AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Claus
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Claus » 24 feb 2012, 08:40

Ćao, @Ulični. :mrgreen:

Btw. Nije ono real profile od Zlaje, fake je, @retro je postavio "markirani" par stranica unazad. :mrgreen:

Što se tiče derbija protiv Juventusa, šteta što Ibra neće biti u stanju da pomogne timu (prokleta suspenzija). :( Vraća se određeni broj igrača, ali bez vjerovatno prvih violina, KPB-a i Ibrahimovića, Milan je već sada izvjesno oslabljen. Ne znam kakva je u Juveu situacija, kubure l' oni s izostancima (Juventini!? znam da vas ima )... Uglavnom, samo se nadam da se lista povreda uoči utakmice neće proširivati, vjerujte da mi je preko glave (i vama, siguran sam). :D Ali eto, ako neko pronalazi nešto dobro - to je sigurno povratak dvojca u narednim mečevima (nadam se već protiv Palerma).

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 24 feb 2012, 08:52

Claus je napisao/la:Ćao, @Ulični. :mrgreen:

Btw. Nije ono real profile od Zlaje, fake je, @retro je postavio "markirani" par stranica unazad. :mrgreen:

Što se tiče derbija protiv Juventusa, šteta što Ibra neće biti u stanju da pomogne timu (prokleta suspenzija). :( Vraća se određeni broj igrača, ali bez vjerovatno prvih violina, KPB-a i Ibrahimovića, Milan je već sada izvjesno oslabljen. Ne znam kakva je u Juveu situacija, kubure l' oni s izostancima (Juventini!? znam da vas ima )... Uglavnom, samo se nadam da se lista povreda uoči utakmice neće proširivati, vjerujte da mi je preko glave (i vama, siguran sam). :D Ali eto, ako neko pronalazi nešto dobro - to je sigurno povratak dvojca u narednim mečevima (nadam se već protiv Palerma).
Dolazim u miru :mrgreen:
Sad za sad nema povrijeđenih. Nešto se Giacherinni žalio ali mislim da će biti u dispoziciji.
Moguća formacija : Buffon, Licht, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Pepe, Pirlo, Vidal, Marchisio, Matri, Vučinić. Klupa Storari, Del Piero, Borriello, Quagliarela, Caceres, Estigarribbia, Giach, Padoin... neće naravno svi biti prijavljeni.
Lično bih volio da igraju i Ibra i Boateng... da show bude veći, utakmica žešća i bitka bolja.
U glavama igrača Juvea može da bude nesvjesnog opuštanja (nadam se da će im to Conte regulisati) zbog neigranja spomenutog dvojca a to može da bude mač sa dvije oštrice, jer su Robinho, Pato, El Scharawy i Emanuelson itekako sposobni probiti svaku odbranu.
Et... ovo ukratko.. pozz
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 feb 2012, 09:04

Hvala na informacijama, @ramiral. Što se mene tiče, nema potrebe za to "dolazim u miru", jer svaki normalan simpatizer drugog kluba (nebitno kojeg) je dobrodošao. ;) Vjerujem da će se i ostali složiti.

On topic: Vidim da Juve nema problema sa izostancima, tako da će praktično biti u punom pogonu. Ne znam za kakvu će se formaciju i taktiku odlučiti Conte, ali vjerujem da će ponoviti već dobro oprobani recept kontra Rossonera. Mislim da je i Allegri konačno shvatio kako se treba postaviti na igru Juventusa i, uz malo sreće, probiti i zadnji bedem njihove odbrane (a Shaarawy, Robinho, Urby, Lopez i ekipa su itekako sposobni za takvo nešto). Isto tako se treba čuvati i kontranapada Juventusa, vraćati brzo nazad (što bi mogao biti potencijalni problem s obzirom na godine pojedinih igrača :mrgreen: ) i zaštiti sopstevni gol zajedno s Abbiatijem.

