Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
harishp
-
Kontakt:
Pauk je napisao/la:Nebi trebala biti dilema Ciri izmedju Begovica i Supica trebao bi Begovic stati na gol al mislim da ce Ciro stavit Supica na gol jer je on vec branio za repku pa zato.
Gledao sam kako Begovic brani protiv Man.Citija juce i ima samo manu oko prekida pogotvo kornera dok Supic ima puno vise mana a i sami znate o tome.
Korner ili prekid je pola Begovicevog gola.Ne ide mi u glavu da skoro dva metra ima a uopste nema pojma da treba izletiti i iskoristiti tu njegovu visinu.Turci su nam i uvalili prosli put bas takva dva gola.
Supic je makar tu neprikosnoven.
Mada ne treba zaboraviti da Nadarevic vec pet sest meceva nije ni minute odigrao,Pandza isto krije klupu a tek treba se vidjeti koliko se Spahic oporavio od one krmece prehlade
I Buffon bi imao glavobolju a kamoli Supic ili Begovic.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
sencho
-
Kontakt:
HOcete da vam kazem zasto ce mozda Supic dobiti priliku ispred Begovica bar u jednoj tekmi??? Jer treba da se proda...tako da je na Ciri tu veliki pritisak od menadzera...e pitanje je hoce li mu se Ciro suprostaviti!! Cisto sumnjam

Ali zivi bili pa vidjeli ...daj Boze da sam u krivu...ali Supic ce nas kad tad kostati i to skupo!!!!Asmir je za njega Pepe Reina!
-
emir_
harishp je napisao/la:Pauk je napisao/la:Nebi trebala biti dilema Ciri izmedju Begovica i Supica trebao bi Begovic stati na gol al mislim da ce Ciro stavit Supica na gol jer je on vec branio za repku pa zato.
Gledao sam kako Begovic brani protiv Man.Citija juce i ima samo manu oko prekida pogotvo kornera dok Supic ima puno vise mana a i sami znate o tome.
Korner ili prekid je pola Begovicevog gola.Ne ide mi u glavu da skoro dva metra ima a uopste nema pojma da treba izletiti i iskoristiti tu njegovu visinu.Turci su nam i uvalili prosli put bas takva dva gola.
Supic je makar tu neprikosnoven.
Mada ne treba zaboraviti da Nadarevic vec pet sest meceva nije ni minute odigrao,Pandza isto krije klupu a tek treba se vidjeti koliko se Spahic oporavio od one krmece prehlade
I Buffon bi imao glavobolju a kamoli Supic ili Begovic.

ti očigledno nikada nisi bio na trenigu ili tekmi repe uzivo!!! svako supicevo hvatanje je pola gola, a koji qrac dopustate sebi da komentarisete golmana koji brani u premier ligi protiv takvih napadaca... naravno, prvi put gledamo golmana repke na tv-u u svom klubu pa nam neobicno!!!! cuuj supic, otkaz u klubu dobio i to u kiparskom klubu, golove primio od selekcije novinara, nemojte mi srati i letiti, asmir je u prosloj sedmici branio u 3 utakmice, a Supic treniro samostalno na grbavici!!!!!!!!11
4-IN-A-ROW
-
harishp
-
Kontakt:
sencho je napisao/la:HOcete da vam kazem zasto ce mozda Supic dobiti priliku ispred Begovica bar u jednoj tekmi??? Jer treba da se proda...tako da je na Ciri tu veliki pritisak od menadzera...e pitanje je hoce li mu se Ciro suprostaviti!! Cisto sumnjam

Ali zivi bili pa vidjeli ...daj Boze da sam u krivu...ali Supic ce nas kad tad kostati i to skupo!!!!Asmir je za njega Pepe Reina!
Kad se tekme tada budu igrale rok za prodaju igraca je vec prosao.Pa ti vidi

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
emir_
sencho je napisao/la:HOcete da vam kazem zasto ce mozda Supic dobiti priliku ispred Begovica bar u jednoj tekmi??? Jer treba da se proda...tako da je na Ciri tu veliki pritisak od menadzera...e pitanje je hoce li mu se Ciro suprostaviti!! Cisto sumnjam

