Reprezentacija Italije

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Novi selektor?

1. Mancini
34
29%
2. Conte
53
45%
3. Spalletti
16
13%
4. Guidolin
16
13%

Ukupno glasova: 119

paolomontero
Kontakt:

Re: Reprezentacija Italije

Post Postao/la paolomontero » 19 feb 2012, 22:49

FABIO QUAGLIERELLA MORA ICI NA EURO,MORA,AKO HOCE GRUPU DA PROĐE,MORAAAAA :oops: :oops: :oops: :oops:
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 22 feb 2012, 13:53

Borini, El Shaarawy e Silvestre in azzurro
Naslov sa CalcioMercato :!:
-RIVALDO-

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 22 feb 2012, 14:10

koji Silvestre...jel onaj iz Palerma?
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 22 feb 2012, 14:14

IlPrincipino je napisao/la:koji Silvestre...jel onaj iz Palerma?
Jeste,opet stranac,vjerovatno ih malo provjerava,mada Borini mi nije za reprezentacije,kada već eksperimentiše mogao je Destra ili nekoga drugog pozvati.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 22 feb 2012, 14:23

nista subjektivno ali borini, kakav god da bio, igra bolju sezonu od destra

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 22 feb 2012, 14:32

Evil Genius II je napisao/la:nista subjektivno ali borini, kakav god da bio, igra bolju sezonu od destra
Ako sam dobro upratio Borini je tek u posljednjih 4-5 utakmica počeo igrati dobro i postizati golove,uostalom imaju skoro identičnu statistiku ove sezone.
Nebitno,Prandelli vjerovatno hoće da vidi na koga sve može računati jer ima i dosta povreda i ne zna se ko se može povrijediti pred euro,a dosta je kandidata za napad.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 23 feb 2012, 10:37

Evil Genius II je napisao/la:nista subjektivno ali borini, kakav god da bio, igra bolju sezonu od destra
da igra bolju i ne slazem se....ja bih prije probao destra nego njega

"I am convinced that he has the qualities to aspire to something more, and maybe in June he could get a surprise from (Italy coach) Cesare Prandelli." Conte za Giacherinija,misli da treba biti u reprezentaciji..cak i ja kao juventino se sa ovim ne slazem,previse ga jednostavno gotivi
Ti seguiremo anche noi

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 23 feb 2012, 10:52

to je vec stvar ukusa i licnih simpatija prema igracu iako realno gledano ni borini ni destro nisu za reprezentacije a sva ova prica oko eventualnih poziva raznoraznim napadacima samo pokazuje kako 'smo' tanki sa ofanzivnim dijelom ekipe.

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 23 feb 2012, 11:29

Evil Genius II je napisao/la:to je vec stvar ukusa i licnih simpatija prema igracu iako realno gledano ni borini ni destro nisu za reprezentacije a sva ova prica oko eventualnih poziva raznoraznim napadacima samo pokazuje kako 'smo' tanki sa ofanzivnim dijelom ekipe.
quagliarella, osvaldo, pazzini, matri, rossi, cassano, gilardino, balotelli

medju njima treba putnike traziti (rossi i cassano vjerovatno out)
toto di natale sumnjam,ipak se oprostio,isto vrijedi i za tottija
objektivno od ovih igraca ja bih izdvojio gilu i quagliarellu,jer sto bi benitez rekao,kvaliteta je stalna,forma je prolazna

ima li spisak za utakmicu,je li objavio zalizani

slazem se sa tvojim postom
Ti seguiremo anche noi

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 23 feb 2012, 14:34

paolomontero je napisao/la:
ima li spisak za utakmicu,je li objavio zalizani
mislim da jos nema jer ne bi se inace nagadjalo po medijima sa ovim pozivima (consigli, destro, borini i ostali) da je prandelli objavio spisak :?

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 23 feb 2012, 15:30

Italija bez Cassana i Rossia je "osakaćena" u napadu. Ostali su napadaci koji su po karakteru i igri slicni jedan drugom,ne zelim da neko misli da umanjujem njihov kvalitet , to su sve odlicni igraci Matri,Balotelli,Osvaldo,Gilardino,Quagliarella,Pazzini, tu se izdvaja jedino Balotelli malo se razlikuje od ostalih po stilu igre.. Mislim da bi od ovih gore navedenih dvojica trebali da idu na Euro! Cassano i Rossi su igraci koji u svakom trenutku svojim potezom mogu rijesiti utakmicu.
Ovi gore navedeni igraci se fenomenalno snalaze u duel i skok igri dosta fizicki jaki,sto se za Cassana i Rossia ne moze reci,tako da najbolji par cine spoj ova dva tipa igraca npr. Matri-Cassano , Osvaldo-Rossi itd itd.
Bilo bi dobro da Prandeli pozove Borinia ili El Shaarawya jedan od njih dvojice mora dobit priliku jer su brzi i posjeduju dobru tehniku ,takodjer Di Natele odlicno se snalazi van 16 m.

