pintol_TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Akcija ciscenja je odgodjena,jer misle da bi se moglo otopiti do sljedece sedmice.Od sljedece sedmice ide i prodaja polugodisnjih ulaznica...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
trebalo bi organizovati ciscenje juga , tamo sunce slabo dopire i tesko da ce se otopit , nebi valjalo da ko i prosle godine bude zatvoren na pocetku a i posjeta ce sigurno protiv sirokog biti 8000 mozda i vise .
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897
LA VECCHIA SIGNORA 1897
Dovoljno je izgleda igrati u Želji, pa zabijati i u Evropi. U prošlom kolu je pored Džeke, Višće i Dialibe i Sanel Jahić dva puta tresao mrežu protivničkog golmana.
Ovo mi skroz simptomatično: Džeko, Višća, Jahić, Dialiba, Zukanović, Muratović, Šehić, Hasagić, Sipović, Grahovac, Štilić, Vladavić, Cocalić. Svi se nešto spominju i igraju, a gdje su igrači iz ostalih BH klubova. Igraju li ljudi uopće?
Ovo kao da je povezano sa onom: "Ko se jednom napije vode sa Baščaršije....", "Ko jednom zaigra za Želju, taj problema u budućnosti nema"
Zeba sretno.
Ipak smo dosegli nivo da ubjedljivo najbolji igrač Premijer lige BiH potpisuje troipogodišnji ugovor za Želju, dok neki ne mogu naći nekog anonimusu bar na 6 mjeseci. Postavljamo standarde. 
Ovo mi skroz simptomatično: Džeko, Višća, Jahić, Dialiba, Zukanović, Muratović, Šehić, Hasagić, Sipović, Grahovac, Štilić, Vladavić, Cocalić. Svi se nešto spominju i igraju, a gdje su igrači iz ostalih BH klubova. Igraju li ljudi uopće?
Ovo kao da je povezano sa onom: "Ko se jednom napije vode sa Baščaršije....", "Ko jednom zaigra za Želju, taj problema u budućnosti nema"
Zeba sretno.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
FK ŽELJEZNIČAR - ZUBANOVIĆ 90´ (05.06.1998) - Kratke crte iz kluba nakon osvojene titule
[youtube][/youtube]
NOTE: Na ovom kratkom dokumentarcu zvuk nije bas ponajbolji, ali ipak hvala onome tko se potrudio i ovo postavio. Volio bih ako neko ima prvenstveni mec sa Koseva kada je bilo 2:2. Neko je spominajo taj mec ranije. Sjecam se da je prolom oblaka bio, ali smo gledali veoma dobar mec.
[youtube][/youtube]
NOTE: Na ovom kratkom dokumentarcu zvuk nije bas ponajbolji, ali ipak hvala onome tko se potrudio i ovo postavio. Volio bih ako neko ima prvenstveni mec sa Koseva kada je bilo 2:2. Neko je spominajo taj mec ranije. Sjecam se da je prolom oblaka bio, ali smo gledali veoma dobar mec.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Trece predkolo Lige Sampiona, Prvi mec - Stadion Kosevo - 14.08.2002. Željezničar - Newcastle United 0:1 - Kompletna utakmica
Uploaded by vallter4 on Feb 25, 2012
[youtube][/youtube]
Uploaded by vallter4 on Feb 25, 2012
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 28 feb 2012, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
svaka ti cast sto si ovu tekmu postavio !!!BlueTiger je napisao/la:Trece predkolo Lige Sampiona, Prvi mec - Stadion Kosevo - 14.08.2002. Željezničar - Newcastle United 0:1 - Kompletna utakmica![]()
[youtube][/youtube]
... srcu draga boja plava ...
2-2 ona 2 gola Dzele kad su bila,nije vidjelo proloma oblaka,kako su se pitar provukli tu ,svirao im je penal u 82 minuti,a kod 2-1 za nas Gredic pogodi stativu iz ciste pozicije.BlueTiger je napisao/la:FK ŽELJEZNIČAR - ZUBANOVIĆ 90´ (05.06.1998) - Kratke crte iz kluba nakon osvojene titule
[youtube][/youtube]
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- KB-TM87
- Kontakt:
Povodom otvaranja klupske prodavnice FK Željezničar, Fan Shop je odlučo napraviti limitiranu seriju znački TM87 koje će biti podijeljene najvjernijim navijačima sa južne tribine prije utakmice sa Širokim Brijegom.
