AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SoloJuve26
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la SoloJuve26 » 26 feb 2012, 11:49

TeeZee je napisao/la:I sami ste rekli da nemate igraca koji moze nekog predriblati 1 na 1 i to je najvveci razlog zasto juve nema penala ove sezone dok sa druge strane u Milanu takvih igraca ima i na pretek.
Ti pojma nemas o cemu pricas, cuj nema jednog ko moze predriblati 1 na 1?? :lol:

Pa penala je bilo samo sto nije sudija htjeo svirati, al posto ne pratis Juve onda nemoj se ni mjesati..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

TeeZee
Kontakt:

Post Postao/la TeeZee » 26 feb 2012, 11:51

sinoc su meni govorili da nemam pojma o cemu pricam, pa su se poklopli po usima al et.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 26 feb 2012, 12:19

Braida otišao u Gladbach po Patricka Herrmanna

[youtube][/youtube]

Dogovoren dolazak Montoliva i Natalija iz Fiorentine kao i Johna Guidettija iz Feynoorda koji je ove sezone u 16 utakmica zabio 18 golova 8-)

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 26 feb 2012, 13:27

IlPrincipe je napisao/la:Braida otišao u Gladbach po Patricka Herrmanna

[youtube][/youtube]

Dogovoren dolazak Montoliva i Natalija iz Fiorentine kao i Johna Guidettija iz Feynoorda koji je ove sezone u 16 utakmica zabio 18 golova 8-)

[youtube][/youtube]
Herman igra po krilu neznam kako bi se on uklopio u nasu formaciju :roll: ,Natali 32 godine mislim :? ,a Guidetti sada ce mu 14,aprila 20 godina igra napadaca , takodje islim da igra napozajmici iz Citya u Feynoordu mada nisam siguran :D
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 26 feb 2012, 13:37

"Vidi ko nam priča, vi ste fudbalska mafija", odvratio je Konte uz sočan repertoar psovki na dijalektu svoje rodne Pulje.
sta reci kakvu posluku porati!? :D

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 26 feb 2012, 13:57

Milan -Juventus 1-1....Milan je time zadržao bod prednosti na vrhu, no Juventus ima utakmicu manje. U ovom milanskom ogledu treba reći da za preostala dva boda više može žaliti domaća momčad. U prvom dijelu, nakon vodstva 1-0, zabili su još jedan regularan pogodak kojeg glavni sudac Tagliavento nije priznao. Tada je Muntari glavom iz blizine pucao i lopta je, možda i cijeli metar, prešla vratarsku liniju. No, Juveov vratar Buffon je istina naglim pokretom izvukao loptu, možda i prevario suca, te je na semaforu ostalo 1-0.

Milan je inače poveo golom Nocerina u 15. minuti kada je ovaj iz daljine opalio, a lopta se na putu prema mreži odbila od jednog obrambenog igrača Juventusa i prevarila Buffona.

Juventus je tražio izjednačenje, ali nije imao osobito izglednih prilika. U 73. minuti Matriju je poništen pogodak zbog zaleđa, a usporena snimka je pokazala da je bio u liniji. No, u 83. minuti je Pepe zavrnuo loptu s desne strane, a s tri-četiri metra ju je pokupio Matri i topovski zakucao u mrežu za konačnih 1-1.

I druga subotnja utakmica 25. kola Serije A je završila bez pobjednika. Genoa i Parma su odigrali 2-2 s tim da je oba pogotka domaćin zabio u zadnjih trinaest minuta. Oba je potpisao Palacios (14 pogodaka, četvrti ligaški strijelac).

