28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- bavaraccccc
- Kontakt:
Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Jadno da ne moze jadnije biti," bio bih i zadovoljan i minimalnim porazom" gadi mi se od ovakvih izjava susica,ne znam cemu onda nogomet,cemu takmicenje,nadmetanje cemu ponos,cemu reprezentacija i drzava ako idemo sa fakin bijelom zastavom ,jeste to je Brazil jedna od najjacih repki svijeta ali unaprijed da sami sebe osuđujemo i zamisljamo minimalan poraz da mogu uzdignutih glava napustiti stadion je tuzno jadno da covjek pozeli da za Brazil navija 

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
realno, trebamo dobiti po usima da nam se zamanta, mozda dodjemo pameti.
Sent from my Commodore 64
Ja kod Safeta ne volim sto vec sad trazi alibi za poraz,a tako je i prije pricao,prije svake jace tekme ,odnosno jaceg protivnika...
Pa poraz je sastavni dio zivota,igre i sl..
Hrabro Safete i ne sam,pa sta Allah odredi...
Pa poraz je sastavni dio zivota,igre i sl..
Hrabro Safete i ne sam,pa sta Allah odredi...
Bolje da je ko Ciro reko: "**** cemo im mater!"bavaraccccc je napisao/la:Jadno da ne moze jadnije biti," bio bih i zadovoljan i minimalnim porazom" gadi mi se od ovakvih izjava susica,ne znam cemu onda nogomet,cemu takmicenje,nadmetanje cemu ponos,cemu reprezentacija i drzava ako idemo sa fakin bijelom zastavom ,jeste to je Brazil jedna od najjacih repki svijeta ali unaprijed da sami sebe osuđujemo i zamisljamo minimalan poraz da mogu uzdignutih glava napustiti stadion je tuzno jadno da covjek pozeli da za Brazil navija

- bavaraccccc
- Kontakt:
Zapravo i to je preoptimisticno to je on samo radi ciganluka da digne atmosferu ne kazem ja sada da bi trebao susic vikati na sva zvona da smo bolji da cemo ih razvaliti,realno oni su bolja repka ali razmisljati o minimalnom porazu je samoubistvo i od tolikog prevelikog postovanja cemo puknuti ko budale,e to je problem!goonertz je napisao/la:Bolje da je ko Ciro reko: "**** cemo im mater!"bavaraccccc je napisao/la:Jadno da ne moze jadnije biti," bio bih i zadovoljan i minimalnim porazom" gadi mi se od ovakvih izjava susica,ne znam cemu onda nogomet,cemu takmicenje,nadmetanje cemu ponos,cemu reprezentacija i drzava ako idemo sa fakin bijelom zastavom ,jeste to je Brazil jedna od najjacih repki svijeta ali unaprijed da sami sebe osuđujemo i zamisljamo minimalan poraz da mogu uzdignutih glava napustiti stadion je tuzno jadno da covjek pozeli da za Brazil navija
- sejomadridista
- Kontakt:
ja bih volio da bih sutra abd...dobije brazil 2:0 da dzeko i ibisevic dadnu golove sta vi mislite???

- molotovljev
Pusti šuplju priču,ti kao ne bi bio zadovoljan rezultatom 3-2 za Brazil...ili šta već očekuješ da kažebavaraccccc je napisao/la:Jadno da ne moze jadnije biti," bio bih i zadovoljan i minimalnim porazom" gadi mi se od ovakvih izjava susica,ne znam cemu onda nogomet,cemu takmicenje,nadmetanje cemu ponos,cemu reprezentacija i drzava ako idemo sa fakin bijelom zastavom ,jeste to je Brazil jedna od najjacih repki svijeta ali unaprijed da sami sebe osuđujemo i zamisljamo minimalan poraz da mogu uzdignutih glava napustiti stadion je tuzno jadno da covjek pozeli da za Brazil navija
uzimamo Brazil 100%,sve osim naše pobjede je neuspjeh...to je realno?
Pesimisti su najgori i najveći dušmani naše reprezentacije.Sram da vas bude,pogledajte samo šta pišete.
Ne vjerujete u selektora i uspjeh ovih momaka,a kao nerealno je očekivati poraz od Brazila.
