MLB (baseball)

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: MLB (baseball)

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 feb 2012, 20:22

Cubsi rade dobar posao za sada ...jest da se ne moze ocekivati od ove ekipe bum u prvoj godini, ali zaista kada malo bolje pogledamo sad imat cemo jako mladu ekipu i perspektivnu.

Cubsi dovode OF iz Cube Jorge Solera koji je 19 godina...inace prvo smo ciljali na Caspadesa koji je imao 33HR i 99 RBI , ali on je stari 26 godina i jako dobru odbranu i ima vise iskustva od Solera...Soler i on su dva najbolja igraca u Cubsi definitivno i Cubsi zele Solera ovih dana potpisati...ako on dodje Cubsi ce imati mozda najbolji OF u ligi u slijedecih nekoliko godina ...ne treba zaboraviti da Cubsi imaju najboljeg OF prospect u Brett Jacksonu koji je tamo imao preko 130 RB 33HR i udarao 333....znaci tos u dva mlada OF i novopridosli je ovaj sad sto smo ga doveli koji je jedan od najboljih odbranbenih OF u ligi David DeJesus..znaci imali bi odlicna 3 OF u buducnosti, dok je tu jos Campana i td..necu da racunam Bayrda i Soriana oni su na izlaznim vratima i oni nec ejos dugo jer na mladjim snagama su sad Cubsi.Znac imamo 1st bazu Rizzo za buducnost :)

Cubsi su doveli i pitchera iz Cubse 19 godina Concepcion...bio je MVP i pitcher je za buducnost sto nas svakako treba da raduje...ima nade da u buducosti budu jedna od boljih ekipa
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 feb 2012, 00:02

evo ode Cespedes sto si ga ti @salty spominjo u Oakland A's za 36 mil na 4 god..a ortiz produzio za god sa nama :D , za 14.5 mil i izbjegli smo arbritaciju time ;) a poceli su i spring trainings, tako da jos malo strpljenja i mlb ponovo pocinje :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 feb 2012, 02:57

napiso sam ja mislim, ali ima i ovaj sto smo ga mi haman vec uzeli..ovaj sto ga mi uzimamo visok covjek 6-5 ko kosarkas ba :)..isto iz Cube OF je i mladji je od Caspadesa 19 godina ima a Caspades je 26.. iz tog razloga smo ga mi i ostavili zelimo ovog jer ovaj je mladji ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 feb 2012, 10:53

Wake Walks Away: After 19 seasons, 2 World Series rings and 200 wins 8-) , knuckleballer Tim Wakefield retired Friday, saying it was best for the Sox and his family. :( ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 18 feb 2012, 13:07

Ima li išta novosti u vezi Yankeesa?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 feb 2012, 13:25

SirAlexFerguson je napisao/la:Ima li išta novosti u vezi Yankeesa?
evo ima nesto oko ovog Burnetta:
The Pirates and New York Yankees have agreed to a trade that would send right-hander A.J. Burnett to Pittsburgh and are awaiting approval from the commissioner's office Friday, **** said.
The Pirates will send right-handed reliever Diego Moreno and outfielder Exicardo Cayones to New York in return, **** said. ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 feb 2012, 13:56

hahaha ovaj Pittsburg je sega od ekipe dugi niz godina...koje su one budale dali mladog igraca za covjeka od 35 godina koji nije mogao za NYY imati pozitivar omjer pobjeda i poraza...pa hej u pobjendickoj ekipi ti ne mozes imati dobru sezonu, pa kako ces za Pittsburg koja je najgora ekipa lige bila evo zadnjih 15 godina..oni podmlajduju ekipu godinama i dovode covjeka od 35 godina hahahaha ojj boze...zato im je i prazan stadion i nezasluzuju nista bolje
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 18 feb 2012, 13:57

Općenito u ovoj MLB skoro svaki stadion je prazan, osim možda Yankee stadiona ili stadiona gdje igraju Cubsi
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 feb 2012, 14:23

SirAlexFerguson je napisao/la:Općenito u ovoj MLB skoro svaki stadion je prazan, osim možda Yankee stadiona ili stadiona gdje igraju Cubsi
ma kakvi, nije tacno..imas onih starih ekipa kod kojih je svaki put rasrodan stadion, i takvih ima sigurno 10 ili vise, red sox, phillies, rangers, cardinals, cubs, tigers, yanks naravno, i jos par njih, ne mozes doci do karte za tekmu..ja pratim redovno i @salty ce ti to potvrdit..sigurno nisi gledao mnogo tekmi..sad ova world series izmedju cardsa i rangersa sto je bila, je sigurno najbolje finale nekog od americki profi sportova u zadnjih 20 god..to je bila epska borba i pobjeda cardsa, savako ko malo prati mlb ce to potvrditi :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 18 feb 2012, 14:25

