FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kalimero
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kalimero » 31 avg 2009, 12:55

fk zeljeznicar je napisao/la:da i ja kažem o svakom igraču po nešta
šehić - da nije imo onu grešku kod gola čista 10, ali zbog toga jedva prolazna ocjena, ja sam puko kad se kod gola izgubio, ne zna hoćel uhvatiti ili izbiti i znao sam da će se nešta naopako desiti kod onog kornera još ga onaj igrač loboje glavom :evil: :evil:
čolić - odigro perfektno i gdje su sad oni koji mu nisu vjerovali prije početka sezone, on će završiti u nekom velikom klubu 1000%, a ja sam siguran da bi još bolje odigro na zadnjem veznom jer je to igro svo vrijeme u oml.pogonu i bio je najbolji, samo da nam ne ode
cocalić i mešić - to nam je najbolji dio ekipe dobri u skoku, spasili nekoliko puta čist go, mešić iznosi loptu ko lucio, sve u svemu najveća ocjena obojci
radovanović - čovjek je odigro skroz slabo nije imo ama baš nijedan prodor, nijedan dobar centaršut, vidi se da nema snage čovjek je zadnjih 15-20min, u odbrani solidan
svraka - uvijek sam govorio da je extra igrač i sigurno je bolji od muharemovića, juče je mene skroz zadovoljio
ćulum - to je naš gatuso, čovjek je presjeko hiljadu lopti, bori se ko lav, u ofanzivi nije bio nešta i zadnjih nekoliko minuta je izgubio snagu, pa se nešta nije vidio, ali tek se sad vidi koliko nem znači, da je igro protiv zrinskog mjesto onog muharemovića dobili bi sigurno
bešlija - to mi je jedan od dražih igrača, čovjek je igro za repku, igro je u škotskoj, belgijskoj ligi, i vrati nam se ne kao neki drugi igrači, lafo zvijezde, ne trče, ne bore se, a on gine na terenu , uletio je 20 puta klizeći, ma kako god on odigro meni bi takvi igrači kao on uvijek igrali
serdarević - po meni je odigro katastrofalno, ama baš ništa nije dobro uradio, ne znam mogu li išta dobro napisati, možda ona peta kod gola
bekrić - pa taj me čovjek iz tekme u tekmu sve više nervira, kod god se razumije u fudbal vidio je juče da je naš trenutno najslabiji igrač, skoro svaku loptu je izgubio, svaki duel izgubio jedino onaj prodar i onda ga zasra jbg ipak je on zvijezda, pa za njega je bešlija izmislio fudbal i opet gine
popović - solidan ne znam šta da kažem igro je sam u špicu, udarali su ga, sudija je svaki prekršaj sviro, ali one kontre u kojima je i on učestvovao su katastrofalne
bučan - odigro je veoma dobro, to je igrač za gostovanja i to da ulazi sa klupe koji kad se umore igrači može svakog pretrčati i samo da nauči centrirati
stanić - me pozitivno iznenadio, odigro je skoro perfekto i u napadu i u odbrani
selimović - malo je igro, ali nikako ne znam što ga osim ne stavlja više u igru, jer mislim da vrlo dobar igrač
manijaci - brojka solidna, jer kad se uzme u obzir prenos, kiša, a zna kakvih ima ljetnih i derbi navijača, navijanje je bilo navijanje za razliku od suprotne tribine, gdje su nakve ptice zavijale, a šta drugo nego vama svima poznato

Sve se slazem s tobom,a posebno za Bekrica jesmo ga digli u nebesa najgori od pocetka sezone uz Dinu Muharemovica.Radovanovic je dobar igrac sto je najbitnije siguran,najbolji lijevi bek kojeg smo ikad imali.
AMAR OSIM!

