Ako bi pravio video "Svraka THE Best of" onda bi to bio ovaj potez i to je to.bagrcavi je napisao/la:Svraka možda ima nekih nedostataka u igri, ali momak se bori, izgara za sveti dres
može biti najgori na terenu ali ja mu ništa neću zamjeriti zbog ove akcije
[youtube][/youtube]
S jedne strane mi je drago sto ga osim gotivi jer je djete Želje i kad to vidis,mozes ocekivati jednog dana da i neko tako tvoje djete gotivi,a s druge strane Svraka trci,leti,skace,trudi se,al mi djeluje sav nekakav prepadnut.
Mozda samo meni.... Generalno kod 90% raje su Svraka i Jamak pokupili epitet "kloca",a svi znamo kako zavrse klocevi s grbavice,abd i njih dvoica tako,sve najbolje im zelim
I jos nesto,kakvi god bili,pogotovo Jamak,nasa igra nije ista bez te dvojice "kloceva" na terenu,vjerovatno samo Amar zna zasto.
A ako Jamak bude znao iskoristiti priliku,moze puno nauciti od Bekrije,realno on nece biti dugo ovdje,dosao je da nam pomogne i da opet uzmemo para na njemu,a on da se dobro proda i svi zadovoljni,tako da jamakova pozicija nije ugrozena.
mislim da ce nas dream team

P.S.-sad tek skontah fino sta se sve izdesavalo u zadnjih 48 sati,nisam mogao od uzbudjenja

p.p.s- i da nam brko sjedi jos dugo dugo godina na klupi...