I opet ga Ciro nije yebavao ni pet posto.Tad vam nije toliko,plaho smetalo ha?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Tad smo imali Dzeku, Ibisevica, Muslimovica u solidnoj formi i (mislili smo) velikog talenta u Zecu. Sad imamo samo dvojicu i Dialiba je u boljoj formi. Steta sto smo ga izgubili, jer bio bi dobar kao dzoker sa klupe u nekim utakmicama.harishp je napisao/la:Jah,a sto je Dialibica mahao BIH zastavama ko mahnit u Murciji kad su igrali protiv Spanije.![]()
Izgubili jest plaho,ovaj jedva docekao da ima bespatan put do materine kuhinje.Taman mu usput.Cartman je napisao/la:Tad smo imali Dzeku, Ibisevica, Muslimovica u solidnoj formi i (mislili smo) velikog talenta u Zecu. Sad imamo samo dvojicu i Dialiba je u boljoj formi. Steta sto smo ga izgubili, jer bio bi dobar kao dzoker sa klupe u nekim utakmicama.harishp je napisao/la:Jah,a sto je Dialibica mahao BIH zastavama ko mahnit u Murciji kad su igrali protiv Spanije.![]()
Safet tu utakmicu nije ni gledao da bi ga uocio. Nestalo mu tad struje u Parizu ili nije ga zanimala utakmica? Sta mislis koji je odgovor.harishp je napisao/la:Jah,a sto je Dialibica mahao BIH zastavama ko mahnit u Murciji kad su igrali protiv Spanije.![]()
BIHfan je napisao/la:Safet tu utakmicu nije ni gledao da bi ga uocio. Nestalo mu tad struje u Parizu ili nije ga zanimala utakmica? Sta mislis koji je odgovor.harishp je napisao/la:Jah,a sto je Dialibica mahao BIH zastavama ko mahnit u Murciji kad su igrali protiv Spanije.![]()
I opet ga Ciro nije yebavao ni pet posto.Tad vam nije toliko,plaho smetalo ha?![]()
Istina sistem na kojem Safet vodi reprezentaciju je odlican i podrzavam ga, ali kad su upitanju pozivi igracima tu je stvarno los.
Neka **** Dialibu, vidjecete Mikija iz Slobode za koju godinu u dresu BiHbagrcavi je napisao/la:to je zato što je crnac ! pape rasistodzonvejn je napisao/la:ma bolje pozvati samo 2 napadača nego dialibu.Cartman je napisao/la:Nije mi jasno kako Dialiba ima mjesta u Senegalu pored onakvih napadaca, a u nas nema sanse.
Pitacu te hoce li nam biti potreban ako se povrijedi Edo i Vedobistrikboy je napisao/la:,a nama i nije tako potreban pored Edina i Vede.Svaka mu cast i nek' mu je sa srecom,zaslusio je.
u pravu si 100% samo mislim da je ova prica oko Dialibe nerealna jer decko bukvalno nije igrao nikako do ove sezone.Ja se nadam da ce Zlatan igrati redovno u Kini te da ce i Pape mozda razmisliti o nekom od ovih mladih nada kao podrska zvijezdama kao sto su Vedo i EdinGoalgetter je napisao/la:Pitacu te hoce li nam biti potreban ako se povrijedi Edo i Vedobistrikboy je napisao/la:,a nama i nije tako potreban pored Edina i Vede.Svaka mu cast i nek' mu je sa srecom,zaslusio je.. Ovo sad nije vezano direkt za Dialbu, uvijek je dobro imati Backup za njih dvojicu, ako dodje do povrede, ili ako je jedan van forme, da imas dzokera sa klupe koji ce moci donijeti promjenu.
Tako je, pozitvat Dialbu kad je bio baraz (jer je tad poceo zabijati), i ne bi bilo tako logicno, samo sto i dalje mislim da on ne bi imao pravo nastupa za nas, ali sad je gotovo, Senegal ce ga kaparisati za sebe i treba traziti druge alternative.bistrikboy je napisao/la: u pravu si 100% samo mislim da je ova prica oko Dialibe nerealna jer decko bukvalno nije igrao nikako do ove sezone.Ja se nadam da ce Zlatan igrati redovno u Kini te da ce i Pape mozda razmisliti o nekom od ovih mladih nada kao podrska zvijezdama kao sto su Vedo i Edin
Da poslali su mu poziv,ali nas tupavi tadasnji savez nije imao pojma o pravilima. Isto su uradili i sa Admirom Haznadarom sa utakmicom sa Spancima,pa sta bi. Nasem narodu ne vrijedi objasnjavati,ko mazge su .Dialba nije nikad stekao pravo nastupa za BIH.dzonvejn je napisao/la:20.05.2008.
BH U-21 Reprezentacija: Dialiba ignorisao Tulića
Mlada nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine U-21, okupila se danas u Vogošći, u hotelu Park, a na prozivci se nisu pojavili Boubacar Dialiba (Željezničar) i Josip Pejić (Moslavina). Dok je Pejić opravdano odsutan, jer završava papirologiju oko pasoša i sutra će se pojaviti u Vogošći, u stručnom štabu su iznenađeni zbog ćega se na okupljanju nije pojavio napadač Želje.
„Dialiba je uredno dobio poziv, dobio je vizu, a sada ga bez ikakvog opravdanja nema na okupljanju. Ne znam u čemu je problem? Istina, on je na spisku A tima za Azerbejdžan, ali isto tako rekao sam Piriću da mi treba u Moskvi. Uostalom, iz Rusije se vraćamo 25. maja, a okupljanje A reprezentacije je tri dana kasnije. Stvarno ne znam u čemu je problem“, čudio se Tulić.
.
Selektor naših nada naglasio je da će tražiti ispitivanje cijelog slučaja ukoliko se Dialiba ne pojavi u hotelu do večeršnjih sati.
„Moraću povući neke poteze. Ne želim rušiti svoj dignitet i tražiću da se cijeli slučaj ispita“, decidan je Tulić.
Polazak u Moskvu planiran je za 22. maj, a od trenutnog kadra, sa spiska će otpasti još jedan igrač, a u stručnom štabu će sutra odlučiti ko je prekobrojan.
Brani za VojvodinuElegant je napisao/la:Sta je sa nasim golmanom Nemanjom Supicem, kad se samo sjetim oni odbrana protiv Belgije.
Igra li on jos, koliko se sjecam otisao je negdje u Rumuniju.