zaboravljate da ce i rahimic sigurno igrati- ne vjerujem da ce poceti bez njega!rahimic i muratovic sigurno igrajuDado je napisao/la:-Barcelona- je napisao/la:samo zamjenis bajramovica i jahicamiralem444 je napisao/la:moamco ajmo se molim vas fokusirat samo na armeniju..nemojmo da nam se desavaju kiksevi protiv ti "malih"zemalja..poslije armenije imat cemo aBd.pred sobom 4 puna dana da samo analiziramo tursku...
samo nam je bitna armenija...ja da sam selektor protiv armenaca bih igro ovako.
............................begovic.............................................
bajramovic......nadarevic.....spahic...................hrgovic...
....................muratovic.....................................
..................................jahic...............................
...............pjanic...............................salihovic.............
..................dzeko.......................ibisevic.........
Da, samo sto ce Ciro naci mjesta za Ibricica pa taman rizikovao igrati sa 12 igraca dok sudija ne primjeti.
Armenija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Armenija-BiH
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Izvinjavam se za offtopic,al ima li neko iz Zenice,Sarajeva kako ide s prodajom karata? Imal karata uopšte više?
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
prvi sastav 100 posto,
begovic- nadarevic spahic pandza- bajramovic salihovic rahimic muratovic ibricic - dzeko ibisevic,, al pazi klupe:
mravac hrgovic jahic pjanic muslimovic i jos su odsutni miske berberovic i stilic
strasna ekipa nema sta
begovic- nadarevic spahic pandza- bajramovic salihovic rahimic muratovic ibricic - dzeko ibisevic,, al pazi klupe:
mravac hrgovic jahic pjanic muslimovic i jos su odsutni miske berberovic i stilic
strasna ekipa nema sta
cim postavite 4 igraca u zadnju liniju pokazujete koliki ste laici jer jos ne kontate da igramo sa trojicom stopera tj. 5-3-2.....
4-IN-A-ROW
Sine Jahic mora da igra, to ti tvoj Ciro kaze.dzenidm je napisao/la:prvi sastav 100 posto,
strasna ekipa nema sta
- Jack_Daniels
- Kontakt:
daj moze li mi neko odgovoriti kratko na ova pitanja, bit cu zahvalan:
1 - Hoce li utakmica biti na satelitskom programu BHT-a? - dakle na BHT dijaspora?
2 - Je li utakmica na Hayatu koji je samo dostupan u BIH ili i na Hayatu satelitskom programu? Dakle je li utakmica na Hayat dijaspora???
Pozdrav i hvala
1 - Hoce li utakmica biti na satelitskom programu BHT-a? - dakle na BHT dijaspora?
2 - Je li utakmica na Hayatu koji je samo dostupan u BIH ili i na Hayatu satelitskom programu? Dakle je li utakmica na Hayat dijaspora???
Pozdrav i hvala
samo reci umjesto koga , odmah cemo ga stvaitiThe Game je napisao/la:Sine Jahic mora da igra, to ti tvoj Ciro kaze.dzenidm je napisao/la:prvi sastav 100 posto,
strasna ekipa nema sta
Pandza outdzenidm je napisao/la:samo reci umjesto koga , odmah cemo ga stvaitiThe Game je napisao/la:Sine Jahic mora da igra, to ti tvoj Ciro kaze.dzenidm je napisao/la:prvi sastav 100 posto,
strasna ekipa nema sta
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Evo sastav TURSKE protiv nas:
GOLMANI
1- VOLKAN DEMİREL - FENERBAHÇE
2- SİNAN BOLAT - STANDARD LIEGE
3- SERKAN KIRINTILI - ANKARAGÜCÜ
ODBRANA
4- GÖKHAN GÖNÜL - FENERBAHÇE
5- SABRİ SARIOĞLU - GALATASARAY
6- GÖKHAN ZAN - GALATASARAY
7- ÖNDER TURACI - FENERBAHÇE
8- SERVET ÇETİN - GALATASARAY
9- İBRAHİM KAŞ - BEŞİKTAŞ
10- HAKAN KADİR BALTA - GALATASARAY
11- İSMAİL KÖYBAŞI - BEŞİKTAŞ
SREDINA
12- HAMİT ALTINTOP - BAYERN MÜNCHEN
13- KAZIM KAZIM - FENERBAHÇE
14- CEYHUN GÜLSELAM - TRABZONSPOR
15- MUSTAFA SARP - GALATASARAY
16- EMRE BELÖZOĞLU - FENERBAHÇE
17- NURİ ŞAHİN - BORUSSIA DORTMUND
18- ARDA TURAN - GALATASARAY
19- TUNCAY ŞANLI - STOKE CITY
NAPAD
20- NİHAT KAHVECİ - BEŞİKTAŞ
21- SEMİH ŞENTÜRK - FENERBAHÇE
22- SERCAN YILDIRIM - BURSASPOR
23- MEVLÜT ERDİNÇ - PARIS SAINT-GERMAIN
Nemoguce je a ne primjetiti 4 igraca Galate u odbrani turske reprezentacije, a Galata prima minimalno jedan gol po utakmici protiv koga god da igra...Ne mogu oni sa ovim zaustaviti Dzeksona i Ibisevica...Jedino ce nas ukopati ako se pocnemo braniti od prve minute, tu smo sami sebe ebali jer ce nam ga uvaliti kad tad a poslije ce biti kasno za sve....Ako se budemo nadigravali sa njim mozemo ih natrpati ko malo ko u posljednjim sezonama....