MIŠEVI,niste vrijedni diskusije,prema tome nemojte me citirati.
F.K.SARAJEVO
- bavaraccccc
- Kontakt:
Neces da te citiramo jer te mozemo pobiti lahko,normalno da ne bih bio zadovoljan jer covjek nikada ne moze biti porazom zadovoljan,kakvo je to razmisljanje?! ali ako vec idemo igrati,idemo na pobjedu a ako izgubimo pa Boze moj bice bolje iduci put,to je fazon!molotovljev je napisao/la:Pusti šuplju priču,ti kao ne bi bio zadovoljan rezultatom 3-2 za Brazil...ili šta već očekuješ da kažebavaraccccc je napisao/la:Jadno da ne moze jadnije biti," bio bih i zadovoljan i minimalnim porazom" gadi mi se od ovakvih izjava susica,ne znam cemu onda nogomet,cemu takmicenje,nadmetanje cemu ponos,cemu reprezentacija i drzava ako idemo sa fakin bijelom zastavom ,jeste to je Brazil jedna od najjacih repki svijeta ali unaprijed da sami sebe osuđujemo i zamisljamo minimalan poraz da mogu uzdignutih glava napustiti stadion je tuzno jadno da covjek pozeli da za Brazil navija
Pesimisti su najgori i najveći dušmani naše reprezentacije.Sram da vas bude,pogledajte samo šta pišete.
Ne vjerujete u selektora i uspjeh ovih momaka,a kao nerealno je očekivati poraz od Brazila.
Raji nikad ugoditi,ni jedna varijanta im ne odgovara. Pogledajte samo malo imena klubova,lige i ulogu nasih igraca u tim klubovima,da ne kazem koga ubaciti kad se 2 igraca iz prvih 11 povrijede....e kad to uradite sa nasim napravite isto sa brazilskim igracima pa onda izjavite da cemo ih dobiti ili igrati nerjeseno,a nemate puno izgubiti jer ste anonimusi sakriveni iza nikova.Najgore sto vam se moze desiti da vas malo prcaju drugi forumasi kad izgubimo,a ocekujete od Papeta da kaze kako se mozemo nositi s njima i pobjediti?
Ne kazem da je nemoguce da pobjedimo (slicno je bilo s Francuskom),ali ovako na prvu prije tekme bih i sam rekao da nemamo sanse,kad tekma pocne moze biti svasta......
I kad bi kojim cudom uzeli,naslo bi se par likova koji bi ovdje srali i nalazili mane,isto kao i nakon pobjede nad Ganom,remija s francuzima,pobjede nad rumunijom etc.
Malo vise realnosti ne bi nam skodilo,nismo ni evropski,a ne svjetski vrh,to tek treba da postanemo.Na tom putu prva prepreka je Brazil,tek kad pocnemo pobjedjivati takve ekipe mozemo se kurciti prije tekme,do tad...
Serete po selektoru,a trojica su vodila prije njega vecinu ovih igraca i nismo se plasirali nigdje i pita li se ko imamo li prvenstveno igrace za neki rezultat,ili bolje reci tim? Ali glavno je secirati selektorove izjave,to ste prvo radili sa Cirom,sada sa Safetom,zivot dajem da bi isto prosao i Svabo Osim......
Ne kazem da je nemoguce da pobjedimo (slicno je bilo s Francuskom),ali ovako na prvu prije tekme bih i sam rekao da nemamo sanse,kad tekma pocne moze biti svasta......
I kad bi kojim cudom uzeli,naslo bi se par likova koji bi ovdje srali i nalazili mane,isto kao i nakon pobjede nad Ganom,remija s francuzima,pobjede nad rumunijom etc.
Malo vise realnosti ne bi nam skodilo,nismo ni evropski,a ne svjetski vrh,to tek treba da postanemo.Na tom putu prva prepreka je Brazil,tek kad pocnemo pobjedjivati takve ekipe mozemo se kurciti prije tekme,do tad...
Serete po selektoru,a trojica su vodila prije njega vecinu ovih igraca i nismo se plasirali nigdje i pita li se ko imamo li prvenstveno igrace za neki rezultat,ili bolje reci tim? Ali glavno je secirati selektorove izjave,to ste prvo radili sa Cirom,sada sa Safetom,zivot dajem da bi isto prosao i Svabo Osim......