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 31 avg 2009, 13:12

U sustini, kad se sve sabere i oduzme, treba biti zadovoljan sa bodom. Ekipa slavije je ho-ruk ekipa, prava seljacka ekipa, od kad znam za njih pobjedjuju s jedan razlike i pola tih pobjeda je ostvareno uz "nakav" penal, bez spalevica mogli bi igrati dosta puta 0-0 ili 1-1 ove godine, ali oni nisu tema tema je Zeljo.... Definitivno najvece pojacanje Zelje je Milan Culum, trci, oduzima lopte, onakva sila od covjeka, a onakva smirenost i onoliko znanje je trebalo Zelji, a definitivno najvece razocarenje je Bekric, momku treba objasniti da je u prvom poluvremenu izgubio 5-6 lopti, koje, da je dodao, su bile gol sanse, toliko me iznervirao da ga smatram jedinim krivcem zato sto nismo do 60 minute vodili 2-3 razlike, kriv je i za go zrinjskog na grbavici, los bio protiv sirokog, ja ne znam sta se njemu desava u glavi ali ne bi bilo lose, ako bude onakav u Travniku, da ga Osim protiv Rudara stavi na klupu, malo da dodje sebi. Ibrahim Sehic - od kada znam za njega, ako Zeljo primi 2 gola, jedan je njegov, jucer je kriv za go, kriv je za onaj izlet kod precke i one guzve, kriv je za go u gradaccu, itd, pricajte sta vi hocete, da je odbranio 20 lopti jucer, njegova ocjena protiv slavije sinoc je minimalna, ja mislim da bi zeljo trebao traziti golmana i dok ovo pisem u glavi mi se vrti ime Zdenka Baotica, kakva steta sto su ga otjerali Ibrahimovici i takvi...
Ima jos 15 dana do utakmice sa travnikom i ova pauza ce najbolje doci Zelji, ima Amar dovoljno vremena da ovo jos uigra i podigne na jedan nivo i uz korektno sudjenje nadati se 3-ci koja bi nas gurnula u vrh, tik iza Veleza i Borca, i uz ovakav raspored, kakav smo imali ja bih bio presretan i uvjeren sam da imamo ekipu koja moze svakome bez problema uzeti bod u gostima.... SVI U TRAVNIK

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 31 avg 2009, 14:31

e mrsko mi je traziti po prethodnim stranicama,moze li mi neko objasniti je li bilo tuče između manijaka i sokola i zasto??

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 31 avg 2009, 14:36

Eh,da i ja kažem koju riječ o tekmi.
Slaba igra na obje strane,nikakvih ideja ma ništa...Željo se pokazao malo bolje u kontrama ali fali završnica,dok Slavija je pokušala silom ali nije joj uspjelo.U Želje bih izdvojio Čolića i Cocalića,dok ostali prosjek a Popović bez veze.Bekrić ima šlifa ali ne da mu se a i sebičan ! Mogao je nekoliko puta uposliti nekog od napadača ali uvijek odluči da sam da završi to ali,nažalost po Želju,promaši.

U Slavije,onaj Regoje...lik nije sav svoj,ponaša se kao da je u šumi a ne na terenu,na utakmici koju prenosi državna televizija.Ono mora biti kažnjeno jer mogli bi se i drugi malo dići nakon onoga,pogotovo kući..
I Todorević(čini mi se da se tako zove-ušao umjesto ''Doktora'' :lol:,mlad) trebao crveni dobiti,kako lik ide na noge,to nije normalno...a sudija ništa !
Zadnja izmjena: Stone Island, dana/u 31 avg 2009, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 31 avg 2009, 14:39

evo i golova sa tekme :

[youtube][/youtube]

