28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako ce zavrsiti utakmica Brazil - Bosna i Hercegovina ?

Pobjeda Brazila
100
38%
Nerijeseno
88
34%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
73
28%

Ukupno glasova: 261

inacefindecko
Kontakt:

Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la inacefindecko » 23 feb 2012, 23:34

mislim da bi mladi Sulejman Krpić trebao dobiti poluvrijeme u St. Gallenu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2012, 23:36

inacefindecko je napisao/la:mislim da bi mladi Sulejman Krpić trebao dobiti poluvrijeme u St. Gallenu
Jos apsolutnije i Lazaru uruciti BIH pasos,kad je bal,nek i maskenbal. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 23 feb 2012, 23:36

exbabilon je napisao/la:
E jesi smiješan, ma strašno...
Navijači Želje izgleda ne smiju kritikovati rad Sušića i izbor igrača. :?
Smiju,samo sto navijaci Zelje (cast izuzecima)nista drugo i ne rade,osim da kritikuju Susica. Susic poziva najbolje sto imamo,mi bolje od ovih nemamo,mozda bi se neki novi i nasao na listi,ali Susic je rekao poslije Brazila bice novih imena.
Zadnja izmjena: Pasodzigera, dana/u 23 feb 2012, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 feb 2012, 23:37

Sta ste svi tako neraspolozeni :P . Jos 5 dana :!: :D

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 23 feb 2012, 23:38

nikad za reprezentaciju nisam pomenuo ni željo ni sarajevo, nego moje mišljenje je da ibričić ne zaslužuje poziv..
jer safet stalno izjavljuje da mu trebaju oni koji igraju, a ibričić navijač..
al mora pitar spomenut da sam ja to rekao samo što je safet pitar, i da ga baš zato ne volim :lol: :lol:

i ne bih više o ovome, ničim izazvani ste se osjetili prozvanim :shock:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2012, 23:44

inacefindecko je napisao/la:nikad za reprezentaciju nisam pomenuo ni željo ni sarajevo, nego moje mišljenje je da ibričić ne zaslužuje poziv..
al mora pitar spomenut da sam ja to rekao samo što je safet pitar, i da ga baš zato ne volim :lol: :lol:

Na taj nacin se igraci na neki nacin guraju da se izbore za svoje pozicije.Sto bi Pape rekao nije sve ni do trenera nek podju od samog sebe.
Uostalom kad bi se bukvalno slusala svaka,onda bi ostali sa par igraca u reprezentaciji ovo sve odstranjeno posto ih je vecina na klupi.Navijac sa klupe je bio i Dzeko,pa sta da ga nebi preskocio slucajno.
E onda bi bas morali dovoditi vedete iz kukuruz lige,dokle bi to doslo.Ne treba biti puno pametan.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 23 feb 2012, 23:50

inacefindecko je napisao/la:mislim da bi mladi Sulejman Krpić trebao dobiti poluvrijeme u St. Gallenu
To si ti rek'o.Sta je ovo,plavim navijacima nije dovoljan bordo selektor oni bi i bordo igrace. :mrgreen:
I kad kazu pitari prizivaju Torlaka i ostale igrace. :roll: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Henry, dana/u 23 feb 2012, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2012, 23:52

Henry je napisao/la:
To si ti rek'o.Sta je ovo,plavim navijacima nije dovoljan bordo selektor oni bi i bordo igrace. :mrgreen:
I kad pitari prizivaju Torlaka i ostale igrace. :roll: :mrgreen:
E yebiga sad :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 23 feb 2012, 23:54

harishp je napisao/la:
inacefindecko je napisao/la:nikad za reprezentaciju nisam pomenuo ni željo ni sarajevo, nego moje mišljenje je da ibričić ne zaslužuje poziv..

Na taj nacin se igraci na neki nacin guraju da se izbore za svoje pozicije.Sto bi Pape rekao nije sve ni do trenera nek podju od samog sebe.
Uostalom kad bi se bukvalno slusala svaka,onda bi ostali sa par igraca u reprezentaciji ovo sve odstranjeno posto ih je vecina na klupi.Navijac sa klupe je bio i Dzeko,pa sta da ga nebi preskocio slucajno.
E onda bi bas morali dovoditi vedete iz kukuruz lige,dokle bi to doslo.Ne treba biti puno pametan.
porediš ibričića i džeku? pa ibričić i kad je bio u najboljoj formi po mnogima nije trebao igrati u repci. a sad kad nije ni u formi niti igra za svoj klub mislim da ne treba dobiti poziv. što mravca nema-nema kvalitet, štilić-nijedan ga selektor nije gotivio, očito nema trenutno kvalitet za repku, kad pređe u jači klub zvat će se i on, muslimovic-NE IGRA, kao i ibričić, a važniji je od ibričića.. nemam ja ovdje ništa protiv safeta, al smiješno je zvat ibričića a ne probat nekog mladog koji je u ekstra formi.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2012, 23:59

