AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

baresi#6
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la baresi#6 » 23 feb 2012, 15:18

ibra je šveđanin i tako se osjeća. ne sjećam se da je ikad rekao da se osjeća balkancem ili tako nešto. dobro se sjećam tekma na maksimiru hrv-šve igrao ibra, prije nekih ajmo reći 4-5 g kvalifikacije neke. nakon tekme ibra se žali kaže ovi balkanci samo nešto glume :lol:
ko ga šiša bitno je da trpa golove za milan, kad ode ko da će ga se neko sjećati pa nije sheva ili van basten 8-)
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 23 feb 2012, 17:29

ibri potvrđena kazna od 3 utakmice tako da neće igrati protiv juventusa.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Mecong
Kontakt:

Post Postao/la Mecong » 23 feb 2012, 17:35

baresi#6 je napisao/la:ibra je šveđanin i tako se osjeća. ne sjećam se da je ikad rekao da se osjeća balkancem ili tako nešto. dobro se sjećam tekma na maksimiru hrv-šve igrao ibra, prije nekih ajmo reći 4-5 g kvalifikacije neke. nakon tekme ibra se žali kaže ovi balkanci samo nešto glume :lol:
ko ga šiša bitno je da trpa golove za milan, kad ode ko da će ga se neko sjećati pa nije sheva ili van basten 8-)
Odakle ti bolan ta prica? Ne izmisljaj i ne pricaj gluposti samo da bi nesto napisao. Zlatan nije ni igrao tu utakmicu:

http://www.hrsport.net/vijesti/288269/n ... -prvenstvo" onclick="window.open(this.href);return false;
Per aspera ad astra!

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 23 feb 2012, 17:36

steta zbog kazne,ovako ce da bude puno teze.. :oops:
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 23 feb 2012, 17:43

Mecong je napisao/la:
Odakle ti bolan ta prica? Ne izmisljaj i ne pricaj gluposti samo da bi nesto napisao. Zlatan nije ni igrao tu utakmicu:

http://www.hrsport.net/vijesti/288269/n ... -prvenstvo" onclick="window.open(this.href);return false;
gdje si ti pametnjakoviću? pogriješio sam nije na maksimiru već u švedskoj kad im je srna zabiberio golčinom iz slobodnjaka. ne zamjeri ipak je prošlo od tada 8 godina, više nego sam mislio, ala se stari :o
"Bio je gol, golmana nisam ni dodirnuo. U svakom slučaju, ne prije nego što je ispustio loptu. Progutao sam razočaranje i potapšao protivničkog igrača, sudija je već presudio i nije vrijedilo protestovati. Čim ih dodirneš, oni padnu, takvi su Balkanci i od njih treba učiti", bio je komentar Ibrahimovića, kojem su roditelji porijeklom iz BiH.

http://www.superbosna.com/vijesti/sport ... odirne%B9/

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 23 feb 2012, 18:12

hahahaah Vidi MM sto se skuplja ovdje hahahahaha,samo naprijed.
Zadnja izmjena: Warrick, dana/u 23 feb 2012, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.

Mecong
Kontakt:

Post Postao/la Mecong » 23 feb 2012, 18:17

baresi#6 je napisao/la:
Mecong je napisao/la:

gdje si ti pametnjakoviću? pogriješio sam nije na maksimiru već u švedskoj kad im je srna zabiberio golčinom iz slobodnjaka. ne zamjeri ipak je prošlo od tada 8 godina, više nego sam mislio, ala se stari :o
"Bio je gol, golmana nisam ni dodirnuo. U svakom slučaju, ne prije nego što je ispustio loptu. Progutao sam razočaranje i potapšao protivničkog igrača, sudija je već presudio i nije vrijedilo protestovati. Čim ih dodirneš, oni padnu, takvi su Balkanci i od njih treba učiti", bio je komentar Ibrahimovića, kojem su roditelji porijeklom iz BiH.

http://www.superbosna.com/vijesti/sport ... odirne%B9/
Ovo kako si ti napisao: "ibra je šveđanin i tako se osjeća. ne sjećam se da je ikad rekao da se osjeća balkancem ili tako nešto. dobro se sjećam tekma na maksimiru hrv-šve igrao ibra, prije nekih ajmo reći 4-5 g kvalifikacije neke. nakon tekme ibra se žali kaže ovi balkanci samo nešto glume",

i ovo kako su novine pisale: "Bio je gol, golmana nisam ni dodirnuo. U svakom slučaju, ne prije nego što je ispustio loptu. Progutao sam razočaranje i potapšao protivničkog igrača, sudija je već presudio i nije vrijedilo protestovati. Čim ih dodirneš, oni padnu, takvi su Balkanci i od njih treba učiti", bio je komentar Ibrahimovića, kojem su roditelji porijeklom iz BiH.

nije bas isto. Ocito ti Zlatan nije simpatican. Mozda nije ni meni ali treba reci istinu. Kako je, tako je.

Procitaj knjigu "Ja sam Zlatan" u kojoj vise puta pominje Bosnu i bosansko porijeklo.

