FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Buu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 23 feb 2012, 15:51

juveboy je napisao/la:Cekaj, zbunjen sam totalno, je li Kerla potpisao i hoce li potpisati za Zelju ? Vidim pojedini ga vec uvrstavaju u pocetnu formaciju, a u medjuvremenu nisam nigdje procitao da je potpisao ? Hvala. . .
ipetm je napisao/la:Kad se otvori slika pritisni još jednom da bude čitljivo...

slika
NO PYRO NO PARTY

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 23 feb 2012, 15:52

sljedece godine u evropi po mom mišljenju 6 utakmica
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 23 feb 2012, 15:55

Hvala drug, nabrzaka udjem samo provjerim ima li sta novo, ne listam puno.

dado55
Kontakt:

Post Postao/la dado55 » 23 feb 2012, 16:00

Svi govore da ne treba previse praviTI euforijU, e ja se neslazem. Hocu da se radujem, dobrim vijestima, hocu da mastam i pricam o ligi sampiona, hocu da pricam o duploj kruni, novoj grbavici, dosta sam sutio i Boga molio da krene nesto na bolje, e sada kad to polako dolazi ja sam euforican i bit cu jos vise, na sav glas piricam o evropskom zelji , o mom zelji, onakvom kakav zelim da bude , a dusmani neka crknu od zavisti da ima je jedan KLUB RADNICKE KLASE DOMINANTAN U PRVENSTVU, DA JE JEDAN KLUB NASTAO NA MUCI NASIH PRADJEDOVA I MUKAMA SVIH ONIH KOJI SU GA GODINAMA CUVALI I KAD JE BILO DOBRO I KAD JE BILO LOSE, POLAKO SE PENJE PREMA MJESTU O KOJEM SU MASTALI SVI NI KOJI SU GA TOG DANA I OSNOVALI PRIJE 90 GODINA. MOJ ŽELJO JE KLUB I SRBA I HRVATA I MUSLIMANA I ROMA I JEVREJA I SVIH ONIH KOJI GA ISKRENO VOLE BEZ OBZIRA NA VJERU I NACIJU. TREBA DA BUDEMO PONOSNI NA NASU HISTORIJU KLUBA GDJE SMO ODBILI IGRANJE U FASISTICKOJ NDH, DA BUDEMO PONOSNI STO SMO KLUB RADNIKA I DOK KOD POSTOJIMO PREDSTAVLJACEMO RADNICKU KLASU I ZA TO SE BORITI, MI NIKADA NECEMO BITI KLUB REZIMA I KLUB NEKE PARTIJE(STRANKE) . I SVIMA NA SVIJETU MOZEMO POGLEDATI U OCI NA NASOM SVIJETLOM HISTORIJOM I TRADICIJOM RADNICKOG KLUBA, I U PONEDELJAK CE SE POKAZATI KO SMO I STA SMO KAD BUDEMO CISTILI NAS TEREN, PA USKORO AKO BOG DA I GRADILI NASU GRBAVICU. NASU GRBAVICU SU GRADILI NASI DJEDOVI, BRANILI NASI OCEVI A MI CE MO DA JE CUVAMO I OBNAVLJAMO DA BUDE JOS BOLJA I LJEPSA. A DUSMANI, MA KO IH J.E.B.E.....:-)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 feb 2012, 16:03

Grb kao i svaki ostali artikl koji ima obilježje fudbalskog kluba Željezničar, zakonom je zaštićen brend kod Zavoda za intelektualno pravo i vlasništva.

Prema brand book-u, grb ima i monohromatsku, tj. crno - bijelu (bezbojnu) varijantu koja se koristi na pojedinim aplikacijama tipa laserskog graviranja metala ili drveta, gdje nije moguće uraditi drugom tehnikom apliciranje logotipa.
Ovlašteni predstavnici fudbalskog kluba Željezničar su odobrili sve artikle, i samo takvi proizvodi će se naći u ponudi fan shopa kao validni suveniri kluba.

Hvala na povjerenju, Fan shop FK Željezničar.