Matri i Balotelli (sigurni), Pazzini-Osvaldo-Di Natale-Quagliarella ( jedan od njih),Borini-El Shaarawy(jedan od njih dvojice) i ostaje to jedno mjestu u slucaju ako bi se oporavio ili Rossi ili Cassano.
-RIVALDO-

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 23 feb 2012, 15:35

Senade,zaboravljaš Giovinca za kojeg sam ubijeđen da ide na Euro.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 23 feb 2012, 15:36

Oxygen je napisao/la:Senade,zaboravljaš Giovinca za kojeg sam ubijeđen da ide na Euro.
Eh da njega sam zaboravio.. Znaci Matri,Balotelli,Giovinco (sigurni za Euro)ostaje mjesto za jos dvojicu
-RIVALDO-

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 23 feb 2012, 15:40

senad_flamin je napisao/la:
Oxygen je napisao/la:Senade,zaboravljaš Giovinca za kojeg sam ubijeđen da ide na Euro.
Eh da njega sam zaboravio.. Znaci Matri,Balotelli,Giovinco (sigurni za Euro)ostaje mjesto za jos dvojicu
Ne znam situaciju sa Di Nataleom,ali on bi trebao biti tu, te Rossi/Cassano ukoliko se oporave,više šansi dajem Rossiu jer je njegova povreda davno bila,mada se o Cassanu ništa ne govori,iskreno sumnjam da će ići.

Ja sam već pisao da mislim da će ovaj sastav biti: Di Natale,Balloteli,Matri,Osvaldo,Giovinco,Rossi.

Edit:evo čitam da je Cassano već počeo trenirati???
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 feb 2012, 15:46

Ja da sam selektor Italije vodio bi samo Di Natalea(ali se izgleda oprostio) i Rosia(ako se već oporavi) .
Bolje ići na Euro bez napadača nego sa ovakvim napadačima ;)
Jadna Italija na šta je spala ,a prije se bilo teško odlučiti koga povesti na prvenstva :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 23 feb 2012, 17:31

nema od cassana ništa za euro to je 100% već je bilo govora o tome. napad je loš ovakav. gilardino fkt nema šta da radi više u reprezentaciji, propao je ko kauč. o pazziniju i kvaljareli bi se dalo pričati, ako nema boljih onda neka njih zove.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

zivojinmiric

Post Postao/la zivojinmiric » 23 feb 2012, 19:21

baresi#6 je napisao/la:nema od cassana ništa za euro to je 100% već je bilo govora o tome. napad je loš ovakav. gilardino fkt nema šta da radi više u reprezentaciji, propao je ko kauč. o pazziniju i kvaljareli bi se dalo pričati, ako nema boljih onda neka njih zove.
Gdje ćeš sa njima, kukala nam majka ako njih zovnu. Bolje vezu i obranu pojačat, talijanima svakako i ne treba previše napadača hehehe

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 23 feb 2012, 19:23

senad_flamin je napisao/la:Italija bez Cassana i Rossia je "osakaćena" u napadu. Ostali su napadaci koji su po karakteru i igri slicni jedan drugom,ne zelim da neko misli da umanjujem njihov kvalitet , to su sve odlicni igraci Matri,Balotelli,Osvaldo,Gilardino,Quagliarella,Pazzini, tu se izdvaja jedino Balotelli malo se razlikuje od ostalih po stilu igre.. Mislim da bi od ovih gore navedenih dvojica trebali da idu na Euro! Cassano i Rossi su igraci koji u svakom trenutku svojim potezom mogu rijesiti utakmicu.
Ovi gore navedeni igraci se fenomenalno snalaze u duel i skok igri dosta fizicki jaki,sto se za Cassana i Rossia ne moze reci,tako da najbolji par cine spoj ova dva tipa igraca npr. Matri-Cassano , Osvaldo-Rossi itd itd.
Bilo bi dobro da Prandeli pozove Borinia ili El Shaarawya jedan od njih dvojice mora dobit priliku jer su brzi i posjeduju dobru tehniku ,takodjer Di Natele odlicno se snalazi van 16 m.

Matri i Balotelli (sigurni), Pazzini-Osvaldo-Di Natale-Quagliarella ( jedan od njih),Borini-El Shaarawy(jedan od njih dvojice) i ostaje to jedno mjestu u slucaju ako bi se oporavio ili Rossi ili Cassano.
ja bih prije vodio quagliarellu nego matrija,jer ne trebaju matri,osvaldo,pazzini isti tip igraca,sidrasi,mislim da jedan od njih nece ici. borni i el sharawy sigurno ne ide,ne mogu jos u reprezentaciju,objektivno nisu taj kalibar.svi zaboravljate gilardina
Ti seguiremo anche noi

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 23 feb 2012, 19:28

Ma slazem se da nisu kalibar za reprezentaciju ali nekako mi se cine "najpoletniji" mladi i malo brzi od ovih klasicnih talijanskih napadaca.. Uglavnom ima Giovinco sa njim sam dosta optimistican Matri-Giovinco ili Balotelli-Giovinco trebalo bi da bude dobro..

Ima jos vremena vidjet cemo kako ce to Prandeli odabrati..

Forza Italia !
-RIVALDO-

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 23 feb 2012, 19:45

senad_flamin je napisao/la:Ma slazem se da nisu kalibar za reprezentaciju ali nekako mi se cine "najpoletniji" mladi i malo brzi od ovih klasicnih talijanskih napadaca.. Uglavnom ima Giovinco sa njim sam dosta optimistican Matri-Giovinco ili Balotelli-Giovinco trebalo bi da bude dobro..

Ima jos vremena vidjet cemo kako ce to Prandeli odabrati..

Forza Italia !

slazem se sa tobom,ali giovinco iskustvo ima samo u parma,a parma i repka su dva svijeta razlicita :D kad se sjetim kakav smo izbor imali prije 10 god: VIERI, PIPPO, ALEX, TOTTI, a sada smo spali na matrija i pazzinija.zalosno

dabogda onaj sudija trunuo u zatvoru
Ti seguiremo anche noi

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.