FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
To su "izbacili" upravo zbog pojednih komentara na ovoj temi i pljuvanju nečega sto pojedinci niti su vidjeli niti imaju veze sa nekim stvarima, na lijep način ublehašima dali do znanja da neke stvari se nece toleriratinime_tm87 je napisao/la:Grb kao i svaki ostali artikl koji ima obilježje fudbalskog kluba Željezničar, zakonom je zaštićen brend kod Zavoda za intelektualno pravo i vlasništva.
Prema brand book-u, grb ima i monohromatsku, tj. crno - bijelu (bezbojnu) varijantu koja se koristi na pojedinim aplikacijama tipa laserskog graviranja metala ili drveta, gdje nije moguće uraditi drugom tehnikom apliciranje logotipa.
Ovlašteni predstavnici fudbalskog kluba Željezničar su odobrili sve artikle, i samo takvi proizvodi će se naći u ponudi fan shopa kao validni suveniri kluba.
Hvala na povjerenju, Fan shop FK Željezničar.
Samo ostro!

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
koliko vidim u ovim zeljama za formacijama..sa trenutnim pojacanjima..nigdje nema Jamaka..a taj decko nam je bio jedan od najboljih igraca u drugom dijelu polusezone,tako da po meni Svraka mu nemoze opepelit,igracki naravno,dobro bi bilo da u nasoj ligi postoje statisticki podaci o tacnim pasovima..mislim da bi Svraka u ovoj polusezoni imao 1,5...
maknadi je napisao/la:koliko vidim u ovim zeljama za formacijama..sa trenutnim pojacanjima..nigdje nema Jamaka..a taj decko nam je bio jedan od najboljih igraca u drugom dijelu polusezone,tako da po meni Svraka mu nemoze opepelit,igracki naravno,dobro bi bilo da u nasoj ligi postoje statisticki podaci o tacnim pasovima..mislim da bi Svraka u ovoj polusezoni imao 1,5...
A mozda bi taj isti Svraka pored tih 1,5 tacnih pasova po utakmici imao i minimalno 10km pretrcanih po utakmici

Mes Que Un Club
Idem u teretanu da izgledam ko Kerla. meni dovoljno heheheh
eto i mene???dado55 je napisao/la:Idem u teretanu da izgledam ko Kerla. meni dovoljno heheheh
Slažem se da je Jamak odlično igrao u ovoj polusezoni,ali Jamak i Svraka su meni različit tip igrača.Svraka trčanjem čuva dobar dio terena,ali nije kreativan kao Jamak.Al' opet neznam možda i Jamak se može prilagoditi toj poziciji...maknadi je napisao/la:koliko vidim u ovim zeljama za formacijama..sa trenutnim pojacanjima..nigdje nema Jamaka..a taj decko nam je bio jedan od najboljih igraca u drugom dijelu polusezone,tako da po meni Svraka mu nemoze opepelit,igracki naravno,dobro bi bilo da u nasoj ligi postoje statisticki podaci o tacnim pasovima..mislim da bi Svraka u ovoj polusezoni imao 1,5...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Mislim da bi u pocetnu formaciju trebao uskociti bekric umjesto jamaka i to je to.Mislim da je jamak puno ofanzivniji od svrake,a po meni i dosta neodgovoran u defanzivi tako mislim da ga ne mozemo rotirati sa svrakom!maknadi je napisao/la:koliko vidim u ovim zeljama za formacijama..sa trenutnim pojacanjima..nigdje nema Jamaka..a taj decko nam je bio jedan od najboljih igraca u drugom dijelu polusezone,tako da po meni Svraka mu nemoze opepelit,igracki naravno,dobro bi bilo da u nasoj ligi postoje statisticki podaci o tacnim pasovima..mislim da bi Svraka u ovoj polusezoni imao 1,5...
AMAR OSIM!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sky Kerla