Recimo da je u samoj završnici Vidal iz Juventusa dobio crveni karton.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 26 feb 2012, 14:00

na siciliji to zovu cosa nostra, u napulju camora, u calabriji 'ndrangheta, a u fudbalu juventus :o ,

kad samo vidiš kako su uzeli svoj prvi trofej prvaka evrope sve ti postaje jasno zašto taj klub je sinonim za kriminal i lopovluk, od tada se ništa izgleda nije promjenilo.
metode su provjerene, plači, prigovaraj, žali se desetak kola pred važnu utakmicu, uključi medije, nek i trrener malo zaplače na kojoj presici i na bitnoj utakmici će biti poguran kao i skoro svake sezone u istoriji, jbg posnati stilo juve i protiv toga se ne može, već moraš biti bar duplo bolji da bi pobjedio
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Mecong
Kontakt:

Post Postao/la Mecong » 26 feb 2012, 14:04

Ja sam Zlatan

slika
Gestovi na koje smo navikli: Zlatan Ibrahimović, jedan od najboljih

Zlatan svojim vraćanjem Švedskoj, braneći na najbolji način njene boje, iz godine i godinu dokazuje da je Švedska i njegova zemlja, da je i on Šveđanin. Ali to nije dovoljno. Useljenik kao da umjesto jutarnje molitve treba svakodnevno da ponavlja: Ja volim Švedsku, voli li ona mene?

Biografija “Ja sam Zlatan Ibrahimović” doživela je neočekivan uspeh. Samo u prva tri dana prodaje planulo je 200.000 primeraka, što je iznenadilo ne samo Dejvida Lagerkranca koji je pisao knjigu, već i izdavača “Albert Bonnier” koji očekuje da će prodaja nadmašiti “Da Vinčijev kod” Dena Brauna. Otkud ovolika pomama za autobiografijom jednog fudbalera? Urednik programa kulture na Švedskom radiju Gunar Bolin tvrdi da je ova knjiga “jedan od najboljih opisa radničke klase današnjice”, “priča koja se ne može zaboraviti”

“Ovom knjigom slika o najvećem (Zlatanu) zauvijek je promenjena. Njegovo teško detinjstvo i odrastanje objašnjava nam mnogo o njegovom ponašanju danas. Možda će Zlatanova priča pomoći drugoj ugroženoj djeci. Da je sport bio Zlatanov spas, u to nema nikakve sumnje. On je uspeo zahvaljujući svom talentu, ali još i više svojoj volji da uvek bude bolji”, piše “Dagbladet”.
U Ibrahimovićevoj biografiji, kada otac Šefik, naziva taksi, uzima bolesnog dječaka u ruke i odlučnim glasom naređuje taksisti: „Ovo je moj sin. Ne gledaj na crvena svjetla, vozi najkraćim putem u hitnu!“ Šekspirovski precizno, slavni sin opisuje sopstvenu bolest i žrtvu koju je spreman da podnese njegov otac, vjerovatno i istinski junak dobrote cijelog kazivanja.

slika
Bestseler: Biografija koja je prodata u preko pola miliona primeraka od novembra 2011.

Neka oproste prijatelji Šveđani, ali nije sigurno da oni razumiju onaj dio Zlatanove priče, patnju njegovog oca, čoveka rodom iz Bijeljine, Jugoslovena koji je otišao trbuhom za kruhom u Švedsku, tražeći u tuđini male radosti u piću i sevdalinci. “Sâm sam se o sebi brinuo u djetinjstvu, oko mene nije bilo nikoga, apsolutno nikoga. No, i tata je uradio nevjerovatne stvari, također. Ali, nije bio kao ostali očevi. Nije gledao moje utakmice niti me ohrabrivao sa školom. On je imao svoje cuganje, i svoj rat, i svoju jugoslavensku muziku”, kaže u jednom dijelu knjige, te opisuje kako mu je bilo kada ga je otac prvi put došao gledati na utakmici.
“Nisam mogao da vjerujem! Ovaj ovdje tip bio je pravi otac. Došao je da prati utakmicu, a ja sam bio totalno zabezeknut. O tome sam sanjao i počeo sam igrati s nekom potpuno bolesnom snagom: Sranje, tata je ovdje! To nije mudro. Gledaj ‘vamo, želio sam vikati! Provjeri! Tvoj sin je najokrutniji svjetski igrač. Mislim da je to jedan od mojih najvećih trenutaka. Vratio mi se. Ne baš da ga i ranije nisam imao. Ali ovako... Bilo je to nešto sasvim novo. Nakon igre bih mu pritrčao da ‘nako malo proćaskamo, kao da je sasvim prirodna stvar da mi je otac tu.”