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 31 avg 2009, 15:07

Old tawn je napisao/la: Ne zanm u kakvim si rodbinskim odnosima sa sehicem pa ga tako branis.Sto se tice mene kao navijaca nisi kompetetnatn da ti odredjues ko je navijac ako nije.A ako te bas interesuje nisam clan nijedne podgrupe u manijacima jer to ne zelim da budem jer ja kad sam bio na jugu toga nije bilo nego su svi bili manijaci i jedan vodja a on se zvao Keno,i imao je postovanje prema navijacima i obostrano.Nikome nije majku psovao na tribini niti je ikom prijetio da ce ga slomiti ako sal ne digne.A svi se sjecamo kakvo je tada navijanje bilo i kakva organizacija tribine.I ja svoj patriotizam prema ZElji dokazem tako sto svake godine odem i kupim do sada polugodisnje karte za SJEVER,a sada godisnje.Odem na one utakmice bani na koje mogu (Tuzla,Mostar,Lukavica;Zenica;)
A tei bih preporucio jednog sjajnog oftamologa radi u drzavnoj bolnici Abdulah NAkas.Preziva se Bico odi posjeti ga jer ako je ono golman za zelje onad ti svaka cast.
Ovim zavrsavam moju polemiku sa tobom....
Nisam u nikakvim rodbinskim vezama sa Šehom :roll: Nisam ni balavac. Al bolesnik Želje jesam i uvijek sam bio. Od kada znam za sebe. Bio sam među onih 500-ak navijača na Jugu kada su nas njanje naklofale 5:0, kada smo igrali baraž da uđemo u ligu protiv Rudara iz Breze i kada smo ih dobili 3:2, jedva naravno. Jahić(kojeg su zvali muzičar :mrgreen: ) je zabio dva gola. Kada nam je Kunić igrao u napadu i kada su nas od ispadanja na polusezoni spasili Dželo, Brajlović i još neko je došao. Kada smo se patili po Kaknju, Brezi, Viskom. Kada smo išli na Koševo pješke. Kada nam je bilo pravo malo. Kada su igrali Kame, Lalić.....Znači, pamtim Želju u raznim izdanjima. Kao i mnoge igrače koje su prodefilovali kroz KLUB. Jednostavno cijenim što je momak došao da brani dan poslije smrti svoje sestre. Ja to ne mogu da zaboravim. Mnogi nisu niti će pokazati takvu privrženost klubu. Niko se nije rodio naučen. Sve je stvar rada i strpljenja. Problem golmana je što kada zaj.ebe to se vidi. I Cocalić fuli loptu pa niko ništa ne komentariše. Bolje je da brani Šeha nego neki kloc koji jedva čeka da se proda. Šta onda ? Opet tražiti golmana. Niđe veze.

Što se tiče tribine, nisam član nikakvih podrgupa. Nisam baš toliko mlađahan. Ali, dok je bio taj Keno, skoro da nismo imali svoje pjesme. Sve su bile kopije ex yu grupa. Više nisu i to mi se sviđa. Što se tiče psovanja, neka, šta treba, da gledaš i grickaš košpice. Nije problem, na Sjever i to radi. Ako si na navijačkoj tribini, treba da navijaš. I meni smetaju klocevi koji dođu, gledaju tekmu i kake kako neko loše igra. Volio bih da se istok izgradi na Grbavici i da liferujemo te gledače kojima je sjever premali ili preskup. Meni smetaju, zato na gostovanjima mnogo bolje zvučimo nego na Grbavici.
Nemamo mi šta polemisati, napisao sam kako jeste a vjeruj mi da sam među veteranima željinih navijača poslije rata. I nema nas mnogo, vjeruj mi. Znam koliko nas je onda bilo, koliko sad tih likova ide na tekme i koliko nas je ostalo. Meni je ova nova garnitura navijača na Jugu sasvim zadovoljavajuća. Podigli su nam nivo, koliko-toliko.
Živio
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 31 avg 2009, 15:35

e znali ko imali zeljo danas trening
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 31 avg 2009, 15:47

Gerrard je napisao/la:
defender je napisao/la:evo i golova sa tekme :

[youtube][/youtube]
nevjerovatno kako je onaj debil od kapitena uspio naskociti culuma :S

To si u pravu, ali fkt ono je samo Sehicev go jer lopta je 5 minuta padala.
AMAR OSIM!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 31 avg 2009, 16:11

Evo Regoje krkana, a ako za ovakvo suđenje ne suspenduju sudiju onda je naša liga stvarno k....

[youtube][/youtube]
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 avg 2009, 16:19

AYAN je napisao/la:Evo Regoje krkana, a ako za ovakvo suđenje ne suspenduju sudiju onda je naša liga stvarno k....