Eto, još jednom kažem, utakmicu ću pratiti i nadati se najboljem, što bi svakako bila 3 boda (da, znam, Juventus nema poraza, Milan se uvijek muči protiv Stare dame itd., ali niko mi/nam ne može zabraniti da malo sanjarimo ;) ). Također, ne treba govoriti koliko je ovaj susret bitan za daljnji razvoj situacije po pitanju Scudetta.

EDIX
Kontakt:

Post Postao/la EDIX » 24 feb 2012, 09:43

pozdrav rosoneri ,malo da iznesem svoje misljenje o sutrasnjem derbiju steta je velika sto milan nije u punom sastavu bila bi bolja utakmica ali sta je tu je ali i ovi igraci sto su spremni mogu odigrati dobru utakmicu ,mogu vam reci daa sam pozelijo gledati milan u punom satavu sa abijatijem,abateom,silvom,meksesom,mesbahom,aqvilanijem,flaminijem,nocerinom,boatengom,ibrahimovicem ili patom(nebitno koji je napadac pokraj ibre) valjda ce biti treca sreca pa da pobijedimo juve,imao sam veliku brigu kako cemo proci ovaj februar ali igraci su me ugodno iznenadili sa ove tri poslednje pobjede sa odlicnom gol razlikom 9:2 pokazali su duh sampijona kad su svi mislili da ce pasti oni su se podigli svaka cast ali to je milan i kroz historiju su se vracali kad to niko nije ocekivao,pobjedom protiv juveta dobili bi ogromnu psihicku prednost ali nebi stekli veliku bodovnu prednost imaju oni utakmicu manje uz 3 boda iz te zaostale utakmice dosli bi na -1 naravno u slucaju nase pobjede u derbiju i opet bi to bila velika borba do samog kraja i na kraju puno srece zelim milanu i njegovim vjernim navijacima da pobijedimo...FORZA MILAN :) :)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 24 feb 2012, 09:51

Claus je napisao/la:Hvala na informacijama, @ramiral. Što se mene tiče, nema potrebe za to "dolazim u miru", jer svaki normalan simpatizer drugog kluba (nebitno kojeg) je dobrodošao. ;) Vjerujem da će se i ostali složiti.

On topic: Vidim da Juve nema problema sa izostancima, tako da će praktično biti u punom pogonu. Ne znam za kakvu će se formaciju i taktiku odlučiti Conte, ali vjerujem da će ponoviti već dobro oprobani recept kontra Rossonera. Mislim da je i Allegri konačno shvatio kako se treba postaviti na igru Juventusa i, uz malo sreće, probiti i zadnji bedem njihove odbrane (a Shaarawy, Robinho, Urby, Lopez i ekipa su itekako sposobni za takvo nešto). Isto tako se treba čuvati i kontranapada Juventusa, vraćati brzo nazad (što bi mogao biti potencijalni problem s obzirom na godine pojedinih igrača :mrgreen: ) i zaštiti sopstevni gol zajedno s Abbiatijem.

Eto, još jednom kažem, utakmicu ću pratiti i nadati se najboljem, što bi svakako bila 3 boda (da, znam, Juventus nema poraza, Milan se uvijek muči protiv Stare dame itd., ali niko mi/nam ne može zabraniti da malo sanjarimo ;) ). Također, ne treba govoriti koliko je ovaj susret bitan za daljnji razvoj situacije po pitanju Scudetta.
@Claus ja volim malo da se zafrkavam zato je i ona prva rečenica bila :mrgreen:
Dodao bih da pobjeda Milana nije sanjarenje, to je itekako moguće i realno koliko je realno da će se smijeniti noć i dan.
Navalni red Milana je jak i bez Ibre. Maxi Lopez iskusan, Robinho i Sharawy brzanci, Šaraf je realno više zadao problem Juventusovoj odbrani u onoj tekmi kupa nego Ibra. Domaći teren, želja i volja da se pobijedi direktni rival i tako mu nanese poraz + dobra atmosfera zbog apsolviranih utakmica Lige prvaka i domaćeg prvenstva su itekako faktori koji bi mogli da utiču na psihu rossonera.
S druge strane imamo ekipu koja još nije izgubila, koja se solidno nosi sa pritiskom. Nisu najkvalitetniji tehnički (ruku na srce) ali imaju voljni momenat i našpanovanost trenera koji zna šta znači nositi Juventusovu majicu na najvišem nivou i pobjeđivati za istu. Zna kako je i gubiti i podnositi kritike zbog toga.
Nadam se također pobjedi (realno je i to), mada ni neriješen rezultat ne bi bio loš za Juve. Uz utakmicu manje, koju će morati da dobiju, imali bi realne šanse domoći se opet prvog mjesta u borbi do kraja.
I jedni i drugi imaju teških zadataka do kraja i neko će se negdje ''okliznuti'' 100%
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

