ovo?Bosniacum Lilium je napisao/la:sjeca li se iko slam dunk contest 2005 i zakucavanja josha smitha?
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ovo?Bosniacum Lilium je napisao/la:sjeca li se iko slam dunk contest 2005 i zakucavanja josha smitha?
Njegovo zakucavanje u mraku je bilo mozda i najbolje zakucavanje sinoc. 360 windmill ala carter, naravno ni blizu kvalitetno kao ovaj al svejedno. Plus je preskocio preko dvojice igraca od kojih je jedan 218cm, pazi, 218cm visok, dok je Evans preskocio kepeca od 157cm. A prvo Evansovo zakucavanje je daleko najgore u historiji takmicenja. Ne mozes pobjedit sa najgorim zakucavanjem ikada jbt. Ono sa dvije lopte je bilo ok, ali je McGee kuco i sa tri pa nije ni u finale prosao.adriano_leite je napisao/la:Ne upratih ko rece da je George pokraden, mrsko mi vracati da vidim ciji je nick ali cini mi se da je Admir onaj navijac Indiane. Pa George nije uradio nista spektakularno, dok Evans zakucava dvije lopte i pri tome preskace saigraca koji sjedi ispod kosa. Paulovo najkreativnije kucanje je bilo ono u mraku a i to je bilo ne toliko atraktivno.
da su ovi drugi nešto više pokazali pa ajd, ne bi mi krivo bilo. Al covjek stvarno prejako kuco sinoc, preko hiberta i jonesa, pa u mraku onako kucat, a i ono trece je dosta dosta atraktivno bilo.Donnie Darko je napisao/la:Njegovo zakucavanje u mraku je bilo mozda i najbolje zakucavanje sinoc. 360 windmill ala carter, naravno ni blizu kvalitetno kao ovaj al svejedno. Plus je preskocio preko dvojice igraca od kojih je jedan 218cm, pazi, 218cm visok, dok je Evans preskocio kepeca od 157cm. A prvo Evansovo zakucavanje je daleko najgore u historiji takmicenja. Ne mozes pobjedit sa najgorim zakucavanjem ikada jbt. Ono sa dvije lopte je bilo ok, ali je McGee kuco i sa tri pa nije ni u finale prosao.adriano_leite je napisao/la:Ne upratih ko rece da je George pokraden, mrsko mi vracati da vidim ciji je nick ali cini mi se da je Admir onaj navijac Indiane. Pa George nije uradio nista spektakularno, dok Evans zakucava dvije lopte i pri tome preskace saigraca koji sjedi ispod kosa. Paulovo najkreativnije kucanje je bilo ono u mraku a i to je bilo ne toliko atraktivno.
to i sve ostalo sto je radio te nociKK_Bosna je napisao/la:ovo?Bosniacum Lilium je napisao/la:sjeca li se iko slam dunk contest 2005 i zakucavanja josha smitha?![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Po ovakvoj kvaliteti slike, nebi sebe prepoznao.kengur1 je napisao/la:kad_kako je napisao/la:Nije da nisu, ali opet mi smijesno.Donnie Darko je napisao/la:
nije da nisu pobjedjivali
Mozda je i taj na slici hibridni bijelac, kao i Grifin.
ne znaš ko je na slici?
Ja sam samo rekao da nije bila kradja u odnosu na ono sta je radio McGee prosle godine, po meni je on bio pokraden. Ono sto je George kucao preko Hibberta isto to je radio Nate preko Dwighta tako da je vec vidjeno to preskakanje ljudi plus Nate je znatno nizi. Ono u mraku moze proci, ali Evans je zapravo uradio nesto dobro sa onim kucanjem s dvije lopte, istina prvo kucanje smijesno, ali ono kucanje u poredjenju sa ostalim kucanjima je zasluzilo pobjedu.Donnie Darko je napisao/la:Njegovo zakucavanje u mraku je bilo mozda i najbolje zakucavanje sinoc. 360 windmill ala carter, naravno ni blizu kvalitetno kao ovaj al svejedno. Plus je preskocio preko dvojice igraca od kojih je jedan 218cm, pazi, 218cm visok, dok je Evans preskocio kepeca od 157cm. A prvo Evansovo zakucavanje je daleko najgore u historiji takmicenja. Ne mozes pobjedit sa najgorim zakucavanjem ikada jbt. Ono sa dvije lopte je bilo ok, ali je McGee kuco i sa tri pa nije ni u finale prosao.adriano_leite je napisao/la:Ne upratih ko rece da je George pokraden, mrsko mi vracati da vidim ciji je nick ali cini mi se da je Admir onaj navijac Indiane. Pa George nije uradio nista spektakularno, dok Evans zakucava dvije lopte i pri tome preskace saigraca koji sjedi ispod kosa. Paulovo najkreativnije kucanje je bilo ono u mraku a i to je bilo ne toliko atraktivno.
Slatinash_7 je napisao/la:Da je uzeo pa hajde,ali ovako...Mislim,onako,malo je glupo uzmati dres jednog velikana da budes frajer a na kraju ispadnes glup i ne uzmes.Iskreno,volim te retro dresove,pogotovo na ovim zezancijama,al kad god je neko uzeo neciji dres uzeo je i titulu,pa makar ona bila i u zezanciji,zato mi je ovo pomalo glup potez,al sta ces,nije covjek znao da nece uzet
don_burza je napisao/la:Slatinash_7 je napisao/la:Da je uzeo pa hajde,ali ovako...Mislim,onako,malo je glupo uzmati dres jednog velikana da budes frajer a na kraju ispadnes glup i ne uzmes.Iskreno,volim te retro dresove,pogotovo na ovim zezancijama,al kad god je neko uzeo neciji dres uzeo je i titulu,pa makar ona bila i u zezanciji,zato mi je ovo pomalo glup potez,al sta ces,nije covjek znao da nece uzet
Dovoljno je da milion klinaca koji su ovo gledali sinoc iz znatizelje na google ukuca Drazen Petrovic i da vidi o kakvoj se legendi radi
Je ne znaju klinci od 10-12 godina ko je DP njima je Rose , James i Kobe bozanstvo
01:30 ja mislimstorm_raider je napisao/la:Kada je Allstar po nasem vremenu?
Meni i jest,al zbog 105 cura i opet ga nije ostavila ženaKK_Bosna je napisao/la:don_burza je napisao/la:Slatinash_7 je napisao/la:Da je uzeo pa hajde,ali ovako...Mislim,onako,malo je glupo uzmati dres jednog velikana da budes frajer a na kraju ispadnes glup i ne uzmes.Iskreno,volim te retro dresove,pogotovo na ovim zezancijama,al kad god je neko uzeo neciji dres uzeo je i titulu,pa makar ona bila i u zezanciji,zato mi je ovo pomalo glup potez,al sta ces,nije covjek znao da nece uzet
Dovoljno je da milion klinaca koji su ovo gledali sinoc iz znatizelje na google ukuca Drazen Petrovic i da vidi o kakvoj se legendi radi
Je ne znaju klinci od 10-12 godina ko je DP njima je Rose , James i Kobe bozanstvo
dobro, ruku na srce, kobe i treba biti uzor.
Evo, ali je rano josRaul7 je napisao/la:Imal ko kakav stream za all star game??
Ma da se osiguramrio_Ferdy88 je napisao/la:Evo, ali je rano josRaul7 je napisao/la:Imal ko kakav stream za all star game??![]()
http://www.firstrowsports.eu/watch/1101 ... -2012.html
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 4 gosta.