AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 feb 2012, 17:43

Milan obično i rješava utakmice u prvom poluvremenu, napadne i izvrši jak pritisak, zabije jedan ili dva gola i odradi utakmicu mirno do kraja, međutim ako Milan na poluvrijeme ne ode sa jednim ili dva gola prednosti onda tek počinju problemi barem protiv boljih ekipa, ova sinoć je prva utakmica u kojoj je Milan ispustio vođstvo nakon prvog poluvremena ove sezone čini mi se. Vi to bolje znate od mene, ustvari ti, jer samo ti čitaš moje postove, ostali se furaju da ne čitaju. :mrgreen:

Nisam siguran toliko za Nocerina, može on trčati, ali kako utakmica odmiče nekako mi biva sve slabijim u duelima. A Van Bommel je uvijek bio prznica, možda je i za Milan dobro što će ići na kraju sezone jer ostavlja loš dojam na ekipu ponekad zbog svojih ispada. :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 feb 2012, 17:48

“As for Juventus, they need to stay calm, as whining about every half-a-shout for a penalty isn’t the kind of thing a big club does.

Veliki Paolo Maldini
aferim.
novi dres rubentusa:

slika
slika

slika
slika

[youtube][/youtube]
all hail king sulley!

gledaj kako se pi**e udaraju hinjski, ne znaju se ni pobiti ko ljudi.

slika

btw
AC Milan 'stronger than injustice'

Milan patron Silvio Berlusconi blasted Juventus and the officials. “Our mission is to be stronger than envy, misfortune and injustice.”

The former Italian Prime Minister was in the stands for last night’s 1-1 draw, which saw both teams have perfectly good goals disallowed.

“We did not agree with the decision to suspend Zlatan Ibrahimovic for three games, robbing us of his presence against Juve,” Berlusconi told journalists.

“Ibra was only guilty of a little tap and the judges should’ve taken into account that this match was putting the two protagonists of the season against each other. It would’ve been opportune for each side to have their best men available.

“As for the goal, I am more disappointed than angry. The result was falsified by that incident. If we’d gone 2-0 up, the situation would have been very different.

“Was the referee conditioned by Antonio Conte’s comments during the week? I really think so, yes. In any case, it was a mistake and I absolutely do not want to believe in a plot against Milan.

“I have a great deal of faith that Milan can win the Scudetto, because our mission is to be stronger than envy, misfortune and injustice. Milan had the right to a positive result.

“The goal that wasn’t given was absolutely clear for all to see, even without the photographs and video evidence. I have always encouraged the use of technology in football and it would be opportune for referees to have the option of watching the replays in big decisions.

“The Sulley Muntari incident confirms that technology in football would lead to less injustice in football.”
isti je linijski bio i na onoj tekmi protiv fiorentine, smrdi smrdi užasno smrdi!

slika
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 feb 2012, 19:02

Balzaretti je pocrvenio danas i neće igrati protiv milana a palermo nema adekvatne zamjene. treba udarati na to desno krilo što jače tu će biti najslabiji. valjda će ovaj puta priznati gol ako lopta uđe bar metar u gol? :roll:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 26 feb 2012, 19:21

ma ako ne zabijete vjerovatno će svirati penal... ;)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 26 feb 2012, 19:33

niko mi nije odgovorio zasto vam je drago sto ste igrali 1-1 a borite se za scudetto?dok vidim milanovim nikom nije drago,, :roll: nekako izgleda kao da vam je vrhunac bio,odnosno neki cilj,ne izgubit od milana,,dok to ekipe koje se bore za vrh ne razmisljaju tako,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 feb 2012, 19:36

IlPrincipino je napisao/la:ma ako ne zabijete vjerovatno će svirati penal... ;)
slika

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 26 feb 2012, 19:43

adointer je napisao/la:niko mi nije odgovorio zasto vam je drago sto ste igrali 1-1 a borite se za scudetto?dok vidim milanovim nikom nije drago,, :roll: nekako izgleda kao da vam je vrhunac bio,odnosno neki cilj,ne izgubit od milana,,dok to ekipe koje se bore za vrh ne razmisljaju tako,,
s obzirom kako su se odvijale stvari logicno da su svi simpatizeri Juventusa zadovoljni. U pitanju je milan, prvak Italije i jedan od e favorita lige prvaka, pa zar ne bi trebali biti zadovoljni? Juventus nije bio u planovima ni za prva 3 mjesta, vise su sanse imali inter i Napoli, a vidis sta se desilo...

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 26 feb 2012, 19:49

baresi#6 je napisao/la:
IlPrincipino je napisao/la:ma ako ne zabijete vjerovatno će svirati penal... ;)
slika
:lol: :lol: Vuk dlaku mjenja a cud nikad :lol:

Dva puta je Milan isao u drugu ligu zbog mafijaskih radnji, ne znam kako to uvijek smetnes. Daj malo vise objektivnosti, nemoj gledati samo u jedom smjeru...

Treci put su kaznjeni oduzimanjem bodova, ipak trecu srecu nisu dozivljeli, a razlog je...

