Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Izgleda da smo potpisali ugovor sa ovim momkom Paul Pogba i da nam dolazi na kraju sezone, iako izvor nije neki nadam se da je to gotova stvar. Strasno mi je drago zbog ovog vjerujem da smo dobili velikog talenta i igraca, mislim da se i odnos prema ovim mladim igracima promjenio i ne sumnjam da ce mu Conte pruziti sansu.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Taj mali će biti novi Viera, samo ako dođe, još za dž ...
Appelt, Bouy, Pogba svi 1993, e ako nijedan od njih ne bude svjetska klasa, nešto nije uredu sa našim scoutingom. Ali, ima tu i nespremnosti trenera da daju mladim igračima šansu, nadam se da će im je Conte pružiti.

Appelt, Bouy, Pogba svi 1993, e ako nijedan od njih ne bude svjetska klasa, nešto nije uredu sa našim scoutingom. Ali, ima tu i nespremnosti trenera da daju mladim igračima šansu, nadam se da će im je Conte pružiti.

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- harebianconero
- Kontakt:
BLJAK !!!benjamino je napisao/la:Juventus je u toku pronalaženja generalnog sponzora za sljedeću sezonu pošto na ljeto ističu ugovori s BetClicom i Baloccom. Ovo je jedan od potencijalnih sponzora a ujedno i izgleda dresa.
Dresovi niđe veze Bgm ... Ovi sadašnji su baš ekstra dresovi, sviđaju mi se baš..
Pogba će izgleda potpisati na 4 godine, ali će ostati do kraja sezone u Man. Utd. da ispoštuje ugovor.
PS. @benjaminjo dobrodošao, budi aktivan.

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
napredna verzija Vieire, ima šutčinu samo takvu, sve u svemu najveći talenat Uniteda i vjerovatno najtalentirani mladi igrač na otoku, ne mogu da vjerujem da ga je United pustio...dzenan01 je napisao/la:Taj mali će biti novi Viera, samo ako dođe, još za dž ...![]()
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Maradona: Juventus će osvojiti Scudetto
Legenda europskog i svjetskog nogometa, Diego Armando Maradona, je prokomentarisao derbi koji će se odigrati u subotu između Milana i Juventusa.
Maradona kaže kako Juventus može do Scudetta, ali treba prvo igrati solidno i bez ikakve nervoze.
... "Juventus može osvojiti Scudetto ove sezone, u to sam siguran. Oni samo trebaju igrati solidno i bez ikakve nervoze".
Maradona je dodao da ako Juventus pobjedi ovu utakmicu, sigurno na kraju sezone osvaja Scudetto.
"Siguran sam u to da ako Juventus pobjedi još ovu utakmicu, da će na kraju osvojiti Scudetto", izjavila je legenda europskog i svjetskog nogometa, Diego Maradona
Ako Diego ovo kaže nema nikakve sumnje
Legenda europskog i svjetskog nogometa, Diego Armando Maradona, je prokomentarisao derbi koji će se odigrati u subotu između Milana i Juventusa.
Maradona kaže kako Juventus može do Scudetta, ali treba prvo igrati solidno i bez ikakve nervoze.
... "Juventus može osvojiti Scudetto ove sezone, u to sam siguran. Oni samo trebaju igrati solidno i bez ikakve nervoze".
Maradona je dodao da ako Juventus pobjedi ovu utakmicu, sigurno na kraju sezone osvaja Scudetto.
"Siguran sam u to da ako Juventus pobjedi još ovu utakmicu, da će na kraju osvojiti Scudetto", izjavila je legenda europskog i svjetskog nogometa, Diego Maradona
Ako Diego ovo kaže nema nikakve sumnje

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
BigBen je napisao/la:Meni je ovaj dres vise nego odlicanbenjamino je napisao/la:Juventus je u toku pronalaženja generalnog sponzora za sljedeću sezonu pošto na ljeto ističu ugovori s BetClicom i Baloccom. Ovo je jedan od potencijalnih sponzora a ujedno i izgleda dresa.
, vrijedilo bi ga kupiti, naravno ako bude u prodaju...
Jos ovaj sponzor odmah upada u oci...gdje su arapi tu je i lova
Dres je dobar, ma samo neka je crno-bijeli nema veze dizajn ovo-ono Bianconero vero

Dobrodošlica novom članu.
I moram vas malo kritikovati, manite se diskusija sa simpatizerima drugih klubova, pišimo ovdje na našoj temi. Nema mene i @Bianconerca i odmah samo 1-2 stranice... ccc...

