Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Beca-25
-
Kontakt:
am333 je napisao/la:ma ne treba šlifa...glavni falsifikatori rade u cipsu hehe. Hajde ko prvi nađe link za ovu vijest nek odmah javi
U koliko je objavljivanje informacije , izludit cemo?
Nemoj te me slušati ali skeptik sam po pitanju ovoga, sve mi nešto govori da ce nam to odbiti , mislim bar do kraja kvalifikacija.
Daj Bože da se to ne desi, aliiiiiiiiiiiii............!
-
gazija87
-
Kontakt:
Ljudi ja sam nekako pravo skeptican u vezi Begovica,nece nam UEFA dozvoliti da igra za nas,hajde da nebudem u pravu ali.........
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!
-
Pauk
-
Kontakt:
I ja sam skeptik jer do sada nema nikakve zvanicne vijesti oko Begovica samo nesta sto su pisali po bh stampi.
Vidjecemo nadam se najboljem ali ocekujem najgore

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-
BIHfan
-
Kontakt:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:zaboravio si za Hasagica napisati da ga je Fener trazio...a Fener je sigurno jaci od Portsmautha...
a i Hasagic je klasa za Begovica, sto neznai da je Begovic los, ali nije jos toliko doar da bude ispred Kene...
njih dvojicu i niko nam vise ne treba...sto se golmana tice, i jos jednog zvati na okupljanje, mladog golmana, tipa SEhica...nemora sad biti Sehic, nego sad mi on na pamet pade...
a sto se Supica tice, jedan je od najradrazih igraca reprezentacije meni, al realno nije bas on kvaliteta za reoprezentaciju...
Begovica je trazio Chelsea koji je daleko bolji od Fenera,zato nepricaj gluposti.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
-
miralem444
-
Kontakt:
Postao/la miralem444 » 31 avg 2009, 10:30
BIHfan je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:zaboravio si za Hasagica napisati da ga je Fener trazio...a Fener je sigurno jaci od Portsmautha...
a i Hasagic je klasa za Begovica, sto neznai da je Begovic los, ali nije jos toliko doar da bude ispred Kene...
njih dvojicu i niko nam vise ne treba...sto se golmana tice, i jos jednog zvati na okupljanje, mladog golmana, tipa SEhica...nemora sad biti Sehic, nego sad mi on na pamet pade...
a sto se Supica tice, jedan je od najradrazih igraca reprezentacije meni, al realno nije bas on kvaliteta za reoprezentaciju...
Begovica je trazio Chelsea koji je daleko bolji od Fenera,zato nepricaj gluposti.

ma pustite to...dajte da begovic dobije dozvolu fife.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
am333
-
Kontakt:
Još ništa bar na sve i jednom mogućem portalu kao i fifinoj i savezovoj web stranici (mada se u ove zadnje malo uzdam jer informacija od njih na toj stranici zadnja završi)
Joj što onaj Hotel Hercegovina nema web kamere pa da malo virnemo je li navratio

"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
-
miralem444
-
Kontakt:
Postao/la miralem444 » 31 avg 2009, 10:52
am333 je napisao/la:Još ništa bar na sve i jednom mogućem portalu kao i fifinoj i savezovoj web stranici (mada se u ove zadnje malo uzdam jer informacija od njih na toj stranici zadnja završi)
Joj što onaj Hotel Hercegovina nema web kamere pa da malo virnemo je li navratio

hehe..pa reko je on da u ponedjeljak dolazi 100% na okupljanje..tako da je sigurno tu.
-
ZELJO DO GROBA
-
Kontakt:
Postao/la ZELJO DO GROBA » 31 avg 2009, 11:16
BIHfan je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:zaboravio si za Hasagica napisati da ga je Fener trazio...a Fener je sigurno jaci od Portsmautha...

Dzabe ti to kad je Keno bolji...a Begovic u Chelseu nebi sigurno bio jedinica tako da...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
-
am333
-
Kontakt:
Pa ne bi ni Keno bio jedinica u Chelsea-u.
Meni je Keno najdraži golman al' braniti protiv Man. City-a i braniti protiv Genclerbirligija nije isto kako god uzmeš.
Na kraju krajeva što ne bi imali potencijalno 5 prvih golmana ionako je Keno ozlijeđen
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
-
emir_
ZELJO DO GROBA je napisao/la:BIHfan je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:zaboravio si za Hasagica napisati da ga je Fener trazio...a Fener je sigurno jaci od Portsmautha...