Istina. Ne treba se ni zanositi previše, ali čemu ovakva izjava ?bavaraccccc je napisao/la:Jadno da ne moze jadnije biti," bio bih i zadovoljan i minimalnim porazom" gadi mi se od ovakvih izjava susica,ne znam cemu onda nogomet,cemu takmicenje,nadmetanje cemu ponos,cemu reprezentacija i drzava ako idemo sa fakin bijelom zastavom ,jeste to je Brazil jedna od najjacih repki svijeta ali unaprijed da sami sebe osuđujemo i zamisljamo minimalan poraz da mogu uzdignutih glava napustiti stadion je tuzno jadno da covjek pozeli da za Brazil navija

Ja bi bio optimista da igramo u Zenici na grbavom terenu, mogli bi tu izvuci nerijeseno ili nekih sugavih 1:0 na grcki nacin. Ali posto igramo u Svici i teren ce biti vjerovatno dobar nemamo sanse, sami znamo da nam tehnicki jake repke na dobrom terenu uvale laganih 6 madako.
Licno ne vidim svrhu ovakvih utakmica gdje unaprijed znas da ces izgubiti. Da je zvao neke nove mlade igrace pa da se isplati uredu je. Ali to je slika naseg fudbala, nama je kao cast sto imamo sansu odigrati sa Brazilom, jos samo fali da nasi igraci pocnu skupljati autograme poslije utakmice od njihovih igraca a biti ce toga 100%.
Jos manje vidim svrhu toga kada neki navijac da 400KM da ode gledati prijateljsku utakmicu. Hajde neko ko ima rapa pa mu je svejedno, ali ja znam ljude koji se zaduze, idiotizmu nikada kraja.
I da se vratimo na utakmicu, kaze Pape da ce igrati odmah sa dva napadaca, ne znam gdje mu je zamjena ako mu se jedan povrijedi ili umori. Uglavnom mislim da on nema muda da igra sa dva napadaca , igrati ce vjerovatno sa povucenim Ibisevicem, nesto kao viseci spic.
Licno ne vidim svrhu ovakvih utakmica gdje unaprijed znas da ces izgubiti. Da je zvao neke nove mlade igrace pa da se isplati uredu je. Ali to je slika naseg fudbala, nama je kao cast sto imamo sansu odigrati sa Brazilom, jos samo fali da nasi igraci pocnu skupljati autograme poslije utakmice od njihovih igraca a biti ce toga 100%.
Jos manje vidim svrhu toga kada neki navijac da 400KM da ode gledati prijateljsku utakmicu. Hajde neko ko ima rapa pa mu je svejedno, ali ja znam ljude koji se zaduze, idiotizmu nikada kraja.
I da se vratimo na utakmicu, kaze Pape da ce igrati odmah sa dva napadaca, ne znam gdje mu je zamjena ako mu se jedan povrijedi ili umori. Uglavnom mislim da on nema muda da igra sa dva napadaca , igrati ce vjerovatno sa povucenim Ibisevicem, nesto kao viseci spic.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 27 feb 2012, 15:36, ukupno mijenjano 2 puta.
ma 'ta će Brazil oni nikad nisu osvojili evropsko prvenstvo
ubićemo ih ! 

DRUG NEBI TI PUNCA
Meni je Pape stvarno drag selektor, ali ovim izjavama nece nista postici osim sto ce, donekle sebe izvući ako izgubimo.. Safet je extra, bar meni, ali izjave su maloDenizmare je napisao/la:Raji nikad ugoditi,ni jedna varijanta im ne odgovara. Pogledajte samo malo imena klubova,lige i ulogu nasih igraca u tim klubovima,da ne kazem koga ubaciti kad se 2 igraca iz prvih 11 povrijede....e kad to uradite sa nasim napravite isto sa brazilskim igracima pa onda izjavite da cemo ih dobiti ili igrati nerjeseno,a nemate puno izgubiti jer ste anonimusi sakriveni iza nikova.Najgore sto vam se moze desiti da vas malo prcaju drugi forumasi kad izgubimo,a ocekujete od Papeta da kaze kako se mozemo nositi s njima i pobjediti?