Ne desava se nista bitno za klub, a nikom se ne da presipati iz supljeg u prazno.
Svi igraci su spremni za Milan.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Svi navijači spremni za utakmicu, pivkane i 'laća neće nedostajati, sklonio sve lomljivo iz sobe, luster skinuo da bezze ne završi u komadima, ormarić sa ogledalom i staklenim vratima iznio u šupu, stolice sve također izmještene u hodnik, kako god se desi Juve pobijedi, ili ne daj Bože izgubi @Ramiralova hanuma likes thisSoni je napisao/la:Ne desava se nista bitno za klub, a nikom se ne da presipati iz supljeg u prazno.

- paolomontero
- Kontakt:
gent španskog veznjaka kaže da je Juventus propustio priliku da ga dovede i da je nemoguće da pređe u Juventus na ljeto.
Ovih dana se spominjao interes Juventusa za Xabi Alonsa, a danas se oglasio njegov agent.
„Transfer Xabia u Juventus je nemoguć. Ako Juventus pošalje ponudu Realu? Ne znam, to morate pitati njih. Nije pitanje novca, igrač se odlično osjeća ovdje i ne vidim mogućnost da pređe u Juventus ili u neki drugi klub. Ima još dvije i po godine ugovora. Da li će završiti karijeru u Realu? To je mogućnost iako u fudbalu nikada ne znate...", rekao je Ibanez.
No kaže da je Juventus propustio priliku da njegovog klijenta dovede prije 2 godine.
„Da, Juventus je imao priliku da ga kupi prije 2 godine, ali nikako nisu mogli da se dogovore sa Liverpoolom. Mislim da je voz prošao i da se više neće vraćati", rekao je agent Španca.
Ovih dana se spominjao interes Juventusa za Xabi Alonsa, a danas se oglasio njegov agent.
„Transfer Xabia u Juventus je nemoguć. Ako Juventus pošalje ponudu Realu? Ne znam, to morate pitati njih. Nije pitanje novca, igrač se odlično osjeća ovdje i ne vidim mogućnost da pređe u Juventus ili u neki drugi klub. Ima još dvije i po godine ugovora. Da li će završiti karijeru u Realu? To je mogućnost iako u fudbalu nikada ne znate...", rekao je Ibanez.
No kaže da je Juventus propustio priliku da njegovog klijenta dovede prije 2 godine.
„Da, Juventus je imao priliku da ga kupi prije 2 godine, ali nikako nisu mogli da se dogovore sa Liverpoolom. Mislim da je voz prošao i da se više neće vraćati", rekao je agent Španca.
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
- paolomontero
- Kontakt:
Colantuono i dao komentar na Simonea Padoina, igrača koji je u januaru prešao u Juventus:
„Padoin je izuzetno koristan igrač koji može igrati na svim pozicijama na sredini terena. Conte ga je izabrao radi toga i radi njegove ozbiljnosti. On je pravi igrač za Juventus i sigurno su napravili dobru kupovinu".
slazem se sa njim,nije los bio prosli vikend
„Padoin je izuzetno koristan igrač koji može igrati na svim pozicijama na sredini terena. Conte ga je izabrao radi toga i radi njegove ozbiljnosti. On je pravi igrač za Juventus i sigurno su napravili dobru kupovinu".
slazem se sa njim,nije los bio prosli vikend
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
paolomontero je napisao/la:nije los bio prosli vikend