Samo ostro!

likson
Kontakt:

Post Postao/la likson » 23 feb 2012, 16:05

dado55 je napisao/la:Svi govore da ne treba previse praviTI euforijU, e ja se neslazem. Hocu da se radujem, dobrim vijestima, hocu da mastam i pricam o ligi sampiona, hocu da pricam o duploj kruni, novoj grbavici, dosta sam sutio i Boga molio da krene nesto na bolje, e sada kad to polako dolazi ja sam euforican i bit cu jos vise, na sav glas piricam o evropskom zelji , o mom zelji, onakvom kakav zelim da bude , a dusmani neka crknu od zavisti da ima je jedan KLUB RADNICKE KLASE DOMINANTAN U PRVENSTVU, DA JE JEDAN KLUB NASTAO NA MUCI NASIH PRADJEDOVA I MUKAMA SVIH ONIH KOJI SU GA GODINAMA CUVALI I KAD JE BILO DOBRO I KAD JE BILO LOSE, POLAKO SE PENJE PREMA MJESTU O KOJEM SU MASTALI SVI NI KOJI SU GA TOG DANA I OSNOVALI PRIJE 90 GODINA. MOJ ŽELJO JE KLUB I SRBA I HRVATA I MUSLIMANA I ROMA I JEVREJA I SVIH ONIH KOJI GA ISKRENO VOLE BEZ OBZIRA NA VJERU I NACIJU. TREBA DA BUDEMO PONOSNI NA NASU HISTORIJU KLUBA GDJE SMO ODBILI IGRANJE U FASISTICKOJ NDH, DA BUDEMO PONOSNI STO SMO KLUB RADNIKA I DOK KOD POSTOJIMO PREDSTAVLJACEMO RADNICKU KLASU I ZA TO SE BORITI, MI NIKADA NECEMO BITI KLUB REZIMA I KLUB NEKE PARTIJE(STRANKE) . I SVIMA NA SVIJETU MOZEMO POGLEDATI U OCI NA NASOM SVIJETLOM HISTORIJOM I TRADICIJOM RADNICKOG KLUBA, I U PONEDELJAK CE SE POKAZATI KO SMO I STA SMO KAD BUDEMO CISTILI NAS TEREN, PA USKORO AKO BOG DA I GRADILI NASU GRBAVICU. NASU GRBAVICU SU GRADILI NASI DJEDOVI, BRANILI NASI OCEVI A MI CE MO DA JE CUVAMO I OBNAVLJAMO DA BUDE JOS BOLJA I LJEPSA. A DUSMANI, MA KO IH J.E.B.E.....:-)
potpis !svaka cast drug ;)
Povratak na staze stare slave! TM 87

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 23 feb 2012, 16:06

Ovako je bilo prošle sezone protiv Olimpika, mislim na teren, a ove ko zna... :roll:

[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 23 feb 2012, 16:24

bagrcavi je napisao/la:------------------Gušo

B. Čolić Bogičević Kerla Kvesić

---------------Nyema
----------------------Svraka
-----------Bekrić

Smajić-------------------Zeba

------------Adilović

trenutno najjača postava našeg tima.tamo nekad oko 60 Bešlija umjesto Smajića.

Zeba na krilu? Mozda je bolje staviti Nyema na RB umjesto Colica, Svraku na njegovu poziciju, Bekric na CM, i Zeba gdje je Bekric. Selimovic na krilu.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 23 feb 2012, 16:26

Bekric je extra pojacanje za ovu ligu. Svaka cast Zelji. Samo me malo muci koja njega muka natjera nazad u Bosnu....

A Kerla,vala ako je on pojacanje za titule ja necu gledati nogomet vise nikad:D

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 23 feb 2012, 16:29

FKKrajina je napisao/la:Bekric je extra pojacanje za ovu ligu. Svaka cast Zelji. Samo me malo muci koja njega muka natjera nazad u Bosnu....