slika
Adolescent iz predgrađa: Zlatan Ibrahimović

Brita Svensson u Expresenu poredi Zlatanovo kazivanje o odrastanju u Rosengordu (izoliranom predgrađu Malmea) kao najvažniji dio knjige. Njegovu priču poredi sa sjajnom pričom Deve Pelyera „Dječak kog su zvali to“. Sa jednom značajnom razlikom, koju izdvajamo: Zlatan je mogao potonuti u svijetu koji je već sam po sebi potonuo, izoliran sa puno pravila koje diktira podzemlje, loši uzori, ili što je puno teže, mogao je sam ući u bitku da taj svijet mijenja, na bolje svakako. Zlatan je izabrao ovaj teži put, promjenio je roditelje, Švedsku i svakako mali Rosengorden u kom već postoji ploča sa njegovim imenom, a sprema se i statua.
Dječak iz predgrađa, tvrdoglav i uporan, što ga zasigurno vezuje za bosanske korjene, nikad nije dozvolio da ga nazovu To, da ga podcjene, da mu se podsmijavaju. Njegovo ime mu postaje simbol identiteta, želje, ideala, ali i moralni kredo, Zlatan. Kad ga novinari pitaju da se opredjeli između dvije švedske fudbalske zvijezde, on bira sebe, „Zlatan“, reći će im prkosno. Kad nije imao ideju šta da odgovori radoznalim novinarima, ili kad je htio da ih razljuti, odgovarao je isto: „Ja sam Zlatan“. Poznavaoci našeg jezika odvajajući se od riječi koja određuje njegovo lično ime, mogu to tumačiti i drugačije, kao: Ja sam zlatan... Drugim riječima, pustite me, ja sam zlatan, kakav sam mogao biti, ili ja sam zlatan, kakvi ste vi? Nije riječ samo o pukoj igri riječi već višeslojnom značenju dječije borbe sa vjetrenjačama, koji je tražio sebe, oslonac kog tad nije bilo.

Upamtio je utakmicu u kojoj je uvideo svu razliku između balkanskog i švedskog mentaliteta.
“U MBI Malmö švedski očevi gledaju utakmicu i viču: Hajmo momci. Dobro je! U FBK Balkan očevi su viču: **** ti mater u ****! Pomislio sam: Odlično, baš kao kod kuće. Ovdje mi je dobro!”
Do tančina će Zlatan razgolititi švedske predrasude prema strancima u školi i svim porama švedskog društva. Kad je u nehatu udario učiteljicu u glavu inebandi lopticom, ona ga neće prekoriti i podučiti, što rade učitelji, već će mu zvati oca i predložiti da ga odvede psihijatru. Kasnije će mu za vrat svezati specijalnog pedagoga, koji će za njim po školi hodati kao gonič kamila.
Pravo lice, odnosa prema strancima je svakako jedan od Zlatanovih trener Hasse Borg. On je naprosto prodao Zlatana Ajaxu za 85 miliona švedskih kruna. To je bio najveći transfer u istoriji skandinavskih zemalja. Na ugovoru ni kruna nije bila predviđena za igrača, Zlatana. To je primjetio otac, Šefik. I kad je u ugovor naknadno upisano da igraču ide 10%, taj dio ugovora naknadno je morao preko advokata morao da sudski ganja. Poenta je da je Zlatan poslat u Holandiju bez jedne jedine krune. Gladan, nazvaće „trgovca robljem“ Hassea i pitati da mu pozajmi novca za kornfleks i sendviče. Trener će u maniru bezdušnog trgovca reći hladno: „Momak, to tako ne funkcioniše“.