Ma slabo pratim mlb, navijam za Yankeese koji su ispali u 1.krugu PO-a tako da kasnije nisam ni pratio rezultate. Nadam se da ove sezone Yankeesi idu do kraja
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 feb 2012, 16:18

rio_Ferdy88 je napisao/la:
SirAlexFerguson je napisao/la:Općenito u ovoj MLB skoro svaki stadion je prazan, osim možda Yankee stadiona ili stadiona gdje igraju Cubsi
ma kakvi, nije tacno..imas onih starih ekipa kod kojih je svaki put rasrodan stadion, i takvih ima sigurno 10 ili vise, red sox, phillies, rangers, cardinals, cubs, tigers, yanks naravno, i jos par njih, ne mozes doci do karte za tekmu..ja pratim redovno i @salty ce ti to potvrdit..sigurno nisi gledao mnogo tekmi..sad ova world series izmedju cardsa i rangersa sto je bila, je sigurno najbolje finale nekog od americki profi sportova u zadnjih 20 god..to je bila epska borba i pobjeda cardsa, savako ko malo prati mlb ce to potvrditi :mrgreen:

upravu si Boston,Cardinalsi,Detroit,NNY,Cubs,Phila,Rengersi, ali regularni dio im nije bas pun stadion...onda ima i LA angels...ostalo manje vise imaju ili nemaju ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 feb 2012, 00:12

The Chicago Cubs are sending relief pitcher Chris Carpenter to the Boston Red Sox as compensation for hiring Theo Epstein as president of baseball operations. ;)

The Cubs and Red Sox will also exchange players to be named at a later date.

Carpenter, 26, made 42 relief appearances combined at Double-A, Triple-A and for the Cubs last season; with Chicago, the right-hander had a 2.79 ERA in 10 relief outings in his first major league action. He is 21-19 with a 3.62 ERA in four minor league seasons.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 feb 2012, 06:52

ma niste se nesto usrecili..vise su Cubsi sa novom kompletnom organizacijom u klubu svakako :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 feb 2012, 01:29

@salty, ma ovo je samo da nesto dobijemo za thea, koji je ionako htjeo ici, et samo da nije za djabe, bolje ista nego nista :mrgreen:

Jason Varitek, who served as the Red Sox captain and the longest tenured member of the Red Sox and catcher of two World Series-winning teams, will announce his retirement :( on Thursday in Fort Myers, Fla., a major league **** confirmed.

Varitek has been offered a position within the organization, but it is unclear whether he will accept it, the **** said.

prvo Wake ode, sada captain V-Tek :cry: Thank you both. You will be missed, two Boston greats 8-) ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 28 feb 2012, 16:13

Kazu da Anthony Rizzo (Cubs), ostavlja odlican dojam na spring treningu u Arizoni. Valjda je jucer opalio homerun, od oko 500 feet-a. Momku tek 22 godine. 8-)

Najvjerovatnije da cu ici na Cubs, tekmu u Septembru. :) Kontali smo i tebe zvati SAlt, da nam se pridruzis, ali neko, ko ima sezonske karte u bratovoj firmi, prodaje samo po 2je karte za svaku tekmu.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 feb 2012, 16:23

nemoj brate kontat vec idemo :)...nema se tu sta kontat :)

stani ba pa uzet cu nam ja ulaznice ba imam ja za Cubse uvjek ulaznica samo reci kad
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 28 feb 2012, 16:29

SaltCityAttack je napisao/la:nemoj brate kontat vec idemo :)...nema se tu sta kontat :)

stani ba pa uzet cu nam ja ulaznice ba imam ja za Cubse uvjek ulaznica samo reci kad
To je tesko sad rec brate, jer ima vise faktora na koje moramo voditi racuna. Snaha je trudna, pa bi se trebala poroditi tamo august/septembar, pa moramo sad sve oko toga stimati, tako da nista nije sigurno. A i snas moju situaciju, pa i to moram uvijek imati na umu. Brat radi, pa i oko toga moramo stimati.

Uglavnom, dolazim tamo najvjerovatnije krajem augusta.

A ovo sto buraz gleda, 2 karte 29$.

Koliko ti placas?

Ma ja i ti na Bulls utakmice. :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 feb 2012, 16:32

ma ja ulaznice za Cubse mogu dobiti djaba ba ....a na Bullse svakako brate :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 28 feb 2012, 16:34

SaltCityAttack je napisao/la:ma ja ulaznice za Cubse mogu dobiti djaba ba ....a na Bullse svakako brate :)
Vidjet cemo kad tamo dodjemo, pa ako ti ispadnu djaba karte, javi, pa vidimo budel se moglo ici. 8-

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 feb 2012, 16:41

ma moze jasta imam ja ovog lika on inace radi kao securiyu na svim utakmicama u chicagu....on je ustvari gazda te firme ebiga koja je jaka cak i Obamu osiguravali ovdje, Bearse ,Cubse i Chicago Fire utakmice rade...on ima uvjek ulaznica za svoju firmu pa mi kaze za cubse i chicago fire koliko god hocu kad god hocu da uzmem...tako da nije frka..Za Bearse ne moze dati, jer ipak tu je jako teze doci do ulaznica pa tamo to ne djele tako lahko :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.