Dzabe ti to kad je Keno bolji...a Begovic u Chelseu nebi sigurno bio jedinica tako da...
haha pazi ti njihovog prepucavanja!!!ko je kvalitetniji još ne znamo, ali mjeriti Istanbul BB sa portsmouthom hahahahaahaha uostalom keno ima 29 godina a asmir 22 i vec brani u premier ligi, da ne bude da sam se nalozio na asmira ipak je keno moj sugradjanin ali keno je bio najbolje sto imamo ali sada je tu asmir i lijepo je imati 2 dobra golmana, a asmir je trnutno u boljoj formi odnosno zdrav je dok je keno povrijedjen cijelu godinu, nije branio ni u belgiji a to je bilo krajem marta!!
4-IN-A-ROW
-
emir_
upravo sam prošo pored memine brijačnice i vele tamo da je asmir dobio dozvolu!!! samo nema ko da je donese iz Ciriha
4-IN-A-ROW
-
miralem444
-
Kontakt:
Postao/la miralem444 » 31 avg 2009, 11:45
emir_ je napisao/la:upravo sam prošo pored memine brijačnice i vele tamo da je asmir dobio dozvolu!!! samo nema ko da je donese iz Ciriha
ej
nemoj me zezat..ako je istina ja slavim...joj ako bude istina ovo .....pa kod mene je veselje veceras..
-
ZELJO DO GROBA
-
Kontakt:
Postao/la ZELJO DO GROBA » 31 avg 2009, 11:47
sjetzi se samo utakmice protiv Turske, kako je Keno branio...da je bio Buffon na glu primili bi vise golova...jos je tad bio povrijedjen...nekazem da ovaj nece biti bolji od Kene, al sad trenutno cini mi se da nije...a u svakom slucaju dok Keno ne udje u formu asmira na go....nek oba pudu potencijalna jedinica, a nek bolji brani....savrseno...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
-
badboy
-
Kontakt:
Informacija iz prve ruke. Begovic dolazi, slijece u Sarajevo, danas u pola dva. Papiri su zavrseni, nakon sto je dostavljena sva potrebna dokumentacija, to (odluka) je bila puka formalnost na kojoj su opet neki zeljeli prikupiti poene prikazujuci to kao veliku stvar i rezultat mukotrpnog rada i zalaganja. U svakom slucaju to sad i nije bitno, vazno je da je sve u redu.
Eto ko zeli da ga vidi pravac aerodrom Butmir, ima jos malo vise od sat i po

-
BIHfan
-
Kontakt:
badboy je napisao/la:Informacija iz prve ruke. Begovic dolazi, slijece u Sarajevo, danas u pola dva. Papiri su zavrseni, nakon sto je dostavljena sva potrebna dokumentacija, to (odluka) je bila puka formalnost na kojoj su opet neki zeljeli prikupiti poene prikazujuci to kao veliku stvar i rezultat mukotrpnog rada i zalaganja. U svakom slucaju to sad i nije bitno, vazno je da je sve u redu.

Hvala Allahu!

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
-
emir_
badboy je napisao/la:Informacija iz prve ruke. Begovic dolazi, slijece u Sarajevo, danas u pola dva. Papiri su zavrseni, nakon sto je dostavljena sva potrebna dokumentacija, to (odluka) je bila puka formalnost na kojoj su opet neki zeljeli prikupiti poene prikazujuci to kao veliku stvar i rezultat mukotrpnog rada i zalaganja. U svakom slucaju to sad i nije bitno, vazno je da je sve u redu.

Svaka čast lave, ajd nam još izvor reci!!!!
4-IN-A-ROW
-
emir_
ejss EV GLEDAM RED LETOVA NA AERODROMU U POLA DVA NEMA SLIJETANJA, IZGLEDA JDA NAS JEBŠ:
12:45 PRAGUE
13:55 ISTANBUL
14:40 VIENNA
14:45 SKOPJE
4-IN-A-ROW
-
Edo_Majka
-
Kontakt:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:BIHfan je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:zaboravio si za Hasagica napisati da ga je Fener trazio...a Fener je sigurno jaci od Portsmautha...

Ajd ne kenjaj, ako si ga gledao juce onda si sam mogao zakljuciti da je covjek pravo siguran i da ima bolje reflekse od Kene, Keno mi je stvarno drag i zasluzio je vise u karijeri ali Begovic je vec sad uspio vise od njega, igra u engleskoj a Keno u nekom losem Turskom klubu, da je toliko dobar otiso bi u Fener ili neki bolji Turski klub, mozda on i ima kvalitet za to ali nije mogao vise napraviti u svojoj karijeri zbog raznih povreda, ja se iskreno nadam da ce Asmir sto prije dobiti dozvolu i da moze nastupati za nas, a u to nesumnjam ni sekunde.
Tracy McGrady!!!
-
miralem444
-
Kontakt:
Postao/la miralem444 » 31 avg 2009, 11:59

jes..to havala ti allahu dragi pa bio sam od jutros molion puta na ovom forumu...asmire dobro dosao u svoju bih..evo nase jedinice na golu do nema kene..ma i kad bude keno..
-
Cartman
-
Kontakt:
miralem444 je napisao/la:badboy je napisao/la:Informacija iz prve ruke. Begovic dolazi, slijece u Sarajevo, danas u pola dva. Papiri su zavrseni, nakon sto je dostavljena sva potrebna dokumentacija, to (odluka) je bila puka formalnost na kojoj su opet neki zeljeli prikupiti poene prikazujuci to kao veliku stvar i rezultat mukotrpnog rada i zalaganja. U svakom slucaju to sad i nije bitno, vazno je da je sve u redu.

jes..to havala ti allahu dragi pa bio sam od jutros molion puta na ovom forumu...asmire dobro dosao u svoju bih..evo nase jedinice na golu do nema kene..ma i kad bude keno..
Keno je 100% broj 1 repke. Sad dodje neki iz Premiershipa i svi zaborave kvalitete Hasagica? Hasagic je puno bolji golman i Begovic nema sta trazit u prvih 11 kad se on vrati.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: HariTz i 29 gostiju.