slika
Više od igre: Ibrahimović slavi pobedu

Istini za volju, Zlatan će, nekoliko godina kasnije dobiti satisfakciju da kaže Šveđanima, šta se i „u ime njih“ radi sa strancima u ovoj zemlji. Tim je dao glas milionima onih koji ga nemaju ili nema ko da ih čuje. Satisfakcija je i u tome da će biti i u prilici da odbije ruku, spomenutog gospodina koji je htio da ga pozdravi, satisfakcija je i to da izdavač knjige iz rukopisa nije izbacio ovaj dio priče koji lomi idiličnu švedsku priču o humanosti i dobročinstvu. Satisfakcija je svakako i to da je upravo Zlatan biran šest puta za najboljeg sportistu Švedske, ali i što mu je knjiga već prodana u pola miliona primjeraka samo u dvije sedmice.
Najveća satisfakcija će svakako biti ta da knjiga posluži da se odnos švedskog društva prema strancima napokon počne mijenjati. Nije utjeha ako ministar za integraciju Švedske, tada Mona Sahlin prizna: „Sve što smo učinili na planu integracije je segregacija“. Zlatan svojim vraćanjem Švedskoj, braneći na najbolji način njene boje, iz godine u godinu dokazuje da je Švedska i njegova zemlja, da su i on i njegova djeca Šveđanin. Ali to nije dovoljno, useljenik kao da umjesto jutarnje molitve treba svakodnevno da ponavlja: Ja volim Švedsku, voli li ona mene?
Per aspera ad astra!

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 26 feb 2012, 14:05

Da se malo podsjetimo s obzirom da vidim da sve ide u tom pravcu, malo da se nasmijemo.
3x potencijalna penala, ni jednom svirano :lol: .
[youtube][/youtube]

Zar i ti Kolina sine.

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 26 feb 2012, 14:07

tony-mortale je napisao/la:na siciliji to zovu cosa nostra, u napulju camora, u calabriji 'ndrangheta, a u fudbalu juventus :o ,

kad samo vidiš kako su uzeli svoj prvi trofej prvaka evrope sve ti postaje jasno zašto taj klub je sinonim za kriminal i lopovluk, od tada se ništa izgleda nije promjenilo.
metode su provjerene, plači, prigovaraj, žali se desetak kola pred važnu utakmicu, uključi medije, nek i trrener malo zaplače na kojoj presici i na bitnoj utakmici će biti poguran kao i skoro svake sezone u istoriji, jbg posnati stilo juve i protiv toga se ne može, već moraš biti bar duplo bolji da bi pobjedio
Stvarno nepotreban komentar koji samo izaziva raspravu, i sam znas da ce doci jos par juventina i odgovoriti ti na ovaj post a onda cete se zaliti da vam trolluju temu :roll:
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 26 feb 2012, 14:11

Glupost je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:na siciliji to zovu cosa nostra, u napulju camora, u calabriji 'ndrangheta, a u fudbalu juventus :o ,

Stvarno nepotreban komentar koji samo izaziva raspravu, i sam znas da ce doci jos par juventina i odgovoriti ti na ovaj post a onda cete se zaliti da vam trolluju temu :roll:
MA neka on i dalje place do zore... :mrgreen: vidli smo mi taj MIlan stil sinoc, al doce oni nama u Turin ;)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 26 feb 2012, 14:25

