UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Evo upravo sam vidjeo stipetovu borbu i sta reci kratko je trajala dobro ga izmlatio ali ne treba odma se velicat u neke visine, i Struvea sam vidjeo u 1 rundi ga je onaj dosta gnjavio i nije bilo nesto bas cak mozda i Herman da je imao bodovnu prednost ali u 2 je struve krenuo i zavrsio kako treba.
- bear grylls
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
hahah ovi sto dobacaju sa strane piso sam se. Bice prejaka borba.
hahah ovi sto dobacaju sa strane piso sam se. Bice prejaka borba.
-
- Kontakt:
Znaci jos uvijek nije potpiso za UFC jer se u protivnom ne bi mogo boriti u drugim organizacijama.K-1 borbe između izvrsnog Errola Zimmermana i legendarnog Jeromea LeBannera, te Sergeja Haritonova i Marka Millera otprije su poznate, a danas su objavljeni novi parovi. Četverostruki K-1 šampion Semmy Schilt u glavnoj borbi večeri borit će se protiv Francuza Bricea Guidona, što će nizozemskom divu biti prva borba od K-1 finala 2010. godine.
U najavljenim MMA borbama također će biti uzbudljivo. Najbolji BiH borac Denis Stojnić dočekat će bivšeg UFC prvaka Ricca Rodrigueza, a prošlogodišnji Ultimate Glory finalist Tommy Depret nastupit će protiv Rusa Sergeja Goljajeva.
izvor: pfs

Bio je sada u USA a dali je potpisao nema ga na spisku boraca na stranici UFC-a dok je recimo cro cop tamo znaci jos nije dobro azuriran sajt kada je ovaj spektakel u Moskvi?FMBosnia Admin je napisao/la:Znaci jos uvijek nije potpiso za UFC jer se u protivnom ne bi mogo boriti u drugim organizacijama.K-1 borbe između izvrsnog Errola Zimmermana i legendarnog Jeromea LeBannera, te Sergeja Haritonova i Marka Millera otprije su poznate, a danas su objavljeni novi parovi. Četverostruki K-1 šampion Semmy Schilt u glavnoj borbi večeri borit će se protiv Francuza Bricea Guidona, što će nizozemskom divu biti prva borba od K-1 finala 2010. godine.
U najavljenim MMA borbama također će biti uzbudljivo. Najbolji BiH borac Denis Stojnić dočekat će bivšeg UFC prvaka Ricca Rodrigueza, a prošlogodišnji Ultimate Glory finalist Tommy Depret nastupit će protiv Rusa Sergeja Goljajeva.
izvor: pfs
- bear grylls
- Kontakt:
Sto je ova tema zamrla pustite se stojnica kad dođe u ufc ako dođe cavrljacemo
.Veceras ufc 144 sjajnih borbi ima. Edgar VS bendo, rampage VS bader. Tipujem na benda i rampagea i jake shields bi volio da trimfuje da se vrati u diviziju kao konkurent imao je tesku godinu umro mu je stari. Bice prijenos na areni.

jest da je na pocetku godine al svejedno mislim da ce ovaj event biti jedan od najjacih u 2012.bear grylls je napisao/la:Sto je ova tema zamrla pustite se stojnica kad dođe u ufc ako dođe cavrljacemo.Veceras ufc 144 sjajnih borbi ima. Edgar VS bendo, rampage VS bader. Tipujem na benda i rampagea i jake shields bi volio da trimfuje da se vrati u diviziju kao konkurent imao je tesku godinu umro mu je stari. Bice prijenos na areni.
henderson vs edgar ce biti jako interesantna borba ja mislim jer edgar naprosto ne dozvoljava da bude porazen... ko ce pobjediti to mozda i sudije budu na kraju morale odlucivati.
rampage je imao problema sa kilazom ali ja nisam neki fan badera pa se nadama da ce ga jackson razbiti

interesantna borba bi mogla biti hunt-kongo tu jedan udarac moze sve promijeniti.
tesko je i nabrojati sve dobre borbe koje ce biti veceras jednostavno ne treba propustiti ovaj event.
You are someone else I am still right here
- bear grylls
- Kontakt:
Hunt kongo to sam zaboravio i to ce biti extra mec. Rampage ce inace ostati bez 20 % svoje plate jer je dosao pretezak. Sjajan card zaista sto kazes potrudili su se za japance. Bice interesantna publika posto su u prideu uvijek sutili i onda pozdravljali uzdasima i najmanji potez.
posebno kad japanski borci upute neki udarac onda odma euforija... ali znali su cijeniti i dobre parterase sjecam se kako je publika odusevljena bila u borbi carlos newton-sakuraba ili kad npr. sakuraba stoji i suta razne gracie borce nogama dok ga oni nagovaraju da se spusti u parter... taj pride je bio nesto posebno svaka cast ufc-u ali meni tesko da ce ikad pride zamijeniti.bear grylls je napisao/la:Hunt kongo to sam zaboravio i to ce biti extra mec. Rampage ce inace ostati bez 20 % svoje plate jer je dosao pretezak. Sjajan card zaista sto kazes potrudili su se za japance. Bice interesantna publika posto su u prideu uvijek sutili i onda pozdravljali uzdasima i najmanji potez.
- bear grylls
- Kontakt:
Ma pride je bio show zabava oni borci sve same legende pa ona pravila pa bas rutten meni ce pride uvijek biti bolji ali volim i ufc naravno. Valja sad ostat budan do 4 al vrijedice vala.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
bear grylls je napisao/la:Ma pride je bio show zabava oni borci sve same legende pa ona pravila pa bas rutten meni ce pride uvijek biti bolji ali volim i ufc naravno. Valja sad ostat budan do 4 al vrijedice vala.
rodjak morao si ti ostti budan do 7 ako si gledao sve do kraja