GOLMANI
1- VOLKAN DEMİREL - FENERBAHÇE
2- SİNAN BOLAT - STANDARD LIEGE
3- SERKAN KIRINTILI - ANKARAGÜCÜ
ODBRANA
4- GÖKHAN GÖNÜL - FENERBAHÇE
5- SABRİ SARIOĞLU - GALATASARAY
6- GÖKHAN ZAN - GALATASARAY
7- ÖNDER TURACI - FENERBAHÇE
8- SERVET ÇETİN - GALATASARAY
9- İBRAHİM KAŞ - BEŞİKTAŞ
10- HAKAN KADİR BALTA - GALATASARAY
11- İSMAİL KÖYBAŞI - BEŞİKTAŞ
SREDINA
12- HAMİT ALTINTOP - BAYERN MÜNCHEN
13- KAZIM KAZIM - FENERBAHÇE
14- CEYHUN GÜLSELAM - TRABZONSPOR
15- MUSTAFA SARP - GALATASARAY
16- EMRE BELÖZOĞLU - FENERBAHÇE
17- NURİ ŞAHİN - BORUSSIA DORTMUND
18- ARDA TURAN - GALATASARAY
19- TUNCAY ŞANLI - STOKE CITY
NAPAD
20- NİHAT KAHVECİ - BEŞİKTAŞ
21- SEMİH ŞENTÜRK - FENERBAHÇE
22- SERCAN YILDIRIM - BURSASPOR
23- MEVLÜT ERDİNÇ - PARIS SAINT-GERMAIN
Nemoguce je a ne primjetiti 4 igraca Galate u odbrani turske reprezentacije, a Galata prima minimalno jedan gol po utakmici protiv koga god da igra...Ne mogu oni sa ovim zaustaviti Dzeksona i Ibisevica...Jedino ce nas ukopati ako se pocnemo braniti od prve minute, tu smo sami sebe ebali jer ce nam ga uvaliti kad tad a poslije ce biti kasno za sve....Ako se budemo nadigravali sa njim mozemo ih natrpati ko malo ko u posljednjim sezonama....
.[/quote] samo reci umjesto koga , odmah cemo ga stvaiti[/quote]
Pandza out[/quote] al tata ciro u jahicu ne vidi stopera , vec zadnjeg veznog tako da
Pandza out[/quote] al tata ciro u jahicu ne vidi stopera , vec zadnjeg veznog tako da
Ako Ciro stavi Ibricica i Pandzu iz luzerskog Hajduka u prvi tim nemamo sta traziti ni u Armeniji ni kod kuce sa Turcima. Pored uigranog Pjanica nema sta traziti
Protiv Armenije
............................begovic.............................................
...bajramovic........nadarevic.........spahic.................hrgovic....
................................muratovic.....................................
.............................rahimic.........................................
klupa: supic,pandza, mravac jahic, ibricic muslimovic
S obzirom da je rahimic van forme jahic ili u najgorem slucaju pjanic i ibricic bi se mozda mogli rotirati na tu poziciju.
Protiv Turske
...............misimovic...............................salihovic.............
..................dzeko.......................ibisevic....................
klupa: supic, pandza, mravac, jahic, ibricic, pjanic, muslimovic
Hrgovica samo ako se pokaze dobar protiv Armenijaca ostaviti, inace probati Jahica na tom mjestu. Pjanic moze da mijenja Muratovica.
Protiv Armenije
S obzirom da je rahimic van forme jahic ili u najgorem slucaju pjanic i ibricic bi se mozda mogli rotirati na tu poziciju.
