BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 feb 2012, 02:10

ko nije kupio ulaznice evo vam broj od covjeka zovite trazite kod njega ima li ono sto vi zelite

On vam nece dati svako mjesto to da znate uglavnom ce vam reci da nema karata za BiH stranu iza gola ili dole blize golu, tako da mu obavezno morate reci da vas je Nihad poslao kako bi vam rekao da ima ulaznica gdje su smjesteni navijaci BiH .. Broj telefona je 301-933-3101 i ime covjeka je Chris ...ima jos jedan covjek(b i on se nalazi u chicagu mexicanac je i ima ulaznice za 153 sekciju...ja sam danas pokupio 12 komada od njega, ali od njega ne mozete kupiti ulaznice ako niste u Chicagu, jer po ulaznice moras otici na Toyota Park stadion Chicago Fire..znaci jedino ako imate nekoga da vam ovdje ode pokupiti ulaznice pa da vam posalju..ako ima takvih koji su u Chicagu onda neka mi se obrate i ja cu mu dati broj i ostale informacije.Tu su zaista sve ulaznice rezervisane za sekciju 153 gdje su smjesteni BHF i najvatreni navijaci nase repke :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 23 feb 2012, 23:00

Kako je taj mexo dosao do 153 sekcije ?

Ja mislio to vec rasprodali :o ....izgleda bice i u Cikagu sverca kao i u Zenici :roll:

Ja danas dobio ulaznice u posti za 215 sekciju!

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 23 feb 2012, 23:28

fakat ja svoje nisam jos narucio moracu ubrzo

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 feb 2012, 01:04

Akhenaten je napisao/la:Kako je taj mexo dosao do 153 sekcije ?

Ja mislio to vec rasprodali :o ....izgleda bice i u Cikagu sverca kao i u Zenici :roll:

Ja danas dobio ulaznice u posti za 215 sekciju!

ma mexo je imao 160 ulaznica za 153 sekciju to je bilo bukirano i morao si dait ime covjeka da bi ih kupio nikako drugacije nisi mogao doci do tih ulaznica.

Uglavnom upravu je covjek bio koji kaze da ima ulaznica i da se to nije rasprodalo..nasa je greska sto mi trazimo karte na ticketmasteru, a ne na drugim mjestima, a ovaj covjek od koga sma ja broj ostaivo cak i prodaje ulaznice ticketmasteru :).
Evo sad imate za sekciju 254-255 ulaznice kod naseg covjeka koji se zove Nihad na broj 847-942-7303 i te ulaznice su $40.00 bez taxe...znaci iza gola drugi sprat, ali za 3-4 dana bice ulaznica i za ostali dio stadiona od 101 do 110, pa i gore drugi sprat i druga strana takodjer...jer ovaj covjek od koga sam ranije ostavio broj Chris ce poslati ulaznice da on moze prodavati nasim ljudima koji jos nisu dosli do ulaznica i kome one trebaju..znaci onaj kome trebju ulaznice mozete nazvati na broj 847-942-7303 i covjek se zove Nihad
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 24 feb 2012, 01:29

kakvo raspolozenje vlada kod vas iz daleke Amerike :D , hoceli biti raje puno , mislim po forumima jel atmosfera naelktrisana , ih volio bih da bude krcat nasim zastavama , jbga srce veliko gdje god vidis nase jos kad nas bude pola stadiona :D tipa belgije prije nekoliko god. i slicno

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 feb 2012, 01:45

ma bice nasih u to ne sumnjam moze se oboriti rekord...ali ako u Chicag bude bilo 30.000 nasih sto je pola stadiona onda je to ravno onoga da nas negdje drugo ima preko 50.000...u Chicagu ima mexicanaca vise nego u Mexicu moglo bi se reci :)..ebiga na njihovim skupovima kad su izlazili onih dana kada su ih htijeli istjerivati iz USA , ako nemaju papire, bilo ih je u Chicagu preko 1 milion na ulicama :)..znaci nas ima mislim oko 60.000 u Chicagu, tako pored njih smo velika manjina.Znaci ako budemo imali pola stadiona apsolutni smo pobjednici :)...samo najgore je ovo sto sad covjek vidi da karata ima i na drugim stranicama i kod drugih ljudi, a nema na ticketmasteru i to ulaznice su jeftinije ...evo bice ulaznica recimo kod ovog Nihada sto ce ovaj Chris poslati po 70 dolara ulaznice koje su na ticketmasteru po $112 ... uglavnom kazem onaj ko treba neka zove, jer ima ulaznica ebiga samo sto ticketmaster izgleda nema :)..ebiga ja sam svoju rezervisao prvi dan kad se pustilo u prodaju na 152 sekciju, pa i necu previse da se zamaram
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 24 feb 2012, 03:07

@SaltCityAttack

Hvala ti za sve informacije druze, bas sam proslijedio brojeve ljudima koji ne dolaze na ovaj forum. Bilo ih je zainteresovanih, al nisu htijeli da uzimaju ulaznice na trecem levelu :mrgreen:

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 28 feb 2012, 23:59

Ajmo sad malo ljudi euforije prije ove utakmice sa Meksikom :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 29 feb 2012, 00:15

kokakolas je napisao/la:Ajmo sad malo ljudi euforije prije ove utakmice sa Meksikom :D
ima prvo utakmica sa irskom, ne moze preko reda :)

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 29 feb 2012, 09:25

BH430 je napisao/la:
kokakolas je napisao/la:Ajmo sad malo ljudi euforije prije ove utakmice sa Meksikom :D
Kad je sa ircima, 26 Maja jel?
Cuva Bog Zelju svog!