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
na ovoj temi nisam nikada pisao al eto mogao bi se navuc.napisat cu vam jedan svoj dozivljaj odnosno kad sam prvi put cuo i vidio juve na tv.cijeli rat sam proveo u gradaccu i naravno kao i svi bez struje.i prode rat ili je jos i trajao ne sjecam se uglavnom dosla struja prvi put ja upalio tv nasao antenu kad nasao hrvatski program kad ono igraju neki crno bijeli cini mi se protiv ajaxa,ja gledam igra juve ore razvaljuje i od tada kasnije do onoga izbacivanja u seriju b ja gino za juve a kasnije nesto ohladio neznam ni ja sto.najzalosniji trenuci tada su mi bili kada ih borusija razvali u onom finalu lige prvaka kao i real cini mi se godinu kasnije ,sjecam se i danas sastava peruzzi,ferara,montero,di livio,tachinardi zidane del piero viali vieri ravaneli nedved amoruso uglavnom beton su bili poslije toga lagan pad i eto ja ocekujem da napokon krenu ka vrhu kako talijanskog tako i evropskog fudbala forza juve
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
@astra,onda da ti poželimo dobrodošlicu.
Previše izgubljenih finala imamo,nažalost.
Protiv BVB-a smo bili potpuni favoriti jer smo te godine u grupi sa njima bili i dobili ih mislim obje utakmice.
Protiv Reala smo nezasluženo izgubili golom Mijatovića iz offside-a,utakmica koja mi je najteže pala kao navijaču Juventusa iako sam bio jako mlad.

Previše izgubljenih finala imamo,nažalost.
Protiv BVB-a smo bili potpuni favoriti jer smo te godine u grupi sa njima bili i dobili ih mislim obje utakmice.
Protiv Reala smo nezasluženo izgubili golom Mijatovića iz offside-a,utakmica koja mi je najteže pala kao navijaču Juventusa iako sam bio jako mlad.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
U Juventusu razmatraju o ponudjenu novih ugovora za Bufona, Barzaglia i De Ceglea. Pored trazenja mladih talenata, radi si i na zadrzavanju prekaljenih i najzasluzniji igraca u ovom timu...
Siguran sam ako bude ostvaren transfer francuskog dragulja u Juve, imati cemo velike potencijale za buducnost, ovaj Pogba je sjajan. Napokon Juventusov skauting radi odlicno, sto bi rekli ljudi za ne prepoznat
Posto se nista bitno ne desava, evo nekih od najboljih odbrana najboljeg golmana ikad:
GiGI!
[youtube][/youtube]
btw. maksuz pozdrav za @bianconeri!!
Siguran sam ako bude ostvaren transfer francuskog dragulja u Juve, imati cemo velike potencijale za buducnost, ovaj Pogba je sjajan. Napokon Juventusov skauting radi odlicno, sto bi rekli ljudi za ne prepoznat

Posto se nista bitno ne desava, evo nekih od najboljih odbrana najboljeg golmana ikad:
GiGI!

[youtube][/youtube]
btw. maksuz pozdrav za @bianconeri!!