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- bear grylls
- Kontakt:
Ma kakvi rođak zaspo u 3 konto ostat al umoran sam bio. Krivo mi moracu sad skinut torrent al reko ja da ce uzet benson hahah.
ja sam gledao do akiyama shields... zao mi je malo yamamota kako izgubi mec a mogao je pobjediti... rekao sam da ocekujem los nastup rampagea i to se i desilo... mislim da on nema vise sta raditi u mma nek ide snimati filmove... bio mi je jedan od najdrazih boraca jos iz vremena pride-a kad se tek pojavio i bacao ljude po ringu kao vrece al ocigledno da on vise nije u potpunosti koncentrisan i da nema dovoljno volje da jos nesto pokusa napraviti...bear grylls je napisao/la:Ma kakvi rođak zaspo u 3 konto ostat al umoran sam bio. Krivo mi moracu sad skinut torrent al reko ja da ce uzet benson hahah.
ne znam zasto ali mi je nevjerovatno drago zbog pobjede hunta, rekao sam sinoc da u toj borbi jedan udarac moze sve promijeniti a kongo da je pametan trebao je dati sve od sebe da prevede borbu u parter.
okami sta da kazem osim jedna runda sjajana i to je izgleda sve sto on moze ponuditi jer ga je u drugoj boetsch pojeo bukvalno. ni on po meni nema vise sta traziti u ufcu.
hioki opet pobjeđuje na odluku ovaj put je ipak to sasvim zasluzeno jer poljak nije bas previse pokazao.
pettisu treba dati borbu za titulu sto prije jer on je vec hendersonu uzimao titule i to bi bio strasan mec... inace sjajan KO sinoc i to protiv jednog od boljih boraca u lahkoj kategoriji lauzona.
drago mi je da je henderson uzeo titulu taj mec moram pogledati kasnije dok nađem torrent neki

- bear grylls
- Kontakt:
I meni je drago zbog hunta negotivim konga nesto . Rampage odavno nije za ufc, svi su na drugom nivou, dobri u svemu kao sto je rekao najbolje mu je sada da snima filmove i posveti se boksu. A henderson pettis mora da se desi to sigurno kakva ce to borba biti strasan je bila i ona u wec kad je ona setao po kavezu hahah nece se to ponoviti sigurno. Henderson je drugi borac sada. Evo link:
http://thepiratebay.se/torrent/7058466/ ... R.XviD-XWT" onclick="window.open(this.href);return false;
http://thepiratebay.se/torrent/7058466/ ... R.XviD-XWT" onclick="window.open(this.href);return false;
hvala za linkbear grylls je napisao/la:I meni je drago zbog hunta negotivim konga nesto . Rampage odavno nije za ufc, svi su na drugom nivou, dobri u svemu kao sto je rekao najbolje mu je sada da snima filmove i posveti se boksu. A henderson pettis mora da se desi to sigurno kakva ce to borba biti strasan je bila i ona u wec kad je ona setao po kavezu hahah nece se to ponoviti sigurno. Henderson je drugi borac sada. Evo link:

- bear grylls
- Kontakt:
Inace znal se ista za melendeza hocel preci ubrzo u ufc kako bi to diglo ionako sjajnu diviziju.
- bear grylls
- Kontakt:
Kakav ulaz rampagea najezio sam se. Koliko drugacija publika od one americke jos jednom se vidi. Nema nepotrebnog deranja vristanja glupiranja. Svi sjede pozdravljaju poteze i kad prozivaju borce kako je dobro ovo vidjeti odmah se sjetim pridea.
Zaspao sam sinoc za vrijeme druge borbe. 

ja sam citao negdje da nece u ufc melendez jos...bear grylls je napisao/la:Inace znal se ista za melendeza hocel preci ubrzo u ufc kako bi to diglo ionako sjajnu diviziju.
joe rogan rece da je pettis novi izazivac na titulu u lakoj kategoriji... dok vecina ljudi govori da bi pettis prije toga trebao imati borbu sa bobjednikom duela diaz-miller. ja mislim da sve to zavisi kako ce diaz i miller odraditi taj mec ako bude neka sjajna borba i velika pobjeda vjerovatno ce se taj revas između bensona i pettisa malo odloziti.
hioki blizu borbe za titulu.. po meni prerano, nema on sta traziti sa aldom u oktagonu, dok bi spustanje edgara u nizu kategoriju ucinilo sve to mnogo interesantnijim jer covjek je bukvalno rocky... borac kao on se rađa jednom u sto godina, ja sam uvijek govorio da je volja najvaznija za sve uspijehe a edgar je najbolji primjer toga. volio bi ga vidjeti vise u borbi protiv alda nego jos jedan njegov revans nakon penna i bullya sad i protiv hendersona...
- bear grylls
- Kontakt:
I ja bi volio vidjeti aldo edgar jer na papiru sanse nema edgar al ima srce covjek neznas s njim. STeta za melendeza al doce on kad tad samo da nebude prekasno.A mislim ipak da ce bendo dobiti pettisa sada pa pobjednik tog meca ide na pobjdenika meca miller diaz gdje ja mislim nate uzima to.
Pratil ko veceras ?
Podijelite stremova kakvih.
Evo Perosh pobijedi u prvoj rundi.
Podijelite stremova kakvih.

Evo Perosh pobijedi u prvoj rundi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.