FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Majko mila gdje ih samo nalazite,
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nasi uzivaju u Opatiji

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Koga mi dovodimo jadna ti mjka...Vidi se da para nemamo..cuj zadovoljni igrackim kadrom stvarno zalosno 

Interesuje me kako je Ivan Tatomirovic do januara igrao F.K.Srem pa onda potpisao za F.K.Jagodinu i sad u februaru za F.K.Sarajevo.Meni se to nikako neslaze,to je neka velika mucka prvog coveka F.K.Srema Vicentija Petrovica.Celnici Sarajeva treba javnosti da objasne da li su kupili igraca Srema ili igraca jagodine.Jedna velika mucka.
Ako se igrac pokaze kao pojacanje po F.K Sarajevo **** mi se iskreno i za Srem i za Jagodinu a pgt za tog Petrovica..bato je napisao/la:Interesuje me kako je Ivan Tatomirovic do januara igrao F.K.Srem pa onda potpisao za F.K.Jagodinu i sad u februaru za F.K.Sarajevo.Meni se to nikako neslaze,to je neka velika mucka prvog coveka F.K.Srema Vicentija Petrovica.Celnici Sarajeva treba javnosti da objasne da li su kupili igraca Srema ili igraca jagodine.Jedna velika mucka.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ovaj skroz lijevo isti IbricicSarajlijc@ je napisao/la:

Bio je pred potpisom za Jagodinu, ali nije potpisao .bato je napisao/la:Interesuje me kako je Ivan Tatomirovic do januara igrao F.K.Srem pa onda potpisao za F.K.Jagodinu i sad u februaru za F.K.Sarajevo.Meni se to nikako neslaze,to je neka velika mucka prvog coveka F.K.Srema Vicentija Petrovica.Celnici Sarajeva treba javnosti da objasne da li su kupili igraca Srema ili igraca jagodine.Jedna velika mucka.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Evolution87
- Kontakt:
On je po transfermarketu bio igrac Jagodinedzenan01 je napisao/la:Bio je pred potpisom za Jagodinu, ali nije potpisao .bato je napisao/la:Interesuje me kako je Ivan Tatomirovic do januara igrao F.K.Srem pa onda potpisao za F.K.Jagodinu i sad u februaru za F.K.Sarajevo.Meni se to nikako neslaze,to je neka velika mucka prvog coveka F.K.Srema Vicentija Petrovica.Celnici Sarajeva treba javnosti da objasne da li su kupili igraca Srema ili igraca jagodine.Jedna velika mucka.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
piše i da mu je prirodna pozicija desni bek.ovaj transfermarkt poludio skroz dole u transferima piše da je prešao u Rudar iz PrijedoraEvolution87 je napisao/la:On je po transfermarketu bio igrac Jagodinedzenan01 je napisao/la:Bio je pred potpisom za Jagodinu, ali nije potpisao .bato je napisao/la:Interesuje me kako je Ivan Tatomirovic do januara igrao F.K.Srem pa onda potpisao za F.K.Jagodinu i sad u februaru za F.K.Sarajevo.Meni se to nikako neslaze,to je neka velika mucka prvog coveka F.K.Srema Vicentija Petrovica.Celnici Sarajeva treba javnosti da objasne da li su kupili igraca Srema ili igraca jagodine.Jedna velika mucka.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/ivan- ... 51157.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
- diplomatija
- Kontakt:
ima li kakvog straha
, nemojte me osudjivati samo pitam onako realno

- Sarajlijc@
- Kontakt:
**** transfermarkt sranje od stranice
Momak je ove zime potpisao za Jagodinu posto je bio medju najboljim igracima Prve lige Srbije. Inace zaboravih danas napisati on se vec prikljucio ekipi juce
diplomatija daj molim te

diplomatija daj molim te

bio među najboljim igračima prve lige i prešao u SarajevoSarajlijc@ je napisao/la:**** transfermarkt sranje od stranice![]()
Momak je ove zime potpisao za Jagodinu posto je bio medju najboljim igracima Prve lige Srbije. Inace zaboravih danas napisati on se vec prikljucio ekipi juce
![]()
diplomatija daj molim te

DRUG NEBI TI PUNCA
A sto bi bila mucka.Igrac u toku jedne sezone moze da obavi dva transfera,pa cak i da je potpisao za Jagodinuma mislim da nije da se nesta izjalovilo,on je iz Jagodine odma' nakon par treninga mogao da potpise za Sarajevo i da "Curani" uberu koji dinar na njemu.bato je napisao/la:Interesuje me kako je Ivan Tatomirovic do januara igrao F.K.Srem pa onda potpisao za F.K.Jagodinu i sad u februaru za F.K.Sarajevo.Meni se to nikako neslaze,to je neka velika mucka prvog coveka F.K.Srema Vicentija Petrovica.Celnici Sarajeva treba javnosti da objasne da li su kupili igraca Srema ili igraca jagodine.Jedna velika mucka.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Prva liga je drugi rang takmicenja u Srbiji.bagrcavi je napisao/la:bio među najboljim igračima prve lige i prešao u SarajevoSarajlijc@ je napisao/la:**** transfermarkt sranje od stranice![]()
![]()
diplomatija daj molim tepffff
Znam da je drugi rang takmičenja u Srbiji i opet mi nije jasno, da jedan od naboljih igrača prve lige Srbije od svih klubova iz JSL pređe baš u Sarajevo.100 % najbolji 

DRUG NEBI TI PUNCA
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ko njemacka cvajta ,a ne srbijanska prva ligabagrcavi je napisao/la:Znam da je drugi rang takmičenja u Srbiji i opet mi nije jasno, da jedan od naboljih igrača prve lige Srbije od svih klubova iz JSL pređe baš u Sarajevo.100 % najbolji

- bistrikboy
- Kontakt:
Pa Radovanovic i Culum su po istim preporukama dosli kod nas,ima tu materijala finog!bagrcavi je napisao/la:Znam da je drugi rang takmičenja u Srbiji i opet mi nije jasno, da jedan od naboljih igrača prve lige Srbije od svih klubova iz JSL pređe baš u Sarajevo.100 % najbolji
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ima tu finih igraca kao sto Bistrikboy rece
Ove godine ta liga je dosta jaka.
PS Pripremna utakmica protiv ND Mura 05 treba da počne za 10 minuta. Šef stručnog štaba Dragan Jović odlučio se za sljedeći sastav:
- Adilović, Čomor, Zrnanović, Dupovac, Belošević, Husić, Sesar, Šćepanović, Obuća, Krpić i Matko.

PS Pripremna utakmica protiv ND Mura 05 treba da počne za 10 minuta. Šef stručnog štaba Dragan Jović odlučio se za sljedeći sastav:
- Adilović, Čomor, Zrnanović, Dupovac, Belošević, Husić, Sesar, Šćepanović, Obuća, Krpić i Matko.
Hoće li negdje biti textualni live prenos?Sarajlijc@ je napisao/la:Ima tu finih igraca kao sto Bistrikboy receOve godine ta liga je dosta jaka.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hoce na zvanicnoj na fb.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], MaroonBjelave, mosarajvosa83, propoklopac i 48 gostiju.