Ovo sam morao napisati

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
A i ako ne bude Guidetti igrao uzeće ga Wenger pod svojecalcio je napisao/la:Sto se tice Mancinija, zabijaju mu svi napadaci. Koga god da od njih stavi ispocetka pogrijesice, ili nece pogrijesiti. Zavisi kako gledate.![]()
Mi malo vise naginjemo Dzeki, normalno.![]()
Ja licno mislim da je najbolje naci jednu ekipu koja funkcionise i rotirati samo kada je potrebno zbog umora, povreda ili kartona. Ali Mancini voli rotirati.
Dok mu ekipa pobjedjuje nema se sta prigovoriti.
Mada mislim da on leti ako ne osvoji ligu ove sezone.
Jos se sad vraca Tevez, onaj mali sto je na posudbi obara rekorde u Holandiji... bice veselo iduce sezone. Dobijaci svi na kapaljku minutazu, ako nikoga ne prodaju.
Ma Džeko je eksplodiro ba.. Vidi se da je pravo željan igre..AYAN je napisao/la:Ja bi volio da ga ovako ubacuje, a da Džekson zabije vazda po gol-dva i koju asistenciju... I eto njemu nagrade najkorisnijeg igrača...
Nigdje, bar ja mislim, nema da igrač koji je dao 17 golova ne igra od početka svaku utakmicuhz1987 je napisao/la:sto jeste, jeste...vrijeme je da pocne razmisljati da digne sidro iz ovog kluba.
pokazao je i dokazao da se moze snaci u engleskoj i da moze igrati na visokom nivou i njihov stil, a to pokazuje i broj golova po utakmici...gdje skoro satisticki daje gol svaku drugu utakmicu (a kada bi ima minutazu i stil igre da ide na njega, sigurno bi vec na kontu imao 25 golova).
ocito je da mancini ima kostur tima u vidu hart - lescott - kompany - barry - yaya - silva - aguero, a ostala 4 stalno rotira - gdje je i dzeko u tih 4. to naravno dzeki ne odgovara iz prostog razloga jer je on igrac kojem trebaju utakmice u kontinuitetu da dodje do izrazaja, a ovo toplo-hladno ga totalno unistava! zato kazem da je vrijeme da mjenja klub jer on nije covjek za rotacije vec za kostura tima!!!!
Ko je tu glupost sa rotiranjem izmislio,gdje vi vidite da on rotira? Agüero je napadac koji igra bez obzira na sve,davo ili ne davo golove. Balotelli da ne pravi gluposti,bi svakako igrao vise nego Dzeko. Ovdje se ne radi o nekom naginjanju,nego o tome da Mancini handri na sve nacine naseg igraca. U 5 poslijednjih utakmica Dzeko je odigrao nekih 30 minuta,a zabio 3 gola,vise od svih konkurenata u napadu. Kakva crna rotiranja u napadu.Dzeko je najefikasniji igrac Citiya,a najvise ga stavlja na klupu,uz to sve uspio je zabiti 13 golova i 5 u kupovima (ovo je za Ginisa). Onda ne treba da se Mancini cudi,kad ga igrac odyebe jer nece da udje u igru,izgleda zabaru trebaju igraci od skandala da bi igrali.calcio je napisao/la:Sto se tice Mancinija, zabijaju mu svi napadaci. Koga god da od njih stavi ispocetka pogrijesice, ili nece pogrijesiti. Zavisi kako gledate.![]()
Ja licno mislim da je najbolje naci jednu ekipu koja funkcionise i rotirati samo kada je potrebno zbog umora, povreda ili kartona. Ali Mancini voli rotirati.
Jos se sad vraca Tevez, onaj mali sto je na posudbi obara rekorde u Holandiji... bice veselo iduce sezone. Dobijaci svi na kapaljku minutazu, ako nikoga ne prodaju.
Ja se samo pitam, hocel' Džeko jednom odyebat Mancinija zbog ovog "rotiranja" kao sto ga je Tevez odyebo..Pasodzigera je napisao/la:Ko je tu glupost sa rotiranjem izmislio,gdje vi vidite da on rotira? Agüero je napadac koji igra bez obzira na sve,davo ili ne davo golove. Balotelli da ne pravi gluposti,bi svakako igrao vise nego Dzeko. Ovdje se ne radi o nekom naginjanju,nego o tome da Mancini handri na sve nacine naseg igraca. U 5 poslijednjih utakmica Dzeko je odigrao nekih 30 minuta,a zabio 3 gola,vise od svih konkurenata u napadu. Kakva crna rotiranja u napadu.Dzeko je najefikasniji igrac Citiya,a najvise ga stavlja na klupu,uz to sve uspio je zabiti 13 golova i 5 u kupovima (ovo je za Ginisa). Onda ne treba da se Mancini cudi,kad ga igrac odyebe jer nece da udje u igru,izgleda zabaru trebaju igraci od skandala da bi igrali.calcio je napisao/la:Sto se tice Mancinija, zabijaju mu svi napadaci. Koga god da od njih stavi ispocetka pogrijesice, ili nece pogrijesiti. Zavisi kako gledate.![]()
Ne treba on ništa ****... Fino nastavit ovakvim tempom, iskoristit svaku šansu koju dobije i onda ih ponizit sa transferom u jednog od največih rivala u premijer ligigoonertz je napisao/la:Ja se samo pitam, hocel' Džeko jednom odyebat Mancinija zbog ovog "rotiranja" kao sto ga je Tevez odyebo..Pasodzigera je napisao/la:Ko je tu glupost sa rotiranjem izmislio,gdje vi vidite da on rotira? Agüero je napadac koji igra bez obzira na sve,davo ili ne davo golove. Balotelli da ne pravi gluposti,bi svakako igrao vise nego Dzeko. Ovdje se ne radi o nekom naginjanju,nego o tome da Mancini handri na sve nacine naseg igraca. U 5 poslijednjih utakmica Dzeko je odigrao nekih 30 minuta,a zabio 3 gola,vise od svih konkurenata u napadu. Kakva crna rotiranja u napadu.Dzeko je najefikasniji igrac Citiya,a najvise ga stavlja na klupu,uz to sve uspio je zabiti 13 golova i 5 u kupovima (ovo je za Ginisa). Onda ne treba da se Mancini cudi,kad ga igrac odyebe jer nece da udje u igru,izgleda zabaru trebaju igraci od skandala da bi igrali.calcio je napisao/la:Sto se tice Mancinija, zabijaju mu svi napadaci. Koga god da od njih stavi ispocetka pogrijesice, ili nece pogrijesiti. Zavisi kako gledate.![]()
Ma ko njih .... meni je najdraži onaj dioCincinnatus je napisao/la:Joj hejteri na Bluemoon forumu ima da polude
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.