ko karnisla bolje recenobagrcavi je napisao/la:jel' ovo onaj Serdarević što je jedno vrijeme igro i u Želji ?![]()
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
rodila ga majka...bagrcavi je napisao/la:jel' ovo onaj Serdarević što je jedno vrijeme igro i u Želji ?![]()
a jest žgoljav
ko da se na bonove hraniAlemC85 je napisao/la:
a jest žgoljav![]()
, mogu misliti, i dan danas Duško i Vaha su bolje građe od mnogih nazovi fudbalera...........
DRUG NEBI TI PUNCA
Mrva zbog ovakvih stvar i nije neku karijeru napravio, a imao je sasvim solidne predispozicije. Tipično mostarski, alkohol i kocka bili bitniji i to je to.
Who dares, wins !
gdje se može pratiti kretanje rezultata između Veleža i borca?
Bila je ova utakmica na ponudi u Millenniumu tako da možeš na teletekstu pratiti. Broj 635. Trenutno je prema njima, 0:0.
Who dares, wins !
0-0 poluvrijeme , pratim desavanja preko bwina , 3-2 za borac u kartonima , 4-1 u kornerima , to je sve sto znam
.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Auff.. BRUKA!!!!
Borac nas RAZVALIO!!!!
4-1 u kornerima.
Borac nas RAZVALIO!!!!
4-1 u kornerima.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
1-0 za Borac
.
EDIT: 2-0
EDIT: 2-0
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- samo_lijevo
- Kontakt:
Da nije opet Mirza djecu uveo u igru.?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Cuj 3-2 u kartonima, sta ce tek biti kad igrali polufinale kupa sa njimaMaestro^^ je napisao/la:0-0 poluvrijeme , pratim desavanja preko bwina , 3-2 za borac u kartonima , 4-1 u kornerima , to je sve sto znam.
Pusti poraz, tempiramo formu za Zenicu
Support Velez, It's logical! ★
Ma dobro, Borac se naložio. Igra protiv velikana pa skuplja bodove među svojim navijačima.
Vjerovatno Mirza uveo djecu.
Vjerovatno Mirza uveo djecu.
Who dares, wins !
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Ovo mi se nimalo ne svidja. Nije vise ovo pocetak priprema da bi se eksperimentisalo.
Kraj 2:0 , 5 5 u kornerima , a 3 4 u zutim kartonima za nas. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Super, kud ces bolje. S Borcem, jednim od 3 konkurenta za kup 2:0 izgubit 2 sedmice pred nastavak prvenstva.
Nakon priprema u Turskoj - tresla se gora rodio se mis. Nisam ocekivao da ne dadnemo niti jedan gol protiv Borca.
U Velezu vazda 3 koraka naprijed, 2 nazad, 3 naprijed, 4 nazad i sve tako.
Nakon priprema u Turskoj - tresla se gora rodio se mis. Nisam ocekivao da ne dadnemo niti jedan gol protiv Borca.
U Velezu vazda 3 koraka naprijed, 2 nazad, 3 naprijed, 4 nazad i sve tako.
@MostaracVelezovac
Uz sav respekt pa ti onda veze drug nemas pojma il o fudbalu il o igracima koji igraju kod nas i kod Borca. Sta se bola navlacis na Tanine price. Kakav kup covjece ..... Borac ce nas razvaliti u 8 od 10 utakmica laganini ... Optimizam i nada su dobri al samo kada ima neke substance na cemu to zasnovati ... Ovu tekmu smo dobro i prosli , to je moj dozivljaj svega toga ..
Uz sav respekt pa ti onda veze drug nemas pojma il o fudbalu il o igracima koji igraju kod nas i kod Borca. Sta se bola navlacis na Tanine price. Kakav kup covjece ..... Borac ce nas razvaliti u 8 od 10 utakmica laganini ... Optimizam i nada su dobri al samo kada ima neke substance na cemu to zasnovati ... Ovu tekmu smo dobro i prosli , to je moj dozivljaj svega toga ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
kimbo je napisao/la:@MostaracVelezovac
Sta bola? Pa koje to igrace Borac ima da su za klasu iznad Veleza, haj svega ti nabroji mi ih? I ako su tako haman igraci sto igraju po Bosanskim kaljuzama sto ne igraju po Njemackoj ili barem Ceskoj il Rusiji?
