Donnie Darko je napisao/la:kad_kako je napisao/la:Bijelac na takmicenju u zakucavanje. hahahaha. Bas smijesno.
nije da nisu pobjedjivali
i to zakucao odrazivši se sa s. bacanja
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Donnie Darko je napisao/la:kad_kako je napisao/la:Bijelac na takmicenju u zakucavanje. hahahaha. Bas smijesno.
kad_kako je napisao/la:Nije da nisu, ali opet mi smijesno.Donnie Darko je napisao/la:kad_kako je napisao/la:Bijelac na takmicenju u zakucavanje. hahahaha. Bas smijesno.
Mozda je i taj na slici hibridni bijelac, kao i Grifin.
Donnie Darko je napisao/la:Covjece, sve sto trebaju uradit je zabranit ove pi*ke materine od preskakanja preko svega i svacega, naljepnice, svijece, plisane qurce, kamere za usima, izdrkavanjima... Uzmi loptu i zakucaj, windmil, tomahawk, daj mi pravo zakucavanje jbt.
Ne bi se cudio da neko sljedece godine pokusa zakucati tweetajuci istovremeno.
reci da se zajebavas..Unknown Genius je napisao/la:Može li neko postaviti link za download svih sinočnjih događaja, ili ako nema sve, samo all-star utakmice? Hvala unaprijed.
znas i sam da se drukcija kosarka igra u play-offu. naravno, durantulu niko ne moze cuvati (eventualno world metta peace ako je njegov danOKC je bez premca na zapadu. Tandem Westbrook-Durant prosto terorise protivnicke odbrane. Dovoljno je reci da su prije neko vece zajedno dali 91 poen.
vjeruj mi, ovdje nije do amara toliko. ne moze covjek doci do suta od silnih poluigraca (u poredjenju sa amarom) tipa shumperta, fieldsa, douglasa, lina, novaka, jeffriesa...Igrac koji je mene najvise razocarao je Amare. Nikada ga nisam gledao ovako bezvoljnog. Uzima malo suteva, nema agresivnosti u njegovoj igri koja ga je krasila, a odbranu standardno ne igra. Imao je i on privatnih problema, ali to ga ranije nije sprjecavalo da terorise protivnicke odbrane. Ne znam sta je potrebno da se on trgne, ali se svakako nadam da ce se to dogoditi. Tuzno je gledati jednog tako dominantog igraca kako uzima 6 suteva u toku jedne utakmice, kako ne probija do kosa. Nedostaje mi ono njegovo - primi loptu na vrhu kapice i onda ne znas dal ce da se podigne na sut, il' ce mozda da ode na prodor u desnu stranu, a mozda i na lijevu. Triple threat koji mora kad tad da se iskoristi.
pa nije se ni prijavio na zakucavanja, igrao je preksinoc na rising stars tekmiEdin TM87 je napisao/la:Sto Griffina nije bilo?
brent barrykengur1 je napisao/la:Nije da nisu, ali opet mi smijesno.Donnie Darko je napisao/la:kad_kako je napisao/la:Bijelac na takmicenju u zakucavanje. hahahaha. Bas smijesno.
ne znaš ko je na slici?
brent barry[/quote]kengur1 je napisao/la:Nije da nisu, ali opet mi smijesno.Donnie Darko je napisao/la:kad_kako je napisao/la:Bijelac na takmicenju u zakucavanje. hahahaha. Bas smijesno.
ne znaš ko je na slici?
KK_Bosna je napisao/la:reci da se zajebavas..Unknown Genius je napisao/la:Može li neko postaviti link za download svih sinočnjih događaja, ili ako nema sve, samo all-star utakmice? Hvala unaprijed.
veceras se tek igra all-star tekmaUnknown Genius je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:reci da se zajebavas..Unknown Genius je napisao/la:Može li neko postaviti link za download svih sinočnjih događaja, ili ako nema sve, samo all-star utakmice? Hvala unaprijed.![]()
KK_Bosna je napisao/la:
veceras se tek igra all-star tekma
Istina je da ljudi traze nesto novo, ali jedan Carterov windmill u igri vrijedi vise od svega ovoga sto smo vidjeli sinoc. U ove dvije godine jedino Griffin sto je pokazao "nesto". Gledao sam jutros takmicenje i ovo je jedno od najslabijih takmicenja koje sam odgledao, a sve sam ih pregledao. Vecerasnja utakmica bi trebala malo da popravi utisak.laboral je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Covjece, sve sto trebaju uradit je zabranit ove pi*ke materine od preskakanja preko svega i svacega, naljepnice, svijece, plisane qurce, kamere za usima, izdrkavanjima... Uzmi loptu i zakucaj, windmil, tomahawk, daj mi pravo zakucavanje jbt.
ljudi traze nesto novo,ti bih windmil:))tomahawk:)) od 1988..
pitaj svakoga sto moze kucati,sta je lakse ,pa se upitaj sta ova generacija cini!!
U posljednjih 5 godina najvise se istakao Howard, jer je on najkreativniji od svih ovih u posljednjih 5 godina pa onda Nate Robinson prije svega jer je play koji leti zrakom. Tesko je sada nesto izmisliti novo nakon svega vidjenog. Ne upratih ko rece da je George pokraden, mrsko mi vracati da vidim ciji je nick ali cini mi se da je Admir onaj navijac Indiane. Pa George nije uradio nista spektakularno, dok Evans zakucava dvije lopte i pri tome preskace saigraca koji sjedi ispod kosa. Paulovo najkreativnije kucanje je bilo ono u mraku a i to je bilo ne toliko atraktivno. Prije ce biti da je pokraden prosle godine Javal bio nego ove godine P. George jer ruku na srce Paul je malo pokazao. Ne znam samo ko pravi ovaj sastav za Slam Dunk, ali ova postava od sinoc nije ni mogla nista vise pokazati. Bio je ocekivan ovakav ishod, smaranje koje nije vrijedilo cekati a cekao sam ga do jutarnjih sati. Zanimljivije mi je bilo pucanje trica, koje mrzim iz dna duse.storm_raider je napisao/la:Istina je da ljudi traze nesto novo, ali jedan Carterov windmill u igri vrijedi vise od svega ovoga sto smo vidjeli sinoc. U ove dvije godine jedino Griffin sto je pokazao "nesto". Gledao sam jutros takmicenje i ovo je jedno od najslabijih takmicenja koje sam odgledao, a sve sam ih pregledao. Vecerasnja utakmica bi trebala malo da popravi utisak.laboral je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Covjece, sve sto trebaju uradit je zabranit ove pi*ke materine od preskakanja preko svega i svacega, naljepnice, svijece, plisane qurce, kamere za usima, izdrkavanjima... Uzmi loptu i zakucaj, windmil, tomahawk, daj mi pravo zakucavanje jbt.
ljudi traze nesto novo,ti bih windmil:))tomahawk:)) od 1988..
pitaj svakoga sto moze kucati,sta je lakse ,pa se upitaj sta ova generacija cini!!
Real winner of the dunk contest was Iman Shumpert, who at the last minute avoided having to be associated with it.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.