SSC Napoli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: SSC Napoli

Post Postao/la Puma » 24 feb 2012, 16:40

Da bi bio najveci svih vremena, moras imati "ono nesto" sto Messi ocito nema, ne kazem da nece postati jer je jos mlad, al smijesne su mi usporedbe sa Maradonom

To je meni ko da mi kazes da je James bolji od Jordana :lol:

A Busquets je opticka varka :mrgreen:

p.s dalo bi se oko toga rapravljati, al ovo je sve off-topic, sto se mene tice, ja se necu vise doticati teme Messi vs Dios
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 24 feb 2012, 19:16

Puma je napisao/la:Da bi bio najveci svih vremena, moras imati "ono nesto" sto Messi ocito nema, ne kazem da nece postati jer je jos mlad, al smijesne su mi usporedbe sa Maradonom

To je meni ko da mi kazes da je James bolji od Jordana :lol:

A Busquets je opticka varka :mrgreen:

p.s dalo bi se oko toga rapravljati, al ovo je sve off-topic, sto se mene tice, ja se necu vise doticati teme Messi vs Dios
Jedan od problema ovog foruma je sto ima previse nepotrebnih tema, tako da i kad se razvije neka diskusija u vecini slucajeva je off-topic. Na svakoj "klupskoj temi" pisu jedni te isti korisnici, o istim stvarima. Za takve stvari vec postoje forumi koji su namjenjeni iskljucivo fanovima kluba, tako da to bas i nema smisla, zar ne?
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 feb 2012, 19:29

Juventino je napisao/la:Jedan od problema ovog foruma je sto ima previse nepotrebnih tema, tako da i kad se razvije neka diskusija u vecini slucajeva je off-topic. Na svakoj "klupskoj temi" pisu jedni te isti korisnici, o istim stvarima. Za takve stvari vec postoje forumi koji su namjenjeni iskljucivo fanovima kluba, tako da to bas i nema smisla, zar ne?
Slazem se.
Valja ugasiti neke teme. Na primer, nek se ugasi tema o Juventusu. Uostalom, trollovi, spammeri i banconeri prosipaju svoje mudrolije sirom bogovetnog foruma u negranicenim kolicinama, tako da se supstanca ne bi izgubila. :roll:

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 24 feb 2012, 19:50

MaGiCa je napisao/la:
Juventino je napisao/la:Jedan od problema ovog foruma je sto ima previse nepotrebnih tema, tako da i kad se razvije neka diskusija u vecini slucajeva je off-topic. Na svakoj "klupskoj temi" pisu jedni te isti korisnici, o istim stvarima. Za takve stvari vec postoje forumi koji su namjenjeni iskljucivo fanovima kluba, tako da to bas i nema smisla, zar ne?
Slazem se.
Valja ugasiti neke teme. Na primer, nek se ugasi tema o Juventusu. Uostalom, trollovi, spammeri i banconeri prosipaju svoje mudrolije sirom bogovetnog foruma u negranicenim kolicinama, tako da se supstanca ne bi izgubila. :roll:
A ti ovim postom ne trollujes spomenute? :lol:

Mora da su u dosta stvari upravu, cim uspiju toliko da te iznerviraju, tebe kao jednog od veterana ovdje. :roll:
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 24 feb 2012, 19:57

Juventino je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
Slazem se.
A ti ovim postom ne trollujes spomenute? :lol:

Mora da su u dosta stvari upravu, cim uspiju toliko da te iznerviraju, tebe kao jednog od veterana ovdje. :roll:
Kaciga je opet poceo pricati o spamu, stvari koja je njemu najmanje strana.... Al' hajd' to je manje bitno al' sto mora u svakom svom postu pokazati kakav ima kompleks prema JUVETU i njegovim simpatizerima....
Moj ti je savjet popi jednu ovu ako ne djeluje uzmi onda duplu dozu, a ako i to ne pomaze onda se javi nekom psihologu ili nekom dr. licu zaduzenom za taj problem koji ti imas....
slika
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 feb 2012, 21:06

@Juventino

Jeste, u nekim stvarima su u pravu. Jedna od tih je npr. ako zaspammuju temu, dobice ban. I to rade konstantno i vrlo uspesno. To objasnjava izbijanje "u smenama" nekolicine pomenutih sa ovog foruma. Drugih stvari, a da su u pravu, ne mogu da se setim. Ah, da... pa one i ne postoje. ;)

@Arogantni

Zadrzi tu bocicu za sebe. Potrebna ti je mnogo vise nego meni. Hvala na razumevanju. 8-)

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 25 feb 2012, 22:06

[youtube][/youtube]
Sjajan video. Prava romanticarska ekipa, puna simpaticnih i karizmaticnih momaka, sa sjajnim navijacima. I Maradonin duh nad San Paolom. Nadam se da ce daleko dogurati u Ligi prvaka.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

Munib
Kontakt:

Post Postao/la Munib » 26 feb 2012, 12:19

slika
slika

Veceras :)

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 26 feb 2012, 13:01

Munib je napisao/la:slika
slika

Veceras :)
slika
slika

da kompletiramo :|

p.s sta je sa Vargasom, kad bi trebo poceti igrati ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 26 feb 2012, 13:38

Pozdrav svima. Ako ima neko iz Sarajeva da prodaje sal Napolia molio bi da se javi na PP hvala

Forza Napoli
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 26 feb 2012, 21:21

Napoli igra najbolji i najljepsi fudbal od svih talijanskih ekipa, trenutno demoliraju Inter igrom, gol visi u zraku. Jos Inter igra grubo, ubise onog maksuma Lavezzia :D Inter mi je takodjer drag klub, ali izgleda da jos nisu prebolili Mourinha...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 26 feb 2012, 22:11

EL POCHOOOOO 1:0! Kakva igra, potpuno zasluzeno vodstvo. Sa ovakvom igrom, prolazak u cetvrtinu finala u LP nece doci u pitanje. AVANTI NAPOLI!