Sve je bola kod nas to tu negdje jadno u sitno pet maraka gore/dole. I nije do kupa - ja cu smatrat ovu sezonu uspjesnom i da izgubimo odmah sad u kupu, samo da ostanemo u ligi, jer iskreno vjerujem da je puno uradjeno na napretku kluba.
Ali ocekivao sam bar gol protiv Borca - nakon ovakvih priprema odigrat 2:0 je stvarno porazno.
-
karaiskakis
- Kontakt:
koga ti u našim redovima vidiš kao igrača koji će napravit prevagu u nekoj važnoj utakmici? ja ne vidim nikog. mi samo u defanzivi imamo solidnih nekoliko igrača...MostaracVelezovac je napisao/la:kimbo je napisao/la:@MostaracVelezovac
Sta bola? Pa koje to igrace Borac ima da su za klasu iznad Veleza, haj svega ti nabroji mi ih? I ako su tako haman igraci sto igraju po Bosanskim kaljuzama sto ne igraju po Njemackoj ili barem Ceskoj il Rusiji?
Sve je bola kod nas to tu negdje jadno u sitno pet maraka gore/dole. I nije do kupa - ja cu smatrat ovu sezonu uspjesnom i da izgubimo odmah sad u kupu, samo da ostanemo u ligi, jer iskreno vjerujem da je puno uradjeno na napretku kluba.
Ali ocekivao sam bar gol protiv Borca - nakon ovakvih priprema odigrat 2:0 je stvarno porazno.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
U defanzivi?
Okle nam onda 17-18 primljenih golova u prvoj poli? I koga smo to mi dobili sad u zimskom periodu da bi nam znatno poboljsao defanzivu?
Ja ustvari ne mislim da mi imamo defanzivu ikako. I mislim da nismo rijesili pitanje napadaca.
Jedina nada koja ostaje je to da dobar dio prinova (nemogu ih jos nazvat pojacanjima) su momci koji i imaju neki renome ali nisu dugo igrali i da im treba 2-3 mjeseca da dodju malo sebi. Eto proveli su mjesec u treningu s ekipom i igrama. Imaju jos 2 sedmice do prvensta - to je mjesec i pol. Imaju jos mjesec i pol do kupa.
Da Bog da da i nama malo svane i pokaze se neko ko zna zabit gol. Ili bar da onaj mali Brkovic proradi - nekako mi je on najveci kandidat za rjesenje do sad.
Hoce li bit ikakva pripremna utakmica na stadionu u Vrapcicima, pa bar da ih mogu vidit preko fkvelezlive?
Okle nam onda 17-18 primljenih golova u prvoj poli? I koga smo to mi dobili sad u zimskom periodu da bi nam znatno poboljsao defanzivu?
Ja ustvari ne mislim da mi imamo defanzivu ikako. I mislim da nismo rijesili pitanje napadaca.
Jedina nada koja ostaje je to da dobar dio prinova (nemogu ih jos nazvat pojacanjima) su momci koji i imaju neki renome ali nisu dugo igrali i da im treba 2-3 mjeseca da dodju malo sebi. Eto proveli su mjesec u treningu s ekipom i igrama. Imaju jos 2 sedmice do prvensta - to je mjesec i pol. Imaju jos mjesec i pol do kupa.
Da Bog da da i nama malo svane i pokaze se neko ko zna zabit gol. Ili bar da onaj mali Brkovic proradi - nekako mi je on najveci kandidat za rjesenje do sad.
Hoce li bit ikakva pripremna utakmica na stadionu u Vrapcicima, pa bar da ih mogu vidit preko fkvelezlive?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.