Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
robin otac
2 puta prešli centar 2 gola. zahvalite se kaboulu.
Gooooooooooooooooooooooooooo
RVP.
RVP.

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ja vec znam sta ce biti poslije tekme Wengerova izjava : " We have shown our mental strength "

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
inače neuobičajena za njegavedofeelgood je napisao/la:Ja vec znam sta ce biti poslije tekme Wengerova izjava : " We have shown our mental strength "![]()
![]()

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Arsenalisation
- Kontakt:
Gledas li ti utakmicu?dzonvejn je napisao/la:2 puta prešli centar 2 gola. zahvalite se kaboulu.

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- frankqqqqq
- Kontakt:
Parmak ti da šutišdzonvejn je napisao/la:2 puta prešli centar 2 gola. zahvalite se kaboulu.
Misliš Tottenham dva puta prešao pola i dva puta dao gol?dzonvejn je napisao/la:2 puta prešli centar 2 gola. zahvalite se kaboulu.
Očigledno si već zaboravio onaj Zicer Robina na početku i nemoguću odbranu Friedela. Arsenal ima bolje prilike stoput, vas jedino izvlači glupi Wenger i njegova postavka igra. Da je ovdje neki trener sa mudima već bi gubili 3:0.
Steta sto se budimo na kraju.Bojim se pristupa u drugom poluvremenu.
Zadnja izmjena: Henry, dana/u 26 feb 2012, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sta ti gledas ?dzonvejn je napisao/la:2 puta prešli centar 2 gola. zahvalite se kaboulu.
Da ih hocete nabusiti jedno 6-2 samo zbog onog Balea rumpalija cheaterski.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Nabijem ja ovaj Tot'ham na neštoHenry je napisao/la:Steta sto se budimo na krau.Bojim se pristupa u drugom poluvremenu.

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
- Arsenalisation
- Kontakt:
Rosa po meni najjaci
u prvih pola sahata samo je on nesto i pokusavao... 

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Također, odličan je bio po meni. Nadam se da će Wenger naći muda na poluvremenu...Arsenalisation je napisao/la:Rosa po meni najjaciu prvih pola sahata samo je on nesto i pokusavao...
Zao mi je sto nisam gledao prvo poluvrijeme (pretrpan sam obavezama
), po rezultatu se vidi da je bilo i vise nego dobro. Drago mi je sto smo se uspjeli vratiti nakon 2 gola zaostatka, stvarno je zadivljujuce kako su momci nastavili nakon 0-2. Drugo poluvrijeme moram odgledati, bez obzira na sve. Za nadati se da cemo se na kraju svi radovati. 

Izdržati, to je temelj vrline!
Eh sad' se već situacija promjenila...
Dva efektivna gola Arsenala su ovu utakmicu učinili jako zanimljivom, ako Arsenal ovako nastavi Bgm mog'o bi Tottenham kući praznih džepova ...
Dva efektivna gola Arsenala su ovu utakmicu učinili jako zanimljivom, ako Arsenal ovako nastavi Bgm mog'o bi Tottenham kući praznih džepova ...
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 26 feb 2012, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Gibs i Vermalen k'o da su povukli vlage negdje.Gube se ko nevinost na ekskurziji.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
@Arsenalisation vidi ti se znanje kad kazes da je ono penal. Drugo trener mora uigravati odbranu, pripremati je na prekide, pripremati je na kontra napade. Da li ti znas da je sa onom odbranom sto je dosla do Finala LP-a radio Keown??? On ih je pripremao i ljudi nisu primili gola u 10 utakmica.. Velika je razlika kda ih samo postavis i kad radis sa njima, Wenger ocigledno ne radi, a nece ni da zaposli nekoga da radi sa njima, ne mozes ih samo postaviti i reci igrajte zajedno dobri ste.. Da Santos je bolji od Ekotta, pa ovog momak Walcott pretrci(mrtvi Walcott koji ne moze Sadikovica iz Celika pretrcati)..
Stvarno su gamad ovi, Bale,'Arry i sudija, i prosli put kad je sudio Tottenham dobio nepostojeci gol(primanje rukom V.d.V-a)
Stvarno su gamad ovi, Bale,'Arry i sudija, i prosli put kad je sudio Tottenham dobio nepostojeci gol(primanje rukom V.d.V-a)
Celik!3,2,2.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Odlična utakmica. Penal, barem po meni, nije bio. Samo, Gibbs je svakako ispao budala, što jest jest. Jedino da pomoćnik nije vidio nešto što ja nisam (vidjeh da se glavni konsultovao s njim, pa onda baš pokazao na kreč).
Arsenal bolji (prilika RvP-a + šut Rosickog), al' mogli smo vidjeti da je Tottenham opasan iz kontranapada. Biće ovdje svega u 2. poluvremenu. Btw, moguće je da je do ovog herlavog linka, al' ja Benayouna nisam primijetio kako treba.
Walcott također jedan od slabijih na terenu.

Arsenal bolji (prilika RvP-a + šut Rosickog), al' mogli smo vidjeti da je Tottenham opasan iz kontranapada. Biće ovdje svega u 2. poluvremenu. Btw, moguće je da je do ovog herlavog linka, al' ja Benayouna nisam primijetio kako treba.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- frankqqqqq
- Kontakt:
Walcott očajan. Prvo u onoj kontri kad je sjebao stvar, nije trebao dodavati robinu trebao je ići do kraja drugo par izgubljenih lopti u kritičnoj zoni. Krila nam očajna ali nam veza odlično funkcioniše. Robin, majstor samo takav.
To sam jedino zaboravio napisati, fakat kritično djelujuHenry je napisao/la:Gibs i Vermalen k'o da su povukli vlage negdje.Gube se ko nevinost na ekskurziji.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.