FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

PatrickBateman
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la PatrickBateman » 26 feb 2012, 23:36

JavierPortillo je napisao/la:
Monolog je napisao/la: Kome? Je l' majke ti i ti misliš da je Arsenal pokraden u finalu CL-a? :lol: Strašno. I onaj jedan gol što su postigli, bio je nakon simuliranja Ebouea. Al' haj', valjda je Arsenal pokraden zato što je Lehman dobio crveni, a što gol tada nije zabila Barcelona. :roll:
Ne. Mislim da su pokrali Real prosle sezone, Chelsea takodjer, a eto ako volis, i Milanu je ponisten cist gol za prolazak u finale 2006.
Da je Milan tada dao gol,bilo bi 0-1,tj. igrali bi se produzeci.Ne pretjeruj.
Ne vidim kako je Real pokraden prosle godine ? Osim ako ne mislis na montirani klip sa Real Madrid stranice ?

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 26 feb 2012, 23:36

PatrickBateman je napisao/la:
MARCELO je napisao/la:Ma nezz za vas.Mene boli briga za te greske.
Sve je to zasjenio,sto se tice mene, onaj supacki,nesportski,**** i ,u vecini slucajeva,neregularni gol.
Messi je ovom gestom pokazao kakav je igrac.
Dosad mi je bio najmrzi igrac ...a sad ..nezz ni ja na kojem je nivou mrznje.Nema te rijeci.
Nije Messi kriv sto 10 deset sekundi nakon sudijskog znaka,golman Athletica i dalje stoji na stativi...
Golman uz stativu,igraci okrenuti golmanu.Stvar fair-playa.
Sretno zmajevi!!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 26 feb 2012, 23:39

Monolog je napisao/la: Kome? Je l' majke ti i ti misliš da je Arsenal pokraden u finalu CL-a? :lol: Strašno. I onaj jedan gol što su postigli, bio je nakon simuliranja Ebouea. Al' haj', valjda je Arsenal pokraden zato što je Lehman dobio crveni, a što gol tada nije zabila Barcelona. :roll:
Ne. Mislim da su pokrali Real prosle sezone, Chelsea takodjer, a eto ako volis, i Milanu je ponisten cist gol za prolazak u finale 2006.
pa de kakvo finale spomeni :mrgreen:
ser del barça es el millor que hi ha !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 feb 2012, 23:39

Real nije pokraden. Apsolutno je nadigran u dvomeču kontra Barcelone. Al', razumijem tu frustraciju. I mene nerviraju mnoge stvari, al' nešto neosporivo i ne pokušavam osporiti. Yebi ga, ne ide. ;)
Chelsea ok, to će svako ko prati fudbal reći. Samo, ne bih ja (za razliku od nekih) išao tako daleko i rekao da je za Chelsea trebalo dosuditi 5 penala. :lol: Al', pokradeni su.
Situacije sa Milanom se ne sjećam, al' čim toliko nije popraćena na njihovoj temi - onda ista i nije takva kakvom je ti smatraš.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 26 feb 2012, 23:40

Nadam se da admin reagovati i svima koji se raspravljaju na ovoj temi podijeliti banove, pa nije vam dzaba otvorio temu za prepucavanja i diskusije...Sto se utk tice, nemam mnogo toga za reci, teska pobijeda, mozda je najrealniji ishod bio remi..Messi jos jednom pokazao zasto je najbolji na svijetu...
Zadnja izmjena: enobarca, dana/u 26 feb 2012, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 26 feb 2012, 23:40

[youtube][/youtube]

al ga hoce ovi na brzinu slobodni protiv atletica :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 26 feb 2012, 23:42

PatrickBateman je napisao/la: Da je Milan tada dao gol,bilo bi 0-1,tj. igrali bi se produzeci.Ne pretjeruj.
Ne vidim kako je Real pokraden prosle godine ? Osim ako ne mislis na montirani klip sa Real Madrid stranice ?
Kakav bolan montirani klip :lol: Iz milion uglova se vidjelo da ga Pepe nije ni dirnuo. Kao sto mozemo vidjeti i na Alvesu, koji je ustao samo dvije sekunde nakon njegovog kartona. Da ne govorim o ponistenom golu Higuaina (eventualnom faulu nad Ronaldom), kartonu Arbeloi i svemu ostalom. Nemoj molim te, sve znas.
Monolog je napisao/la: Real nije pokraden. Apsolutno je nadigran u dvomeču kontra Barcelone. Al', razumijem tu frustraciju. I mene nerviraju mnoge stvari, al' nešto neosporivo i ne pokušavam osporiti. Yebi ga, ne ide. ;)
Chelsea ok, to će svako ko prati fudbal reći. Samo, ne bih ja (za razliku od nekih) išao tako daleko i rekao da je za Chelsea trebalo dosuditi 5 penala. :lol: Al', pokradeni su.
Situacije sa Milanom se ne sjećam, al' čim toliko nije popraćena na njihovoj temi - onda ista i nije takva kakvom je ti smatraš.
A ja se sjecam kako si pisao da Pepeov start nije za crvenog kartona. Ali u redu, necu vise, dobicu ban. Nastavite.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 26 feb 2012, 23:42