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
tako je ! Jamak ima tu nesreću što je nakon njegovih dobrih patrija doveden Bekrić koji će igrati na toj poziciji.ali nije ni Jamak otpisancsh je napisao/la:Mislim da bi u pocetnu formaciju trebao uskociti bekric umjesto jamaka i to je to.Mislim da je jamak puno ofanzivniji od svrake,a po meni i dosta neodgovoran u defanzivi tako mislim da ga ne mozemo rotirati sa svrakom!maknadi je napisao/la:koliko vidim u ovim zeljama za formacijama..sa trenutnim pojacanjima..nigdje nema Jamaka..a taj decko nam je bio jedan od najboljih igraca u drugom dijelu polusezone,tako da po meni Svraka mu nemoze opepelit,igracki naravno,dobro bi bilo da u nasoj ligi postoje statisticki podaci o tacnim pasovima..mislim da bi Svraka u ovoj polusezoni imao 1,5...

DRUG NEBI TI PUNCA
A kao po vama Svraka nema alternativu u Zelji...ma dajte..pa on nit je ofanzivan nit defanzivan..samo et...opet kazem..steta sto nemamo statistiku...to je nas najstandardniji igrac za kojeg nikad nije stigla,niti ce stici bilo kakva ponuda,jer da bi vas neko dosao gledati mora imati te statisticke podatke ili preporuke..tako da..ja bih ga poklonio vjerujete haha...bagrcavi je napisao/la:tako je ! Jamak ima tu nesreću što je nakon njegovih dobrih patrija doveden Bekrić koji će igrati na toj poziciji.ali nije ni Jamak otpisancsh je napisao/la:Mislim da bi u pocetnu formaciju trebao uskociti bekric umjesto jamaka i to je to.Mislim da je jamak puno ofanzivniji od svrake,a po meni i dosta neodgovoran u defanzivi tako mislim da ga ne mozemo rotirati sa svrakom!maknadi je napisao/la:koliko vidim u ovim zeljama za formacijama..sa trenutnim pojacanjima..nigdje nema Jamaka..a taj decko nam je bio jedan od najboljih igraca u drugom dijelu polusezone,tako da po meni Svraka mu nemoze opepelit,igracki naravno,dobro bi bilo da u nasoj ligi postoje statisticki podaci o tacnim pasovima..mislim da bi Svraka u ovoj polusezoni imao 1,5...
Svraka možda ima nekih nedostataka u igri, ali momak se bori, izgara za sveti dres 
može biti najgori na terenu ali ja mu ništa neću zamjeriti zbog ove akcije
[youtube][/youtube]

može biti najgori na terenu ali ja mu ništa neću zamjeriti zbog ove akcije
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA
Nemožete porediti nikako po igračkim kvalitetama Svraku i Jamaka, Svraka je izmislio fudbal za Jamaka realno gledajući Jamak da nije otišao u Čelik i odigrao par dobrih utakmica pogotovo protiv nas Amar ga na bi vratio u Želju a vraćen je da popuni prazninu u veznom redu, da je prosječan igrac govori i Amarova izjava kada je bio gost na Pinku tipa "Ako vam je Jamak pojačanje onda će valjda i biti pojačanje", kad je otišao iz Želje u to vrijeme volio je da cugne vrlo često, hodao izlaszio je itd. mislim da ne ispadne seratorski sad velika je razlika izmedju njih dvojice a Svraka je koliko ja znam najstandardniji igrac Želje a da ne govorim da gine za svaku loptu i max. se trudi dok Jamak čim izgubi loptu a vrlo cesto se to desi i krene kontranapad protivnika umjesto da ide u defanzivu on se šepuri i konta neko drugi će odraditi to za njega, pa bio sam na jednom treningu kad mu je Amar maltene sve po spisku upravo radi takvih stvari i to dovoljno govori o poredjenju Svrake i Jamaka... 