Stol se iznio na hodnik, fotelja se smjestila, bilo je nešto grickalica i pića na podu dalje od mene jer sam rušilački nastrojen. Zvrcnuo sam jaranu na mob desetak minuta do 15:00 sati, znam da će gledati tek da ga podsjetima na opkladu. On je zakleti Milanista, a opklafa je šišanje na ćelavo. Imao je tada prilično normalnu frizuru za razliku od mene koji sam pustio kike kao Bobo Vieri i krasio ih rajfom po sred vugla.
Utakmica je počinjala za koji minut, došao je rođak i donio preostalu logistiku, kapa je bila spremna a kod mene šal iz 1996 godine.
Veliki je pritisak na igrače oba tima, utakmica je i za jedne i druge najvažnija u sezoni, bitka za Italiju će biti neizvjesna do samog kraja, Juve je hendikepiran neigranjem Ibrahimovića a u zadnji momenat stigla je vijest da neće igrati Crespo u Milanu... dobro je kontam... bolje i Tomasson nego on...
Krenulo je žestoko, odbrane su na nivou, kad kamera prikaže sa vrha stadiona striktno markiranje pojedinih igrača čisto se čovjek naježi. Schewchwenko kad primi loptu četvorica su odmah oko njega ne daju mu da diše... na drugoj strani također... Trezeguet i Del Piero su strogo čuvana vrsta i strašna Milanova odbrana ne dopušta im ni mrvu šanse. Emerson i Appiah vode žestoku btiku sa ratnicima rossonera na sredini...
Udarac za udarac, pokušaj za pokušaj, dueli su strašni i žestoki, igra se oštro, muški ali fer i korektno.
Igra napadača Juventusa Cobre navalnog reda nije i nikada bila trkačka, driblanje i izbacivanje spektakularnim potezima nisu bili njegov dio posla ali njemu i ne treba puno...
..i tada se desilo... oduzeta lopta na sredini, neko je izbacio Capitana u prvi plan, pokušaj centaršuta je bio neuspješan prvi, ali Alex se majstorski okreće i polumakazicama ubacuje lotu u sredinu... samo jednom je Cobra u toj utakmici pobjegao odbrani Milana... samo jednom i to taj put... ali to je bilo dovoljno, greška odbrane Milana, sjajan trzaj glavom i lopta se našla iza Dide... GOOOOOOOLLLLL, šutao sam flaše i čaše po sobi
ogroman udarac u velikoj borbi za titulu...
na poluvrijeme se otišlo ovim rezultatom, jarani me zovu, šalju poruke, ovo-ono, neko igrao x, neko igrao keca... neko stavili dvicu i svi zovu mene zato što im paše ili ne paše rezultat.. kao da je to bitno...
Svima odgovorim šta je moje srce odigralo prije mnogo godina kad ga je ukrala Stara Dama...
drugo poluvrijeme je bilo ratničko opet, Milan je žestoko napadao i pokušavao da izjednači rezultat a Juve prijetio iz polukontri, jednom je Alex pogodio prečku... imali su rossoneri veliku šansu kad je ušao Inzaghi a Zambrotta ''poginuo'' spašavajući...
ostalo je 0:1, Ancelotti se pravdao kasnije da je to bila ''samo jedna bitka'' ali da Juve nije dobio rat.. iako je bio svjestan da je sve gotovo... istanbulska noć je to pokazala...
Utakmica je počinjala za koji minut, došao je rođak i donio preostalu logistiku, kapa je bila spremna a kod mene šal iz 1996 godine.
Veliki je pritisak na igrače oba tima, utakmica je i za jedne i druge najvažnija u sezoni, bitka za Italiju će biti neizvjesna do samog kraja, Juve je hendikepiran neigranjem Ibrahimovića a u zadnji momenat stigla je vijest da neće igrati Crespo u Milanu... dobro je kontam... bolje i Tomasson nego on...
Krenulo je žestoko, odbrane su na nivou, kad kamera prikaže sa vrha stadiona striktno markiranje pojedinih igrača čisto se čovjek naježi. Schewchwenko kad primi loptu četvorica su odmah oko njega ne daju mu da diše... na drugoj strani također... Trezeguet i Del Piero su strogo čuvana vrsta i strašna Milanova odbrana ne dopušta im ni mrvu šanse. Emerson i Appiah vode žestoku btiku sa ratnicima rossonera na sredini...
Udarac za udarac, pokušaj za pokušaj, dueli su strašni i žestoki, igra se oštro, muški ali fer i korektno.