Prilikom ulaska na južnu tribinu, vršit će se podjela anketnih listića, koji će se nakon toga, moći zamijeniti u fan shopu za spomenutu značku.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ima li neko drugi u Oslobodjenju da pise clanke o Zelji osim ovog Ljigate??
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Blagoje Bratić
pa Ligata prati tu sportsku sekciju i on je zadužen za to,a naajbolje poznaje tu materiju pa vaaljda njega forsiraju.
Akcija ciscenja nece se cistiti nista (barem teren ne) do kraja sedmice jer ovi nasi ocekuju da ce se to otopiti....Vjerovatno sad na vikend ocekujmo nesto
Ako Bog da igradit cemo mi novi, sto puta ljepsi u inat agresoru i svim dusmanima nase Bosne i Hercegovine i naseg Zelje.BLU SKY je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mislim da je to greška. Da se teren očistio, mogao bi se sušiti do početka prvenstva. Ovako će se ovaj snijeg topiti na terenu i totalno ga natopiti vodom, da će na kraju biti kaljuža.nime_tm87 je napisao/la:Akcija ciscenja nece se cistiti nista (barem teren ne) do kraja sedmice jer ovi nasi ocekuju da ce se to otopiti....Vjerovatno sad na vikend ocekujmo nesto
baš nekad kontam imaju li ovi ljudi što se brinu za stadion imalo mozga ?voltron30 je napisao/la:Mislim da je to greška. Da se teren očistio, mogao bi se sušiti do početka prvenstva. Ovako će se ovaj snijeg topiti na terenu i totalno ga natopiti vodom, da će na kraju biti kaljuža.nime_tm87 je napisao/la:Akcija ciscenja nece se cistiti nista (barem teren ne) do kraja sedmice jer ovi nasi ocekuju da ce se to otopiti....Vjerovatno sad na vikend ocekujmo nesto
DRUG NEBI TI PUNCA
Možda je trebalo ove listiće podijeliti raji koja je učestvovala u čišćenju krova.KB-TM87 je napisao/la:Povodom otvaranja klupske prodavnice FK Željezničar, Fan Shop je odlučo napraviti limitiranu seriju znački TM87 koje će biti podijeljene najvjernijim navijačima sa južne tribine prije utakmice sa Širokim Brijegom.
Prilikom ulaska na južnu tribinu, vršit će se podjela anketnih listića, koji će se nakon toga, moći zamijeniti u fan shopu za spomenutu značku.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
nece da platebagrcavi je napisao/la:baš nekad kontam imaju li ovi ljudi što se brinu za stadion imalo mozga ?voltron30 je napisao/la:Mislim da je to greška. Da se teren očistio, mogao bi se sušiti do početka prvenstva. Ovako će se ovaj snijeg topiti na terenu i totalno ga natopiti vodom, da će na kraju biti kaljuža.nime_tm87 je napisao/la:Akcija ciscenja nece se cistiti nista (barem teren ne) do kraja sedmice jer ovi nasi ocekuju da ce se to otopiti....Vjerovatno sad na vikend ocekujmo nestosvaka budala zna da kad se snijeg topi ostaje blato i kako će se po tome igrati utakmica ? Bolje bi bilo da se teren očisti da ga ovi minusi isuše i bio bi dobar do 10. marta.Ali što jednostavno kad može komplikovano.
Bosna <3
- nookey
- Kontakt:
Ne mora značiti. Ovaj snijeg se topi postepeno i lagano, slično kao da pada lagana kiša. Terenu je najbitnije da se ne gazi i da se ne rovi kopačkama. Ako naši misle da će se otopiti do 10-tog, onda ok. Mislim da su u pravu jer od ponedjeljka se najavljuje pravo proljeće što se tiče temperatura.
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Ma ne mora se plaćati, uvijek će biti ljudi koji vole Želju, i koji su tu uvijek pa i kad treba čistiti snijeg.
Željo je plod druženja sarajevske raje, dok ima nas i on će da traje
Željo je plod druženja sarajevske raje, dok ima nas i on će da traje
DRUG NEBI TI PUNCA
Šta vam je ba, normalno da ce se cistiti teren ali će to učiniti ljudi iz "Rad"-a a ne navijači iz prostog razloga jer ovi znaju kako očistiti a ne oštetiti sam teren, "Rad" je čistio prošle i pretprošle godine pa će tako i ove a mi feninga nismo platili to ciscenje prvenstveno zbog direktora Selima Babića koji je naš čovjek
mi će mo čistiti prilaze prostorijama, jug i dio kapija na jugu po potrebi 
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.