To si upravu, toga se i ja bojim, jedino kod nas moze igrati igrac bez kluba, mravac je tek prije 2 dana nakon 3 mjeseca presao u klub i eto ga u repki a sada i supic koji je otpusten u klubu i ne moze naci angazman!!! ali moguce je da ga ciro stavi da bi ga prodo...
4-IN-A-ROW
-
harishp
-
Kontakt:
Dobro je @emire postajes naporan a jos uz to i vrijedzas.
Zamaskiraj se ko Ciro,stavi periku i naocale i sjedi na selektorovo mjesto.
Izaberi svog pulena i uzivaj

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
AYAN
-
Kontakt:
Halo, a šta baš stavi Begovića i ovaj slučajno zabija autogol?

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
-
emir_
harishp je napisao/la:sencho je napisao/la:HOcete da vam kazem zasto ce mozda Supic dobiti priliku ispred Begovica bar u jednoj tekmi??? Jer treba da se proda...tako da je na Ciri tu veliki pritisak od menadzera...e pitanje je hoce li mu se Ciro suprostaviti!! Cisto sumnjam

JESTE PROSAO ROK ZA PRODAJU IGRACA, ALI ZA ONE KOJI IMAJU KLUBOVE DOK ONI KOJI NEMAJU KLUBA MOGU KAD OCE PRECI U NEKI KLUB!!!!!! KAO FREE TRANSFER !!!!
ALOOOOO 3 SEDMICE BEZ KLUBAAAAAAA ALOOOOOOOOO ovdje mi je najgluplje kada neko naginje ka rijecima ko mi sad odbacujemo supica, tako to i biva, dolazi bolji, kvalitetniji, perspektivniji, covjek koji ima klub i to u najjacoj ligi svijeta!!!
4-IN-A-ROW
-
harishp
-
Kontakt:
Spahic je pola godine bio bez kluba pa nas maksimalno izvalcio,cuj tri sedmice bez kluba

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
emir_
harishp je napisao/la:Spahic je pola godine bio bez kluba pa nas maksimalno izvalcio,cuj tri sedmice bez kluba

hahahaahaha poredis stopera i golmana hahah uostalom Spahica... igraci se dijele na spahic i ostali !!!! kazem ti, nemas pojma covjece, ja sam na svakom treningu a da ne govorim o tekmama reprezentacije!!! suvisno je porediti igraca koji trenira samostalno i igraca koji brani u najjacoj ligi aloooo supic ne moze naci klub aloooooooo odbijau ga aloooooo
@ emir_: smiri se malo
4-IN-A-ROW
-
delija
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:Spahic je pola godine bio bez kluba pa nas maksimalno izvalcio,cuj tri sedmice bez kluba

Ja eto sad porediti Spahica i Supica.Za Spahom su se otimali klubovi samo sto ga klub nije htio pustiti,a nesto mi se slabo otimaju za Supicem...Taman kad bi Bega branio imao bi priliku da se uhoda protiv Armenije.Sumnjam sad da ce biti neki aman pritisak na nas gol
-
harishp
-
Kontakt:

A covjeka mahnita
Bio si na treningu.e onda odes kod Cirice i reknes mu ,,jarane ja jedem svaki dan po 5 cokolada Mikado na dan.
Ako treba jest cu i 10 samo stavi Begovica na gol
I gotova stvar

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
miralem444
-
Kontakt:
Postao/la miralem444 » 31 avg 2009, 16:54
ma ludi..asmir ce na gol...sta vam je...pa moamk je bolji od supiva..u to nema dileme..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
emir_
harishp je napisao/la:
A covjeka mahnita
Bio si na treningu.e onda odes kod Cirice i reknes mu ,,jarane ja jedem svaki dan po 5 cokolada Mikado na dan.
Ako treba jest cu i 10 samo stavi Begovica na gol
I gotova stvar

a sad kontam, ti si jedan od onih sto vazda kontriraju i nezadovoljni su, da imas para za clanarinu bio bi i clan fanaticosa i baklje bacao!!! ne podrzavam ja ni Ciru, upravo zato sto ce staviti Supica zbog managera prije begovica ali eto opet kontam doci ce starac sebi!!! a jos gore je kad neko zdravog uma tako razmislja! ja gledam kvalitet, o kvalitetu je suvisno govoriti kada poredimo ova nasa dva golmana!
4-IN-A-ROW
-
bayer 04
-
Kontakt:

Izvini,ali ne stoji to da je Spahić dobro igrao za repku,kada je bio bez kluba,odnosno kada nije igrao...Sjeti se samo utakmice protiv Omana(sreća pa je bila prijateljska)i šta je čovjek radio...
-
harishp
-
Kontakt:
Jok ti ih imas
Ja se uopste nebih obazirao na ovakva pisanja da nam je Hasagic fit.
Tip brani u znj klubu ali je i Buffon i Kahn za i jednog i drugog golmana.To je 100 puta dokazao.
Tako da gdje ko brani ili ne brani uopste ne igra ulogu.
Ovako moramo zapise pred gol da postavimo,bilo ko da nam na gol stane od ove dvojice.
Ako ni dosad nisi shvatio poentu neces ni odsad.
Zadnja izmjena:
harishp, dana/u 31 avg 2009, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
emir_
harishp je napisao/la:Jok ti ih imas
Ja se uopste nebih obazirao na ovakva pisanja da nam je Hasagic fit.
Tip brani u znj klubu ali je i Buffon i Kahn za i jednog i drugog golmana.To je 100 puta dokazao.
Tako da gdje ko brani ili ne brani uopste ne igra ulogu.
Ovako moramo zapise pred gol da postavimo,bilo ko da nam gol stane od ove dvojice.
Ako ni dosad nisi shvatio poentu neces ni odsad.
ako tebi ne igra ulogu gdje ko brani ili dali brani dalje price nema, sve si nam rekao.... ho ho
4-IN-A-ROW
-
miralem444
-
Kontakt:
Postao/la miralem444 » 31 avg 2009, 17:06
Cartman je napisao/la:Pa je li 100% doso Begovic? Ne vidim ga na ovim slikama...
ma jest..ba..ako cemo po slikama onda na okupljanje repke je smao dolslo 5 igraca....novinas je ko dlake.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
sencho
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:

Ocigledno pojma nemas o prelaznim rokovima..covijek kada je bez kluba moze potpisati kada hoce ...necu ti ista pokusati objasniti jer je ocigledno forum pun djecurlije!
Samo cu reci ovo: Za koga je Supic bolji od Begovica i u jednom segmentu onda pojma sa zivotom nema...Supic koliko god da nam je drag je prilicna rupica...samo se sjetim novinara i jos kikseva...a onda i pogledam i kikseve protiv nekakvog kluba iz Petrovca ,Pljevalja ili odakle vec i sve mi je jasno...dok Begovic brani u Premiershipu...a
TEK SU MU 22 god...za one koji ne kntaju to je za golmana vrlo malo..a ima ih puno sto ne kontaju ...to je ocigledno!
-
harishp
-
Kontakt:
sencho je napisao/la:harishp je napisao/la:

Ocigledno pojma nemas o prelaznim rokovima..covijek kada je bez kluba moze potpisati kada hoce ...necu ti ista pokusati objasniti jer je ocigledno forum pun djecurlije!
Samo cu reci ovo: Za koga je Supic bolji od Begovica i u jednom segmentu onda pojma sa zivotom nema...Supic koliko god da nam je drag je prilicna rupica...samo se sjetim novinara i jos kikseva...a onda i pogledam i kikseve protiv nekakvog kluba iz Petrovca ,Pljevalja ili odakle vec i sve mi je jasno...dok Begovic brani u Premiershipu...a
TEK SU MU 22 god...za one koji ne kntaju to je za golmana vrlo malo..a ima ih puno sto ne kontaju ...to je ocigledno!
Ebote sve neki pojmasi
Ja bih se grohotom ismijao kad bi Begovic sijedio na klupi a ovi nasi osvojili svih sest poena.
Mogu misliti faca
Za mene dokazani golman je Hasagic a ovi su samo prijeka potreba jer bolje nemamo.
A vi rasprdzavajte do mile volje.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.