Igra napadača Juventusa Cobre navalnog reda nije i nikada bila trkačka, driblanje i izbacivanje spektakularnim potezima nisu bili njegov dio posla ali njemu i ne treba puno...
..i tada se desilo... oduzeta lopta na sredini, neko je izbacio Capitana u prvi plan, pokušaj centaršuta je bio neuspješan prvi, ali Alex se majstorski okreće i polumakazicama ubacuje lotu u sredinu... samo jednom je Cobra u toj utakmici pobjegao odbrani Milana... samo jednom i to taj put... ali to je bilo dovoljno, greška odbrane Milana, sjajan trzaj glavom i lopta se našla iza Dide... GOOOOOOOLLLLL, šutao sam flaše i čaše po sobi
ogroman udarac u velikoj borbi za titulu...
na poluvrijeme se otišlo ovim rezultatom, jarani me zovu, šalju poruke, ovo-ono, neko igrao x, neko igrao keca... neko stavili dvicu i svi zovu mene zato što im paše ili ne paše rezultat.. kao da je to bitno...
Svima odgovorim šta je moje srce odigralo prije mnogo godina kad ga je ukrala Stara Dama...
drugo poluvrijeme je bilo ratničko opet, Milan je žestoko napadao i pokušavao da izjednači rezultat a Juve prijetio iz polukontri, jednom je Alex pogodio prečku... imali su rossoneri veliku šansu kad je ušao Inzaghi a Zambrotta ''poginuo'' spašavajući...
ostalo je 0:1, Ancelotti se pravdao kasnije da je to bila ''samo jedna bitka'' ali da Juve nije dobio rat.. iako je bio svjestan da je sve gotovo... istanbulska noć je to pokazala...
Novi ugovori za Barzaglija, Buffona i De Cegliea
Juventus razmišlja o ljetnom prijelaznom roku, ali i o produljenju ugovora s igračima kojima ističe ugovor.
Jedan od igrača koji će sigurno produžiti svoj ugovor je Andrea Barzagli koji je jedan od najboljih igrača Juventusa u ovoj sezoni. Navodi se da bi on trebao produžiti svoj ugovor do 2014. godine.
Vjernost klubu bi trebao produžiti i Gianluigi Buffon, kao i Paolo De Ceglie, ali bi njihov ugovor trajao do 2016. godine. Očekuje se da će se svi ugovori potpisati u roku od mjesec dana.
_________________________________________________________________________________
Vučinić: Jedva čekam subotu
Juventusov napadač, Mirko Vučinić je spreman za subotnji meč protiv Milana, i kaže kako jedva čeka da dođe subota.
Očekuje se da će Mirko zaigrati od prve minute, a on kaže da je spreman dati sve od sebe kako bi pobjedili u subotu navečer.
"Jedva čekam subotu. Spreman sam za taj meč koji će biti veoma težak, ali mi cemo se potruditi da damo sve od sebe", rekao je Mirko Vučinić.
Mirko je na svakom derbiju bio glavni igrač utakmice na kojima je uvijek bio igrač utakmice, ili barem jedan od najboljih.
_________________________________________________________________________________
Postignut dogovor, Pogba 4 godine u Juventusu
Kako je večeras izvjestio engleski Daily Mail, Juventus i Manchester United su postigli dogovor oko velikog talenta Unitedove škole, Paula Pogbe.
Mladi francuz je s Englezima imao ugovor do ljeta ove godine, ali Daily Mail izvještava da će on potpisati 4-godišnji ugovor s Juventusom. Njegov agent, Marco Raiola je inače vrlo blizak Juventusu te je on najzaslužniji za ovaj transfer.
Juventus će ovog mladog talenta u svoje redove dovesti po završetku sezone jer je i on sam izjavio da želi ispoštovati do kraja ugovor koji ga veže s Unitedom.
Poznat je i sudija za subotnji meč Juventusa i Milana, to će biti Paolo Tagliavento.
Odličnu najave subotnje utakmice možete pročitati ovdje:
http://mojjuve.com/forum/index.php?topi ... rdseen#new" onclick="window.open(this.href);return false;
Također ovdje možete pratiti ostale informacije vezane za Derby della Madonnina i Juventus generalno možete pratiti i na ovom forumu koji okuplja navijače Juventusa širom Balkana.
Juventus razmišlja o ljetnom prijelaznom roku, ali i o produljenju ugovora s igračima kojima ističe ugovor.
