaj zasto je stvarno otjeran.

Nemojte molim vas koristit ovu priliku da svoje privatne svadje sa Tanovicem ili bilo kim preko Velezovih ledja bijete. Zna se zasto su otisli ti "pojedini" i neka su otisli - nikad se vise ne vratili da Bog da. Varesanovic nije uopste kriv sto je Zolju ili Demicu ili Durakovicu rekao da sjednu na klupu - on im je trener kakav/takav i ima pravo da im kaze kad ce sjest a kad ce igrat. Oni su tek iz pelena izasli prekjuce, naucili sutat loptu juce a TACNO JE da se nesmiju pitat nit odredjivat ko ce igrat a ko nece - jer su oni omladinci igraci i na to nemaju pravo. Neki red treba da postoji. Znaci ako su otisli sto im je trener reko da sjednu (dok im je izmedju 19-21 godine starosti) - e onda neka su otisli.

A sto se Varesanovica tice - da Varesanovic tek sad vidi da mu Rovcanin ne valja nakon 6-8 mjeseci "saradnje" s njim - to je vec druga prica. To je vec dokaz da ovaj trener ili nema pojma ili nema muda da vodi ekipu kako treba. Rovcanin je davno trebao bit izbacen.

Ali to ne znaci da pojedini ovdje nebi trebali prestat vec jednom za svojim privatnim svadjama i razmiricama s ljudima u klubu da bi opravdali "svoje" koji su Velezu ucinili nepravdu (sto se NIKAD ne smije zaboravit).

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 28 feb 2012, 16:19

@MostaracVelezovac
Koliku kolicinu gluposti si ti samo u stanju da napises i da sam sebi skaces u usta sa kontradiktornim razmisljanjima to nije normalno. Sta je drug ? Sve je bilo sjajno i jurisao si na kup sve do 2,3 sedmice unazad .. sta bi u medjuvremenu ?? :) Kani se vise momaka i pravih sportista koji nisu tu u klubu i pusti ih na miru.

Okreni pricu o autobusima nisi odavno :mrgreen:
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 28 feb 2012, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.