Zlatan Muslimović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cincinnatus
Kontakt:

Re: Zlatan Muslimović

Post Postao/la Cincinnatus » 22 feb 2012, 17:42

Neka mu sa srecom. Zasluzio je pare, nek skupi koliko moze sa buducnost svoje familije.

Hvala ti za sve majstore! Nikad necu zaboraviti tvoje golove.

[youtube][/youtube]
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 23 feb 2012, 11:39

Steta, Zlatan je bio pun potencijala, strasan igrac, zbog toga se malo ljutim na njega sto nije postigao vise, nadao sam se da moze do EPL, jer je to pravo mjesto za njega, a on ode rekreativo u Kini opaliti.
Zao mi repke i njega, uvijek igrao srcem i dusom za istu, nikad se nije bunio zbog klupe, nikad nije protestvovao i puno nas je zaduzio.
Cuva Bog Zelju svog!

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 23 feb 2012, 13:19

mirzza je napisao/la:Steta, Zlatan je bio pun potencijala, strasan igrac, zbog toga se malo ljutim na njega sto nije postigao vise, nadao sam se da moze do EPL, jer je to pravo mjesto za njega, a on ode rekreativo u Kini opaliti.
Zao mi repke i njega, uvijek igrao srcem i dusom za istu, nikad se nije bunio zbog klupe, nikad nije protestvovao i puno nas je zaduzio.
12.9.2009.

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 23 feb 2012, 14:14

Meni samo nije jasno zasto se Zlatana otpisuje iz reprezentacije? Ako bude igrao i davao golove u Kini, ne znam zasto se ne bi vratio u reprezentaciju. Pa i u drugim reprezentacijama su igrali igraci iz Kineske,Japanske,USA lige. Mi,osim Dzeke i Ibisevica boljeg jednostavno nemamo, a ako neko misli da su turska i sl.lige bolje od kineske,grdno se vara
FKS❤️1946

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 23 feb 2012, 15:00

djokica je napisao/la:Meni samo nije jasno zasto se Zlatana otpisuje iz reprezentacije? Ako bude igrao i davao golove u Kini, ne znam zasto se ne bi vratio u reprezentaciju. Pa i u drugim reprezentacijama su igrali igraci iz Kineske,Japanske,USA lige. Mi,osim Dzeke i Ibisevica boljeg jednostavno nemamo, a ako neko misli da su turska i sl.lige bolje od kineske,grdno se vara
Vrlo jednostavno, Kineska liga je rangirana 57. na svijetu, a Turska, koju inace nikako ne mogu svariti, je 13. Da je otisao u Hrvatsku ili Srbijansku ligu bilo bi mu bolje.

nihco

Post Postao/la nihco » 23 feb 2012, 15:15

ne moze muslimovic ni u njemackoj , ni u turskoj , ni u hrvatskoj dobiti lovu kao u kini. to je potez "renomiranog ocajnika", igraca koji ima neko ime i karijeru ali, objektivno , nema kvalitet da uzme pare koje zeli i onda ode ukinu, pokaze CV i uzme lovu koju u europi ne moze. ipak, na starom kontinentu je konkurencija puno veca i svako ce radije uposliti mladog igraca nego muslimovica koji ne igra vise od pola godine.
ono sto me nervira su konstantne lazi da trazi jaku ligu,da bude u reprezentativnoj formi, a onda ode u kinu . i jos ispade heroj.
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 23 feb 2012, 15:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Sent from my Commodore 64

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 23 feb 2012, 15:15

@Dado,
jasno i glasno, ti rankinzi liga su smjesni. Koliko vise para se vrti u Japanu,Kini, arapskim zemljama, nego na Balkanu? To je jasan pokazatelj da ce bolji igraci ipak radije otici tamo nego doci na nase prostore. Ali to nije ni bitno previse, jos uvijek je za 50ak mjesta bolja od BH lige. Ako je Zlatan tamo pravi i zabija,naravno da ga treba ponovo zvati. Mi tu nemamo izbora trenutno, nema ni jednog koji igra po "evropskim" klubovima, a koji je bolji od Zlatana trenutno
FKS❤️1946

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 23 feb 2012, 15:36

djokica je napisao/la:@Dado,
jasno i glasno, ti rankinzi liga su smjesni. Koliko vise para se vrti u Japanu,Kini, arapskim zemljama, nego na Balkanu? To je jasan pokazatelj da ce bolji igraci ipak radije otici tamo nego doci na nase prostore. Ali to nije ni bitno previse, jos uvijek je za 50ak mjesta bolja od BH lige. Ako je Zlatan tamo pravi i zabija,naravno da ga treba ponovo zvati. Mi tu nemamo izbora trenutno, nema ni jednog koji igra po "evropskim" klubovima, a koji je bolji od Zlatana trenutno
Neznam zasto mislis da je smijesna. Pare igraju veliku ulogu ali gleda se i rejting kao i klubski uspjesi, sto se obicno nemoze uvijek kupiti parama.

