Btw. Nije ono real profile od Zlaje, fake je, @retro je postavio "markirani" par stranica unazad.

Što se tiče derbija protiv Juventusa, šteta što Ibra neće biti u stanju da pomogne timu (prokleta suspenzija).

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Dolazim u miruClaus je napisao/la:Ćao, @Ulični.![]()
Btw. Nije ono real profile od Zlaje, fake je, @retro je postavio "markirani" par stranica unazad.![]()
Što se tiče derbija protiv Juventusa, šteta što Ibra neće biti u stanju da pomogne timu (prokleta suspenzija).Vraća se određeni broj igrača, ali bez vjerovatno prvih violina, KPB-a i Ibrahimovića, Milan je već sada izvjesno oslabljen. Ne znam kakva je u Juveu situacija, kubure l' oni s izostancima (Juventini!? znam da vas ima )... Uglavnom, samo se nadam da se lista povreda uoči utakmice neće proširivati, vjerujte da mi je preko glave (i vama, siguran sam).
Ali eto, ako neko pronalazi nešto dobro - to je sigurno povratak dvojca u narednim mečevima (nadam se već protiv Palerma).
@Claus ja volim malo da se zafrkavam zato je i ona prva rečenica bilaClaus je napisao/la:Hvala na informacijama, @ramiral. Što se mene tiče, nema potrebe za to "dolazim u miru", jer svaki normalan simpatizer drugog kluba (nebitno kojeg) je dobrodošao.Vjerujem da će se i ostali složiti.
On topic: Vidim da Juve nema problema sa izostancima, tako da će praktično biti u punom pogonu. Ne znam za kakvu će se formaciju i taktiku odlučiti Conte, ali vjerujem da će ponoviti već dobro oprobani recept kontra Rossonera. Mislim da je i Allegri konačno shvatio kako se treba postaviti na igru Juventusa i, uz malo sreće, probiti i zadnji bedem njihove odbrane (a Shaarawy, Robinho, Urby, Lopez i ekipa su itekako sposobni za takvo nešto). Isto tako se treba čuvati i kontranapada Juventusa, vraćati brzo nazad (što bi mogao biti potencijalni problem s obzirom na godine pojedinih igrača) i zaštiti sopstevni gol zajedno s Abbiatijem.
Eto, još jednom kažem, utakmicu ću pratiti i nadati se najboljem, što bi svakako bila 3 boda (da, znam, Juventus nema poraza, Milan se uvijek muči protiv Stare dame itd., ali niko mi/nam ne može zabraniti da malo sanjarimo). Također, ne treba govoriti koliko je ovaj susret bitan za daljnji razvoj situacije po pitanju Scudetta.
Stvarno,ja predlažem da se svi samoubijemo.Munib je napisao/la:Pa ako Milan danas pobj. bez Ibrahimovica, Boatenga, Sedorfa onda fakat neznam cemu da se nadaju Juventini
Pardon onda,suština je da su mi ove priče glupe.senad_flamin je napisao/la:Ovaj nije nas![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.