SaltCityAttack je napisao/la:Cincinnatus je napisao/la:
Ovo si vec reklamirao na 3-4 teme..
ma narod ce ba u dresovima na tekmu ebes majice ...ja sam naletio na jednu drugu stranicu ljudi ba rade i banere, duxerice i sve zivo vec odnjih sma uzeo, ali ja nigdje njih nisam vidjeo da se reklamiraju ili nesto..ja vec kod ljudi narucio transparent, uzeo zastave duxerice.
Nego ove ulaznice sad su puno skuplje nego na pocetku...onaj ko nije uzeo bogami ako bude jos cekao slabo da ce jeftino proci..zato uzimajte ebiga...ticketmaster haman vise i nema ulaznica slabo, ali drugi ljudi ocigledno imaju...uglavno gledam sad cijene ulaznica na ticket masteru svaki dan je drugacije
Gledajuci ticketmaster vidim haman su mexe vise ulaznica uzeli nego mi...eno njihova strana ostalo samo gore na vrhu, bas kao i kod nas..doduse m smo uzimali i na drugim stranama, ali to je samo taj prikaz na ticketmasteru, sad neznam za ove druge stranice i ljude sto prodaju ulaznice...tesko je sad i procjeniti koliko je prodato i koliko smo zapravo mi uzeli ulaznica..jer na ticketmasteru stoji da nema ulaznica za 244 i 245 sekciju, a ja naprimjer znam da ima kod ovog covjeka da se uzme pa sad kazem cijene ulaznica ce iz dana u dan rasti
znam da je reklamirano na nekoliko tema, ali kontam ne cita svako svaki komentar na svakoj temi, pa rekoh, nek se vidi

narod ce ici vecinom u dresovim, da, ali bogami ima nas dosta gdje 4-5 clana porodica ide na utakmicu, i nemoze da priusti da plati dres 30-40 dolara po glavi, u tom slucaju, imaju jeftinije opcije

isto tako ima starijih ljudi i zena koji se bas i neosjecaju 'komotno' u tim istim dresovima..hajde mladja raja, single people with income, ali ko prezivljava sa vecom porodicom i jednom ili nijednom platom, malo ce teze obuci dres. i svi mi, bez obzira, dres ili majica, smo tamo na stadionu samo iz jednog razloga, a to je da bodrimo nasu repku:))))