NBA season 2011-2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

kengur1
Kontakt:

Re: NBA season 2011-2012

Post Postao/la kengur1 » 26 feb 2012, 11:49

Donnie Darko je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Bijelac na takmicenju u zakucavanje. hahahaha. Bas smijesno.
slika
nije da nisu pobjedjivali 8-)

i to zakucao odrazivši se sa s. bacanja

kengur1
Kontakt:

Post Postao/la kengur1 » 26 feb 2012, 11:51

kad_kako je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Bijelac na takmicenju u zakucavanje. hahahaha. Bas smijesno.
slika
Nije da nisu, ali opet mi smijesno. :D

Mozda je i taj na slici hibridni bijelac, kao i Grifin. :lol:

ne znaš ko je na slici?

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 feb 2012, 11:52

Sto Griffina nije bilo? :roll:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 26 feb 2012, 11:55

Može li neko postaviti link za download svih sinočnjih događaja, ili ako nema sve, samo all-star utakmice? Hvala unaprijed.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

kengur1
Kontakt:

Post Postao/la kengur1 » 26 feb 2012, 12:01

drugi skakač lige pobijedio u natjecanju najboljih trojkaša

laboral
Kontakt:

Post Postao/la laboral » 26 feb 2012, 12:25

Donnie Darko je napisao/la:Covjece, sve sto trebaju uradit je zabranit ove pi*ke materine od preskakanja preko svega i svacega, naljepnice, svijece, plisane qurce, kamere za usima, izdrkavanjima... Uzmi loptu i zakucaj, windmil, tomahawk, daj mi pravo zakucavanje jbt.

Ne bi se cudio da neko sljedece godine pokusa zakucati tweetajuci istovremeno.

ljudi traze nesto novo,ti bih windmil:))tomahawk:)) od 1988..

pitaj svakoga sto moze kucati,sta je lakse ,pa se upitaj sta ova generacija cini!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 feb 2012, 12:29

george je drasticno pokraden
nema potpisa

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 26 feb 2012, 12:32

Unknown Genius je napisao/la:Može li neko postaviti link za download svih sinočnjih događaja, ili ako nema sve, samo all-star utakmice? Hvala unaprijed.
reci da se zajebavas.. :D
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 26 feb 2012, 12:41

@rio_Ferdy88, konacno jedan smislen post u moru svakakvih :D

dijelim tvoje misljenje u vecini onoga sto si napisao, vidi se da se razumijes u materiju, ali u 2 stvari se ne mogu sloziti sa tobom:
OKC je bez premca na zapadu. Tandem Westbrook-Durant prosto terorise protivnicke odbrane. Dovoljno je reci da su prije neko vece zajedno dali 91 poen.
znas i sam da se drukcija kosarka igra u play-offu. naravno, durantulu niko ne moze cuvati (eventualno world metta peace ako je njegov dan :mrgreen: ), ali cirkusanta westbrooka itekako da. ustvari, cirkusant ce sam sebe zaustaviti u play-offu, u to sam 100% siguran.
Igrac koji je mene najvise razocarao je Amare. Nikada ga nisam gledao ovako bezvoljnog. Uzima malo suteva, nema agresivnosti u njegovoj igri koja ga je krasila, a odbranu standardno ne igra. Imao je i on privatnih problema, ali to ga ranije nije sprjecavalo da terorise protivnicke odbrane. Ne znam sta je potrebno da se on trgne, ali se svakako nadam da ce se to dogoditi. Tuzno je gledati jednog tako dominantog igraca kako uzima 6 suteva u toku jedne utakmice, kako ne probija do kosa. Nedostaje mi ono njegovo - primi loptu na vrhu kapice i onda ne znas dal ce da se podigne na sut, il' ce mozda da ode na prodor u desnu stranu, a mozda i na lijevu. Triple threat koji mora kad tad da se iskoristi.
vjeruj mi, ovdje nije do amara toliko. ne moze covjek doci do suta od silnih poluigraca (u poredjenju sa amarom) tipa shumperta, fieldsa, douglasa, lina, novaka, jeffriesa...

d'antoni je jedan amater koji ima mnogo, ali bas mnogo srece pa je stoga jos uvijek na klupi nekog nba kluba (mada mislim da ce nakon ove sezone dobiti nogu i da ce mu tu biti kraj). zamisli bi li ovi nabrojani poluigraci mogli uzeti vise od po 2 suta kod nekog ozbiljnog trenera? (popa ne racunam, on ima nos za izmisliti nekog igraca pa mu da slobodu). ja se najiskrenije divim amaru sto do sada nije izigravao crittentona, ali u ozbiljnijom ulozi :lol: doduse, garant se sjeti bankonvog racuna pa se smiri :D
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 feb 2012, 12:41