Ovako ostaje borba do samoga kraja Juventus protiv Milana. Kalcio nikad zanimljiviji... ;)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 feb 2012, 19:53

@baresi#6

Ohladi čovječe malo, postao si kao pojedini mediji u Italiji, evo jedna slika za tebe, mislim da je dovoljna da staneš malo na loptu ;)

http://i42.tinypic.com/33olizb.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 feb 2012, 19:57

ubjedio si me nema šta. juventus je drastično oštećen sinoć.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 feb 2012, 20:00

baresi#6 je napisao/la:ubjedio si me nema šta. juventus je drastično oštećen sinoć.
sa dva crvena kartona posteno zasluzena ni tri gola prednosti vas ne bi spasila.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 26 feb 2012, 20:01

oštećeni smo drastičnije od milana i to su činjenice...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 feb 2012, 20:02

baresi#6 je napisao/la:ubjedio si me nema šta. juventus je drastično oštećen sinoć.
Nije to, nego ti samo hoću reći kako svi pišu kako je Milan oštećen, a niko ne vidi da su bili tri velike greške na štetu Juventusa, koje su također mogle promjeniti ishod utakmice, samo to. A ti opleo da je samo Milan oštećen, kao na onoj slici :roll: .
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 feb 2012, 20:05

IlPrincipino je napisao/la:oštećeni smo drastičnije od milana i to su činjenice...
vidis da i snimak udaraca nije dovoljan, sta treba da slikamo modrice na igracima pa da vide da su to dva crvena kartona zbog hinjskog i podmuklog udaranja.Jbga nismo im mi krivi sto imaju likove poput Mexesa i Muntaria, a Van Bommel je prica za sebe, samo za njeg jos nije stigao snimak.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 26 feb 2012, 20:26

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Isti slucaj i nije bilo crvenog,Muntari ce vjerovatno dobit kaznu za ovo
-RIVALDO-

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 26 feb 2012, 20:31

baresi#6 je napisao/la:
“As for Juventus, they need to stay calm, as whining about every half-a-shout for a penalty isn’t the kind of thing a big club does.

Veliki Paolo Maldini

slika
Al' nevjerovatno pod kojim uglom si stavio ovu sliku... Pa dovoljno ti je samo da pogledas liniju od sesnaesterca i vidis koliko je ukrivljeno.... Uglavnom stavi sliku pod pravim uglom i vidjet ces da je Matri svakako bio iza.... A pravi ugao je taj da cijela linija bude u pravcu.... Ako si pametan skontat ces...
Uglavnom volis da iskrivljujes stvari... Vazna poruka:
JUVENTUS je sinoc ostecen a ne Milan... A ko misli da nisam u pravu nek me ujede za karu...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 26 feb 2012, 20:32

JuveSissoko je napisao/la:
IlPrincipino je napisao/la:oštećeni smo drastičnije od milana i to su činjenice...
vidis da i snimak udaraca nije dovoljan, sta treba da slikamo modrice na igracima pa da vide da su to dva crvena kartona zbog hinjskog i podmuklog udaranja.Jbga nismo im mi krivi sto imaju likove poput Mexesa i Muntaria, a Van Bommel je prica za sebe, samo za njeg jos nije stigao snimak.
Imate vi dva lika Vidala i Chiellinia ,tesko stvarno da iko moze nadmasiti Chiellinia svih ovih sezona.

EDIT: I haj dosta je vise jbt. vama sl. Chievo nama Palermo okrenimo se tim utakmicama

Takodjer uskoro ce i Italija igrati prijateljsku pa preselimo se na temu reprezentacije
-RIVALDO-

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 26 feb 2012, 20:43

Dajte ljudi kako vise mozete diskutovati sa ovim 'objektivnim' da ne kazem sta, meni ste vise dosadili :evil:

Meni nije palo na pamet ni da otvorim temu Juventus a oni ovde vise vise od nas i onda pricaju o nekom kompleksu, sjasite vise...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 feb 2012, 01:20

Arogantni je napisao/la: Al' nevjerovatno pod kojim uglom si stavio ovu sliku... Pa dovoljno ti je samo da pogledas liniju od sesnaesterca i vidis koliko je ukrivljeno.... Uglavnom stavi sliku pod pravim uglom i vidjet ces da je Matri svakako bio iza.... A pravi ugao je taj da cijela linija bude u pravcu.... Ako si pametan skontat ces...
Uglavnom volis da iskrivljujes stvari... Vazna poruka:
JUVENTUS je sinoc ostecen a ne Milan... A ko misli da nisam u pravu nek me ujede za karu...
ako imas karu ujest cu te nije frka, ali cisto sumnjam da imas cim svrsavas po forumu svakodnevno i nikako da prestanes...po tvom pisanju vidim da mi ovdje zaista nemamo sta ugristi :(
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 27 feb 2012, 01:53, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 27 feb 2012, 01:25

senad_flamin je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Isti slucaj i nije bilo crvenog,Muntari ce vjerovatno dobit kaznu za ovo
E jes ga momacxki rokno ,nema sta ,nek i chisora ima od koga nauciti :D :D

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.