[youtube][/youtube]

kako ce ga suspendovati i sam znas komu je brat.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sladoled
Kontakt:

Post Postao/la sladoled » 31 avg 2009, 17:11

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 31 avg 2009, 22:57

sladoled je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-23003.htm

Dialiba u Belgiji
Mozda bi bilo dobro da se vratio u Zelju al eto nek mu je sretno
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 01 sep 2009, 00:42

Šehić je im'o dva mangupska kiksa od kojih nas je jedan košt'o gola, al' mi svejedno nije jasno zašto ga toliko navijača ŽELJE blati. Im'o je i super utakmica, a i još je mlad. I ono najvažnije, vidi se ekstra potencijal u njemu. Tempiranje izlijetanja je nešto što se da uvježbat'. Kad to sredi aBd, biće strašan. Trenutno je solidan.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 01 sep 2009, 01:13

Željovac je napisao/la:Šehić je im'o dva mangupska kiksa od kojih nas je jedan košt'o gola, al' mi svejedno nije jasno zašto ga toliko navijača ŽELJE blati. Im'o je i super utakmica, a i još je mlad. I ono najvažnije, vidi se ekstra potencijal u njemu. Tempiranje izlijetanja je nešto što se da uvježbat'. Kad to sredi aBd, biće strašan. Trenutno je solidan.
ma dobro...ali dok on to sredi (to što treba srediti) mi cemo biti u minusu jedno minimalno 10 bodova dok on to ne sredi jbg...vec smo 4 boda u minusu zbog njegovih prenosa na golu.
Ne treba nama strašan golman,vec sasvim normalan golman zbog kojeg necemo u svakoj utakmici primati smiješne golove.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 01 sep 2009, 01:26

drop je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Šehić je im'o dva mangupska kiksa od kojih nas je jedan košt'o gola, al' mi svejedno nije jasno zašto ga toliko navijača ŽELJE blati. Im'o je i super utakmica, a i još je mlad. I ono najvažnije, vidi se ekstra potencijal u njemu. Tempiranje izlijetanja je nešto što se da uvježbat'. Kad to sredi aBd, biće strašan. Trenutno je solidan.
ma dobro...ali dok on to sredi (to što treba srediti) mi cemo biti u minusu jedno minimalno 10 bodova dok on to ne sredi jbg...vec smo 4 boda u minusu zbog njegovih prenosa na golu.
Ne treba nama strašan golman,vec sasvim normalan golman zbog kojeg necemo u svakoj utakmici primati smiješne golove.
Sad negdje procitah treba nama ko prosle godine pa sviraje vi k..u.Odigrali predobro i odnijeli bod iz blatnjave Lukavice se onakvim pogibeljim startovima igraca slavije, sviranje nepostojecih opsajda uz onoliko zalaganja na terenu a vi nabrojite 3-4 igraca iz prve postave kao nevaljaju.Amare pakuj kofere ovdje ima vecih strucnjaka.Ljudi uzivajte uzeli smo bod direktonom konkurentu za Evropu a vi se jadate ko da smo izubili.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 01 sep 2009, 01:50

JoinUnion je napisao/la:
drop je napisao/la:
Sad negdje procitah treba nama ko prosle godine pa sviraje vi k..u.Odigrali predobro i odnijeli bod iz blatnjave Lukavice se onakvim pogibeljim startovima igraca slavije, sviranje nepostojecih opsajda uz onoliko zalaganja na terenu a vi nabrojite 3-4 igraca iz prve postave kao nevaljaju.Amare pakuj kofere ovdje ima vecih strucnjaka.Ljudi uzivajte uzeli smo bod direktonom konkurentu za Evropu a vi se jadate ko da smo izubili.
odigrali predobro :( :o :oops: ...jesi li ti bio uopšte na utakmici :?:
ko najvece picke smo igrali,to je jedini pravi opis...seljaci nas tukli,a naši skakutali oko njih ko baletani...4 igraca su ulijetali klizeci (Cocalic,Colic,Mesic i Culum) ostali statirali na terenu i gledali kako nas tuku.
Mene a ni manijake ovaj bod ne zadovoljava...Željo se ne smije zadovoljavati jednom bodom jer mu tadicija i rejting to ne dozvoljava...previše smo se navikli na **** i ponižavanja pa sad slavimo bod na strani :oops: :oops: PUUUU
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 sep 2009, 01:52