Edin TM87 je napisao/la:Sto Griffina nije bilo? :roll:
pa nije se ni prijavio na zakucavanja, igrao je preksinoc na rising stars tekmi :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 26 feb 2012, 12:47

James je izjavom na pitanje novinara zasto ga ove godine nema na slam dunk contestu rekao "im in game dunker" i time dao nam do znanja da nikad nece se ni prijavit. :?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 feb 2012, 12:54

kengur1 je napisao/la:
slika

ne znaš ko je na slici?
brent barry
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

kengur1
Kontakt:

Post Postao/la kengur1 » 26 feb 2012, 12:56

kengur1 je napisao/la:
slika

ne znaš ko je na slici?
brent barry[/quote]

normalno

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 26 feb 2012, 13:43

KK_Bosna je napisao/la:
Unknown Genius je napisao/la:Može li neko postaviti link za download svih sinočnjih događaja, ili ako nema sve, samo all-star utakmice? Hvala unaprijed.
:?: :oops:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 26 feb 2012, 14:06

Unknown Genius je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:
:?: :oops:
veceras se tek igra all-star tekma ;)

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 26 feb 2012, 14:26

KK_Bosna je napisao/la:
veceras se tek igra all-star tekma ;)
:oops: :oops:
Haha jesam bot. :mrgreen:
Vidim da je se sinoć održavalo ovo takmičenje u zakucavanju, pa sam mislio i da je odmah tekma odigrana... :cry:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 26 feb 2012, 14:27

laboral je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Covjece, sve sto trebaju uradit je zabranit ove pi*ke materine od preskakanja preko svega i svacega, naljepnice, svijece, plisane qurce, kamere za usima, izdrkavanjima... Uzmi loptu i zakucaj, windmil, tomahawk, daj mi pravo zakucavanje jbt.

pitaj svakoga sto moze kucati,sta je lakse ,pa se upitaj sta ova generacija cini!!
Istina je da ljudi traze nesto novo, ali jedan Carterov windmill u igri vrijedi vise od svega ovoga sto smo vidjeli sinoc. U ove dvije godine jedino Griffin sto je pokazao "nesto". Gledao sam jutros takmicenje i ovo je jedno od najslabijih takmicenja koje sam odgledao, a sve sam ih pregledao. Vecerasnja utakmica bi trebala malo da popravi utisak.
Sport je lijek za tijelo i duh.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 26 feb 2012, 14:53

storm_raider je napisao/la:
laboral je napisao/la:

Istina je da ljudi traze nesto novo, ali jedan Carterov windmill u igri vrijedi vise od svega ovoga sto smo vidjeli sinoc. U ove dvije godine jedino Griffin sto je pokazao "nesto". Gledao sam jutros takmicenje i ovo je jedno od najslabijih takmicenja koje sam odgledao, a sve sam ih pregledao. Vecerasnja utakmica bi trebala malo da popravi utisak.
U posljednjih 5 godina najvise se istakao Howard, jer je on najkreativniji od svih ovih u posljednjih 5 godina pa onda Nate Robinson prije svega jer je play koji leti zrakom. Tesko je sada nesto izmisliti novo nakon svega vidjenog. Ne upratih ko rece da je George pokraden, mrsko mi vracati da vidim ciji je nick ali cini mi se da je Admir onaj navijac Indiane. Pa George nije uradio nista spektakularno, dok Evans zakucava dvije lopte i pri tome preskace saigraca koji sjedi ispod kosa. Paulovo najkreativnije kucanje je bilo ono u mraku a i to je bilo ne toliko atraktivno. Prije ce biti da je pokraden prosle godine Javal bio nego ove godine P. George jer ruku na srce Paul je malo pokazao. Ne znam samo ko pravi ovaj sastav za Slam Dunk, ali ova postava od sinoc nije ni mogla nista vise pokazati. Bio je ocekivan ovakav ishod, smaranje koje nije vrijedilo cekati a cekao sam ga do jutarnjih sati. Zanimljivije mi je bilo pucanje trica, koje mrzim iz dna duse.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 feb 2012, 14:56

sjeca li se iko slam dunk contest 2005 i zakucavanja josha smitha? :?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 26 feb 2012, 15:05

Real winner of the dunk contest was Iman Shumpert, who at the last minute avoided having to be associated with it.
:lol:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.