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 26 feb 2012, 22:13

imali ko link za utakmicu?

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 26 feb 2012, 22:26

bazeni je napisao/la:imali ko link za utakmicu?
http://www.lshunter.tv/streams/1/lshro2.html" onclick="window.open(this.href);return false;

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 26 feb 2012, 22:28

BegAx je napisao/la:
bazeni je napisao/la:imali ko link za utakmicu?
http://www.lshunter.tv/streams/1/lshro2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
hvala puno

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 26 feb 2012, 22:53

Cestitke na apsolutno zasluzenoj pobjedi, trecoj ove sezone ako se nevaram.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 26 feb 2012, 22:59

Samo melji do treće pozicije ...
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 28 feb 2012, 18:23

Posljednji boemi italijanskog fudbala

Ne tako davno slavni klub sa juga Italije grcao je u finansijskim problemima, tavorio u Seriji C, ipak dolaskom Aurelia De Laurentiisa klub podno Vezuva digao se poput feniksa. SSC Napoli zakoračio je u jednu novu eru, prvu evropsku još od vremena kada je tim sa Sao Paolo stadiona harao Evropom predvođen jednim od najboljih fudbalera svijeta svih vremena, velikim Diegom Armandom Maradonom.

Popularnog „Malog zelenog“ odavno već nema u Napulju, izbjegava i „čizmu“ zbog problema sa neplaćenim porezom, ali njegov Napoli predvođen nekim novim imenima brani čast pravog italijanskog fudbala. Ekipa kojom sa klupe diriguje sjajni Walter Mazzarri posljednji je „boem“ italijanskog fudbala, tim koji igra za gol više, totalno atipično za fudbal kakav se na Apeninskom poluotoku igra posljednjih 25 godina.

Neupućeni će reći: „Kakav Mazzari? Igra u sistemu 3-6-1!“, vjerovatno igra, ali samo za one neupućene, one koji se u „bubamaru“ razumiju koliko ja u bočanje, karling i slične sportske discipline. Lično sam bio predmet ismijavanja kada sam rek'o da će Napoli proći grupu A (Bayern, Manchester City i Villarreal) Lige šampiona ili ti ga prvaka, kako god hoćete. Glavni agrument bio je „Đe će oni pored Bayerna i Cityja, ma i 'žuta podmornica' je bolja od njih!“ Kako da nije, eno je potonula, na dnu Primere, a City se najlošijim fudbalom ikada bori za titulu prvaka Engleske. Možda titulu i uzmu, al' jeb.. fudbal, kad je sve nazor i na guranje...naljutiće se Džekini fanovi, al' šta da im radim!

Da li je trener Napolija, koji noćas nije sjedio na klupi svoga tima zbog suspenzije, sasvim slučajno zaslužio nadimak Dustin Hoffman ili zbog njegovog gazde „filmadžije“, ili zbog sličnosti sa slavnim holivudskim glumcem, nije poznato! Ipak, jasno je da njegov tim na terenu igra bez puno glume, a protekle sezone tri fudbalera iz njegovog tima sezonu su okončali među najboljih jedanaest fudbalera Serije A.

Pitanje je samo, je li došlo vrijeme za „fudbalski oskar“?

Koliko daleko mogu fenomenalni Cavani, brzonogi Lavezzi i družina pokazati će uzvratni susret na Stamford Bridgeu. Sudbina Napolija i njegovih titula usko je vezana uz fudbalere iz Južne Amerike, a nosioci igre Napolijeve igre upravo su sa tog kontinenta. Urugvajski napadač Edinson Cavani ove sezone nastavio je terorizirati golmane u Italiji, a niti oni u Evropi nisu bolje sreće!

Dogurali daleko ili ne, eliminisali Chelsea ili ispali od njega sasvim je nebitno...bitno je da igraju FUDBAL koji vrijedi gledati 90 minuta, ma ko da kometariše!
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 28 feb 2012, 22:48

De Laurentiis: Lavezzi nije na prodaju!

Predsjednik Napolija, Aurelio De Laurentiis, istakao je kako Ezequiel Lavezzi nije na prodaju i da potencijalni kupci mogu zaboraviti na njegovo dovođenje.
Lavezzi je u sjajnoj formi u proteklih nekoliko sedmica i pojavile su se špekulacije kako bi na kraju sezone mogao napustiti Napoli.

Ipak, predsjednik Napolitanaca, odlučno je odbacio takve tvrdnje:

"Poruka je jasna, Lavezzi nije na prodaju i neće biti nikakvih pregovora oko toga sa bilo kojim klubom." zaključio je De Laurentis

8-)

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 02 mar 2012, 17:00

M. Stevanovic na listi zelja Napolitanaca? Ima li istine u ovome? :?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.