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 29 feb 2012, 21:16

mirzza je napisao/la:
BH430 je napisao/la:
Kad je sa ircima, 26 Maja jel?
da

chicago96

Post Postao/la chicago96 » 01 mar 2012, 18:58

http://www.ebay.com/itm/320858627716?va ... 500wt_1413" onclick="window.open(this.href);return false;

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 02 mar 2012, 23:30

Ovo si vec reklamirao na 3-4 teme..
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 03 mar 2012, 01:11

Cincinnatus je napisao/la:
Amerika brate, nigdje u svijetu kao ovdje te ne bombarduju reklamama :lol:

AjdBosnaVodi
Kontakt:

Post Postao/la AjdBosnaVodi » 03 mar 2012, 21:11

Lijepo bih bilo odigrati jednu protiv Engleske

AjdBosnaVodi
Kontakt:

Post Postao/la AjdBosnaVodi » 03 mar 2012, 21:19

Zukanovic zasluzuje poziv!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 mar 2012, 21:16

ma narod ce ba u dresovima na tekmu ebes majice ...ja sam naletio na jednu drugu stranicu ljudi ba rade i banere, duxerice i sve zivo vec odnjih sma uzeo, ali ja nigdje njih nisam vidjeo da se reklamiraju ili nesto..ja vec kod ljudi narucio transparent, uzeo zastave duxerice.

Nego ove ulaznice sad su puno skuplje nego na pocetku...onaj ko nije uzeo bogami ako bude jos cekao slabo da ce jeftino proci..zato uzimajte ebiga...ticketmaster haman vise i nema ulaznica slabo, ali drugi ljudi ocigledno imaju...uglavno gledam sad cijene ulaznica na ticket masteru svaki dan je drugacije :)

Gledajuci ticketmaster vidim haman su mexe vise ulaznica uzeli nego mi...eno njihova strana ostalo samo gore na vrhu, bas kao i kod nas..doduse m smo uzimali i na drugim stranama, ali to je samo taj prikaz na ticketmasteru, sad neznam za ove druge stranice i ljude sto prodaju ulaznice...tesko je sad i procjeniti koliko je prodato i koliko smo zapravo mi uzeli ulaznica..jer na ticketmasteru stoji da nema ulaznica za 244 i 245 sekciju, a ja naprimjer znam da ima kod ovog covjeka da se uzme pa sad kazem cijene ulaznica ce iz dana u dan rasti
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

chicago96

Post Postao/la chicago96 » 08 mar 2012, 01:46

SaltCityAttack je napisao/la:
ma narod ce ba u dresovima na tekmu ebes majice ...ja sam naletio na jednu drugu stranicu ljudi ba rade i banere, duxerice i sve zivo vec odnjih sma uzeo, ali ja nigdje njih nisam vidjeo da se reklamiraju ili nesto..ja vec kod ljudi narucio transparent, uzeo zastave duxerice.

Nego ove ulaznice sad su puno skuplje nego na pocetku...onaj ko nije uzeo bogami ako bude jos cekao slabo da ce jeftino proci..zato uzimajte ebiga...ticketmaster haman vise i nema ulaznica slabo, ali drugi ljudi ocigledno imaju...uglavno gledam sad cijene ulaznica na ticket masteru svaki dan je drugacije :)

Gledajuci ticketmaster vidim haman su mexe vise ulaznica uzeli nego mi...eno njihova strana ostalo samo gore na vrhu, bas kao i kod nas..doduse m smo uzimali i na drugim stranama, ali to je samo taj prikaz na ticketmasteru, sad neznam za ove druge stranice i ljude sto prodaju ulaznice...tesko je sad i procjeniti koliko je prodato i koliko smo zapravo mi uzeli ulaznica..jer na ticketmasteru stoji da nema ulaznica za 244 i 245 sekciju, a ja naprimjer znam da ima kod ovog covjeka da se uzme pa sad kazem cijene ulaznica ce iz dana u dan rasti

znam da je reklamirano na nekoliko tema, ali kontam ne cita svako svaki komentar na svakoj temi, pa rekoh, nek se vidi :) narod ce ici vecinom u dresovim, da, ali bogami ima nas dosta gdje 4-5 clana porodica ide na utakmicu, i nemoze da priusti da plati dres 30-40 dolara po glavi, u tom slucaju, imaju jeftinije opcije :) isto tako ima starijih ljudi i zena koji se bas i neosjecaju 'komotno' u tim istim dresovima..hajde mladja raja, single people with income, ali ko prezivljava sa vecom porodicom i jednom ili nijednom platom, malo ce teze obuci dres. i svi mi, bez obzira, dres ili majica, smo tamo na stadionu samo iz jednog razloga, a to je da bodrimo nasu repku:))))

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 08 mar 2012, 02:37

Ha ja - i ti zaradis koji dinar, i sve je super, jelde? Svako pobjednik.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

chicago96

Post Postao/la chicago96 » 08 mar 2012, 17:16

Cincinnatus je napisao/la:Ha ja - i ti zaradis koji dinar, i sve je super, jelde? Svako pobjednik.
bas tako:) sta ces, tako danasnje drustvo funkcionise! posteno platis, napravis i prodas :)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.