- molotovljev
Fazon je u tome,što vi *miševi* izvlačite riječi iz konteksta,a pojma vi nemate šta je selektor htjeo da kaže.bavaraccccc je napisao/la:Neces da te citiramo jer te mozemo pobiti lahko,normalno da ne bih bio zadovoljan jer covjek nikada ne moze biti porazom zadovoljan,kakvo je to razmisljanje?! ali ako vec idemo igrati,idemo na pobjedu a ako izgubimo pa Boze moj bice bolje iduci put,to je fazon!molotovljev je napisao/la:Pusti šuplju priču,ti kao ne bi bio zadovoljan rezultatom 3-2 za Brazil...ili šta već očekuješ da kažebavaraccccc je napisao/la:Jadno da ne moze jadnije biti," bio bih i zadovoljan i minimalnim porazom" gadi mi se od ovakvih izjava susica,ne znam cemu onda nogomet,cemu takmicenje,nadmetanje cemu ponos,cemu reprezentacija i drzava ako idemo sa fakin bijelom zastavom ,jeste to je Brazil jedna od najjacih repki svijeta ali unaprijed da sami sebe osuđujemo i zamisljamo minimalan poraz da mogu uzdignutih glava napustiti stadion je tuzno jadno da covjek pozeli da za Brazil navija
Primjer:Napisao si na kraju prosto proširene rečenice "čovjek poželi da za Brazil navija".
Šta znači to,šta treba da pomislimo?
F.K.SARAJEVO
Po cemu smo mi to bili bolji od Francuza? Koliko ja znam ljudi su imali vise loptu i vise suteva u okvir gola. Mi smo u prvom poluvremenu igrali bolje oni su nas u drugom razvalili, samo smo izbijali lopte iz 16metara kao San Marino.goonertz je napisao/la:Meni je Pape stvarno drag selektor, ali ovim izjavama nece nista postici osim sto ce, donekle sebe izvući ako izgubimo.. Safet je extra, bar meni, ali izjave su maloDenizmare je napisao/la:Raji nikad ugoditi,ni jedna varijanta im ne odgovara. Pogledajte samo malo imena klubova,lige i ulogu nasih igraca u tim klubovima,da ne kazem koga ubaciti kad se 2 igraca iz prvih 11 povrijede....e kad to uradite sa nasim napravite isto sa brazilskim igracima pa onda izjavite da cemo ih dobiti ili igrati nerjeseno,a nemate puno izgubiti jer ste anonimusi sakriveni iza nikova.Najgore sto vam se moze desiti da vas malo prcaju drugi forumasi kad izgubimo,a ocekujete od Papeta da kaze kako se mozemo nositi s njima i pobjediti?
Serete po selektoru,a trojica su vodila prije njega vecinu ovih igraca i nismo se plasirali nigdje i pita li se ko imamo li prvenstveno igrace za neki rezultat,ili bolje reci tim? Ali glavno je secirati selektorove izjave,to ste prvo radili sa Cirom,sada sa Safetom,zivot dajem da bi isto prosao i Svabo Osim......teško da imamo neku dobru sansu za povoljan rezultat, ali mu malo više optimizma ne bi bilo loše, a ne ovako, da se sam vidis u nekim 2 ili 3:0 .. Kralju ipak smo 14., ako se ne varam u Europi, imamo šanse u svakoj utakmici, to se vidilo u remiju s Francuzima kad smo ih pojeli, dok nisu Mujdžu osakatili bili smo bolji od njih..
I sada ispade da jedan Mujdza iz Freiburga je toliko vazan da smo zbog toga izgubili. Pa ako nemamo zamjene za Mudjzu onda nismo ni zasluzili da idemo na prvenstvo. Sta treba da se brukamo tamo pred cijelim svijetom da nam daju po 6 komada cim nam se jedan igrac povrijedi.