Nije poenta o poredjenju.nego poenta da se hvatate ko pijani plota sto je Pape rekao da igraci koji nisu ''u igri''u svojim klubovima nece biti ni u reprezentaciji.
Bukvalno i jako blesavo se te stvari prekontaju to jest na svoj mlin.
Pises o Ibricicu kako ne igra u timu i zbog toga ne zasluzuje poziv a drugi koji ne igraju u timovima eto mogu.
Znaci potpuno isto cinis ono sto Papetu prigovaras.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 24 feb 2012, 00:00

Pape ovo radi u inat nekim forumasima.Al' vas covjek handri. :lol: :lol: :lol: :lol:
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 24 feb 2012, 11:10

Henry je napisao/la:Pape ovo radi u inat nekim forumasima.Al' vas covjek handri. :lol: :lol: :lol: :lol:
Pape ima platu za ono što radi, i po svim prilikama nakon ovih kvalifikacija ce ostat bez te plate. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 24 feb 2012, 11:14

exbabilon je napisao/la:
Henry je napisao/la:Pape ovo radi u inat nekim forumasima.Al' vas covjek handri. :lol: :lol: :lol: :lol:
Pape ima platu za ono što radi, i po svim prilikama nakon ovih kvalifikacija ce ostat bez te plate. ;)
:lol:

Da tebe ce bas pitati ovi iz saveza.Ipak ti znas po kakvim prilikama i izgledima oni daju otkaze.Hajde pisi jos da ti se smijemo. :lol: :lol:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 feb 2012, 11:26

Ajde molim te mi reci po kojim to zaslugama on treba da dobije poluvrijeme ? Mislim stvarno smjesno koga se sve necete sjetiti. Pocela prica sa Ljevakovicem, Coclicem, Viscom, ... sad i on dosao na red. Ko je sljedeci ?

Strpite se malo, nakon Brazila idu nova imena, i prekinite sa pricom navijaci Zelje/Sarajeva podrzavaju/ne podrzavaju selektora jer je glupa. Ne radi se ni o Zelji ni o Sarajevu nego o reprezentaciji nase domovine koju svi treba da podrzimo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Munib
Kontakt:

Post Postao/la Munib » 24 feb 2012, 12:49

Kad je okupljane repke.. hoceli svi onako kako god ko hoce hop cup pa u St. Gallen oooo.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 24 feb 2012, 14:08

Henry je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
:lol:

Da tebe ce bas pitati ovi iz saveza.Ipak ti znas po kakvim prilikama i izgledima oni daju otkaze.Hajde pisi jos da ti se smijemo. :lol: :lol:

Ne treba bit puno pametan da skontas da ako poslije dva neuspjesna ciklusa kvalifikacija ide otkaz, il ti je to prekomplikovano ? Ja nisam pljuvač, Pape mi je drag i ne bi bilo prirodno da je drugačije, bez obzira za koga ja navijam. Ipak, imam oči i vidim da Pape ne vodi reprezentaciju na najbolji mogući način. Igrače ne poziva po trenutnoj formi i partijama koje pružaju nego po nekim starim zaslugama, a to ne ide. Nama je glavni igrač u sredini terena još uvijek Rahimić, jel to budućnost naše reprezetacije. Jel Ibričić partijama i minutažom zavrijeđuje mjesto na spisku?? Maletića ne bih ni komentarisao, izgleda da je Pape pao pod uticaj nacionalnog ključa il čega već. Mravac je do sada bio redovan na spisku, a dečko iskreno veze nema. To su neki od primjera Safetovih grešaka/propusta. Pojedine potencijalne reprezetativce ni ne primjećuje, imam osjećaj da uopce ne zna ko su, gdje igraju, a da se radi o potencijalno nosiocima ekipe u budućnosti. Opet kažem, cijenim ga kao čovjeka i kao legendu, nemam nikakav animozitet prema njemu jer je legenda gradskog rivala. Ipak, o njemu kao treneru neka govore njegovi rezultati i ništa više. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 24 feb 2012, 14:17