@drop

Odličan post . Znam kako ti je :roll:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 01 sep 2009, 02:10

predobro igraju zasad (za naše uslove) Velež ili Borac koji trpaju po 3-4 gola u prosjeku....e to se nekako može opisati predobro (za naše lige)...mi zabijemo 1 gol u prosjeku (od toga smo dali dva iz penala,Zvijezdi i Zrinjskom).
Naša igra je sve drugo osim predobro...jedva postižemo i taj jedan gol,patnja živa dok da postignemo.
OK odbrana je daleko bolja i jaca nego prošle godine,ali šta to vrijedi kad kreten na golu svaki **** utakmicu napravi jedan kiks i pokloni protivniku gol??...dakle,Cocalic Mešic Čolić ginu u odbrani 90 minuta,ljudi se bore za svaku loptu,ulijecu u svaki duel da bi šminker na golu poklonio gol protivniku...pa dokad više tako?? :cry: :evil: :evil:
koliko taj Šehić ima kredita kod Amara??

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 01 sep 2009, 04:14

drop je napisao/la: odigrali predobro :( :o :oops: ...jesi li ti bio uopšte na utakmici :?:
ko najvece picke smo igrali,to je jedini pravi opis...seljaci nas tukli,a naši skakutali oko njih ko baletani...4 igraca su ulijetali klizeci (Cocalic,Colic,Mesic i Culum) ostali statirali na terenu i gledali kako nas tuku.
Mene a ni manijake ovaj bod ne zadovoljava...Željo se ne smije zadovoljavati jednom bodom jer mu tadicija i rejting to ne dozvoljava...previše smo se navikli na **** i ponižavanja pa sad slavimo bod na strani :oops: :oops: PUUUU
Logično da slavimo bod na strani kad smo osvojili u prošloj sezoni ukupno DVA boda. Dalje, Željo se ne zadovoljava bodom, napadali smo koliko smo mogli. Nismo se valjali kad smo vodili nego smo pokušavali da zabijemo drugi. To što nismo, pitaj Bekrića debila. Brzo si počeo da pljuješ, nakon 5 kola. Bravo majstore.
drop je napisao/la:predobro igraju zasad (za naše uslove) Velež ili Borac koji trpaju po 3-4 gola u prosjeku....e to se nekako može opisati predobro (za naše lige)...mi zabijemo 1 gol u prosjeku (od toga smo dali dva iz penala,Zvijezdi i Zrinjskom).
Naša igra je sve drugo osim predobro...jedva postižemo i taj jedan gol,patnja živa dok da postignemo.
OK odbrana je daleko bolja i jaca nego prošle godine,ali šta to vrijedi kad kreten na golu svaki **** utakmicu napravi jedan kiks i pokloni protivniku gol??...dakle,Cocalic Mešic Čolić ginu u odbrani 90 minuta,ljudi se bore za svaku loptu,ulijecu u svaki duel da bi šminker na golu poklonio gol protivniku...pa dokad više tako?? :cry: :evil: :evil:
koliko taj Šehić ima kredita kod Amara??
Taj Velež i Borac NIJEDNOM, al bukvalno nisu vidjeli Europe. Borac je dva puta ispadao iz lige. Drugi put smo im razvili transparent "treći put častite". I Velež je ispadao iz lige. Dobri su ti primjeri. Ekipa se ne pravi na ho-ruk i bez para. Možda se i može tako napraviti ekipa al takva ne ostaje dugo na okupu, raspad se desi više-manje brzo.
Jedva postižemo golove jer nam je ofanzivna linija (pre)slaba i neuigrana. Bešlija je star, Bekrić je mongoloid koji se nafurao da je igrač, Serdarević nije prošao komplet pripreme, Bučan se ozlijedio, Dino nije kreativac kao ni Svraka, Selimovič je tek došao, Ćulum isto nije kreativac, Mehić je beba, Rovčanin je povrijeđen, Mešanović je j.ebiga prestar i sam u napadu, Popović također nije prošao pripreme sa Željom. Mnogo novih igrača imamo u ekipi, mnogo smo borbeniji nego proteklih sezona, dajemo golove u gostima, ne valjamo se, napadamo. Šta hoćeš više ? Man Utd, Barselona da postanemo u roku odmah ? Željo je UVIJEK igrao mnogo bolje drugio dio sezone. Sa jednim dobrim veznjakom i napadačem i tjeranjem iz ekipe kloceva tipa Bekrića bićemo mnogo, mnogo bolji nego sada. A već smo beton kakvi smo bili posljednjih 5 sezona a igrali su nam i Štilić, Jahić, Dialiba, Džeko i ništa nismo postigli i predavali bi se nakon što prođemo Mostarsko raskršće. Ako ti ne vidiš promjene, j.ebiga onda.
PS Šeha nam je j.ebo 4 boda a nije nam ništa donio? Svi golmani bi vadili ono što je on vadio protiv Zrinjskog i Širokog :roll: Solidni golmani bi vjerovatno odbranili ono u Lukavici i Gradačcu al bi fasovali nakon rešetanja na Grbavici. Al to se ne računa, to se podrazumjeva ;)
Što ne mogu rende kora.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 sep 2009, 08:34

