fk zeljeznicar je napisao/la:da i ja kažem o svakom igraču po nešta
šehić - da nije imo onu grešku kod gola čista 10, ali zbog toga jedva prolazna ocjena, ja sam puko kad se kod gola izgubio, ne zna hoćel uhvatiti ili izbiti i znao sam da će se nešta naopako desiti kod onog kornera još ga onaj igrač loboje glavom![]()
![]()
čolić - odigro perfektno i gdje su sad oni koji mu nisu vjerovali prije početka sezone, on će završiti u nekom velikom klubu 1000%, a ja sam siguran da bi još bolje odigro na zadnjem veznom jer je to igro svo vrijeme u oml.pogonu i bio je najbolji, samo da nam ne ode
cocalić i mešić - to nam je najbolji dio ekipe dobri u skoku, spasili nekoliko puta čist go, mešić iznosi loptu ko lucio, sve u svemu najveća ocjena obojci
radovanović - čovjek je odigro skroz slabo nije imo ama baš nijedan prodor, nijedan dobar centaršut, vidi se da nema snage čovjek je zadnjih 15-20min, u odbrani solidan
svraka - uvijek sam govorio da je extra igrač i sigurno je bolji od muharemovića, juče je mene skroz zadovoljio
ćulum - to je naš gatuso, čovjek je presjeko hiljadu lopti, bori se ko lav, u ofanzivi nije bio nešta i zadnjih nekoliko minuta je izgubio snagu, pa se nešta nije vidio, ali tek se sad vidi koliko nem znači, da je igro protiv zrinskog mjesto onog muharemovića dobili bi sigurno
bešlija - to mi je jedan od dražih igrača, čovjek je igro za repku, igro je u škotskoj, belgijskoj ligi, i vrati nam se ne kao neki drugi igrači, lafo zvijezde, ne trče, ne bore se, a on gine na terenu , uletio je 20 puta klizeći, ma kako god on odigro meni bi takvi igrači kao on uvijek igrali
serdarević - po meni je odigro katastrofalno, ama baš ništa nije dobro uradio, ne znam mogu li išta dobro napisati, možda ona peta kod gola
bekrić - pa taj me čovjek iz tekme u tekmu sve više nervira, kod god se razumije u fudbal vidio je juče da je naš trenutno najslabiji igrač, skoro svaku loptu je izgubio, svaki duel izgubio jedino onaj prodar i onda ga zasra jbg ipak je on zvijezda, pa za njega je bešlija izmislio fudbal i opet gine
popović - solidan ne znam šta da kažem igro je sam u špicu, udarali su ga, sudija je svaki prekršaj sviro, ali one kontre u kojima je i on učestvovao su katastrofalne
bučan - odigro je veoma dobro, to je igrač za gostovanja i to da ulazi sa klupe koji kad se umore igrači može svakog pretrčati i samo da nauči centrirati
stanić - me pozitivno iznenadio, odigro je skoro perfekto i u napadu i u odbrani
selimović - malo je igro, ali nikako ne znam što ga osim ne stavlja više u igru, jer mislim da vrlo dobar igrač
manijaci - brojka solidna, jer kad se uzme u obzir prenos, kiša, a zna kakvih ima ljetnih i derbi navijača, navijanje je bilo navijanje za razliku od suprotne tribine, gdje su nakve ptice zavijale, a šta drugo nego vama svima poznato
Sve se slazem s tobom,a posebno za Bekrica jesmo ga digli u nebesa najgori od pocetka sezone uz Dinu Muharemovica.Radovanovic je dobar igrac sto je najbitnije siguran,najbolji lijevi bek kojeg smo ikad imali.