PS: molim vas nemojte kvariti temu svadjanjem

hvala!
selam svima!
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Nurkic nije ulazio u drugom pol. ,cuvao ga trener za narednu jer je ovo vec bilo zavrseno u 2 cetvrtininerminh74 je napisao/la:Inace crvena zvezda raznijela olimpiju nurkic 11 pt i 2 skoka a sulejmanic 9pt i 3 sk
Omeragicev otac je rekao da će igrati za mlade selekcije spanije radi boljeg razvoja a da će sam odlučiti za čiju U18 repku će igrati inace oba roditelja su mu igrala za BiH odbojkašku repkusantos je napisao/la:Nurkic nije ulazio u drugom pol. ,cuvao ga trener za narednu jer je ovo vec bilo zavrseno u 2 cetvrtininerminh74 je napisao/la:Inace crvena zvezda raznijela olimpiju nurkic 11 pt i 2 skoka a sulejmanic 9pt i 3 sk
Omeragic je vec igrao za Spaniju ,ima li pravo nastupa i najvaznije zeli li on
Drug, vidim ti pišeš ovdje za Lakića a ja nigdje nisam vidio da je na spisku. Da li je bio na okupljanju?edinjo-bih je napisao/la:evo sad sam dobio par kratkih informacija vezano za danasnje treninge:
na play-u se je najvise pokazao rikalo, odmah iza njega i vukovic.
na bekovskim pozicijama su se pokazali vrabac, buza i lakic.
damjanovic se je isto pokazao, posto moze igrati i na poziciji 1 i na poziciji 2.
na centru je nesto boljibio marijan, kazu popravio se je dosta, naspram prosle godine.
na cetvorci se je pokazao glogovac.
PS: evo citat jednog od pozvanih igraca o selektoru:
"Evo ovako utisci sa danasnjih treninga: Prije svega da pohvalim trenera, ..."
selam svima!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.