FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Buu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 26 feb 2012, 16:01

http://sportsport.ba/ino_fudbal/visca-p ... irao/75510" onclick="window.open(this.href);return false;

Uskoro jos jedan nas u reprezentaciji.
NO PYRO NO PARTY

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 26 feb 2012, 16:03

Ma mene zaboli neka stvar gdje ce reprezentacija igrat.Da hoce napravit nasu Grbavicu da nas Zeljo igra na njoj.Sto se reprezentacije tice moze da igra ako hoce u Orasju na stadionu Gol.Ja cak i ne bi volio repku na Grbavici zbog one atmosfere na i oko utakmice,dok bi je volio da mogu samo izac iz kuce i za 2 minute sam na tekmi i da gledam nase zvjezde i zvjezdice.
svoj ti pos'o !

Hard Bass
Kontakt:

Post Postao/la Hard Bass » 26 feb 2012, 16:08

Fkr.87 je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:akustika grbavice ce biti prejaka i samim time ako bude repka igrala bice bolje
nadam se da ce radit i teren malo jer onda cemo imati najbolji stadion u drzavi
joooooj da mi je bager vidjet!!!!!!! <3 i bosnju kako lopata xD :D
kapacitet bi bio oko 20 milja sto je taman
a za ovu fukaru pa druze ta vasa mrznja prema sarajlijama je vise prerasla sve granice postali ste obsjednuti sa nama

Bas je suprotno druze vi nas mrzite dosta je spomenuti sto govorite kako je sve vase najbolje kako ste bogovi dok mi imamo kompleks manjih gradova, a ustvari ste nula..PS: ako cemo iskreno najbolju travu na stadionu ima Zvijezda od premijerligasa i mislim da ce i ostat tako :)
Zna se ko ima na tribini,najbolju!
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )

VOLIM ŽELJEZNIČAR!

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 26 feb 2012, 16:10

Hard Bass je napisao/la:
Fkr.87 je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:akustika grbavice ce biti prejaka i samim time ako bude repka igrala bice bolje
nadam se da ce radit i teren malo jer onda cemo imati najbolji stadion u drzavi
joooooj da mi je bager vidjet!!!!!!! <3 i bosnju kako lopata xD :D
kapacitet bi bio oko 20 milja sto je taman
a za ovu fukaru pa druze ta vasa mrznja prema sarajlijama je vise prerasla sve granice postali ste obsjednuti sa nama

Bas je suprotno druze vi nas mrzite dosta je spomenuti sto govorite kako je sve vase najbolje kako ste bogovi dok mi imamo kompleks manjih gradova, a ustvari ste nula..PS: ako cemo iskreno najbolju travu na stadionu ima Zvijezda od premijerligasa i mislim da ce i ostat tako :)
Zna se ko ima na tribini,najbolju!
HAHAHAH :lol:
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 26 feb 2012, 16:16

Buu je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/visca-p ... irao/75510

Hahahaa dok je susica ovaj nece zaigrat kao ni Seha nazalost :cry: bitno je da igra maletic ;)
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 26 feb 2012, 16:16

joj šta se ložite na ovog trolla iz tuzle :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 26 feb 2012, 16:22

KB-TM87 je napisao/la:joj šta se ložite na ovog trolla iz tuzle :lol:
I ti sad kao meni spustio sto si to napiso? :lol:

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 26 feb 2012, 16:28

Elegant je napisao/la:
Plivadon je napisao/la:a bil' bili Manijaci na Jugu il bi nam došli fanatikosi? xD
Pa kakve to veze ima ako igra reprezentacija ? Valjda smo tada svi ko "jedan" , fakat vas ne razumijem.

P.S. Ovo je tema FK Zeljeznicar, ima tema na kojoj cemo raspravljati o stadionu/reprezentaciji !
ma jesmo k. brate, kad si vidio da idu organizovano skupine Hordaša i Manijaka na utakmicu reprezentacije?
Navijače čine onih 5-6 k fanatikosa iz inostranstva, malo gastarbajtera, momaka iz ostalih gradova, malo seljaka iz živinica, kalesije itd :) i malo građana :) i eto jos sracunas politicku elitu i eto ti ;)

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 26 feb 2012, 16:30

Plivadon je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Plivadon je napisao/la:a bil' bili Manijaci na Jugu il bi nam došli fanatikosi? xD
Pa kakve to veze ima ako igra reprezentacija ? Valjda smo tada svi ko "jedan" , fakat vas ne razumijem.