UlicniMuzicar
Kontakt:

Post Postao/la UlicniMuzicar » 24 feb 2012, 10:48

Lazio razmišlja o Mauro Tassottiju, kao svom treneru za sledeću sezonu. Tassotti, koji je već 30-ak godina u Milanu, ponikao je u mlađim selekcijama Lazia.

IFFHS: Premier League je najbolji šampionat na svetu, Serie A treća (1. Engleska, 2. Španija, 3. Italija, 4. Brazil, 5. Nemačka, 6. Francuska. 7. Argentina, 8. Holandija, 9. Portugalija, 10. Meksiko).

Ambrosini bez poraza protiv Juventusa na San Siru:
21. oktobar 2000. Milan-Juventus 2-2;
22. mart 2003. Milan-Juventus 2-1;
1. novembar 2003. Milan-Juventus 1-1;
1. decembar 2007. Milan-Juventus 0-0;
10. maj 2009. Milan-Juventus 1-1.

Cassano više nije najbolji asistent u Serie A, u ovoj sezoni. Sada prvu poziciju deli sa Miccolijem iz Palerma.
7 asistencija: Cassano (Milan) i Miccoli (Palermo);
6 asistencija: Klose (Lazio);
5 asistencija: Pirlo (Juventus), Cisse (Lazio) i Armero (Udinese);
4 asistencije: Vargas (Fiorentina), Palacio, Gilardino (Genoa), Aquilani (Milan), Lavezzi, Maggio, Hamsik (Napoli), Ilicic (Palermo), Giovinco (Parma) i Pjanic (Roma).

Poslednjih 5 "sudara" Milana i Juventusa na San Siru, u februaru mesecu: 3 remija i po jedna pobeda za oba tima.

Del Piero je na San Siru, protiv Milana, igrao do sada 12 puta. Ako nastupi i u subotu, izjednačiće rekord Giampiero Bonipertija (Juventino sa najviše odigranih mečeva na gostovanjima kod Milana).

Milan i Juventus, 19 Italijana u timovima u prethodnom kolu. U Cesena-Milan: Abbiati, Abate, Bonera, Nocerino, Ambrosini, Inzaghi i El Shaarawy. U Juventus-Catania: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Padoin, Pepe, Giaccherini, Pirlo, Marchisio, De Ceglie, Borriello i Quagliarella.

Shevchenko: "Milan uvek igra dobro protiv Juventusa. Pato će biti odlučujući igrač".

Fudbaleri koji su igrali za Milan i Juventus u prethodnom kolu: za koliko su kupljeni i kolika im je godišnja plata: http://milanisti.freeforums.org/post6798.html#p6798" onclick="window.open(this.href);return false;

Serie A, 24. kolo, ZANIMLJIVOSTI: http://milanisti.freeforums.org/post6796.html#p6796" onclick="window.open(this.href);return false;

Rasejani trener: http://milanisti.freeforums.org/viewtop ... =95&t=1183" onclick="window.open(this.href);return false;

Akvarijum: http://milanisti.freeforums.org/viewtop ... =95&t=1180" onclick="window.open(this.href);return false;

Gianni Rivera, ex Capitano Rossonero: "Milan nije Ibra-zavisnik i u subotu može da pobedi i bez njega".