Dobra utakmica sinoć, bez obzira na to što su suci bacili ljagu na finalni ishod. Iskreno, nisam imao volje (a ni vremena) da gledam drugo poluvrijeme, predosjećao sam da će tenzije porasti, te da će Juventus doći do izjednačenja uslijed neopravdano poništenog gola. U prvom dijelu je Milan bio tim koji diktira tempo i koji napada, te niže prilike. Iz jedne uigrane akcije je i pao gol, a strijelac je bio sjajni Nocerino. Dakle, Milan je izveo i više kornera, upućivao loptu u šesnaesterac i redao šanse, a onda je došao i taj NEOPRAVDANO poništen pogodak Muntarija. Kao što sam rekao, lopta je bila skoro čitav metar u golu, a svi igrači (uključujući i Buffona, koji se sada pravda da nije skont'o da je lopta prešla gol-liniju; pa mislim... :roll: ). Siguran sam da bi drugi pogodak ukopao Juventus, a mala je vjerovatnoća da bi se kasnije u potpunosti vratili u meč. Da, istina je da su protiv Napolija učinili sličan podvig, ali bili smo svjedoci kada je Milan razni(je)o Arsenal nakon 2 gola zalihe. ;) Drugo poluvrijeme, opet napominjem, nisam ispratio (šteta...), no, prema komentarima mnogih, Juventus je bio bolji i preuzeo ulogu Rossonera iz prvog poluvremena. Što se tiče poništenog gola Matrija, u to ne mogu ulaziti jer nisam vidio tu situaciju u drugom dijelu dovoljno (potrudit ću se da nađem relevantan snimak na 'netu, iako, prema prvom dojmu, mislim da je glava bila nešto ispred defanzivaca Milana, a prema FIFA-inom pravilu - to se svira kao ofsajd ;) ). Taj izjednačujući gol istoimenog igrača sam pogledao u highlights-ima, gdje je Thiago Silva loše reagovao nakon oštrog centaršuta Pepea. Također, pogibeljni start Vidala je dakako zaslužio crveni karton, spriječio je Van Bommela da nastavi akciju, a koji je tukao naprijed, prema golu Juventusa.

Ne znam, možda je ovako i najrealnije, ali i dalje mislim da su Tagliavento i društvo srozali epitet derbija svojim kardinalnim pogreškama i nekvalitetnim vođenjem meča. Nadam se da više nikada neće dobiti priligu da vode ovakav važan susret, niti bilo koji drugi. Jednostavno, za onakav previd nema oprosta! Sve u svemu, Milan je dokazao da, uprkos neigranju nekolicine bitnih igrača, može doći do povoljnog rezultata (uz malo sreće i pobjede) protiv neporaženog Juventusa. Ovako, borba za Scudetto je još otvorena, sve je moguće. Raspored i jedne, ali i druge ekipe je sličan, mada mislim da Juve ipak ima nešto teži posao. Vidjet ćemo kakav će biti epilog ove nevjerovatne sezone.

EDIT: @IlPrincipe, koliko je provjereno/istinito to za Patricka Herrmanna? Uglavnom, ako je istina, niko sretniji od mene. :mrgreen:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 26 feb 2012, 14:33

Ma samo sam pročito da ode Braida tamo da riješi posao oko njega, al nije ništa 100% sigurno

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 26 feb 2012, 14:37

Ne bi trebalo biti problema, sve ako je tako. :D Ovaj mladi igrač Borussije Monchengladbach odlično igra na krilu, brz je i pretrči dosta svaku utakmicu, uz to postiže golove - pravi motor ekipe. Bez obzira na formaciju koju praktikuje Allgeri, uvjeren sam da bi Herrmann dobro došao Milanu. Još kada u obzir uzmemo da odšteta ne bi trebala biti velika, eh... Braida, požuri! Još malo, pa nestalo. :lol:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 26 feb 2012, 17:06

Budan,Barreto,Viviano,Miccoli,Donati dobili po žuti u redovima Palerma + Balzaretti crveni ...
Zanima me jel neko od njih prije imao žute kartone, pa će fasovat suzpenziju neki igrač ?

Imam osjećaj da ćemo ih poderat ko mačku. Kao i sve ostale koji nam se nađu na putu do kraja prvenstva.