Protiv Turske
Hrgovica samo ako se pokaze dobar protiv Armenijaca ostaviti, inace probati Jahica na tom mjestu. Pjanic moze da mijenja Muratovica.
Dado je napisao/la:Ako Ciro stavi Ibricica i Pandzu iz luzerskog Hajduka u prvi tim nemamo sta traziti ni u Armeniji ni kod kuce sa Turcima. Pored uigranog Pjanica nema sta traziti
Protiv Armenije
Protiv Turske
To Jahic nema mjesta u ekipi svasta....
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- velez_mostar
- Kontakt:
Ovako...posto Ciro ima svoj nacin postavljanja formacije,i igraca na njihove neprirodne pozicije,nemojte se cuditi nicemu!
Formaciju protiv Armenije bi ja postavio ovako :
Begovic
Jahic Spahic Nadarevic Hrgovic
Rahimic Bajramovic
Salihovic
Pjanic
Ibisevic
Dzeko
Nakon postizanja 2 gola,zatvorio bih utakmicu tako sto bi ubacio umjesto Ibisevica Muratovica,i igrao bi sa jednim spicem (Dzekom),a u slucaju negativnog rezultata formaciju bi transformisao u 4-3-3 sa Muslimovicem u napadu zajedno sa ovom dvojicom..a,nakon toga bi ubacio i Vladavica umjesto Rahimica da budemo jos probojniji!
Begovic
Rahimic Bajramovic
Salihovic
Pjanic
Ibisevic
Dzeko
Nakon postizanja 2 gola,zatvorio bih utakmicu tako sto bi ubacio umjesto Ibisevica Muratovica,i igrao bi sa jednim spicem (Dzekom),a u slucaju negativnog rezultata formaciju bi transformisao u 4-3-3 sa Muslimovicem u napadu zajedno sa ovom dvojicom..a,nakon toga bi ubacio i Vladavica umjesto Rahimica da budemo jos probojniji!
Sve to odlicno izgleda i dobro zamisljeno, ali moramo negdje ubaciti Cirinog ljubimca Ibricica, zato ili Pjanic ili Salihovic napolje. Pored ovog Ibricica ne bih ni igrali ni Kaka, ni Ronaldo ni Messi (da su Bosanci i Hercegovci), rekao bi Ciro poslje utakmice:velez_mostar je napisao/la:Ovako...posto Ciro ima svoj nacin postavljanja formacije,i igraca na njihove neprirodne pozicije,nemojte se cuditi nicemu!
Begovic
Rahimic Bajramovic
Salihovic
Pjanic
Ibisevic
Dzeko
"Slusaj sine ti meni govoris da ne igra Ibricic, a sta su Kaka, Ronaldo i Messi, oni igraju za nizerazredne klubove i trebaju se na treningu dokazati".

"My Favorite Ring is Always the Next One"
evo da i ja dam svoju ideju o postavi,,,, da i ja budem ciro... kad ste vi svi.....
.............................................begovic............................................
....jahic................spahic........................nadarevic.............hrgovic.......
........................................bajramovic/muratovic..............................
........ibricic..............................................................salihovic..........
...........................................pjanic................................................
..................dzeko......................................ibisevic..........................
.............................................begovic............................................
....jahic................spahic........................nadarevic.............hrgovic.......
........................................bajramovic/muratovic..............................
........ibricic..............................................................salihovic..........
...........................................pjanic................................................
..................dzeko......................................ibisevic..........................
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Jedan frend mi je odustao od odlaska u Zenicu, na tekmu protiv Turske. Prodajem jednu ulaznicu za istocnu tribinu, naravno, po nabavnoj cijeni (30 KM). Ko mi se prvi javi na pm - ulaznica njegova.
Jbg tapkarosi, kvarim vam posao, sorry
EDIT: PRODATO
Jbg tapkarosi, kvarim vam posao, sorry

EDIT: PRODATO
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 31 avg 2009, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bistrikboy
- Kontakt:
Mada ja ne pratim bog zna kako repku,mislim da ce Ciro ovako postaviti:
------------------------------Begovic----------------------------------
-----------Pandza-----------Spahic----------Nadarevic--------------
Bajramovic--------------------------------------------------Salihovic
--------------------Rahimic--------------Muratovic------------------
------------------------------Ibricic------------------------------------
-------------------Dzeko---------------------Ibisevic-----------------
Zlatana je vec protiv irana mucio na ovoj poziciji,ponovo ce,Salihovic ce ponovo biti ztrvivan za ekipu iako imamo igraca koji mogu pokriti tu poziciju(Jahic,Hrgovic),Ibricic nije najbolje rjesenje ali on mora igrati,samo Ciro zna zasto,ostalo manje-vise jasno...
