Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

belafonte
Kontakt:

Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?

Post Postao/la belafonte » 31 avg 2009, 15:06

Ja mislim da nas fura klocina, treba mu ban dat odmah, postavio bi odmah link d aje ozbiljan

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 31 avg 2009, 15:10

Hoćemo Begovića na golu reprezentacije i gotova priča. Jao se savezu ako ovo zajebu...
Kahva, Kava, Kafa!

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 31 avg 2009, 15:11

Begovic je sigurno dosao na okupljanje, a sad je li dzaba dolazoi ili ne vidjecemo...

A ima pravo nestrpljive raje: covjek sletio oko pola jedan, racunaj dok je dosao do hotela raspremio se ovo-ono mozda se jos nije ni upoznao sa kolegama iz reprezentacije a vi bi slike ccc

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 31 avg 2009, 15:13

biskitt je napisao/la:Begovic je sigurno dosao na okupljanje, a sad je li dzaba dolazoi ili ne vidjecemo...

A ima pravo nestrpljive raje: covjek sletio oko pola jedan, racunaj dok je dosao do hotela raspremio se ovo-ono mozda se jos nije ni upoznao sa kolegama iz reprezentacije a vi bi slike ccc
:shock: :lol: :lol:

Ko je spominjao slike, samo su ljudi u kontekstu rekli ovom jednom forumašu što je otišao - ponesi dig. fotoaparat. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Žil Kretenie, dana/u 31 avg 2009, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
Kahva, Kava, Kafa!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 31 avg 2009, 15:48

Jeli stigao Asmir Begovic danas na okupljanje ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 31 avg 2009, 15:49

Vidi se da ne razumijete novinarski posao...svako od njih hoce sto vise klikova na njihovome sajtu...tako da ce info. o Begovicu i pokoja slika vjerovatno kasnije izaci...cisto da kliknemo svi na novi naslov i njima (stranicama) donesemo pare ;) Ofirno do bola ali sta ces....zato camite do jedno 5 pa onda iza 8 jos garnitura slika sa treninga...znaci 3 clanka a moglo je sve u 1 stati ;)

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 31 avg 2009, 15:55

sta se palite evo vidis da su napisali...

Golman Portsmoutha debituje za BiH
Begović: Želim se izboriti za
mjesto u timu

Piše: M. Dautbegović
Ponedjeljak, 31.08.09. 15:51.

Svoj debi u nacionalnom dresu Bosne i Hercegovine već u susretu sa Armenijom mogao bi imati golman Portsmoutha Asmir Begović, koji se danas priključio reprezentaciji Bosne i Hercegovine u hotelu Hercegovina na Ilidži.

Novo ime u reprezentaciji Bosne i Hercegovine, mladi 22-godišnji čuvar mreže engleskog Portsmoutha Asmir Begović, koji ima ubilježenih 11 nastupa u dresu U18 fudbalske reprezentacije Kanade, ali koji se ipak odlučio braniti boje svoje domovine.
"Danas sam se po dolasku upoznao sa svim budućim saigračima, jer do sada nikoga nisam lično poznavao. Naravno, upoznat sam sa igrom gotovo svih reprezentativaca koje pratim kroz medije i jedva čekam prvi trening sa ostatkom reprezentacije Bosne i Hercegovine", rekao je po dolasku u hotel Hercegovina Asmir Begović.

U svom klubu Portsmouthu ove sezone dobio je priliku da brani nešto više nego inače, s obzirom da je prvi golman Pompeya David James povrijeđen.

"Sezona je duga i vidjećemo kako će se stvari odvijati. James je bio povrijeđen i meni se tako otvorila prilika, ali moguć je Davidov odlazak iz ekipe, pa je na meni da se izborim za mjesto u prvom timu", kaže Begović.

Begović je također dodao da u ovom trenutku još ne zna hoće li Ćiro dati prednost njemu ili Nemanji Supiću, a i sa selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine je rekao da će o tome kasnije odlučiti, moguće i samo dan prije utakmice u Armeniji.
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 31 avg 2009, 16:03

Eto nadam se da su sad svi zadovoljni i opusteni.