Patrick Kluivert: "Voleo bih jednog dana da treniram Milan".

Cesena-Milan, viđena sa tribine na kojoj su bili Milanovi navijači, VIDEO: http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=74056" onclick="window.open(this.href);return false; . Autor snimka je, posle slavlja nakon gola Muntarija, uspeo da snimi Emanuelsonov gol. Čuje se i skandiranje "Chi non salta nerazzurro e'" (Ko ne skače, taj je nerazzurro) i pesma "Ale', ale', Milan ale'... forza, lotta, vincerai, non ti lascieremo mai" (... napred, bori se, pobedićeš, bićemo uvek uz tebe).

Najbolji napad vs najbolja odbrana! Milan je u šampionatu do sada postigao 48 golova, u proseku 1 na svakih 45 minuta. Juventus je primio 14 golova, 1 na svakih 147 minuta.

Milan na gostovanjima (u Serie A): 26 bodova u 13 utakmica, 8 pobeda (2 remija i 3 poraza), 24 postignuta pogotka, 5 pobeda u poslednjih 6 mečeva.

Nemački "Bild", napravio je listu od 15 "Loših momaka" u fudbalskom svetu: 1. Pepe, 2. Materazzi, 3. Ibrahimović, 4. Luis Suarez, 5. Mourinho, 6. Balotelli... (9. Gattuso, 10. Van Bommel, 11. Boateng)

Muntari: "Mi smo prvi na tabeli i nikoga se ne bojimo".

Ancelotti, o Pirlu: "On je od onih retkih kojima ne moraš ništa da objašnjavaš, sve sam ukapira. On je najači centralni vezni igrač na svetu. Ni Barcelona nema boljeg, kod njih Busquets igra na njegovoj poziciji. Pirlo će ovako da 'gura' do 40-te..."

Rezultati nekoliko anketa iz "Gazzette": http://milanisti.freeforums.org/viewtop ... =95&t=1193" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedna zanimljiva FOFOGRAFIJA: http://milanisti.freeforums.org/post6806.html#p6806" onclick="window.open(this.href);return false;
El Shaarawy, KARIKATURE: http://milanisti.freeforums.org/post6824.html#p6824" onclick="window.open(this.href);return false;
Kviz: Ko je na ovoj FOTOGRAFIJI? ( http://milanisti.freeforums.org/post6812.html#p6812" onclick="window.open(this.href);return false; )
www.ulicni-muzicar.****

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 24 feb 2012, 13:12

@Ulicni welcome back

slika
slika
slika

Ja i dalje vjerujem da će igrati Boateng protiv Juventusa i da je ovo kao neka 'patka'.
Prosle sezone smo također igrali i s Interom utakmicu za prestiž, ni tada nije igrao Ibrahimović, ali su igrali Pato-Robinho-Boa pa smo ih razbili 3:0

Sada vjerujem da će bit ova formacija

_____________Abbiati
___Abate___Nesta__T.Silva___Mesbah
____________Bommel
__Urby/Muntari____Nocerino
__________Prince/Urby
_________Pato______Robinho
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 feb 2012, 16:10

Probabili formazioni prema http://sport.sky.it :mrgreen:

slika

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 24 feb 2012, 16:20

hvala za ovo Ferdy
vjerujem da će Muntari biti dostojna zamjena Boatengu 8-) :lol:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 feb 2012, 18:40

Kao da me je Allegri čuo i poslušao po pitanju zamjene Ambrosini - Muntari. :mrgreen: Eto, šta reći, formacijom (barem ovom (ne)službenom) sam zadovoljan, jer bolje i ne može s obzirom na okolnosti. ;) Jbg, barem se za nadat' da će se Boateng oporaviti do sutrašnje utakmice, ako ništa za izvjesni period vremena na terenu, čisto da pomogne ekipi ako bude stani-pani. :mrgreen:

I da, u slučaju pobjede Milana (neka se Juventini ne ljute), mislim da bi prednost u predstojećem toku prvenstva bila na strani Rossonera. Ne samo zbog bodovne razlike, nego bi i Juventus doživio prvi poraz u sezoni, zaostajali bi i izvjesno bi igračima opao moral. Ok, Stara dama je jača nego ikad (govoreći o minulih 5-6 sezona), no niti jedan tim, ma koliko isti bio jak, ne bi mogao ostati imun na takav ishod događaja. Opet kažem, ovo su čista prejudiciranja i moje mišljenje, neka se niko ne ljuti i ne shvata previše lično ili ozbiljno. ;)

UlicniMuzicar
Kontakt:

Post Postao/la UlicniMuzicar » 24 feb 2012, 19:26

Advokat Cesare Di Cintio, za "Radio Sportiva": "Slažem se sa tezom koju je izneo Milanov advokat Cantamessa, ali ova odluka da se Ibrahimoviću ne ublaži kazna ima svoj edukativni značaj".

Michelangelo Rampulla, trener Juventusovih golmana: "Imalo je značaja i to što su se ovakve stvari već događale Ibrahimoviću. Međutim, i Aronica je zaslužio kaznu".

Daniele Tombolini, bivši sudija: "Ibra nije zaslužio 3 meča suspenzije".

Ulični Muzičar: "Ključna stvar je ta što je sudija u zapisniku upotrebiuo izraz ŠAMARANJE, jer to automatski implicira nasilno ponašanje na terenu, za koje je pravilnikom predviđena kazna od najmanje 3 utakmice suspenzije".

Massimo Ambrosini: "Slažem se sa onima koji smatraju da Milan-Juventus nije odlučujući meč, jer ima još mnogo utakmica do kraja. Međutim, sigurno je da bi, osim što bi osvojio važna tri boda, pobednik stekao i značajnu psihološku prednost".

Ibrahimović je, od kada je došao u Milan, propustio 16 mečeva svog tima. U tim utakmicama, Milan je ostvario 10 pobeda (među njima je i 3:0 u odlučujućem derbiju protiv Intera), uz 4 remija (među njima i onaj na Camp Nou sa Barcelonom) i 2 poraza (prošle godine u Palermu i ove u Napulju).

Beppe Marotta, "Juventusov Galliani": "Bilo bi lepo da pobedimo, uz 2 Pirlova odlučujuća gola".

Antonio Conte: "Nema opuštanja, Milan je jak i bez Ibrahimovića".

Marco Van Basten: "Odsustvo Ibrahimovića nije nevažno. U svakom slučaju Forza Milan!"

Boateng i Maxi Lopez, koji nisu spremni za sutrašnju utakmicu, pod znakom pitanja su i za gostovanje u Palermu (subota, 3. mart, 18:00)

Paolo Tagliavento će suditi Milan-Juventus. Asistiraće mu Di Liberatore i Romagnoli, a četvrti sudija biće Nicola Rizzoli.

Paolo Tagliavento je rođen u mestu Terni, 19. septembra 1972. godine. Od debija u Serie A, 16. maja 2004. (Chievo-Bologna 2:1), pa do danas, sudio je na 116 utakmica u prvoj italijanskoj ligi. 13 puta je sudio Milanu, poslednji put u Napulju ove sezone. Milanov bilans u tim utakmicama: 6-5-2 (golovi: 18-9). Juventusov bilans sa njim: 6-3-6.