exbabilon je napisao/la:
Ne treba bit puno pametan da skontas da ako poslije dva neuspjesna ciklusa kvalifikacija ide otkaz, il ti je to prekomplikovano ? Ja nisam pljuvač, Pape mi je drag i ne bi bilo prirodno da je drugačije, bez obzira za koga ja navijam. Ipak, imam oči i vidim da Pape ne vodi reprezentaciju na najbolji mogući način. Igrače ne poziva po trenutnoj formi i partijama koje pružaju nego po nekim starim zaslugama, a to ne ide. Nama je glavni igrač u sredini terena još uvijek Rahimić, jel to budućnost naše reprezetacije. Jel Ibričić partijama i minutažom zavrijeđuje mjesto na spisku?? Maletića ne bih ni komentarisao, izgleda da je Pape pao pod uticaj nacionalnog ključa il čega već. Mravac je do sada bio redovan na spisku, a dečko iskreno veze nema. To su neki od primjera Safetovih grešaka/propusta. Pojedine potencijalne reprezetativce ni ne primjećuje, imam osjećaj da uopce ne zna ko su, gdje igraju, a da se radi o potencijalno nosiocima ekipe u budućnosti. Opet kažem, cijenim ga kao čovjeka i kao legendu, nemam nikakav animozitet prema njemu jer je legenda gradskog rivala. Ipak, o njemu kao treneru neka govore njegovi rezultati i ništa više. ;)
A ti bi od govaNa pravio pitu.Prvo moramo u svojim vuglama neke stvari rijesiti.Nismo mi neka mega sila da imamo na svakoj poziciji po 2 igraca.Izuzev Dzeke,Salihovica,Lulica i Pjanica mi imamo prosjecne igrace.Ne mogu nam 4 igraca donjeti neku prevagu.Svi se nesto rpave pametni i ukivaju nas do zvijezda a mi smo prosjecna reprezentacija koja nije dvogledom vidjela neko veliko takmicenje.Pape izvlaci maksimum iz ove reprezentacije i odlicno je vodi.Kad to kaze Ivica Osim onda ti je valjda jasno.Treba pustiti covjeka da radi i ne laprdati previse po forumu i slati otrovne strelice.Jer skidanje selektorskih glava i previse filozofiranja na forumu smatram dusmanskim poslom,jer ti ljudi ne zele dobro reprezentaciji ako kenjaju previse za necim nemogucim.Nase je da navijamo a ne da pravimo selektorske spiske i biramo koga hocemo koga necemo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 feb 2012, 14:25

Susic najavio igru sa dva napadaca protiv Brazila. Neznam koliko je to dobro, ali ipak, po meni bolje nego onaj 4-5-1 sa Pjanicem na krilu.

Eh sad kako ce sloziti vezni red, to je pitanje, da li ce kao protiv Njemaca, Rahimic i Salihovic igrati na poziciji zadnjeg veznog, i ispred njih Pjanic i Miske, ili ce biti promjena. Vidjecemo.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 24 feb 2012, 16:50

Henry je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
A ti bi od govaNa pravio pitu.Prvo moramo u svojim vuglama neke stvari rijesiti.Nismo mi neka mega sila da imamo na svakoj poziciji po 2 igraca.Izuzev Dzeke,Salihovica,Lulica i Pjanica mi imamo prosjecne igrace.Ne mogu nam 4 igraca donjeti neku prevagu.Svi se nesto rpave pametni i ukivaju nas do zvijezda a mi smo prosjecna reprezentacija koja nije dvogledom vidjela neko veliko takmicenje.Pape izvlaci maksimum iz ove reprezentacije i odlicno je vodi.Kad to kaze Ivica Osim onda ti je valjda jasno.Treba pustiti covjeka da radi i ne laprdati previse po forumu i slati otrovne strelice.Jer skidanje selektorskih glava i previse filozofiranja na forumu smatram dusmanskim poslom,jer ti ljudi ne zele dobro reprezentaciji ako kenjaju previse za necim nemogucim.Nase je da navijamo a ne da pravimo selektorske spiske i biramo koga hocemo koga necemo.
Da, moje je da navijam. Ali ipak ne mogu zatvoriti oči na neke stvari koje mi se ne dopadaju. Opet kažem, meni se ne dopadaju, ne mora značiti da sam upravu, to je samo moje mišljenje. Upravo što ti kažeš, mi nemamo previše vrhunskih igrača, ali je u tom slučaju između prosječnih igrača bolje izabrati one koji su mladi i perspektivni. Neka imena sam već spomenuo, i ne bih da se ponavljam. Papeta izuzetno cjenim i poštujem, želim mu svu sreću u vođenju reprezentacije, ipak forum je tu da iznosimo mišljenja i razmišljanja, a moje je to da Pape poziva pojedine igrače bez zasluga, a da pojedinim igračima nepravedno uskraćuje poziv. ;)

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 24 feb 2012, 17:37

begovic
jahic pandža spahic papac

rahimic medunjanin

lulic pjanic salihovic

dzeko

Ovako bi ja- ovako se igralo protiv bjelorusije u minsku, osim naravno mujdže.obje strane su ok pokrivene.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.