Sheyi je napisao/la:BiceAjdBosnaVodi je napisao/la:hocel biti ikad kanal koji prenosi bosansku premier ligu?Moja tv test kanal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stari ali si me nasmijao![]()
![]()
![]()
![]()

pitam ozbiljno, imal sta kao Sport Arena u Bosni?
Sheyi je napisao/la:BiceAjdBosnaVodi je napisao/la:hocel biti ikad kanal koji prenosi bosansku premier ligu?Moja tv test kanal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stari ali si me nasmijao![]()
![]()
![]()
![]()
Opet horor gledamo.Bosna-Savehof (rukomet LP) 19:00 AS 1
Ti ga, izgleda, nisi preživio..tanzla je napisao/la:Opet horor gledamo.Bosna-Savehof (rukomet LP) 19:00 AS 1
Sport Klub kao i obicno.gospodin Seljakovic je napisao/la:Ocel itko s ovih prostora prenosit NBA all-star??
Odlicno, hvalaDevil je napisao/la:Sport Klub kao i obicno.gospodin Seljakovic je napisao/la:Ocel itko s ovih prostora prenosit NBA all-star??
evo za sport klub, a drugi nemaju pravo na prenos finala ca(u)rling cu-aStevieG je napisao/la:Carling Cup, finalni duel između Liverpoola i Cardiff Citya. Naime, zanima me da li neko slučajno zna koja će TV kuća prenosit' ovaj duel? Stream mi je dosadio, volio bih finale pogledat' fino uz TV.
Mjesečno plaćanje je isplativije nego ikakva kablovska ,plaćaš nekom 10-15 maraka on ti pruži liniju i gledaš ako imaš dobar motor(pa okreneš antenu ,a možeš i sa onim najobičnijim,pofatati ove satelite) sve osim paketa Total,znači Sky Njemačka,Engleska,Italija,AlJazire ,Digi svi su slobodni ,nema kodiranih kanala .Mont0 je napisao/la:
Zanima me da li je isplativo, tj. ima li smisla nabavljati ovaj dream box ili kako se to vec zove, u moru ovih kablovskih televizija sada? Svaka kablovska koja dolazi do mog dijela sela u ponudi nema nijedan kanal za pracenje Serie A, a to mi je nekako prioritet. Znaci, konkretnije pitanje, da li je to sada "demode", taj dream box, da li postoji mogucnost da cu kao na digitalnoj, onoj starinskoj imati po milion kodiranih kanala i to sve? Kolika je brzina Interneta potrebna, i eto, ako nesto nisam pitao a vazno je, da mi neko ko se razumije u par crtica, moze tu, moze prajvet, kako god.
Hvala dje culi i ne culi.
Trenutno se sve može gledati,osim paketa Total TVMont0 je napisao/la:Ma ne bi bilo skupo, ako bih mogao da gledam sta hocu i kad to hocu, u tome je kvaka. Pitam upravo iz toga razloga, jer i ako se odlucim na kupovinu, pojma nemam sta da kupim, tj. koji model toga. Imam nov, neraspakovan motor i to je plus, hell jeah!
Hvala majstore, nadam se da ce jos neko podijeliti svoje misljenje, mada si me evo uvjerio da to uzmem, nije nam puno trebalo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.