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
Hoomer je napisao/la:Nemožete porediti nikako po igračkim kvalitetama Svraku i Jamaka, Svraka je izmislio fudbal za Jamaka realno gledajući Jamak da nije otišao u Čelik i odigrao par dobrih utakmica pogotovo protiv nas Amar ga na bi vratio u Želju a vraćen je da popuni prazninu u veznom redu, da je prosječan igrac govori i Amarova izjava kada je bio gost na Pinku tipa "Ako vam je Jamak pojačanje onda će valjda i biti pojačanje", kad je otišao iz Želje u to vrijeme volio je da cugne vrlo često, hodao izlaszio je itd. mislim da ne ispadne seratorski sad velika je razlika izmedju njih dvojice a Svraka je koliko ja znam najstandardniji igrac Želje a da ne govorim da gine za svaku loptu i max. se trudi dok Jamak čim izgubi loptu a vrlo cesto se to desi i krene kontranapad protivnika umjesto da ide u defanzivu on se šepuri i konta neko drugi će odraditi to za njega, pa bio sam na jednom treningu kad mu je Amar maltene sve po spisku upravo radi takvih stvari i to dovoljno govori o poredjenju Svrake i Jamaka...
slazem se u vecini sa tobom iako je Jamak preporodio se u posljednjih par utakmica, mada nije konkurencija Svraki koji pretrci najvise, pokriva igrace koji se ne vracaju nakon napada kao Zeba(dok lezi trazeci faul, a nije) ili Beslija (istrci kontru pa se ne vrati)...
zaboravili ste na onog crncaPlivadon je napisao/la:on je tata što se tiče snageGrbavica moj zivot je napisao/la:Ja mislim da je on jedan od fizicki najjaci igraca koji su igrali za Zelju ovo po mom sjecanju.

Amanakabob je napisao/la:zaboravili ste na onog crncaPlivadon je napisao/la:on je tata što se tiče snageGrbavica moj zivot je napisao/la:Ja mislim da je on jedan od fizicki najjaci igraca koji su igrali za Zelju ovo po mom sjecanju.nesto sa A ne mogu da se sjetim , . ma kerla nas konan

DRUG NEBI TI PUNCA
nidje veze...ok...nije ista pozicija...al da mi kazes da je Svraka za nekog izmislio fudbal..e to ne mogu da vjerujem...ako je on borac do maximuma..onda ne idemo na iste utakmice..pa taj ne isprlja dres...nemoj misliti da se stavljam u poziciju da branim Jamaka...al budimo samo malo realni i Svraka nije za Zelje nikako...al bas nikako..A kad smo vec kod izmisljanja fudbala...za njega je Zola tata...da se razumijemo..ako vec ides na treninge..onda znas o cemu pricam...Hoomer je napisao/la:Nemožete porediti nikako po igračkim kvalitetama Svraku i Jamaka, Svraka je izmislio fudbal za Jamaka realno gledajući Jamak da nije otišao u Čelik i odigrao par dobrih utakmica pogotovo protiv nas Amar ga na bi vratio u Želju a vraćen je da popuni prazninu u veznom redu, da je prosječan igrac govori i Amarova izjava kada je bio gost na Pinku tipa "Ako vam je Jamak pojačanje onda će valjda i biti pojačanje", kad je otišao iz Želje u to vrijeme volio je da cugne vrlo često, hodao izlaszio je itd. mislim da ne ispadne seratorski sad velika je razlika izmedju njih dvojice a Svraka je koliko ja znam najstandardniji igrac Želje a da ne govorim da gine za svaku loptu i max. se trudi dok Jamak čim izgubi loptu a vrlo cesto se to desi i krene kontranapad protivnika umjesto da ide u defanzivu on se šepuri i konta neko drugi će odraditi to za njega, pa bio sam na jednom treningu kad mu je Amar maltene sve po spisku upravo radi takvih stvari i to dovoljno govori o poredjenju Svrake i Jamaka...
http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... ce_pocinje" onclick="window.open(this.href);return false;
Veoma JAK video!
Veoma JAK video!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Glava me zaboli od klipa,a dobar je fazon

10 MARTA SVI NA GRBAVICU !!!
svoj ti pos'o !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.