Kao i ostale sudije u ovom 25. kolu Serie A, Paolo Tagliavento (tagliavento znači "seče vetar") će sutra uveče na San Siru koristiti srebrnih 500 lira, a ne euro. Foto: http://milanisti.freeforums.org/viewtop ... =85&t=1206" onclick="window.open(this.href);return false;

Poslednji mečevi Milana i Juventusa
MILAN: Milan-Cagliari 3-0, Lazio-Milan 0-2, Milan-Napoli 0-0, Udinese-Milan 1-2, Cesena-Milan 1-3.
JUVENTUS: Atalanta-Juventus 0-2, Juventus-Udinese 2-1, Juventus-Siena 0-0, Parma-Juventus 0-0, Juventus-Catania 3-1.

5 fudbalera sa najvećom minutažom
MILAN: Thiago Silva (2035 minuta), Nocerino (1964), Abate (1893), Ibrahimović (1727), Abbiati (1667).
JUVENTUS: Andrea Barzagli (2196 minuta), Lichtsteiner (2103), Pirlo (2082), Chiellini (2064), Buffon (2003).

Najviše asistencija (nisu sve dovele do gola): Pirlo 61, Ibrahimović 53, Pepe 34, Robinho 31, Vidal 30, Cassano 27, Marchisio 25.

Asistencije, uz postignut gol: Pirlo 7, Aquilani 6, Cassano 6, Robinho 4, Ibrahimovic 4, Matri 4, Boateng 3.

Šutevi na gol: Ibrahimović 73, Matri 56, Vucinic 56, Marchisio 41, Pepe 40, Pirlo 37, Vidal 37.

Golovi: Ibrahimović 15, Matri 9, Nocerino 7, Marchisio 6, Pepe 5, Boateng 4, Robinho 4.

Milan je bolji što se tiče poseda lopte (30:58 minuta, po meču) i teritorijalne nadmoćnosti (14,2 minuta na protivničkoj polovini terena, po utakmici).

Juventus je bolji u šutevima u okvir gola (7,3 po meču).

Giorgio Chiellini: "Hvala ti, Galliani, što si nam dao Pirla".

Filippo Galli, bivši golman Milana: "Nesta je mnogo pomogao Thiago Silvi u njegovom napredovanju. Sada je Brazilac među najjačim, ako ne i najjači odbrambeni fudbaler na svetu".

Sulley Muntari: "Ne bih da se poredim sa Pirlom i Seedorfom, jer oni su preveliki fudbaleri za mene. Clarence mi je davao savete i kada sam bio na onoj drugoj strani (u Interu) i njegove reči su mi uvek bile od pomoći. Nije mi bilo lako tamo, ali sada sam srećan ovde u Milanu".

Claudio Lippi: "Jedne sezone sam bio blizu odlaska u Milan. Kontaktirao me je Galliani. Razmišljao sam o ponudi, bio sam počastvovan njome. Ali na kraju, zbog nekoliko razloga, od svega nije bilo ništa".

Milan i Juventus zajedno "proizvode" 425 miliona evra. Real Madrid 480.

"Rupe" u budžetima: Milan 77 miliona, Juventus 95.

Robinho, o Patovim baletskim sposobnostima: "Kao fudbaler je sjajan, ali slabo igra (tj. pleše)".

Milanisti ili Milanezi? Evo OBJAŠNJENJA: http://milanisti.freeforums.org/post6880.html#p6880" onclick="window.open(this.href);return false;

Ekipe koje su u 1/8 Champions-a, prosek godina, FOTO: http://milanisti.freeforums.org/viewtop ... =75&t=1205" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovor na kviz-pitanje iz jučerašnjeg posta, FOTOGRAFIJA: http://milanisti.freeforums.org/post6909.html#p6909" onclick="window.open(this.href);return false;
www.ulicni-muzicar.****

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 feb 2012, 20:26

Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Bonera, Ely(53), Mesbah, Mexes, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Emanuelson, Muntari, Nocerino, Van Bommel, El Shaarawy, Inzaghi, Pato, Robinho.

eto 21 pozvan za sutra...definitivno bez KPB

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 24 feb 2012, 21:07

I Boatneg kao da je od secera, momak je uvijek ozljedjen ne kuzim nikako..... sta rade uopce na treningu :S

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 24 feb 2012, 22:17

a yebote 8-) 8-) :( :(

U vožnji sa Patom...

