Valjda zabar vise shvati kakvu masinu drzi na klupi, pa se udostoji pruziti malo vise minuta za njegovo djelovanje.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
steta onda talenta ako ce samo Solskjaer bitlegenda reala je napisao/la:Edin će u Cityu biti kao Solskjer prije u Unitedu![]()
Uvidio je i Mancini da Edin bolje odigra i više pokaže kad uđe u 70-toj minuti,nego da igra od početka .
On je njemu jocker
Nece Džeko trpit u Cityju da bude Solskjaer.. Vidite da se puši i on a i mi svi kad ne odigra od prve..JuveSissoko je napisao/la:steta onda talenta ako ce samo Solskjaer bitlegenda reala je napisao/la:Edin će u Cityu biti kao Solskjer prije u Unitedu![]()
Uvidio je i Mancini da Edin bolje odigra i više pokaže kad uđe u 70-toj minuti,nego da igra od početka .
On je njemu jocker
Danas je valjda okupljanje igraca, a Dzeko volio bi da zabije Brazilu.Cartman je napisao/la:Ovo je prvi put da je Kolarov ubacio kako treba otkad igra u Engleskoj.![]()
A bolje je sto Dzeko nije odigrao citavu utakmicu, vec u utorak igramo protiv Brazila, bolje da je malo odmoran. Cudno da ne igramo u srijedu, igraci koji igraju danas, tesko ce se oporavit. Ne znam igra li Neymar danas, valja mu putovat pa igrat.
Cudno je da ti nisi skontao da vise od godinu dana je termin FIFE utorak i petak.Srijeda i subota,jok.Da nije po terminu bilo bi odustajanja od poziva .Cartman je napisao/la:Ovo je prvi put da je Kolarov ubacio kako treba otkad igra u Engleskoj.![]()
A bolje je sto Dzeko nije odigrao citavu utakmicu, vec u utorak igramo protiv Brazila, bolje da je malo odmoran. Cudno da ne igramo u srijedu, igraci koji igraju danas, tesko ce se oporavit. Ne znam igra li Neymar danas, valja mu putovat pa igrat.
A zasto onda ima vise utakmica u srijedu nego u utorak??harishp je napisao/la:Cudno je da ti nisi skontao da vise od godinu dana je termin FIFE utorak i petak.Srijeda i subota,jok.Cartman je napisao/la:Ovo je prvi put da je Kolarov ubacio kako treba otkad igra u Engleskoj.![]()
Zato sto im je takav grah pao.Kod nas je uvozni,tetovac.afa97 je napisao/la:A zasto onda ima vise utakmica u srijedu nego u utorak??harishp je napisao/la:Cudno je da ti nisi skontao da vise od godinu dana je termin FIFE utorak i petak.Srijeda i subota,jok.Cartman je napisao/la:Ovo je prvi put da je Kolarov ubacio kako treba otkad igra u Engleskoj.![]()
Pa dragi zlatni kantas, koliko puta ces se provalit? Pogledaj kad svi igraju ove sedmice, pa se javi. Ali sigurno ti nije lako, vidio si da je Beg ponovo prvi golman. Kako ide Supicu?harishp je napisao/la:Cudno je da ti nisi skontao da vise od godinu dana je termin FIFE utorak i petak.Srijeda i subota,jok.Da nije po terminu bilo bi odustajanja od poziva .Cartman je napisao/la:Ovo je prvi put da je Kolarov ubacio kako treba otkad igra u Engleskoj.![]()
Moras li ti uvijek nac neki detalj i onda trubit o tome preko 10 stranica (uz to obicno nemas pojma o cemu pricas)? Govorio sam o umoru igraca, yebe se meni za tebe i Blattera. Obojica ste zlatni.harishp je napisao/la:@Curtmo zlatko moj dobri i dragi i sta hoces da kazes da je Sepponja promijenio casovnik za 24 sata.Igramo po Fifa terminu i zdravo,uostalom Brazil se vodi kao domacin i njima se zali ha ja.
Da ne kenjamo previse zlatko moj dobri i dragiCartman je napisao/la:Moras li ti uvijek nac neki detalj i onda trubit o tome preko 10 stranica (uz to obicno nemas pojma o cemu pricas)? Govorio sam o umoru igraca, yebe se meni za tebe i Blattera. Obojica ste zlatni.harishp je napisao/la:@Curtmo zlatko moj dobri i dragi i sta hoces da kazes da je Sepponja promijenio casovnik za 24 sata.Igramo po Fifa terminu i zdravo,uostalom Brazil se vodi kao domacin i njima se zali ha ja.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, legendarnadruga, torbica i 24 gosta.