BTW: Nema od Pata ništa, prodat ga i dovest kreativnog veznjaka i lijevog beka ...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 feb 2012, 17:18

Glupost je napisao/la:

kompleks zvani Juve. I LOVE IT :)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 feb 2012, 17:21

IlPrincipe je napisao/la:Budan,Barreto,Viviano,Miccoli,Donati dobili po žuti u redovima Palerma + Balzaretti crveni ...
Zanima me jel neko od njih prije imao žute kartone, pa će fasovat suzpenziju neki igrač ?
Samo Balzaretti neće igrati, ostalima nije prijetila suspenzija, imas ovdje:

http://www.legaseriea.it/it/serie-a-tim ... /giocatori" onclick="window.open(this.href);return false;
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 feb 2012, 17:27

Iako nisam dobro došao na ovu temu, već neko vrijeme se kanim da ovo napišem.

Glavni problem ovog Milana su loše odrađene pripreme prije početka sezone, igrači su totalno fizički nespremni, to je jedan od glavnih razloga učestalih povreda igrača, u sinoćnjoj utakmici se to najbolje vidjelo, igrači Milana su imali snage do 65. minute i dotad su bili bolji, a njihovu žalost utakmica se igra 90 minuta i to bi trebao da zna Max Allegri. Jedina dva igrača koja imaju snage za punih 90 minuta su Silva i Ibrahimović, a od ostalih niko, zato se i Milan povukao čim je počelo drugo poluvrijeme i imali su samo jedan cilj da odbrane ono vođstvo, ali nisu uspjeli, u drugom poluvremenu Milan je ozbiljnije centar prešao samo u posljednjih 5 minuta nakon što je isključen Vidal.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 feb 2012, 17:34

meskalin je napisao/la:
"Vidi ko nam priča, vi ste fudbalska mafija", odvratio je Konte uz sočan repertoar psovki na dijalektu svoje rodne Pulje.
sta reci kakvu posluku porati!? :D
ma pusti frajera glumi neku gospodu izjave neke koje ovako fino zvuče a onda sedmicama pi*di kako sudije oštećuju juventus a nije spomenuo chiellinijevo grčko rimsko hrvanje kod 2. gola neki dan, kakve li ironije.

penal ekipa? 45 scudetta vinti sul campo :lol:
Glupost je napisao/la:
pa šta čovjek ne smije na temi milana kao simpatizer tog kluba da kaže svoje mišljenje. mene prvog nećeš vidjeti na temi juventusa i boli me qita šta ko priča tamo jer me ta tema ne interesuje. a ovim trolovima ne treba puno da krenu trolati sve što stignu. pa čak čak je i administracija digla ruke od njih koliki su trolovi.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 26 feb 2012, 17:37

Bianconeri1988 je napisao/la:Iako nisam dobro došao na ovu temu, već neko vrijeme se kanim da ovo napišem.

Glavni problem ovog Milana su loše odrađene pripreme prije početka sezone, igrači su totalno fizički nespremni, to je jedan od glavnih razloga učestalih povreda igrača, u sinoćnjoj utakmici se to najbolje vidjelo, igrači Milana su imali snage do 65. minute i dotad su bili bolji, a njihovu žalost utakmica se igra 90 minuta i to bi trebao da zna Max Allegri. Jedina dva igrača koja imaju snage za punih 90 minuta su Silva i Ibrahimović, a od ostalih niko, zato se i Milan povukao čim je počelo drugo poluvrijeme i imali su samo jedan cilj da odbrane ono vođstvo, ali nisu uspjeli, u drugom poluvremenu Milan je ozbiljnije centar prešao samo u posljednjih 5 minuta nakon što je isključen Vidal.
Ko kaze da nisi :D Samo bi jos spomenuo Nocerina, a Bommel naravno da ne moze odigrati 90 min na visokom nivou,kad ne moze vise on pocinje da "udara" to je vec poznato..Milan vecim djelom ove sezone kada vodi u prvom poluvremenu drugo pol. odigra povucenije isto tako je bilo protiv Cessene
-RIVALDO-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.