kecher II je napisao/la:200mil za koliko godina? za 5 godina, jarane moj, ajd posto si tako dobar u vodjenju evidencija i pretrazvanja po internetu nadji nam koliko su potrosili chelsea i MU od sezone 04/05 pa do dana danasnjeg.
i ja ne kazem da nema boljeg od njega al takav stav k'o sto ti imas je bezveze, cuj nema rafa pojma kaze neki momak iz BiH koji zna igrat fudbala na video igricama i ima dobru taktiku na menageru, ajde ba matere ti.......
Eh k'o da si mene pit'o sta ces im reci, svaka ti cast. Dosta mi je vise slusanja ovih sranja i pametovanja, u pm vise sve neki mozgovi, a nikako da ih vidim na klupi proslavljenih nogometnih velikana!!!
Pljuju i seru o Rafi k'o da je on najveci zlocinac, samo nek skontaju kakav smo tim imali 2004/2005 kada smo osvojili tu **** LP, nek pogledaju gdje sad ti igraci igraju, ako uopce vise i igraju. Oni misle da ce svako pojacanje biti tipa Torres, Mascherano, Škrtel, Agger pa evo sad i Johnson samo zato sto je placen 15-20 i vise miliona, pa samo nek pogledaju koliko smo platili Hyypiu, a kakvog smo igraca dobili.
Pa ko to jos ne bi volio, kao da je meni drago vidjeti Lucasa koji stvarno nije za EPL i koji nema snage da se nosi sa malo jacim igracima, da makar ima tehniku kao sto je to bio slucaj sa Alonsom.
Imamo tim kakav imamo i s tim se moramo pomiriti, a ovim izljevima mozgova predlazem kad Rafa dobije otkaz neka odmah apliciraju za posao managera u Liverpoolu, zelim im mnogo srece i uspjeha vec sad!
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!