Edit: Valdés | Alves, Puyol, Mascherano, Abidal | Xavi, Busquets, Iniesta | Alexis, Messi, Cesc. Marca je bila blizu, jedino iznenađenje je Masche umjesto Piquea, sto mi je drago

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Važna je titula htio ti to priznati ili ne, yebo jednu utakmicuRE-SU je napisao/la:Ne znam za vas, ali se meni cini da autor ovih tekstova na ovom sajtu jako je navijacki nastrojen prema madridu... Zar ne vidite, kad god real dobije, on u naslovu ne favorizira sam real vec cinjenicu da je otisao na +10 ili 13, a to svakako djeluje kao jedan vid naslađivanja time. Imaju veliku prednost vjerovatno ce biti prvi iako ce sezonu zavrsiti sa mozda 3 ili 4 poraza od Barce, a mozda i vise u svim takmicenjima, pa im ostaje da na ovakav nacin haman se raduju. Sto se mene tice, meni je ova tekam sa avatara i ona od 5-0 vrijednija od bilo kakve titule... Mogu osvojiti sta hoce ali bolji od Barce nisu, a njihova titula je svakako vrijedna, samo sto od nje ipak imaju neki gorak ukus u ustima jer nisu uspjeli da dobiju Barcu, sto ih ipak u ocima mnogih neutralnih posmatraca stavlja na broj dva trenutno... Zato na ovom sajtu redovno imamo clanke sa ovakvim naslovom jer su u pitanju kompleksi i pokusaj da se na neki nacin postave iznad Barce. Da, tacno je da su bolje igrali u prvenstvu, bili su konstantniji, imaju duzu klupu, vise su zeljeli prvenstvo ali da su bolji od Barce, hahahahha pa to je bar jasnoTo je ono sto im smeta i sto bi zeljeli da promjene ali duboko u sebi znaju da je to istina...
Zamolio bih te da nam svima napises sedmu postavu farselone, nesto me zivo zanima sta cu procitatibparena je napisao/la:Da - sedma. Imamo mi toga jos.
Jasta radi ,trebo vam je jos dati "pravedni" penal zbog dodira dlaka uz dlaku i sve bi bilo bajnoJuveSissoko je napisao/la:dobar sudija, oko sokolovo, sjajan gol Messia pravedno ponisten.
o cemu ti svega tiFeco je napisao/la:Jasta radi ,trebo vam je jos dati "pravedni" penal zbog dodira dlaka uz dlaku i sve bi bilo bajnoJuveSissoko je napisao/la:dobar sudija, oko sokolovo, sjajan gol Messia pravedno ponisten.
Dobra situacija s ocima ,vidim pravoJuveSissoko je napisao/la:o cemu ti svega tiFeco je napisao/la:Jasta radi ,trebo vam je jos dati "pravedni" penal zbog dodira dlaka uz dlaku i sve bi bilo bajnoJuveSissoko je napisao/la:dobar sudija, oko sokolovo, sjajan gol Messia pravedno ponisten.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.