nikad_izvini je napisao/la:Logično da slavimo bod na strani kad smo osvojili u prošloj sezoni ukupno DVA boda. Dalje, Željo se ne zadovoljava bodom, napadali smo koliko smo mogli. Nismo se valjali kad smo vodili nego smo pokušavali da zabijemo drugi. To što nismo, pitaj Bekrića debila. Brzo si počeo da pljuješ, nakon 5 kola. Bravo majstore.

Taj Velež i Borac NIJEDNOM, al bukvalno nisu vidjeli Europe. Borac je dva puta ispadao iz lige. Drugi put smo im razvili transparent "treći put častite". I Velež je ispadao iz lige. Dobri su ti primjeri. Ekipa se ne pravi na ho-ruk i bez para. Možda se i može tako napraviti ekipa al takva ne ostaje dugo na okupu, raspad se desi više-manje brzo.
Jedva postižemo golove jer nam je ofanzivna linija (pre)slaba i neuigrana. Bešlija je star, Bekrić je mongoloid koji se nafurao da je igrač, Serdarević nije prošao komplet pripreme, Bučan se ozlijedio, Dino nije kreativac kao ni Svraka, Selimovič je tek došao, Ćulum isto nije kreativac, Mehić je beba, Rovčanin je povrijeđen, Mešanović je j.ebiga prestar i sam u napadu, Popović također nije prošao pripreme sa Željom. Mnogo novih igrača imamo u ekipi, mnogo smo borbeniji nego proteklih sezona, dajemo golove u gostima, ne valjamo se, napadamo. Šta hoćeš više ? Man Utd, Barselona da postanemo u roku odmah ? Željo je UVIJEK igrao mnogo bolje drugio dio sezone. Sa jednim dobrim veznjakom i napadačem i tjeranjem iz ekipe kloceva tipa Bekrića bićemo mnogo, mnogo bolji nego sada. A već smo beton kakvi smo bili posljednjih 5 sezona a igrali su nam i Štilić, Jahić, Dialiba, Džeko i ništa nismo postigli i predavali bi se nakon što prođemo Mostarsko raskršće. Ako ti ne vidiš promjene, j.ebiga onda.
PS Šeha nam je j.ebo 4 boda a nije nam ništa donio? Svi golmani bi vadili ono što je on vadio protiv Zrinjskog i Širokog :roll: Solidni golmani bi vjerovatno odbranili ono u Lukavici i Gradačcu al bi fasovali nakon rešetanja na Grbavici. Al to se ne računa, to se podrazumjeva ;)
Što ne mogu rende kora.
POTPIS od rijeci do rijeci!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t i 21 gost.