Onaj Pandza sto je otisao iz Sarajeva u Lokomotivu je najveca promasena kupnja u zadnjih 100 godina.... a placen 650.000 Eura,tako pise....a to je za nase prostore cifra i po

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ko mu je kriv sto se od'o kafani. Frajer prije 24h pod utjecajem alkoholaFKKrajina je napisao/la:Jest da sam promasio malo temu) Ali vezana je za Sarajevo, a i Lokomotivu kad ovaj vec spominje
Onaj Pandza sto je otisao iz Sarajeva u Lokomotivu je najveca promasena kupnja u zadnjih 100 godina.... a placen 650.000 Eura,tako pise....a to je za nase prostore cifra i poJel tacna ta cifra ?
Normalno da nije...FKKrajina je napisao/la:Jest da sam promasio malo temu) Ali vezana je za Sarajevo, a i Lokomotivu kad ovaj vec spominje
Onaj Pandza sto je otisao iz Sarajeva u Lokomotivu je najveca promasena kupnja u zadnjih 100 godina.... a placen 650.000 Eura,tako pise....a to je za nase prostore cifra i poJel tacna ta cifra ?
Kako mozes komentarisati nesto sto nisi vidio svojim ocimaSarajlijc@ je napisao/la:Bravo kapitenu! Ako budemo ovako igrali u prvenstvu bice neizvjesna borba za titulu!
Pa ono sto sam gledao mi se svidjelo uvijek pokusavamo napadat i drzimo loptu u posjedu, takav slucaj je i na ovoj utakmici po komentarima.HZ_ilidzaa je napisao/la:Kako mozes komentarisati nesto sto nisi vidio svojim ocimaSarajlijc@ je napisao/la:Bravo kapitenu! Ako budemo ovako igrali u prvenstvu bice neizvjesna borba za titulu!Ja kad ih vidim na Hasetu da ginu onda mozemo pricati o tituli
300.000 Eura bi trebala biti tacna cifra.FKKrajina je napisao/la:Jest da sam promasio malo temu) Ali vezana je za Sarajevo, a i Lokomotivu kad ovaj vec spominje
Dobar je mali Faris mozda i najveci posljeratni nas talenat al opet kazem da ne zavrsi s Sarajevom ko i Haris ! I njega su forsirali,najbolji igrac ovo ono sve dok ga nisu Oprali s Lechom ... Farise sve najbolje od srca !Alfa_Muzijak je napisao/la:- 73. min. Bordo ekipa je ponovo bila u prilici da postigne pogodak. Faris Handžić, koji danas igra izvanredno, idealnim pasom pronalazi Suljića. Suljić situaciju 1 na 1 sa golmanom Mure ne uspijeva da pretvori u gol. Golman odlično reaguje i izbacuje loptu.
F. Handzic me odusevio protiv Iskre. Sa svojih 16 godina s kakvom lakocom igra, za ne povjerovati. Suljic ne smije dobivati sansu prije njega.
Ma kakva slava vec ljudi oko njega mojne se slave u ovoj nasoj ligi bgt !Sarajlijc@ je napisao/la:Svijetla je buducnost pred Farisom samo da mu slava ne udari u glavu
Nije stvar u slavi,eno Ronalda ja odavno udarila slava,ali uvijek igra dobro,vise je stvar u sportskom zivotu.Ako momak ne bude slijedio svog prezimenjaka do 18.-19. godine i on mogao otici u neki jaci klub,ali se tu i zadrzati,a ne vratiti kao Haris.Iskren je napisao/la:Ma kakva slava vec ljudi oko njega mojne se slave u ovoj nasoj ligi bgt !Sarajlijc@ je napisao/la:Svijetla je buducnost pred Farisom samo da mu slava ne udari u glavu
Da, bezveze igrac skroz.manijakb je napisao/la:jel istina da ste se otarasili Sehovica i da je otisao iz sarajeva??
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.