Samo da budemo jasni, ja sam za to da se Zlatan poziva ako je u formi. Uostalom pozivamo i Maletica koji igra u Borat ligi. Samo kazem da je upropastio svoj rejting a mozda i karijeru jer je poletio za parama.

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 23 feb 2012, 15:37

upravo to. neki ovde konstantno pišu da za njega više nema mjesta, kako onda ima mjesta za maletića koji igra u kazahstanu? ko to je bolji od muslimovića u špici izuzev džeke i ibiševića? možda zec ili bilbija??

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 24 feb 2012, 00:55

evo nama zamjene za Mravca ...Muslimovićev kolega iz Guizhou Renhe-a :) Dino Đulbić http://www.transfermarkt.de/de/dino-dju ... 48295.html" onclick="window.open(this.href);return false; , pored njeg u timu ima španca dovedenog iz Levantea i nekog Argentinca , ostalo sve kosooki ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 feb 2012, 01:12

no rules je napisao/la:evo nama zamjene za Mravca ...Muslimovićev kolega iz Guizhou Renhe-a :) Dino Đulbić http://www.transfermarkt.de/de/dino-dju ... 48295.html" onclick="window.open(this.href);return false; , pored njeg u timu ima španca dovedenog iz Levantea i nekog Argentinca , ostalo sve kosooki ...
A taj Argentinac iz Lazia dosao ako se ne varam.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 feb 2012, 01:29

dzonvejn je napisao/la:upravo to. neki ovde konstantno pišu da za njega više nema mjesta, kako onda ima mjesta za maletića koji igra u kazahstanu? ko to je bolji od muslimovića u špici izuzev džeke i ibiševića? možda zec ili bilbija??
Ne treba bit mjesta ni za Muslimovica ni Maletica. I naravno da su trenutno Zec, Mahmutovic i drugi bolji od covjeka koji ne igra 8 mjeseci i koji sad ide u ligu koja je ocajna. A da Susic radi svoj posao kako treba, sad bi imali Seferovica i Vuckica kao zamjene za Vedu i Dzeku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 feb 2012, 11:13

no rules je napisao/la:evo nama zamjene za Mravca ...Muslimovićev kolega iz Guizhou Renhe-a :) Dino Đulbić http://www.transfermarkt.de/de/dino-dju ... 48295.html" onclick="window.open(this.href);return false; , pored njeg u timu ima španca dovedenog iz Levantea i nekog Argentinca , ostalo sve kosooki ...
Đulbić ima Australski pasoš, ali čuo sam da mu Nikola Špirić lično sređuje naše papire nebi li zaigrao u tandemu sa Zlatanom i u reprezentaciji.
DRUG NEBI TI PUNCA

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 feb 2012, 12:07

Dobar glas daleko se cuje :lol:
Pogotovo ako je neko nagluh.
Dino je rodjen u Doboju a Australijsko drzavljanstvo mozes imati kao dvojno sa BIH drzavljanstvom.Tako da Spiric jedino moze urgirati oko porcije cevapa malu ili veliku.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 feb 2012, 13:07

harishp je napisao/la:Dobar glas daleko se cuje :lol:
Pogotovo ako je neko nagluh.
Dino je rodjen u Doboju a Australijsko drzavljanstvo mozes imati kao dvojno sa BIH drzavljanstvom.Tako da Spiric jedino moze urgirati oko porcije cevapa malu ili veliku.
bravo Hare pametnice :D
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 24 feb 2012, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 feb 2012, 13:10

Ima jos jedan imenjak, Dino Arslanagic http://www.transfermarkt.co.uk/en/dino- ... 10660.html ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 04 mar 2012, 14:37

prati li ga tko? kad starta liga u kini?

Vallter
Kontakt:

Post Postao/la Vallter » 06 mar 2012, 00:25

Danas slavi rođendan! :mrgreen:
http://www.****/d/653-roden ... uslimovic/" onclick="window.open(this.href);return false;

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 06 mar 2012, 16:42

Vallter je napisao/la:Danas slavi rođendan! :mrgreen:
http://www.****/d/653-roden ... uslimovic/" onclick="window.open(this.href);return false;
nek mu je sretan :)
Bosna <3

71000
Kontakt:

Post Postao/la 71000 » 11 mar 2012, 12:16

Zlaja debitovao u dresu Guizhoua Renhea na otvaranju sezone u Kini pobjedom protiv Shandong Luneng na domaćem terenu sa 2:1. Igrao je do 71 min. kada ga je zamjenio španac Rafa Jorda, strijelac pobjedonosnog gola u 4toj min. sudijske nadoknade. Strijelac prvog gola za Guizhonu je bio dobojlija sa australijskim pasošem Dino Đulbić.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: edvaE2 i 10 gostiju.