Ko je ono prvi donio "mustuluk" i objavio da Begovic stize ? ;)

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 31 avg 2009, 16:07

Nisam opusten dok ne vidim njegovu fotografiju u trenerci reprezentacije BiH :lol:
Ko to prvi bude imao respect

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 31 avg 2009, 16:13

neka se tema preimenuje u Asmir Begovic ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 avg 2009, 16:13

Mislim da se nema sta mislit Ciro. Begovic je puno sigurniji od Supica. Iako je visok, zna igrat nogama i brz je. Ne moramo strahovat kad se lopta njemu priblizi, a kad Supic igra....
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 31 avg 2009, 16:15

Cartman je napisao/la:Mislim da se nema sta mislit Ciro. Begovic je puno sigurniji od Supica. Iako je visok, zna igrat nogama i brz je. Ne moramo strahovat kad se lopta njemu priblizi, a kad Supic igra....
Da nam je Van Der Sar na golu, mene je strah kad se lopta koluta u naš šesnesterac... :D
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 31 avg 2009, 16:16

Odlicno pojavio je se Begovic sto je super znak ali ja licno bi volio da bude neka zvanicna potvrda od FIFE ili NSBIH da je dobio dozvolu da nastupa za BiH reprezentaciju jer kako su sposopni ljudi iz saveza ja nebi bio toliko iznenadjen ako to oko dozvole jos nije rijeseno.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 31 avg 2009, 16:18

ma ljudi ba sve je ok sa Begom,no problems eno idi te na ss.ba ima interviju sa njim a vi sere... da ga nisu slikali pa eno friska fotka........... ;)
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 avg 2009, 16:19

Pauk je napisao/la:Odlicno pojavio je se Begovic sto je super znak ali ja licno bi volio da bude neka zvanicna potvrda od FIFE ili NSBIH da je dobio dozvolu da nastupa za BiH reprezentaciju jer kako su sposopni ljudi iz saveza ja nebi bio toliko iznenadjen ako to oko dozvole jos nije rijeseno.
99% da je tako.
Jos se nebih iznenadio kad bi nakon osvojenih bodova i igranja Begovica dosla poruka i izvjesce da ovom uopste nije odobreno igranje u BIH repci iz FIFE.A dobro znamo sta to znaci :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 31 avg 2009, 16:20

Pročitao sam na drugom forumu (koliko je to pouzdano ne znam) da je faxom stigla potvrda a da će do petka stići originalna dokumenta. Hajd valjda se i ova saga završi ali trebamo imati na umu da posao nije završen što se kvalifikacija tiče, bez obzira na Begovića. Imam osjećaj da neki forumaši smatraju da smo sve završili samim činom dovođenja golmana iz Premier League.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 31 avg 2009, 16:22

Nebi trebala biti dilema Ciri izmedju Begovica i Supica trebao bi Begovic stati na gol al mislim da ce Ciro stavit Supica na gol jer je on vec branio za repku pa zato.

Gledao sam kako Begovic brani protiv Man.Citija juce i ima samo manu oko prekida pogotvo kornera dok Supic ima puno vise mana a i sami znate o tome.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 31 avg 2009, 16:24

begovic je dosao 100%,sada sam bio do hotela malo prosetao svi su tu osim stile,hasagica i jahica!
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 31 avg 2009, 16:25

Pauk je napisao/la:Nebi trebala biti dilema Ciri izmedju Begovica i Supica trebao bi Begovic stati na gol al mislim da ce Ciro stavit Supica na gol jer je on vec branio za repku pa zato.

Gledao sam kako Begovic brani protiv Man.Citija juce i ima samo manu oko prekida pogotvo kornera dok Supic ima puno vise mana a i sami znate o tome.
ma i ja ipak mislim da Supa ide na gol,pola nase raje i ne zna koje Bega,mislim na ove koji bas i ne prate fudbal redovito vec samo repku,pa bi onda svi pljuvali Ciru i govorili koje ovaj mali,i samim tim Begino samopouzdanje bi opalo tako da ce Ciro vjerovatno staviti Supu,ali stari je on lisac,mada nemam ja nis protiv Asmira,al vidjecemo sta ce nas Ciro reci.....
Zadnja izmjena: Minche, dana/u 31 avg 2009, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

emir_

Post Postao/la emir_ » 31 avg 2009, 16:26

Pauk je napisao/la:Nebi trebala biti dilema Ciri izmedju Begovica i Supica trebao bi Begovic stati na gol al mislim da ce Ciro stavit Supica na gol jer je on vec branio za repku pa zato.

hahaha jel treba begovic da igra stopera pri kornerima, kako mozete ocekivati da golman hvata loptu iz kornera, onako brzu i ostru, juce je Sehic krenuo pa ste vidjeli!!!! SUPIC NEMA KLUBA VEC TRI SEDMICEEE, KAKO CE ON BRANITII uostalom, sta smo znali o Supicu prije nego sto je stao na gol A JA ZNAM NESTO O BEGOVICU, BRANIO JE PROTIV ARSENALA I MANCHESTERA, TO MI JE DOVOLJNO!!!
4-IN-A-ROW

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Micron, travuljasSs i 35 gostiju.