Jedan od igrača koji će sigurno produžiti svoj ugovor je Andrea Barzagli koji je jedan od najboljih igrača Juventusa u ovoj sezoni. Navodi se da bi on trebao produžiti svoj ugovor do 2014. godine.
Vjernost klubu bi trebao produžiti i Gianluigi Buffon, kao i Paolo De Ceglie, ali bi njihov ugovor trajao do 2016. godine. Očekuje se da će se svi ugovori potpisati u roku od mjesec dana.
Vučinić: Jedva čekam subotu
Juventusov napadač, Mirko Vučinić je spreman za subotnji meč protiv Milana, i kaže kako jedva čeka da dođe subota.
Očekuje se da će Mirko zaigrati od prve minute, a on kaže da je spreman dati sve od sebe kako bi pobjedili u subotu navečer.
"Jedva čekam subotu. Spreman sam za taj meč koji će biti veoma težak, ali mi cemo se potruditi da damo sve od sebe", rekao je Mirko Vučinić.
Mirko je na svakom derbiju bio glavni igrač utakmice na kojima je uvijek bio igrač utakmice, ili barem jedan od najboljih.
Postignut dogovor, Pogba 4 godine u Juventusu
Kako je večeras izvjestio engleski Daily Mail, Juventus i Manchester United su postigli dogovor oko velikog talenta Unitedove škole, Paula Pogbe.
Mladi francuz je s Englezima imao ugovor do ljeta ove godine, ali Daily Mail izvještava da će on potpisati 4-godišnji ugovor s Juventusom. Njegov agent, Marco Raiola je inače vrlo blizak Juventusu te je on najzaslužniji za ovaj transfer.
Juventus će ovog mladog talenta u svoje redove dovesti po završetku sezone jer je i on sam izjavio da želi ispoštovati do kraja ugovor koji ga veže s Unitedom.
Poznat je i sudija za subotnji meč Juventusa i Milana, to će biti Paolo Tagliavento.
Odličnu najave subotnje utakmice možete pročitati ovdje:
http://mojjuve.com/forum/index.php?topi ... rdseen#new" onclick="window.open(this.href);return false;
Također ovdje možete pratiti ostale informacije vezane za Derby della Madonnina i Juventus generalno možete pratiti i na ovom forumu koji okuplja navijače Juventusa širom Balkana.
Tutti insieme un grande cuore, vinci la Juve, nostro amore!
1905 1926 1931 1932 1933 1934 1935 1950 1952 1958 1960 1961 1967 1972 1973 1975 1977 1978 1981 1982 1984 1986 1995 1997 1998 2002 2003 2005 2006 ....
1905 1926 1931 1932 1933 1934 1935 1950 1952 1958 1960 1961 1967 1972 1973 1975 1977 1978 1981 1982 1984 1986 1995 1997 1998 2002 2003 2005 2006 ....
- IlPrincipino
- Kontakt:
vidi benje sto se reklamira...
a mogu komotno skoknuti i do drugog foruma gdje su malo brži sa iformacijama i takodjer skupljaju navijače sa cijelog Balkana...
uostalom nebitno...
Lippi je izjavio da bi u svom timu radnije imao Nestu i Thiaga Silvu nego Barzaglia i Chiellinia...
Barzagli hvali Thiaga Silvu...kaže takodjer da kada Ibra igra milanova igra je predvidljiva a bez njega djeluju više kao tim...

a mogu komotno skoknuti i do drugog foruma gdje su malo brži sa iformacijama i takodjer skupljaju navijače sa cijelog Balkana...

uostalom nebitno...
Lippi je izjavio da bi u svom timu radnije imao Nestu i Thiaga Silvu nego Barzaglia i Chiellinia...
Barzagli hvali Thiaga Silvu...kaže takodjer da kada Ibra igra milanova igra je predvidljiva a bez njega djeluju više kao tim...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Ibra propušta meč sa nama,ipak je tako najpoštenije,neozbiljno je uopšte dva dana prije meča diskutovati o tome.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 23 feb 2012, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- IlPrincipino
- Kontakt:
za mene je ovo iznenadjenje...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Da nije potvrđena kazna to bi izazvalo lavinu,vjerovatno nikome u FIGC to ne treba,a i treba biti konzistentan u kaznama,ako je Krasić onda dobio 3 ili Castaignos sada 3 onda....IlPrincipino je napisao/la:za mene je ovo iznenadjenje...
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.