Mujdža je u toj utakmici bio odličan stvarno ga je išlo, to sam htio da kažem. A imali smo više 100%-nih šansi za gol..dinoze je napisao/la:Po cemu smo mi to bili bolji od Francuza? Koliko ja znam ljudi su imali vise loptu i vise suteva u okvir gola. Mi smo u prvom poluvremenu igrali bolje oni su nas u drugom razvalili, samo smo izbijali lopte iz 16metara kao San Marino.goonertz je napisao/la:Meni je Pape stvarno drag selektor, ali ovim izjavama nece nista postici osim sto ce, donekle sebe izvući ako izgubimo.. Safet je extra, bar meni, ali izjave su maloDenizmare je napisao/la:Raji nikad ugoditi,ni jedna varijanta im ne odgovara. Pogledajte samo malo imena klubova,lige i ulogu nasih igraca u tim klubovima,da ne kazem koga ubaciti kad se 2 igraca iz prvih 11 povrijede....e kad to uradite sa nasim napravite isto sa brazilskim igracima pa onda izjavite da cemo ih dobiti ili igrati nerjeseno,a nemate puno izgubiti jer ste anonimusi sakriveni iza nikova.Najgore sto vam se moze desiti da vas malo prcaju drugi forumasi kad izgubimo,a ocekujete od Papeta da kaze kako se mozemo nositi s njima i pobjediti?
Serete po selektoru,a trojica su vodila prije njega vecinu ovih igraca i nismo se plasirali nigdje i pita li se ko imamo li prvenstveno igrace za neki rezultat,ili bolje reci tim? Ali glavno je secirati selektorove izjave,to ste prvo radili sa Cirom,sada sa Safetom,zivot dajem da bi isto prosao i Svabo Osim......teško da imamo neku dobru sansu za povoljan rezultat, ali mu malo više optimizma ne bi bilo loše, a ne ovako, da se sam vidis u nekim 2 ili 3:0 .. Kralju ipak smo 14., ako se ne varam u Europi, imamo šanse u svakoj utakmici, to se vidilo u remiju s Francuzima kad smo ih pojeli, dok nisu Mujdžu osakatili bili smo bolji od njih..
I sada ispade da jedan Mujdza iz Freiburga je toliko vazan da smo zbog toga izgubili. Pa ako nemamo zamjene za Mudjzu onda nismo ni zasluzili da idemo na prvenstvo. Sta treba da se brukamo tamo pred cijelim svijetom da nam daju po 6 komada cim nam se jedan igrac povrijedi.
@dinoze ev ti statistika fra-bih, toliko o tome da su nas razvalili...
http://www.rezu.ltati.com/utakmica/UJTB ... a-utakmice" onclick="window.open(this.href);return false;
izbrisi ovu tacku poslije rezu
http://www.rezu.ltati.com/utakmica/UJTB ... a-utakmice" onclick="window.open(this.href);return false;
izbrisi ovu tacku poslije rezu
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Susic je otprilike rekao da je najvaznije da dobro odigramo a ako dobro odigramo da nam niko nece zamjeriti ako na primjer izgubimo minimalnim rezultatom, jer je na kraju ipak prijateljska utakmica. Nemojte izvlaciti iz konteksta. 

-
- Kontakt:
igrati dobro a izgubiti nije sramota. pravi primjer je mexico gdje smo izgubili a igrali jako dobro. ali je i ta tekma pokazala da nam treba jaci protivnici da znamo igrat kako treba. ne vidim nikakav problem u izjavi samo da se ne obrukamo. jer smo se znali brukati i protiv rumuna i protiv francuza. i isto tako mislim da frajko spusta loptu. pape zeli izbjeci bilo kakvu euforiju koja nas zna satrati. ne znam stra treba izjaviti-igracemo nerjeseno, pobijedicemo, satrat cemo ih..... mislim dajte malo objektivnosti.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
nek kaze "bice kako Bog dadne" ali nek ne govori kako ocekuje nas poraz...džakailibu je napisao/la:igrati dobro a izgubiti nije sramota. pravi primjer je mexico gdje smo izgubili a igrali jako dobro. ali je i ta tekma pokazala da nam treba jaci protivnici da znamo igrat kako treba. ne vidim nikakav problem u izjavi samo da se ne obrukamo. jer smo se znali brukati i protiv rumuna i protiv francuza. i isto tako mislim da frajko spusta loptu. pape zeli izbjeci bilo kakvu euforiju koja nas zna satrati. ne znam stra treba izjaviti-igracemo nerjeseno, pobijedicemo, satrat cemo ih..... mislim dajte malo objektivnosti.
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.