Inace, Zlatanov otac Sefik je Bosanac iz Bijeljine a majka Jurka Hrvatica iz okoline Zadra.
Per aspera ad astra!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 feb 2012, 18:20

nemoj mecog živ bio i ovdje dolaziti samo da kontriraš drugim forumašima i svađaš se i pametuješ, ne kontam kakvo ti to zadovoljstvo pruža, piši o milanu i pusti druge da pišu, kakve veze ima jel igrao ibra za švedsku u zg ili u štokholmu i šta je rekao i kome je rekao sa AC Milanom, ama baš nikakve. osjeća li se kinezom bosancem marsovcem koga briga.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 23 feb 2012, 18:25

ahaha uredu je :lol:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 23 feb 2012, 18:34

Ibra se vraca protiv zahuktalog Palerma 8-)
-RIVALDO-

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 feb 2012, 18:48

Jel Zlatanov cale peva narodnjake :?:
Znam da ima neki Sefik Ibrahimovic, koji ih peva, pa rekoh da mu to nije stari :?:

Najjaca je fora bila kad se zakacio sa caletom, kako je promenio natpis na dresu... Sa prezimena u ime...:lol:

Prvi puta sam ga gledao u derbiju holandske lige Feijnoord-Ajax, 2001e. Secam se kako je komentator YUinfo kanala tad bio odusevljen, iako je Zlatan igrao samo 15ak minuta. "Zapamtite to ime, bice on veliki igrac". Ja rekoh sebi da je mali dobar, ali sa proseravanjem na terenu i tom visinom ne moze mnogo da uradi, a on postade jedan od najboljih spiceva sveta. :mrgreen: Definitivno je najbolji igrac ikada, kome se prezime zavrsava na -(v)ić, sto je samo po sebi vec ogromno postignuce, jer je bilo mnogo vrhunskih fudbalera sa ovih prostora - sto poreklom, sto rodjenjem.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 feb 2012, 18:52

MaGiCa je napisao/la:el Zlatanov cale peva narodnjake
Znam da ima neki Sefik Ibrahimovic, koji ih peva, pa rekoh da mu to nije stari
aha

[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 23 feb 2012, 18:54

MaGiCa je napisao/la: Definitivno je najbolji igrac ikada, kome se prezime zavrsava na -(v)ić, sto je samo po sebi vec ogromno postignuce, jer je bilo mnogo vrhunskih fudbalera sa ovih prostora - sto poreklom, sto rodjenjem.
a dejo genije?

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 feb 2012, 19:00

Dejo, pa i Mijat i Pixi jesu bili strasni igraci, ali nisu toliko trajali i u tako jakoj ligi bili najbolji igraci.

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 23 feb 2012, 20:08

Sta bi ono za twitter? Jel bila istina ili fake account?

Ja neznam dali je ikad rekao ista o Bosni i ponosom?
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 23 feb 2012, 20:14

Cincinnatus je napisao/la:Sta bi ono za twitter? Jel bila istina ili fake account?

Ja neznam dali je ikad rekao ista o Bosni i ponosom?
lazni je ono profil.. neko je postavio link pravog profila,ima nekoliko stranica unazad..
-RIVALDO-

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 23 feb 2012, 20:17

T portal hr ima news tu od danas za profil tu sam i ja saznala info a i tv nova pročitala a bosanski mediji ništa!

T-portal hr (novinar iz italije) dopisnik
Iako je prošao kroz brojne velike europske klubove, Zlatan Ibrahimović nije zaboravio svoje korijene. Naime, otac Šefik rođen je u Bosni i Hercegovini te je zbog svojih korijena Zlatan bio i u kombinacijama da zaigra za reprezentaciju BiH. Ipak, 'vidoviti' ljudi iz NS-a BiH rekli su 'imamo mi takvih puno' te je Ibrahimović obukao dres Švedske.

No popularni Ibro, koji će 29. veljače sa Švedskom gostovati u Zagrebu, pozdravio je preko svog profila na Twitteru brojne štovatelje iz Bosne i Hercegovine. Neizostavno je bilo: 'Ponosan sam što sam Bosanac', a onda je dodao i ovo:

'Želim ovim put da se zahvalim svima vama, mojim fanovi iz Bosna, hvala što ste uz mene (Vaš IBRA).

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 23 feb 2012, 20:32

a jeste dosadni ovo je njegova oficijalna stranica na
twitteru - https://twitter.com/#!/Ibra_official" onclick="window.open(this.href);return false;
facebooku - http://www.facebook.com/ZlatanIbrahimovic" onclick="window.open(this.href);return false;

ni na jednom od tih profila on nije ništa o tome napisao !

Ovo je lažni profil na kojem je "on" to napisao - http://www.facebook.com/pages/Official- ... 6290786508" onclick="window.open(this.href);return false; eto skrolajte malo dole pa ćete vidjeti, eto ima i neki status gdje je napiso i " And one more writing for tonight : Thank you Bosnian media for all suport !! Bye all !!" to je lažni !!!
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 23 feb 2012, 22:04

:D :D

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

UlicniMuzicar
Kontakt:

Post Postao/la UlicniMuzicar » 24 feb 2012, 08:14

Zdravo, društvo... ;)
www.ulicni-muzicar.****

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.