Milanello- San, čak ni oni sami nisu verovali da će im se desiti nešto što mogu da sanjaju. Danas, tri mlada navijača Milana su se zaputili ka Milanellu...

Vito iz Barija, kao i Francesco i Jean Pierre di Somma Lombardo, hodali su peške sredinom popodneva, i bili su na oko 1500 metara od sportskog centra "Rossonera".

Odjednom, jedan prelep auto se našao ispred njih, i vozač ih je upitao:"Ćao momci, idete u Milanello? Želite li u vožnju?", bili su šokirani, to je bio njihov idol, Alexandre Pato!

"Naravno, hvala!",odgovorili su tri mlada "Tifosa", koja još uvek nisu mogli da shvate šta se dešava.

Za manje od deset minuta, mladi "Rossoneri" su se našli u okviru sportskog centra Milana. Na poklon su dobili dresove aktuelnog šampiona Italije, te su dakođe imali i autograme od Pata i Cassana.

Njihova priča:"To je veliko uzbuđenje, biti sa Patom u autu, velika je čast za nas. Zamolili smo ga da postigne gol sutra, protiv Juventusa, i sigurni smo da će to i uraditi", rekao je uzbuđeni trio.

Ovi dečaci nisu dobili samo dresove i autograme, takođe, oni su dobili karte za sutrašnji derbi između Milana i Juventusa.

Milan Channel je napravio intervju sa trojicom mladih "Milanista", koji će biti emitovan u 19:00 časova.

Pato je pokazao da je veliki čovek, a sada je pravo vreme da pokaže kakav je igrač, sutra veče želimo "Papera" u pravom izdanju, onog koji je pokorio Inter...

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 24 feb 2012, 22:42

dolazim u miru.. ;)
samo da vam prenesem arenasport4 prenosi sutra derbi...ima emisija u 20:15 o derbiju a poslije je tekma... :)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 25 feb 2012, 12:19

Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Mesbah; Nocerino, Van Bommel, Muntari; Emanuelson; Pato, Robinho

E ANDIAMO RAGAZZI !

Patogol

slika

Munib
Kontakt:

Post Postao/la Munib » 25 feb 2012, 14:18

Pa ako Milan danas pobj. bez Ibrahimovica, Boatenga, Sedorfa onda fakat neznam cemu da se nadaju Juventini :mrgreen:

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 25 feb 2012, 14:32

Munib je napisao/la:Pa ako Milan danas pobj. bez Ibrahimovica, Boatenga, Sedorfa onda fakat neznam cemu da se nadaju Juventini :mrgreen:
Stvarno,ja predlažem da se svi samoubijemo. :?
Pobijedili smo vas i kada su svi igrali,to je jedna utakmica i sve je moguće.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 25 feb 2012, 15:01

Ovaj nije nas :D

A jbt evo Mesbah nece igrati groznica nekakva ,pa nek popije Lekadol :mrgreen:

Znaci ide Antonin stvrno ne znam ko ce se naigrat pored njega,ovo ce sad zadat velike muke Conteu :mrgreen:
-RIVALDO-

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 25 feb 2012, 15:11

senad_flamin je napisao/la:Ovaj nije nas :D
Pardon onda,suština je da su mi ove priče glupe.
Samo se nadam da neće biti nikakvih čestitanja titula na obje strane neovisno od rezultata jer ne vidim da će se nešto večeras riješiti u borbi za istu.
Što se tiče Mesbah/Antonini, ja bih lično volio da Mesbah igra jer mi djeluje nesigurno,Antonia vi baš i ne gotivite,a zna on odigrati dobro ako je u momentu,a i dao nam je gol mislim prošle godine. :mrgreen:
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.