U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Meni nije bilo OK od njega to sto je rekao bas zbog ovoga sto haris govori za Rakitica i Kalinica jer znam da sam bas u isto vrijeme citao o tome na SN kako je bolje da Rakitic igra za mladu (mislim protiv Srbije ???) nego da sjedi na klupi u A il odigra pola sata...
Al ne moze to haman kod nas tako,
ako nije htio tad cisto sumnjam da ce htjeti sad kad je standardan u A, a mozda i ne treba, bolje da igraju ovi momci sto su igrali do sad.
Al ne moze to haman kod nas tako,
ako nije htio tad cisto sumnjam da ce htjeti sad kad je standardan u A, a mozda i ne treba, bolje da igraju ovi momci sto su igrali do sad.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Mladi supertalenat iz Fulhama otkriva: Želim igrati za Bosnu i Hercegovinu
- Raduju me dobri nastupi u reprezentativnim mečevima Švedske. Posebno je lijep osjećaj kada si strijelac ili na neki drugi način učestvuješ u golovima svoje selekcije. Unatoč tome, moja želja je da jednog dana zaigram za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pa pokazi i nama.bagrcavi je napisao/la:Gdje je ovo izjavio![]()
![]()
EDIT:Našao sam.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
eto
http://www.****/top-vijest ... ovinu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
*reprezentacija . ba
http://www.****/top-vijest ... ovinu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
*reprezentacija . ba
DRUG NEBI TI PUNCA
Utakmica se igra u sportskom centru u Staroj Pazovi na terenu sa vestackom travom. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
AjdBosnaVodi
- Kontakt:
Zamisli Hodzica u Napoliji 
http://www.****/index.php?option ... Itemid=103" onclick="window.open(this.href);return false;
Volio bi isto Mesanovic da ide negdje u Evropi.
http://www.****/index.php?option ... Itemid=103" onclick="window.open(this.href);return false;
koja je ovo stranica ?AjdBosnaVodi je napisao/la:Zamisli Hodzica u Napoliji
http://www.****/index.php?option=com_content&view=article&id=2867:haris-hodi-za-bhfudbalba-q-naljeto-oekujem-veliki-transferq&catid=44:living&Itemid=103" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
-
AjdBosnaVodi
- Kontakt:
bhfudbal
-
AjdBosnaVodi
- Kontakt:
Podhitno da pozovemo nekoliko mladih igraca i da idu u dobrim klubovima!
a da ti malo Bosanski pozoveš ?AjdBosnaVodi je napisao/la:Podhitno da pozovemo nekoliko mladih igraca i da idu u dobrim klubovima!
DRUG NEBI TI PUNCA
Gol Scuka za Mladu Boleslav za trenutnih 1:1
Da li će biti gdje kakav prenos...?Devil je napisao/la:Utakmica se igra u sportskom centru u Staroj Pazovi na terenu sa vestackom travom.
Ne znam stvarno,mozda bude na RTS-u u nekom kombinovanom prenosu,posto nam A tim igra od 15:00.hilmo je napisao/la:Da li će biti gdje kakav prenos...?Devil je napisao/la:Utakmica se igra u sportskom centru u Staroj Pazovi na terenu sa vestackom travom.
Ipak se mec ne igra u Staroj Pazovi vec na Carevoj cupriji u Beogradu,na jednoj od najmodernijih vestackih podloga u Evropi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jel zna neko zasto nema Djurica? Jel povreda ili?
Isto tako ni Bicakcica nema,u cemu je problem?badboy je napisao/la:Jel zna neko zasto nema Djurica? Jel povreda ili?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Za Bicakcica se zna odavno nema BIH pasos i klub koristi to da mu zabrani dolazak na okupljanje repkeharishp je napisao/la:Isto tako ni Bicakcica nema,u cemu je problem?badboy je napisao/la:Jel zna neko zasto nema Djurica? Jel povreda ili?
Kako nema,pa vec je igrao za BIH repku u mladjim selekcijama.slatki je napisao/la:Za Bicakcica se zna odavno nema BIH pasos i klub koristi to da mu zabrani dolazak na okupljanje repkeharishp je napisao/la:Isto tako ni Bicakcica nema,u cemu je problem?badboy je napisao/la:Jel zna neko zasto nema Djurica? Jel povreda ili?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bicakcic se odrekao BH pasosa zbog karijere kad je usao u prvi tim Stutgarta
problem ce biti ako je cackao oko sportskog drzavljantva ,onda je tek zavrsio sa reprezentacijom
problem ce biti ako je cackao oko sportskog drzavljantva ,onda je tek zavrsio sa reprezentacijom
Nece biti problem nije igrao za Svabe nakon stose odrekao BIH drzavljanstva 2010god.Tako da i akoje promjenio sportsko drzavljanstvo moze da ga vrati kao i drzavljanstvo(nije imao nastup u reprezentaciju Njemacke)santos je napisao/la:Bicakcic se odrekao BH pasosa zbog karijere kad je usao u prvi tim Stutgarta
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Brix, galia95, Goalgetter, HariTz, InatSilniBosanski, jasmin10, SHZ82, Zglavkar i 49 gostiju.