P.S. Ovo je tema FK Zeljeznicar, ima tema na kojoj cemo raspravljati o stadionu/reprezentaciji !
ma jesmo k. brate, kad si vidio da idu organizovano skupine Hordaša i Manijaka na utakmicu reprezentacije?
Navijače čine onih 5-6 k fanatikosa iz inostranstva, malo gastarbajtera, momaka iz ostalih gradova, malo seljaka iz živinica, kalesije itd :) i malo građana :) i eto jos sracunas politicku elitu i eto ti ;)
Sace opet neko napisat da provociram, al ti seljaci iz kalesije zivinica itd.. cine 40% manijaka i hordi...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 26 feb 2012, 16:35

diego_TM je napisao/la:
Buu je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/visca-p ... irao/75510

Hahahaa dok je susica ovaj nece zaigrat kao ni Seha nazalost :cry: bitno je da igra maletic ;)
Šehic je pozvan, a Viscu nije pozva zato sto je potrebniji Jagodicu sad kad budu igrali protiv Srbije
NO PYRO NO PARTY

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 feb 2012, 16:55

Tuzlak haj ti prošetaj, dajte ljudi pustite i mržnju i reprezentaciju bitno je da će se Grbavica graditi i to je to :D
DRUG NEBI TI PUNCA

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 26 feb 2012, 17:07

P.S. Ovo je tema FK Zeljeznicar, ima tema na kojoj cemo raspravljati o stadionu/reprezentaciji ![/quote]

Navijače čine onih 5-6 k fanatikosa iz inostranstva, malo gastarbajtera, momaka iz ostalih gradova, malo seljaka iz živinica, kalesije itd :) i malo građana :) i eto jos sracunas politicku elitu i eto ti ;)[/quote]
Sace opet neko napisat da provociram, al ti seljaci iz kalesije zivinica itd.. cine 40% manijaka i hordi...[/quote]

Evo da zavrsimo ovu temu.. Ja sam rodjen u Srebrenici al drug ako ti kazes da 40% od tih nasih seljaka navijaju za Sarajevske klubove onda 60% navija za Slobodu i zivi u TZ (TZ Kanton) tako da.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

arzaminjo
Kontakt:

Post Postao/la arzaminjo » 26 feb 2012, 17:17

jestel zavrsili s prepucavnjem :evil: zna li neko ista o akciji ciscenja snijega sto se pricalo da ce biti ???
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 26 feb 2012, 17:24

jeate dosadni s reprezentacijom koga to briga na ovoj temi, mogu igrati i na mjesecu što se mene tiče...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 26 feb 2012, 17:44

muXmania je napisao/la:jeate dosadni s reprezentacijom koga to briga na ovoj temi, mogu igrati i na mjesecu što se mene tiče...
Nije tema repka,al ako je neko spomene sta je tu rutzzno.A koga to interesuje sta ti mislis o reprezentaciji pa mjesec spominjes.Spominje se gradnja stadiona sto za sobom povlaci i igru repke...
Treba ovo ohladiti malo,daj da malo pricamo o pripremama sace prvenstvo jos malo a stadion nek saceka malo do maja juna kada se spominje gradnja da se ne bi opet razocarali.)

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 26 feb 2012, 18:13

damirfile je napisao/la:
muXmania je napisao/la:jeate dosadni s reprezentacijom koga to briga na ovoj temi, mogu igrati i na mjesecu što se mene tiče...
Nije tema repka,al ako je neko spomene sta je tu rutzzno.A koga to interesuje sta ti mislis o reprezentaciji pa mjesec spominjes.Spominje se gradnja stadiona sto za sobom povlaci i igru repke...
Treba ovo ohladiti malo,daj da malo pricamo o pripremama sace prvenstvo jos malo a stadion nek saceka malo do maja juna kada se spominje gradnja da se ne bi opet razocarali.)
Ruzno je to sto sam ja i mnogi drugi dosli da procitamo neke vijesti o Zelji a na zadnje 3 stranice prepucavanja o nekim glupostima.Cak i da se prica o reprezentaciji u nekom pozitivnom smislu tome nije mjesto na ovoj temi.

I jos samo da se zahvalim ipetm za njegov svakodnevni trud tj. "papirne" vijesti.Hvala drug
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 26 feb 2012, 19:03

fukarice grijesis, manijaci su isli i planiraju ici na mnoge buduce tekme repke, naravno neorganizovano, ali idu u velikom broju ;)
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 26 feb 2012, 19:12

Dodje jedan kompleksaši iz Tz. eto odmah i jednog iz Ze. :mrgreen: neznam sta se raspravljate i sa jednim i sa drugim, Manijaci a tako i ovi drugi iz Sarajeva redovno prate reprezentaciju ali neorganizovano, poveća ekipa Manijaka je išla organizovano u Paris na tekmu ;) a razumljivo je da je euforija, i veliki doček reprezentaciji u Zenici jer to je sve od javnih događaja sto taj taj grad ima ne računajući čimburijadu realno gledajući, ps. nema potrebe da se raspravljate i samnom još inače trujem mišomorom :D ;)
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

Senad_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Senad_tm87 » 26 feb 2012, 19:20

Sto se tice trave jedino se trava F.K. Famosa moze porediti sa Zeljinom, zato sto rijetko ko igra tamo, i to je razlog zasto repka tamo trenira i zato sto imaju vise privatnosti jer Hrasnica je malo naselje.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 26 feb 2012, 19:30

jako je bitno gdje ce reprezentacija igrati! i klub Zeljo i Grbavica bi od toga imali koristi! nikad blize nismo bili rekonstrukciji stadiona,odnosno izgradnji istocne i zapadne tribine! danas sam saznao da ce zapadna tribina imati 6 hiljada sjedecih mjesta,vip i novinarske loze,svlacionice,ambuulantu,dok ce istocna tribina imati 7.5 hiljada sjedecih mjesta! investicija vrijedna 8.5 miliona KM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.