@Monolog - [youtube][/youtube]
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 feb 2012, 23:43

Čudno kako se ja toga ne sjećam. :roll:
Ne znam zašto bi dobio ban ako normalno diskutuješ. Nije valjda da sam rekao da ćeš biti banovan ako uđeš u diskusiju? :mrgreen:

@Genghis,
Hvala, hvala. Ponavljam, ne sjećam se ove situacije, al' sad kad pogledam vidim da ne'a govora o faulu (valjda je zbog toga poništen gol). :)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 26 feb 2012, 23:44

Genghis je napisao/la:@Monolog - [youtube][/youtube]
Možda zato što igraju protiv Barce?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 26 feb 2012, 23:46

Messi dobio peti zuti karton i propusta Sporting.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 26 feb 2012, 23:47

@javier portillo znaci da pepe nije dobio crveni real bi se prosetao ligom prvaka :roll: ;)

@monolog sta mislis koliko se ljudi sjeca ovog " onclick="window.open(this.href);return false;

@siralexferguson united je dao go u finalu protiv barce iz offside-a, pa jel ikad iko napisao nesto u vezi toga :?
ser del barça es el millor que hi ha !

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 26 feb 2012, 23:52

Scof1eld je napisao/la: @monolog sta mislis koliko se ljudi sjeca ovog " onclick="window.open(this.href);return false;
I ovaj nelogicni crveni karton je bio u korist Barce. Dao im je psihicku prednost i sluzio je da se igraci Chelsea opuste.
To ti je bila velika svjetska zavjera,Allahami
Zadnja izmjena: PatrickBateman, dana/u 26 feb 2012, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 26 feb 2012, 23:53

Da me se ne shvati pogrešno, sudijskih grešaka ima na sve strane, u zadnjih par godina je barca više puta imala koristi od toga, ali ja i dalje vjerujem da je to samo plod nemogućnosti sudije da izvrši tačnu procjenu (a ne zavjera), jer fudbal je dosta dinamičniji, igrači su dosta agilniji, sve je veći pritisak na igračima, a tako i na sudijama, jer su sve veći novci u igri ... ono što meni nije jasno je što se više ne uvede nešto poput challenge-a u tenisu, pa makar samo u LP, jer iako sam siguran da se turska liga namješta, čisto sumnjam da je ijedno finale LP namješteno ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 26 feb 2012, 23:54

Protiv Intera pretprosle godine ponisten cist gol Bojana u zadnjoj minuti za prolaz Barce u finale.

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 26 feb 2012, 23:55

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Protiv Intera pretprosle godine ponisten cist gol Bojana u zadnjoj minuti za prolaz Barce u finale.
Morao sam jos ovo. Pique je zabio iz ofsajda, Militu sivran nepostojeci ofsajd kada je trebao izaci 1vs1, Motta dobio crveni, da da da.

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 26 feb 2012, 23:56

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Protiv Intera pretprosle godine ponisten cist gol Bojana u zadnjoj minuti za prolaz Barce u finale.
Morao sam jos ovo. Pique je zabio iz ofsajda, Militu sivran nepostojeci ofsajd kada je trebao izaci 1vs1, Motta dobio crveni, da da da.
Kakav ofsajd ? Mozda mislis kod Militovog gola u Milanu ?

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 26 feb 2012, 23:57

Ah da i to sam zaboravio.

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 26 feb 2012, 23:58

Ne, trebao je izaci sam na Valdesa, a ovaj mu je svirao ofsajd.
grad-na-rijeci-sani je napisao/la: Ah da i to sam zaboravio.
A kao sto vidim zaboravio si i Piqueov ofsajd, Militov nepostojeci ofsajd i Mottin crveni.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 27 feb 2012, 00:00

HZ_ilidzaa je napisao/la:Penal(Buskec ruka) , 2 ofsajd (1 100% prilika) nemojte se zaliti vise na sudjenje tako vam Boga !
Ista dva offsidea svirana Barci u kupu protiv Reala, pa ste se opet vi zalili na suđenje. Alexisu sviran veceras jedan, doduse ne bi bila 100% sansa.
Genghis je napisao/la:@Monolog - [youtube][/youtube]
Sjecas se ovog, a ne sjecas se penala nad Eto'om par minuta kasnije.
Don't hate what you don't understand.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.