Zazelio se porodice, a i zaradio je para barem za 10 god normalnog zivotau Bosni, a i kupio je mecku samo takvu...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 feb 2012, 16:30

FKKrajina je napisao/la:Bekric je extra pojacanje za ovu ligu. Svaka cast Zelji. Samo me malo muci koja njega muka natjera nazad u Bosnu....

mene brine koja je tebe muka natjerala da pišeš na ovoj temi, jer očigledno nemaš ništa pametno da napišeš.
DRUG NEBI TI PUNCA

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 23 feb 2012, 16:33

bagrcavi je napisao/la:

mene brine koja je tebe muka natjerala da pišeš na ovoj temi, jer očigledno nemaš ništa pametno da napišeš.
Ta sto dizete u nebo propale igrace. U najboljim godinama vracati se u nasu ligu. Sve mi je jasno:D

A imam pravo komentarisati gdje hocu i sta hocu. I naravno nikad ne vrijedjam nikog, samo iznosim svoje misljenje.
Zadnja izmjena: FKKrajina, dana/u 23 feb 2012, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 23 feb 2012, 16:35

Nesto kontam jest onaj Kerla zivotinja kolko je samo momak bio fizicki spreman,a gradjen ko Hulk.Jest pakas ispo a napisa neko ako mu je sef oprostio oprosit cu mu i ja.
svoj ti pos'o !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 feb 2012, 16:37

juveboy je napisao/la:
domorocki je napisao/la:
juveboy je napisao/la:Cekaj, zbunjen sam totalno, je li Kerla potpisao i hoce li potpisati za Zelju ? Vidim pojedini ga vec uvrstavaju u pocetnu formaciju, a u medjuvremenu nisam nigdje procitao da je potpisao ? Hvala. . .
ili se praviš budala,ili si ćorav,ili si baš glup!!
Sta se palis covjece, ne visimo svi na internetu, fino pitam k'o insan, a ti "ujedas", svasta?
Kerla ce ili je vec POTPISAO 1+1! ;)
@ellaxaz
Takav teren je bolji od pola stadiona PL u po ljeta
@FKKrajina
Ne znam prijatelju jesi ti ljubomoran ili sta? Ako zelis da provociras ne pisi na ovoj temi... Vama je ZELJO TRN U OKU JER SE VEC IZDIGAO IZ OVOG SIVILA I TO NE MOZETE DA PRIHVATITE... PA KAKO CE TEK DA VAM BUDE ZA JOS KOJU GODINU...KAD BUDEMO IGRALI GRUPE EL ILI LP... :)
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 23 feb 2012, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.

dado55
Kontakt:

Post Postao/la dado55 » 23 feb 2012, 16:40

slika
TO JA TE MAŠINA

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 23 feb 2012, 17:20

Ako mu je osim oprostio i mi moramo ... ;)

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 23 feb 2012, 17:25

Ja mislim da je on jedan od fizicki najjaci igraca koji su igrali za Zelju ovo po mom sjecanju.
svoj ti pos'o !

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 23 feb 2012, 17:25

THC je napisao/la:Ako mu je osim oprostio i mi moramo ... ;)
definitivno..
P.S. dobar ti avatar ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 23 feb 2012, 17:54

Grbavica moj zivot je napisao/la:Ja mislim da je on jedan od fizicki najjaci igraca koji su igrali za Zelju ovo po mom sjecanju.
on je tata što se tiče snage ;)

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 23 feb 2012, 17:56

nime_tm87 je napisao/la:Grb kao i svaki ostali artikl koji ima obilježje fudbalskog kluba Željezničar, zakonom je zaštićen brend kod Zavoda za intelektualno pravo i vlasništva.

Prema brand book-u, grb ima i monohromatsku, tj. crno - bijelu (bezbojnu) varijantu koja se koristi na pojedinim aplikacijama tipa laserskog graviranja metala ili drveta, gdje nije moguće uraditi drugom tehnikom apliciranje logotipa.
Ovlašteni predstavnici fudbalskog kluba Željezničar su odobrili sve artikle, i samo takvi proizvodi će se naći u ponudi fan shopa kao validni suveniri kluba.

Hvala na povjerenju, Fan shop FK Željezničar.

Samo ostro!
jel to znaci da ja više ne smijem pravit zeljine dresove za PES ? :S i zelju u sokeru? :S

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.