------------------------------Begovic----------------------------------
-----------Pandza-----------Spahic----------Nadarevic--------------
Bajramovic--------------------------------------------------Salihovic
--------------------Rahimic--------------Muratovic------------------
------------------------------Ibricic------------------------------------
-------------------Dzeko---------------------Ibisevic-----------------
Zlatana je vec protiv irana mucio na ovoj poziciji,ponovo ce,Salihovic ce ponovo biti ztrvivan za ekipu iako imamo igraca koji mogu pokriti tu poziciju(Jahic,Hrgovic),Ibricic nije najbolje rjesenje ali on mora igrati,samo Ciro zna zasto,ostalo manje-vise jasno...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ovaj sastav je najrealniji...mislim samo da ce bajramovic ici umjesto muratovica tj po kvalitetu tu nebi trebalo biti ni trun dvojbe...zasto...bajramovic je bolji tehnicar,brzi je,jaci u duelu,bolji u skoku,opasniji u napadau,bolji u defanzivi,iskusniji, ima bolji sut zna bolje i efikasnije iznijeti loptu i prije svega to mu je prirodna pozicija dok muratovic igra ofanzivnog veznog i nemislim da uopste zasluzuje da dobije poziv ali senilko bi da unisti ovu repku pa poziva svakoga,...dalje,,igra u jacoj ligi i potrebna mu je tekma protiv armenije da se u potpunosti vrati u formu jer kao sto znamo u zadnje 3-4 tekme igra po pola sata za ajntraht...medzutim,nakon izjava senilke da bi bio zadovoljan sa 4 boda nema dvojbe da se kuje nesto krupno tj zavjera i cini se da ce senilko uciniti sve da na kraju kvalifikacija bih ima manje bodova od hrvatske...to naravno ukljucuje stavljanje standardne idiotske formacije stavljanje ibricica,a izgleda da ce hrgovic umjesto salihovica uletit a muratovic umjesto bajramovica...ja vam garantujem da senilko nesto krupno anti-bosansko spremavrebac86 je napisao/la:evo da i ja dam svoju ideju o postavi,,,, da i ja budem ciro... kad ste vi svi.....
- Jack_Daniels
- Kontakt:
E nek ti znas kako treba...Koji klinac placamo Ciru kad imamo pun forum izvrsnih strucnjaka....Covjek osvojio 3. mjesto na SP a vi ga nazivate tulcem i senilnim....Neka vi nam znate blago nama......
ma sve je moguce kod cire ali ipak mislim da ce ici na pobjedu jer vise on voli slavu nego hrvatsku, jer njemu pase da hrvatska neide dalje jer imao bih priliku opet biti njihov trener,,,,, a ova formacija je po meni i naj´jaca... sa bajramovicemi i ako budemo vodili zadnji pola sata ubaciti muratovica....bubooty je napisao/la:ovaj sastav je najrealniji...mislim samo da ce bajramovic ici umjesto muratovica tj po kvalitetu tu nebi trebalo biti ni trun dvojbe...zasto...bajramovic je bolji tehnicar,brzi je,jaci u duelu,bolji u skoku,opasniji u napadau,bolji u defanzivi,iskusniji, ima bolji sut zna bolje i efikasnije iznijeti loptu i prije svega to mu je prirodna pozicija dok muratovic igra ofanzivnog veznog i nemislim da uopste zasluzuje da dobije poziv ali senilko bi da unisti ovu repku pa poziva svakoga,...dalje,,igra u jacoj ligi i potrebna mu je tekma protiv armenije da se u potpunosti vrati u formu jer kao sto znamo u zadnje 3-4 tekme igra po pola sata za ajntraht...medzutim,nakon izjava senilke da bi bio zadovoljan sa 4 boda nema dvojbe da se kuje nesto krupno tj zavjera i cini se da ce senilko uciniti sve da na kraju kvalifikacija bih ima manje bodova od hrvatske...to naravno ukljucuje stavljanje standardne idiotske formacije stavljanje ibricica,a izgleda da ce hrgovic umjesto salihovica uletit a muratovic umjesto bajramovica...ja vam garantujem da senilko nesto krupno anti-bosansko spremavrebac86 je napisao/la:evo da i ja dam svoju ideju o postavi,,,, da i ja budem ciro... kad ste vi svi.....
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.